Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Μείωση ή μήπως ... ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ;;;;

Bild: K. Demeter/Midjourney



Η μείωση του πληθυσμού στη Μεγάλη Βρετανία είναι «καλή για τον πλανήτη», εξηγεί η σύμβουλος του WEF, καθηγήτρια Sarah Harper. Για το "The Daily Sceptic" το επιχείρημα εγείρει μια σειρά ερωτημάτων.

Η μείωση του πληθυσμού έχει μετατραπεί από μια «δεξιά θεωρία συνωμοσίας» σε «θετικές ειδήσεις»λέει ο Igor Chudov της The Daily Sceptic (https://dailysceptic.org/2023/08/20/u-k-population-collapse-good-for-the-planet-wef-adviser-prof-sarah-harper-explains/). Το είπε αυτό αναφερόμενος σε ένα άρθρο της Telegraph (https://web.archive.org/web/20230817195336/https://www.telegraph.co.uk/business/2023/08/17/20-year-low-for-baby-born-in-england-good-news-for-planet/).

Η Telegraph θα μας δώσει τον νέο τρόπο σκέψης για τη μείωση του πληθυσμού, ερμηνεύει ο Chudov. Για αυτό, επέλεξε την καθηγήτρια Sarah Harper, την τέλεια πρέσβειρα.

Ωστόσο, την συμμετοχή της στο «Συμβούλιο Παγκόσμιας Ατζέντας για τις Γηράσκουσες Κοινωνίες» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) η εφημερίδα «ξέχασε» να αναφέρει στην αναφορά της. (Σημείωση του συντάκτη: Το ίδιο και την δουλειά της για το Wellcome Trust.)

Η καθηγήτρια Harper είναι ενθουσιασμένη με τις πρόσφατες μειώσεις του ποσοστού γεννήσεων, αναφέρει ο Chudov: «Νομίζω ότι είναι καλό (!!!!!!!!!!!!!!) που οι χώρες υψηλού εισοδήματος και υψηλής κατανάλωσης μειώνουν τον αριθμό των παιδιών. Είμαι αρκετά θετική γι' αυτό». Η «γενική υπερκατανάλωση» έχει αρνητικό αντίκτυπο στον πλανήτη.

Η μείωση του ποσοστού γεννήσεων θα οδηγούσε, πάνω απ' όλα, σε μείωση των εκπομπών CO2 στις πλούσιες χώρες, δήλωσε η Harper. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι πλούσιες χώρες εκπέμπουν πολύ περισσότερο αποτύπωμα CO2 λόγω της συμπεριφοράς των καταναλωτών σε σχέση με τις φτωχότερες χώρες, προσθέτει η Telegraph.

Ενώ ο αριθμός των γεννήσεων στη Μεγάλη Βρετανία μειώνεται, το ποσοστό των παιδιών μεταναστών γονέων έχει φτάσει σε υψηλό ρεκόρ λίγο πάνω από 30%. Αυτή η ΕΞΕΛΙΞΗ θα ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ σε χώρες με υψηλή κατανάλωση, υποστηρίζει ο Chudov.

Του φαίνεται «αυτοκαταστροφικό» να γιορτάζει τη μείωση των γεννήσεων, ενθαρρύνοντας παράλληλα την άφιξη νέων μεταναστών που εργάζονται σκληρά για να ζήσουν καλά, να καταναλώσουν πολλά, να κάνουν πολλά παιδιά και να πραγματοποιήσουν το «βρετανικό όνειρο».

Υπάρχει μια ασυμφωνία μεταξύ των δεδηλωμένων στόχων και των ενεργειών της καθηγήτριας Harper και του WEF. Οι νέοι μετανάστες θα θέλουν να καταναλώνουν όσο και ο γηγενής πληθυσμός. ΓΙΑΤΙ λοιπόν να ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ τη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ από ΦΤΩΧΕΣ χώρες ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ;

Πηγή:

The Daily Sceptic: Η κατάρρευση του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου «Καλό για τον πλανήτη», εξηγεί η σύμβουλος του WEF, καθηγήτρια Sarah Harper - 20 Αυγούστου 2023 (https://dailysceptic.org/2023/08/20/u-k-population-collapse-good-for-the-planet-wef-adviser-prof-sarah-harper-explains/)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ:

22 Αυγούστου, 18:40

"Ο Strong συνεχίζει την ιστορία του. "Το συμπέρασμα της ομάδας είναι αρνητικό. Οι πλούσιες χώρες δεν θα το κάνουν. Δεν θα αλλάξουν. Έτσι, προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης, η ομάδα αποφασίζει:

Δεν θα ήταν, άρα γε, η μόνη ελπίδα για τον πλανήτη να καταρρεύσουν οι βιομηχανοποιημένοι πολιτισμοί;

Δεν είναι, άρα γε,  δική μας ευθύνη να το επιτύχουμε;»
https://naturalclimatechange.org/perspectives-on-maurice-strong/

Ο Maurice Strong ήταν ο βασικός μετασχηματιστής του ΟΗΕ και μέντορας του Klaus Schwab
https://www.weforum.org/agenda/2015/11/maurice-strong-an-appreciation/

22 Αυγούστου, 13:01, Conrad F. Stäheli

Επιπλέον με το σχόλιό μου νωρίτερα: Ακόμη και ο γνωστός Γερμανός στρατιωτικός ιστορικός Wolfgang Effenberger αναφέρει τον Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi και τις ιδέες και τις αντιλήψεις του. Εδώ είναι ένα σύντομο απόσπασμα από το βιβλίο:


- Effenberger, Wolfgang - Μαύρη Βίβλος ΕΕ & ΝΑΤΟ - Γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να βρει
ειρήνη

«Στον 20ό αιώνα, η αφελής πίστη στην «ηρωική βούληση» στον αγώνα για τη σωτηρία της ανθρωπότητας μας έδωσε τις επιθετικές δομές εξουσίας των συλλογικών καταναγκαστικών συστημάτων – του εθνικοσοσιαλισμού και του σταλινισμού. Αυτό, ωστόσο, δεν αντικατοπτρίζεται στην αγγλοσαξονική σφαίρα από τους πολιτικούς παράγοντες.

Πιστεύουν πραγματικά ότι οι μηχανορραφίες τους μπορούν να εγκαθιδρύσουν μια δίκαιη παγκόσμια κοινωνία και με αυτόν τον τρόπο αγνοούν τη δική τους αδικία τόσο σταθερά όσο έκαναν κάποτε οι υποστηρικτές των ολοκληρωτικών συστημάτων. Το παράδειγμα των Coudenhove-Kalergis το δείχνει αυτό ιδιαίτερα καθαρά.


Το όραμά του για έναν «πρακτικό ιδεαλισμό» μπορεί να σας ανατριχιάσει: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΝΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΑΔΑΣ. Οι ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ και ΚΑΣΤΕΣ θα πέσουν ΘΥΜΑΤΑ της ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ του ΧΩΡΟΥ, του ΧΡΟΝΟΥ και της ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ. Η ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ-ΝΕΓΡΟΕΙΔΗΣ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, εξωτερικά παρόμοια με την αρχαία αιγυπτιακή, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ την ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ των ΛΑΩΝ με μια ποικιλία προσωπικοτήτων. ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ» ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ «ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ», ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΗΓΕΣΙΑ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ «Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ», ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΑ «ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ».

Και οι δύο «προνομιούχες φυλές» ενώθηκαν ως σωτήρες του μέλλοντος στον επαναστατικό αγώνα ενάντια στον καπιταλισμό και την παλιά φεουδαρχική κυριαρχία. Ως εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον, παραμένει ένα μικρό απομεινάρι ηθικά υψηλών επιπέδων αγροτικής αριστοκρατίας και μια μικρή μαχητική ομάδα επαναστατικής διανόησης.

Εδώ η κοινωνία μεταξύ του Λένιν, του ανθρώπου της αγροτικής αριστοκρατίας, και του Τρότσκι, του Εβραίου ανθρώπου των γραμμάτων, μεγαλώνει σε σύμβολο: εδώ τα αντίθετα του χαρακτήρα και του πνεύματος, του Γιούνκερ και του ανθρώπου των γραμμάτων, του χωριάτη και αστικού, του παγανιστή και του χριστιανού ανθρώπου συμφιλιώνονται με τη δημιουργική σύνθεση της επαναστατικής αριστοκρατίας.


Αλλά η ανταλλαγή πληθυσμών έχει και άλλους στόχους! Εμπορικά, γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά συμφέροντα αναφέρονται ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ:


- Kelly M. Greenhill - Μαζική μετανάστευση ως όπλο - Απέλαση, εκβιασμός και εξωτερική πολιτική

 

- Friederike Beck - Η μυστική ατζέντα μετανάστευσης - Πώς τα δίκτυα ελίτ επιδιώκουν να καταστρέψουν την Ευρώπη με τη βοήθεια της ΕΕ, του ΟΗΕ, των υπερ-πλούσιων ιδρυμάτων και των ΜΚΟ Hannes Hofbauer - Κριτική της μετανάστευσης - Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει

 

Ωστόσο, υπάρχει πολύ περισσότερη βιβλιογραφία σχετικά με αυτό το λεπτό θέμα, που πολλά μπορούν να ειπωθούν εδώ!


 

22 Αυγούστου, 11:03, Conrad F. Stäheli

Ωστόσο, το σχέδιο ανταλλαγής πληθυσμών δεν είναι πρόσφατο. Πριν από 120 χρόνια, μια μικρή ελίτ γύρω από τον ιαπωνοαυστριακό συγγραφέα και πολιτικό Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi προετοίμαζε μια ανταλλαγή πληθυσμών στην Ευρώπη. Το παρακάτω είναι ένα σύντομο απόσπασμα από ένα διαφωτιστικό βιβλίο για την ανταλλαγή πληθυσμών στην Ευρώπη:


«Ο Coudenhove-Kalergi έχει επίσης εξηγήσει μερικά πράγματα για τον τύπο του ανθρώπου.


Γι' αυτόν, η κλασσική αντίθεση είναι μεταξύ του «ανθρώπου της επαρχίας» (= χωριάτη) και του «αστικού ανθρώπου»
(= ανθρώπου της πόλης).163

Ο αστικός άνθρωπος βλέπει τον σκοπό, το μέτρο και την κορυφή του κόσμου στην ανθρωπότητα.164

Η κοσμοθεωρία, η θρησκεία του αστικού ανθρώπου είναι ο σοσιαλισμός.

Αλλά πάνω απ' όλα, ο αστικός άνθρωπος είναι συνήθως μια νοθευμένη φυλή διαφορετικών κοινωνικών και εθνικών στοιχείων!

Σε αντίθεση με τον άνθρωπο της επαρχίας, ο οποίος από την άποψή του είναι ένα "εγγενές προϊόν", ο ημίαιμος έχει συχνά τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: έλλειψη χαρακτήρα, ασυγκράτητο του χαρακτήρα, αδυναμία θέλησης, παροδικότητα, ασέβεια και απιστία. αλλά και αντικειμενικότητα, ευελιξία, πνευματική δραστηριότητα, ελευθερία από προκαταλήψεις και εύρος ορίζοντα.

Το κεντρικό χαρακτηριστικό του, ωστόσο, είναι η αδυναμία της βουλητικής παρόρμησης!»


Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από το εξαιρετικά διαφωτιστικό βιβλίο:


- Hermann Mitterer - Ανταλλαγή πληθυσμών στην Ευρώπη - Πώς μια παγκόσμια ελίτ χρησιμοποιεί τη μαζική μετανάστευση για να αντικαταστήσει τον γηγενή πληθυσμό

Ωστόσο, ο Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi δεν ήταν ο μόνος εγκέφαλος ενός τέτοιου έργου, υπήρχαν πολλοί άλλοι πριν από αυτόν, κυρίως προέρχονταν από τον αγγλοαμερικανικό, αγγλοσαξονικό κόσμο, περισσότερα για τον οποίο μπορείτε να βρείτε στο παραπάνω βιβλίο!

 

22. Αύγουστος, 08:20, από Pandemathiker

Εδώ βλέπω μόνο τα εξής: Το WEF θέλει να προσαρμόσει τον πληθυσμό στην αγορά, αντί για την αγορά στον πληθυσμό.

 

Μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας τις συνέπειες αυτού!

 

Θα αναφέρω μόνο συντάξεις, κοινωνία μιας χρήσης.

 

Πετάς την κοινωνία για να μην πετάξει τίποτε η κοινωνία.


 

ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/bevolkerungsruckgang-oder-austausch



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/doctorevikiagia/videos/1338693603692088/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ!
    ΑΚΟΜΑ μερικά ...χ α σ τ ο ύ κ ι α μέ ΠΑΤΑΓΟ, στόν ευησυχασμό μας καί τήν "νιρβάνα" μας!
    Ε Υ Γ Ε καί πάλι ΕΥΓΕ Μαριγώ!
    Όσοι έχουν ΩΤΑ άς ακούσουν!
    Οι άλλοι καλόν ύπνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο κόσμος εορτάζει την νίκη των σιωνιστών που θέλουν την εξόντωσή του, τι να πουμε εμείς; Ποιός ήταν εκείνος που αποκαλούσε "μπάσταρδο" τον Kalergi και καθυστέρησε επι 12 έτη την εφαρμογή του βρομερού του σχεδίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!