Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Αυτές οι 14 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ σχεδιάζουν να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ (!!!!!)το ΚΡΕΑΣ, τα ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ και τα Ι.Χ. μέχρι το 2030 - μήπως βρίσκεται κι η δική σας στη λίστα;;;;;;;;


Μέχρι το έτος 2030, οι ακόλουθες 14 πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ και ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ προϊόντων, καθώς και όλη την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και ΧΡΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, προκειμένου να συμμορφωθούν με τα «πράσινα» κλιματικά πρότυπα της λεγόμενης C40 Cities Climate Leadership Group:


• Ώστιν, Τέξας

• Βοστώνη, Μασαχουσέτη

• Σικάγο, Ιλινόϊς

• Χιούστον, Τέξας

• Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

• Μαϊάμι, Φλόριντα

• Νέα Ορλεάνη, Λουϊζιάνα

• Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

• Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια

• Φοίνιξ, Αριζόνα

• Πόρτλαντ, Όρεγκον

• Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

• Ουάσιγκτον, D.C.

• Σιάτλ, Ουάσιγκτον


Και οι 14 από αυτές τις πόλεις αποτελούν μέρος του C40 Cities Climate Leadership Group, το οποίο έχει έναν «φιλόδοξο στόχο» να επιτύχει «0 (μηδέν) κιλά κατανάλωσης κρέατος», «0 (μηδέν) κιλά κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων», μόνο «3 νέα είδη ένδυσης ανά άτομο ετησίως», «0 (μηδέν) ιδιωτικά οχήματα» και μόνο «1 πτήση επιστροφής μικρών αποστάσεων (λιγότερο από 1500 χιλιόμετρα) κάθε 3 χρόνια ανά άτομο».


Όλα αυτά περιγράφονται στην έκθεση «Το μέλλον της αστικής κατανάλωσης σε έναν κόσμο 1,5°C», η οποία δημοσιεύθηκε αρχικά το 2019 και «τονίστηκε εκ νέου» το 2023, το έτος που φαίνεται να είναι μια μεγάλη οικονομική κατάρρευση και πιθανή μετάβαση σε μια νέα παγκόσμια τάξη.


(Σχετικά: Πολύ κρέας καθίσταται μη ασφαλές για κατανάλωση ούτως ή άλλως λόγω των βοοειδών που εγχέονται με «εμβόλια» mRNA. https://www.naturalnews.com/2023-04-09-mit-rna-vaccines-absorbed-stomach-intestines-meat-animals.html)


Ενώ πεθαίνετε από την πείνα ζώντας μέσα στην φτώχεια, δισεκατομμυριούχοι όπως ο Michael Bloomberg θα ζουν πλουσιοπάροχα ως συνήθως

Ο δισεκατομμυριούχος των Δημοκρατικών Michael BLOOMBERG, ο οποίος έθεσε ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ του C40 Cities Climate Leadership Group. Εκτός από τις προαναφερθείσες 14 πόλεις των ΗΠΑ που εμπλέκονται, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 86 άλλες ΠΟΛΕΙΣ σε όλο τον ΚΟΣΜΟ βρίσκονται επίσης στη ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, θα επιτρέπονται ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΡΟΥΧΩΝ, θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟ 2030.


Ο Bloomberg, φυσικά, θα συνεχίσει να απολαμβάνει ακριβά γεύματα γεμάτα με ακριβό κρέας, καθώς και απεριόριστη ιδιοκτησία και χρήση ιδιωτικών αεροπλάνων. Οι προλετάριοι κάτω από αυτόν, όμως, θα μετατραπούν σε απλά βοοειδή μέσα στην νέα παγκόσμια τάξη που οραματίζεται.


Εάν οι στόχοι του C40 Cities είναι νέοι για εσάς, είναι πιθανώς επειδή πολύ λίγα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν σχετικά με αυτό. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας επιθετικός πόλεμος «ελέγχου γεγονότων» που διεξάγεται σε όλες τις ειδήσεις σχετικά με τις πόλεις C40 και αυτό που συνεπάγεται το σχέδιο που στοχεύει στην «απομυθοποίησή του» είναι μια «θεωρία συνωμοσίας».


Η υπηρεσία AFP Fact Check επιτέθηκε πρόσφατα στον συντηρητικό σχολιαστή Glenn Beck για αυτό ακριβώς το πράγμα, υποστηρίζοντας ότι η αναφορά του στο σχέδιο των πόλεων C40 να απαγορεύσουν την κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών, αυτοκινήτων και ρούχων «δεν είναι συστάσεις πολιτικής».


«Αυτή η έκθεση δεν υποστηρίζει τη μαζική υιοθέτηση αυτών των πιο φιλόδοξων στόχων στις πόλεις C40. Αντίθετα, περιλαμβάνονται για να παρέχουν ένα σύνολο σημείων αναφοράς που οι πόλεις και άλλοι παράγοντες μπορούν να προβληματιστούν όταν εξετάζουν διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις μείωσης των εκπομπών και μακροπρόθεσμα αστικά οράματα», ισχυρίζεται το AFP Fact Check.


Ωστόσο, η χρήση του όρου «στόχος» από την έκθεση C40 Cities υποδηλώνει ότι αυτός είναι ένας «επιθυμητός στόχος» της πρωτοβουλίας, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά θα κωδικοποιηθεί σε πολιτική και νόμο και ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ στις μάζες ως Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για την κλιματική αλλαγή.


«Αν αυτοί δεν ήταν οι στόχοι τους, δεν θα τους χαρακτήριζαν "φιλόδοξους στόχους"», γράφει η Evita Duffy-Alfonso για το Federalist.


«Αυτή τη στιγμή, τα hedge funds και οι ιδιώτες δισεκατομμυριούχοι ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ  ΓΕΩΡΦΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ταυτόχρονα, οι ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ και ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ τη ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, γεγονός που τροφοδοτεί την ΕΞΑΡΤΗΣΗ από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Εάν ζείτε σε μία από τις παραπάνω πόλεις και σκοπεύετε να είστε γύρω στο 2030, τότε ίσως να θέλετε να σκεφτείτε να μετακομίσετε κάπου πιο ελεύθερα.


Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΖΩΗ χαρακτηρίζεται από ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΒΙΓΚΑΝΙΣΜΟ και ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. Μάθετε περισσότερα στο GreenTyranny.news.


Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheFederalist.com

NaturalNews.com



ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-08-22-14-us-cities-ban-meat-dairy-cars.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!