Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Ανατριχιαστικό: Ο Δρ Jordan Peterson αναγκάστηκε να υποβληθεί σε «ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» (!!!!!) για να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ την ΑΔΕΙΑ λόγω ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης



Το Κολλέγιο Ψυχολόγων του Οντάριο διέταξε τον καθηγητή Δρ Jordan Peterson να υποβληθεί σε ένα «πρόγραμμα επανεκπαίδευσης» λόγω των αναρτήσεών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Peterson στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αφορούσαν την πρακτική της ψυχολογίας, αλλά μάλλον τις απόψεις του για την ιδεολογία του φύλου, την ιατρική κακομεταχείριση ανηλίκων όσον αφορά τη χειρουργική επέμβαση τρανς, την υστερία για το κλίμα και την κριτική του Καναδού πρωθυπουργού Justing Trudeau.

Οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ έγιναν από ΜΕΛΗ του ΚΟΙΝΟΥ, και ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ Ο ΔΡ. PETERSON ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ.


Πριν από την ετυμηγορία, ο Peterson δήλωσε: «Η απόφαση ενός δικαστηρίου του Οντάριο σχετικά με τους ισχυρισμούς που μου απαγγέλθηκαν από @CPOntario αναμένεται αύριο. Εμμένω σε όσα είπα και έκανα και τους εύχομαι καλή τύχη στη συνέχιση της δίωξής τους. Θα την χρειαστούν. Τουίταρα και ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΦΥΛΟΥ, στον @JustinTrudeau και τα τσιράκια του, καθώς και στους ΨΕΥΤΕΣ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ του ΚΛΙΜΑΤΟΣ. Όλα αυτά φαίνονται αρκετά καλά από την πλευρά μου. Και αν δεν μπορώ να εκφράσω τέτοιες απόψεις στον Καναδά, θα ενημερώσω τον κόσμο».

Η απόφαση ενός δικαστηρίου του Οντάριο σχετικά με τους ισχυρισμούς που μου απαγγέλθηκαν από @CPOntario αναμένεται αύριο.

Εμμένω σε όσα είπα και έκανα και τους εύχομαι καλή τύχη στη συνέχιση της δίωξής τους.

Θα το χρειαστούν.

Τουίταρα και κατά τα άλλα εξέφρασα την αντίθεσή μου στην τρανς...

— Dr Jordan B Peterson (@jordanbpeterson) 22 Αυγούστου 2023


Αν και ο Peterson υπέβαλε αίτηση δικαστικού ελέγχου λέγοντας ότι το επαγγελματικό σώμα δεν είχε λόγο στον προσωπικό του διαδικτυακό σχολιασμό, η αίτηση απορρίφθηκε από το Περιφερειακό Δικαστήριο του Οντάριο. Η CBC αναφέρει ότι η απόφαση ισχυρίζεται ότι «η απόφαση του κολλεγίου εμπίπτει στην εντολή του να ρυθμίζει το επάγγελμα προς το δημόσιο συμφέρον και δεν επηρεάζει την ελευθερία της έκφρασής του» (https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/jordan-peterson-court-case-decision-1.6943845).

Ο Peterson δήλωσε στο CBC News: «Θα συμμορφωθώ με τους κανονισμούς τους, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω κρυφά... Και ο λόγος που δεν πρόκειται να το κάνω κρυφά είναι επειδή δεν πιστεύω ότι έχω κάνει κάτι λάθος».

Θα βιντεοσκοπήσω
Όλες οι περαιτέρω ακροάσεις και τα "Υποχρεωτικά
μαθήματα κατάρτισης επανεκπαίδευσης"
και
θα τα μεταδώσω χωρίς επεξεργασία
Στις @YouTube
Για να δει ο κόσμος
.

Ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό@CPOntario

— Dr Jordan B Peterson (@jordanbpeterson) 23 Αυγούστου 2023


Η Post Millennial αναφέρει (https://thepostmillennial.com/breaking-jordan-peterson-forced-to-undergo-reeducation-from-ontario-college-of-psychologists-to-retain-his-license):

Το Κολλέγιο απαίτησε από τον Ιανουάριο ο Peterson "... Erika Abner, LLM, LLB, Ph.D, ή Gail Siskind, RN, MA, να επανεξετάσει, να προβληματιστεί και να βελτιώσει τον επαγγελματισμό [του] σε δημόσιες δηλώσεις και να «ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Καθοδήγησης εντός έξι μηνών από τη λήψη της απόφασης της ICRC σε αυτό το θέμα». Το κόστος θα επωμιστεί ο Peterson και αυτοί οι σύμβουλοι χρεώνουν ωριαία τιμή 225 $ ανά ώρα. Το πρόγραμμα θα μπορούσε να επεκταθεί κατά την κρίση του εκπαιδευτή ΕΑΝ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ PETERSON ΔΕΝ ΚΡΙΘΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ (!!!!!!).

Ο Peterson θα ήθελε να διατηρήσει την επαγγελματική του άδεια στο Οντάριο, δηλώνοντας: «Την αξίζω. Την κέρδισα. Δεν έχω κάνει τίποτα που να δικαιολογεί την αναστολή της και δεν θέλω να δώσω στις ύαινες την ικανοποίηση να μου την αφαιρέσουν». Αρνήθηκε να συμμορφωθεί με την απαίτηση να υποβληθεί σε αυτή την επανεκπαίδευση.

Προς διευκρίνιση: έχει αποφασιστεί: είτε υποβάλλομαι σε επανεκπαίδευση λόγω επικοινωνίας μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε αντιμετωπίζω πειθαρχική ακρόαση και πιθανή αναστολή της κλινικής μου άδειας και του δικαιώματος να εκπροσωπώ τον εαυτό μου ως ψυχολόγος @elonmusk @CPOntario https://t.co/qmsje8flyN

— Dr Jordan B Peterson (@jordanbpeterson) 3 Ιανουαρίου 2023


Έχω κατηγορηθεί ότι έβλαψα ανθρώπους (αν και κανένας από τους καταγγέλλοντες που εμπλέκονται στην παρούσα δράση δεν ήταν πελάτες μου, του παρελθόντος ή του παρόντος, ή ήταν καν γνωστός με οποιονδήποτε από τους πελάτες μου.

— Dr Jordan B Peterson (@jordanbpeterson) 3 Ιανουαρίου 2023


Μια διαδικτυακή αίτηση (https://thecountersignal.com/jordan-peterson-says-college-of-psychologists-threatening-him/) έχει οργανωθεί καλώντας το Κολλέγιο Ψυχολόγων του Οντάριο να ακυρώσει την παράλογη, αντιδημοκρατική και τιμωρητική απόφασή τους να καταδικάσουν τον Δρ Jordan Peterson σε υποχρεωτική επανεκπαίδευση.



ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/2023/08/chilling-dr-jordan-peterson-forced-undergo-reeducation-retain/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=2023-08-25


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΞΑΦΝΙΚΟΣ #ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ #ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ #ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ #ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ #ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΑ #ΙΜΙΑ!
    https://www.youtube.com/watch?v=8PUC3LRzVmU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η NatWest επιβάλλει νέα όρια μετρητών!
    https://enromiosini.gr/arthrografia/i-natwest-epivallei-nea/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!