Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΧΑΒΑΗ: Δείτε τα πράγματα που μυστηριωδώς ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ στην καταστροφή στην Lahaina που θα έπρεπε να είχαν γίνει στάχτη αν πραγματικά ήταν μια φρικτή πυρκαγιά.



Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις χωρίς ειλικρινείς απαντήσεις σχετικά με την καταστροφή της Lahaina στο Maui της Χαβάης, που ακόμη και άνθρωποι που συνήθως εμπιστεύονται την κυβέρνηση αρχίζουν να αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει εδώ (https://twitter.com/WallStreetApes/status/1694436602364457056).

Πάρτε όλα τα πράγματα που δεν κάηκαν στο West Maui ως παράδειγμα. Γιατί φαινομενικά ό,τι ήταν σε μπλε χρώμα, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών, των αυτοκινήτων, των ομπρελλών και των ζαρντινιέρων, παρέμειναν αλώβητα, ενώ όλα τα άλλα χρώματα μετατράπηκαν σε γκρίζα τέφρα;

Στο παρακάτω βίντεο, δείτε μόνοι σας από τους ανθρώπους στο έδαφος πόσα μπλε αντικείμενα φαίνονται απολύτως φυσιολογικά, ενώ όλα τα άλλα γύρω τους καίγονται ολοσχερώς: (https://twitter.com/WallStreetApes/status/1694436602364457056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1694436602364457056%7Ctwgr%5Ee2f1862b16f5559110344df9ba1f01526fb3ad84%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newstarget.com%2F2023-08-27-things-mysteriously-didnt-burn-lahaina-false-flag.html)

(Σχετικά: Εδώ είναι περισσότερες ανωμαλίες σχετικά με την καταστροφή της Lahaina που αξίζουν ειλικρινείς απαντήσεις. https://www.naturalnews.com/2023-08-18-maui-fires-suspicious-nine-questions-deserve-answers.html)


Δεν είναι περίεργο ότι η FEMA διέταξε πλήρη συσκότιση των μέσων ενημέρωσης στο Δυτικό Μάουϊ;;;;;

Θα παρατηρήσετε ότι καθώς ο τύπος που γυρίζει το βίντεο, ο Geoff Cygnus, περπατάει, υπάρχουν αξιοσημείωτα αντικείμενα μπλε χρώματος γύρω του που κατά «μαγικό» τρόπο απέφυγαν να πάρουν φωτιά και να καούν - γιατί;

Οι διάσημες μπλε ομπρέλλες Tommy Bahama, για παράδειγμα, παραμένουν ακριβώς όπως ήταν πριν από τις πυρκαγιές, ενώ το αίθριο και το κτίριο στο οποίο ανήκαν έχουν μετατραπεί σε σκόνη που σιγοκαίει.

Στη συνέχεια, υπάρχει το μοναδικό μπλε αυτοκίνητο στην Front Street, ένα σεντάν της Honda, που βρίσκεται σταθμευμένο εντελώς άθικτο μαζί με άλλα χρωματιστά αυτοκίνητα που είναι όλα καμένα με τα παράθυρα και το εσωτερικό να έχουν εξαϋλωθεί.

Πώς είναι αυτό δυνατόν μια υποτιθέμενη πυρκαγιά που τροφοδοτείται από ισχυρούς ανέμους να κατέστρεψε ολόκληρη την πόλη αδιακρίτως;

"Οι περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες είναι ακυκλοφόρητες", δηλώνει ο Cygnus σχετικά με το γιατί η FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης) διέταξε πλήρη συσκότιση των μέσων ενημέρωσης στο Δυτικό Μάουϊ.

Ο Cygnus ισχυρίζεται επίσης ότι έχει στην κατοχή του εκατοντάδες gigabytes και βίντεο πολλών ωρών τόσο στο έδαφος όσο και από τον αέρα που δείχνουν περαιτέρω ανωμαλίες με αυτήν την υποτιθέμενη κατάσταση «πυρκαγιάς», η οποία μοιάζει περισσότερο με επίθεση κατευθυνόμενου ενεργειακού όπλου (DEW).

«Όλο αυτό το υλικό έχει μεταφορτωθεί σε έναν φίλο σε μια άγνωστη τοποθεσία», εξηγεί. «Στη συνέχεια αντέγραψαν όλα αυτά τα δεδομένα σε έναν σκληρό δίσκο κρυπτογραφημένο με 256 AES και στη συνέχεια τα πήγαν σε κάποιον άλλο».

Ενώ γύριζε μερικές από τις σκηνές από ένα drone, ο Cygnus λέει ότι έλαβε μια απροσδόκητη επίσκεψη από κυβερνητικούς πράκτορες που χτύπησαν την πόρτα του σε αντίποινα επειδή μοιράστηκε την αλήθεια με τον κόσμο.

«Φαινόταν σαν να ήταν τουλάχιστον δύο άτομα – νομίζω δυνητικά περισσότερα», εξηγεί, δηλώνοντας ότι ο ίδιος και οι σύντροφοί του αποφάσισαν να μην δώσουν άλλη αφορμή και να μην εμπλακούν.

«Τους ακούσαμε να μιλάνε μεταξύ τους και τελικά απλά έφυγαν, αλλά μπορούσα να ακούσω τον τόνο της φωνής τους – εννοώ, αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα δεν ήταν φίλοι μου».

Επειδή έχει οικογένεια που πρέπει να την προστατεύσει, ο Cygnus είναι προσεκτικός, ενώ αποκαλύπτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας σε ξεχωριστά μέρη. Φρόντισε επίσης να μοιραστεί τα αποδεικτικά στοιχεία, όπως προαναφέρθηκε, με άλλους, ώστε να μην διαγραφούν ή καταστραφούν από τους ομοσπονδιακούς.

Προς το παρόν, ο Cygnus σχεδιάζει να συνεχίσει να μοιράζεται ένα καθημερινό μέρος της ιστορίας στη σελίδα του TikTok αν θέλετε να το ελέγξετε.

Δεν σας φαίνεται ότι όλα ξαφνικά πηγαίνουν στραβά ταυτόχρονα, σχεδόν σαν να είχαν προγραμματιστεί με αυτόν τον τρόπο; Ρίξτε μια ματιά στο Chaos.news για να μάθετε περισσότερα.


Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Twitter.com

NaturalNews.com

TikTok.com


ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-08-27-things-mysteriously-didnt-burn-lahaina-false-flag.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Προβολή νέων αναρτήσε

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - Αυθεντικές μαρτυρίες και κείμενα - Βίντεο
    https://www.noiazomai.gr/2023/08/o-agios-paisios-gia-tis-nees-taytotites.html?fbclid=IwAR2pp6lwgjMxW2CpVPvUGi85icqd92zp87WiPP72eOn66GONsNDqM4PSeMo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!