Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

(Αυτά σας τα είπαν τα κανάλια του .... αποχετευτικού συστήματος;;; Όχι!;;;;; Πώς κι έτσι;) Ο Αδόλφος ΧΙΤΛΕΡ είναι «ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» (!!!) σύμφωνα με τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ της Ουκρανίας (2016-2019)


Καμμία οργή ή κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές και πιστούς συμμάχους της Ουκρανίας. Ο πρόεδρος της Βουλής του καθεστώτος του Κιέβου «δεν είναι Ναζί». Σύμφωνα με τους News York Times η Ουκρανία είναι μια «δημοκρατία (!!!!!) σε άνθηση»


27 ΣΕΠ 2023

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2018, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Ουκρανίας (Verkhovna Rada) Andriy Parubiy υπαινίχθηκε ότι ο Αδόλφος Χίτλερ υπήρξε «ο πρωτοπόρος της δημοκρατίας».

Η δήλωσή του μεταδόθηκε από το κανάλι ICTV της Ουκρανίας. Ο Parubiy περιέγραψε τον Αδόλφο Χίτλερ ως πραγματικό υποστηρικτή της δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι ο Φύρερ «άσκησε άμεση δημοκρατία στη δεκαετία του 1930». (Tass, 5 Σεπτεμβρίου 2018 http://tass.com/world/1020229?_ga=2.234254174.1702287278.1536236657-1631932616.1536236655)

«Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της άμεσης δημοκρατίας😂,... Παρεμπιπτόντως, σας λέω ότι ο μεγαλύτερος άνθρωπος, ο οποίος άσκησε άμεση δημοκρατία, ήταν ο Adolf Aloizovich [Hitler]»😏. (αναφέρεται από το South Front)

Αυτή η αμφιλεγόμενη δήλωση δεν έγινε αντιληπτή (!!!) από τον δυτικό Τύπο. Ψεύδονται από παράλειψη.

Ούτε ένα ειδησεογραφικό μέσο των ΗΠΑ, του Καναδά ή της ΕΕ δεν μπήκε στον κόπο να καλύψει την ιστορία (https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&biw=1252&bih=629&ei=kJqRW4nfG4ns5gLRv62QAw&q=the%C2%A0Speaker+of+the+Rada%C2%A0Andriy+Parubiy++Adolf+Hitler+the+torchbearer+of+democracy.&oq=the%C2%A0Speaker+of+the+Rada%C2%A0Andriy+Parubiy++Adolf+Hitler+the+torchbearer+of+democracy.&gs_l=psy-ab.12...0.0.0.9557.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..64.psy-ab..0.0.0....0.jD2kACxp24E).

Γιατί; Επειδή στο καθεστώς του Κιέβου (συμπεριλαμβανομένων των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνικής Φρουράς) έχουν ενσωματωθεί ναζιστικά στοιχεία που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους. Ο Parubiy έχει γίνει δεκτός στο κόκκινο χαλί από τις δυτικές κυβερνήσεις. Απεικονίζεται τυχαία ως δεξιός πολιτικός και όχι ως δηλωμένος νεοναζί.

Αμηχανία ή άρνηση; Το Αμερικανικό Κογκρέσσο, το Κοινοβούλιο του Καναδά, το Βρετανικό Κοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχουν προσκαλέσει και επαινέσει τον M. Parubiy.

O Parubiy με την Υφυπουργό Εξωτερικών Victoria Nuland (Διοίκηση Ομπάμα)

Δεκτός από το καναδικό κοινοβούλιο

Εδώ (δεύτερος από αριστερά), γίνεται δεκτός από τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τρυντώ.

Ο Parubiy με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Δημοκρατία μέσω του Δικαίου, Gianni Buquicchio, Ιούνιος 2017



Ο Max Blumenthal στη συνάντηση του Parubiy με μέλη του Αμερικανικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, 2 Ιουλίου 2018

Σε μια κατάμεστη συνεδρίαση στη Γερουσία, ο Max Blumenthal του Grayzone ρώτησε τους διοργανωτές αν ήταν σωστό για το Κογκρέσσο και την Αμερικανική Εταιρεία Εξωτερικής Πολιτικής να χαϊδεύουν τον ιδρυτή δύο νεοναζιστικών κομμάτων. Η απάντηση που προκάλεσαν οι ερωτήσεις του κυμαινόταν από περίεργη έως βαθιά ανησυχητική».

Στις 15 Ιουνίου 2018, δύο από τους πιο σημαντικούς Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσσο, ο πρόεδρος της Βουλής Paul Ryan και ο γερουσιαστής John McCain, συναντούν τον Parubiy στην Ουάσινγκτον. (Έκθεση Max Blumenthal)

Η παράταξη του μπλοκ της αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας, το Verkhovna Rada, απαίτησε δημόσια καταδίκη καθώς και την παραίτηση του προέδρου της Rada Andriy Parubiy.

Ποιος είναι ο Andriy Parubiy; Γιατί τον αγαπούν οι δυτικοί πολιτικοί;

Ο Parubiy ίδρυσε το 1991 το Κοινωνικό-Εθνικό Κόμμα της Ουκρανίας (που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Svoboda [Ελευθερία], μαζί με Oleh Tyahnybok ο οποίος σήμερα ηγείται του κόμματος Svoboda. Το όνομα Κοινωνικό-Εθνικό Κόμμα επιλέχθηκε με σκοπό την αναπαραγωγή του ονόματος του ναζιστικού (Εθνικοσοσιαλιστικού) κόμματος του Χίτλερ (https://www.mondialisation.ca/meet-andriy-parubiy-the-former-neo-nazi-leader-turned-speaker-of-ukraines-parliament/5520502).

Ο Parubiy ήταν «διοικητής» των εθελοντικών δυνάμεων ανταρτών μαζί με τον Dmytro Yarosh (επικεφαλής του Δεξιού Τομέα) και τον Oleh Tyanhnybok (εικόνα παραπάνω). Αυτές οι νεοναζιστικές αντάρτικες δυνάμεις συμμετείχαν στο πραξικόπημα «Euromaidan» στις αρχές του 2014, το οποίο οδήγησε στην ανατροπή του προέδρου Viktor Yanukovych. Και οι τρεις νεοναζί ηγέτες είναι οπαδοί του Ναζί Stepan Bandera της Ουκρανίας, ο οποίος συνεργάστηκε στη μαζική δολοφονία Εβραίων και Πολωνών κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ναζιστικός Συναγερμός υπέρ του Stepan Bandera

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ από την [πρώην] υφυπουργό Εξωτερικών Victoria NULAND, ότι βασικές ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ, συμπεριλαμβανομένου του ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Svoboda, ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ γενναιόδωρα από την Ουάσιγκτον: «Έχουμε επενδύσει περισσότερα από 5 ΔΙΣεκατομμύρια ΔΟΛλάρια για να βοηθήσουμε την ΟΥΚΡΑΝΙΑ να ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ και ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ που της αξίζει».

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης απέφυγαν να αναλύσουν τη σύνθεση και το ιδεολογικό υπόβαθρο του κυβερνητικού συνασπισμού. Η λέξη «νεοναζί» είναι ταμπού. Έχει αποκλειστεί από το λεξικό του σχολιασμού των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Δεν θα εμφανιστεί στις σελίδες των New York Times, της Washington Post ή του Independent. Οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ έχουν λάβει ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ χρησιμοποιούν τον όρο «νεοναζί» για να ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ SVOBODA ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΤΟΜΕΑ. (Βλ. Michel Chossudovsky, 7 Μαρτίου 2014 https://www.globalresearch.ca/the-u-s-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine/5371554)

Το 2014 ο Andriy Parubiy διορίστηκε (από την κυβέρνηση του Κιέβου) Γραμματέας της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Εθνικής Άμυνας (RNBOU) (Рада національної безпеки і оборони України), μια βασική θέση που στο εξωτερικό αντιστοιχεί με το Υπουργείο Άμυνας, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Επιβολή του Νόμου, την Εθνική Ασφάλεια και την Υπηρεσία Πληροφοριών. Ενώ απολύθηκε λίγους μήνες αργότερα (Αύγουστος 2014), ο Parubiy μαζί με τον Dmytro Yarosh διαδραμάτισαν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας ως ναζιστικής δύναμης χρησιμοποιώντας ναζιστικά διακριτικά. Παρά την απόλυσή του από τον Ποροσένκο, συνεχίζει να ασκεί επιρροή σε στρατιωτικές υποθέσεις και υποθέσεις πληροφοριών. Ως πρόεδρος του Κοινοβουλίου (Verkhovna Rada), ο Parubiy δικαιούται (ex officio) να παρίσταται σε όλες τις συνεδριάσεις της RNBOU.

Η Εθνική Φρουρά του Αζόφ


Ενώ τα μέσα ενημέρωσης απέτυχαν να καλύψουν τη δήλωση του Parubiy σχετικά με τη δέσμευση (!!!!) του Αδόλφου Χίτλερ στη δημοκρατία, εξέφρασαν ωστόσο «ανησυχία» σχετικά με την εισροή αμερικανικής και καναδικής στρατιωτικής βοήθειας, η οποία μπορεί να πέσει σε λάθος χέρια, σύμφωνα με την National Post του Καναδά (έκθεση 2015).

Συγκάλυψη ψευδών ειδήσεων του νεοναζί συμμάχου της Αμερικής. Τα εταιρικά μέσα ψεύδονται μέσω παράλειψης.

Σύμφωνα με μια έκθεση των New York Times τον Μάρτιο του 2014 που δημοσιεύθηκε αμέσως μετά το πραξικόπημα του Μαϊντάν:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αγκαλιάσει την επανάσταση εδώ [στην Ουκρανία] ως άλλη μια άνθηση της δημοκρατίας, ...».(Μετά τον αρχικό θρίαμβο, οι ηγέτες της Ουκρανίας αντιμετωπίζουν τη μάχη για αξιοπιστία (;;;;;;), NYTimes.com, 1 Μαρτίου 2014, η υπογράμμιση δική μου) (http://www.nytimes.com/2014/03/02/world/europe/after-initial-triumph-ukraines-leaders-face-battle-for-credibility.html?_r=0_

Η ζοφερή πραγματικότητα, ωστόσο, είναι η ανυποχώρητη υποστήριξη του νεοναζισμού στην Ουκρανία από ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ..

[Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά από την Global Research στις 7 Σεπτεμβρίου 2018. https://www.globalresearch.ca/hitler-is-the-torchbearer-of-democracy-according-to-chairman-of-ukraines-parliament/5653184]


Πηγή: https://www.facebook.com/DailyWire/posts/is-this-mere-gaslighting-or-does-ukraine-have-ties-to-nazi-ideology-and-if-so-wh/3129345900694553/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!