Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Είναι ασφαλής ο θηλασμός μετά τον εμβολιασμό με mRNA; - Οι εκθέσεις ασφαλείας της ίδιας της Pfizer δείχνουν το αντίθετο


Από την αρχή της μεγάλης ώθησης για των «εμβολιασμό» όλων: από τους ηλικιωμένους έως τα βρέφη ηλικίας 6 μηνών, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών - κάθε πολιτικός, δημόσιος αξιωματούχος, αρχή υγείας και ρυθμιστική αρχή τόνισε με παπαγαλικό τρόπο, πώς το εμβόλιο mRNA για τον COVID-19 παραμένει στο σημείο της ένεσης και γρήγορα υποβαθμίζεται. Αυτό απλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τα λιπιδικά νανοσωματίδια που ενθυλακώνουν το συνθετικό εμβολιαστικό mRNA ταξιδεύουν σε όλο το σώμα - συμπεριλαμβανομένων των μαστικών αδένων όπου εκκρίνονται στο μητρικό γάλα των θηλαζουσών γυναικών.

Αυτό αποδείχθηκε για πρώτη φορά στη μελέτη των Low et al. (https://www.nature.com/articles/s41541-021-00370-z)που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2021, στη συνέχεια η μελέτη Yeo et al. (https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2021.783975/full), που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2022. Ακολούθησε η μελέτη Σεπτεμβρίου 2022 της Hanna et al. Ανίχνευση εμβολίων Messenger RNA COVID-19 στο ανθρώπινο μητρικό γάλα (https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2796427).

Όπου οι ερευνητές βρήκαν τόσο το mRNA της Moderna [mRNA-1273] όσο και το mRNA της Pfizer-BioNTech [BNT162b2] παρόντα στα δείγματα μητρικού γάλακτος.

«Από τα 11 θηλάζοντα άτομα που συμμετείχαν, ανιχνεύθηκαν ίχνη εμβολίων mRNA BNT162b2 και mRNA-1273 COVID-19 σε 7 δείγματα από 5 διαφορετικούς συμμετέχοντες σε διάφορες χρονικές στιγμές έως και 45 ώρες μετά τον εμβολιασμό».

Τώρα μια νέα μελέτη των Hanna et al. (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396423003663), που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, έδειξε παρόμοια αποτελέσματα τόσο για τα εμβόλια mRNA της Moderna όσο και για τα εμβόλια mRNA Pfizer-BioNTech.

«Από τις 13 θηλάζουσες γυναίκες που έλαβαν το εμβόλιο (20 εκθέσεις), ανιχνεύθηκαν ίχνη mRNA σε 10 εκθέσεις έως και 45 ώρες μετά τον εμβολιασμό».

Οι συγγραφείς συνέχισαν δηλώνοντας:

Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι το mRNA του εμβολίου COVID-19 δεν περιορίζεται στο σημείο της ένεσης, αλλά εξαπλώνεται συστηματικά και συσκευάζεται σε BM [μητρικό γάλα] EVs [εξωκυτταρικά κυστίδια].


Από το μπράτσο στο μητρικό γάλα

Το παρακάτω γράφημα περιγράφει λεπτομερώς το «Προτεινόμενο μοντέλλο βιοκατανομής του mRNA εμβολίου στο μητρικό γάλα (BM)» των συγγραφέων.


Πηγή: Hanna et al. Μελέτη Σεπτεμβρίου 2023 (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396423003663)




Τι ήταν γνωστό από τον Ιανουάριο του 2021

Τα στοιχεία ότι το ενθυλακωμένο λιπιδαιμικό νανοσωματίδιο στο τροποποιημένο mRNA της Pfizer-BioNTech ταξιδεύει σε όλο το σώμα και συσσωρεύεται σχεδόν σε κάθε ιστό οργάνου - ήταν γνωστά ήδη από τον Ιανουάριο του 2021.

Αυτό αποκαλύφθηκε στην έκθεση μη κλινικής αξιολόγησης του BNT162b (https://www.tga.gov.au/sites/default/files/foi-2389-06.pdf) που διεξήχθη από την Therapeutics Goods Administration of Australia (TGA), αλλά παρά τη γνώση αυτή, η ρυθμιστική αρχή συνέχισε να εγκρίνει προσωρινά το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 για χρήση στην Αυστραλία μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι κατασκευαστές (BioNTech και Pfizer) δεν έκαναν ποτέ (ούτε σκόπευαν να κάνουν) μια μελέτη βιοκατανομής για την πραγματική τροποποιημένη κωδικοποίηση mRNA για την πρωτεΐνη ακίδα SARS-CoV-2. Κατά κάποιο τρόπο, δεν διατυπώθηκαν αντιρρήσεις από τις ρυθμιστικές αρχές εξαιτίας αυτού ούτε από το γεγονός ότι δεν έγιναν ποτέ κρίσιμες μελέτες ασφάλειας (https://www.trialsitenews.com/a/first-look-at-newly-released-pfizer-docs-part-2). Η μοναδική μελέτη βιοκατανομής που έγινε - Μελέτη 185350 σε αρουραίους Wistar Han, ήταν για την κατανομή των νανοσωματιδίων λιπιδίων (που περιέχουν ALC-0315 και ALC-0159) mRNA κωδικοποίηση για λουσιφεράση.

Οι επισημασμένες ενότητες στον παρακάτω πίνακα, δείχνουν πού συσσωρεύτηκε περισσότερο η συγκέντρωση λιπιδίων μετά από ένεση μίας δόσης: τις ωοθήκες, το μυελό των οστών, το ήπαρ και τα επινεφρίδια.

Πηγή: Έκθεση μη κλινικής αξιολόγησης της TGA για το εμβόλιο Comirnaty, BNT162b2 [mRNA] COVID-19

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και η δημόσια έκθεση αξιολόγησης του MHRA, η έκθεση TGA ανέφερε επίσης: «Είναι άγνωστο εάν το BNT162b2 απεκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα».

Επιπλέον, στην αρχική έκθεση αξιολόγησης της δημόσιας υγείας του MHRA έκθεση για το εμβόλιο mRNA Pfizer-BioNTech στη σελίδα 21 (https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1112667/COVID-19_mRNA_Vaccine_BNT162b2__UKPAR___PFIZER_BIONTECH_ext_of_indication_11.6.2021.pdf), γράφουν: «Στο πλαίσιο της προμήθειας βάσει του κανονισμού 174, θεωρείται ότι μία επαρκής διαβεβαίωση για την ασφαλή χρήση του εμβολίου σε έγκυες γυναίκες δεν μπορεί να παρασχεθεί επί του παρόντος».

Με την έκθεση να συνεχίζει να δηλώνει κατηγορηματικά: «Οι γυναίκες που θηλάζουν δεν πρέπει επίσης να εμβολιαστούν».

Ωστόσο, αυτό το μήνυμα παρακάτω χτυπήθηκε σε πολύ μεταγενέστερη ημερομηνία.

Με κάποιο τρόπο, αυτό δεν εμπόδισε τις υγειονομικές αρχές σε όλο τον κόσμο να ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό mRNA για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες από την άνοιξη του 2021 (https://www.trialsitenews.com/a/on-what-basis-are-pregnant-women-being-encouraged-to-take-the-pfizer-vaccine-6e3730c1), παρά το γεγονός ότι οι ρυθμιστικές αρχές δήλωσαν διαφορετικά (https://soniaelijah.substack.com/p/covid-19-mrna-vaccines-for-pregnant).

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι μετά την έκθεσή μου της 4ης Σεπτεμβρίου 2022 σχετικά με τις αντιφατικές συμβουλές μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών και των υγειονομικών αρχών, η οποία δημοσιεύθηκε αρχικά στο Trial Site News (https://www.trialsitenews.com/a/covid-19-mrna-vaccines-for-pregnant-women-the-contradictory-advice-between-the-regulatory-and-health-authorities-46564925), η MHRA έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση στον ιστότοπο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 5 Σεπτεμβρίου (https://www.gov.uk/government/news/no-change-to-mhra-advice-on-the-safety-and-effectiveness-of-covid-19-vaccines-for-those-who-are-pregnant-or-breastfeeding).

Προβλήματα με την πεποίθηση των συγγραφέων

Όσον αφορά την πρόσφατη μελέτη Hanna et al., οι συγγραφείς δηλώνουν την πεποίθησή τους: «ο θηλασμός μετά τον εμβολιασμό είναι ασφαλής», η οποία φαίνεται να διαμορφώνεται στη βάση ότι:

υπάρχουν μόνο ίχνη και απουσιάζει σαφής μεταφραστική δραστηριότητα.

Ωστόσο, χρησιμοποιήθηκε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα Western Blot (αντί ενός παραδοσιακού που γίνεται με το χέρι) για να αποδείξει ότι «η μεταφραστική δραστηριότητα απουσιάζει». Το Western Blotting είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό συγκεκριμένων πρωτεϊνών. Στα ηλεκτρικά οχήματα μητρικού γάλακτος (που φαίνονται από τις λωρίδες 4-7) δεν ανιχνεύθηκε πρωτεΐνη ακίδας, πράγμα που σημαίνει ότι το εμβολιασμένο mRNA στα δείγματα μητρικού γάλακτος δεν μεταφράστηκε στην πρωτεΐνη ακίδα - οδηγώντας στην πεποίθηση των συγγραφέων ότι ήταν ασφαλής.



Αυτοματοποιημένη τριχοειδής δυτική κηλίδα (WES)

Αυτό εγείρει ανησυχίες, δεδομένων των ευρημάτων της εις βάθος έρευνάς μου σχετικά με το #Blotgate σκάνδαλο όσον αφορά τα αυτοματοποιημένα Western Blots των Pfizer/BioNTech (τα οποία είχαν το θράσος να περάσουν ως παραδοσιακά/αυθεντικά της Western), τα οποία περιελάμβαναν καταδικαστικά στοιχεία ότι τα δεδομένα ήταν «αντιγραφή και επικόλληση» - δηλαδή δόλια (https://linktr.ee/s/about/community-standards/).


Ο αποτυχημένος θετικός έλεγχος

«Ως θετικός έλεγχος, τα κύτταρα HT-29 υποβλήθηκαν σε θεραπεία με mRNA-1273 [εμβόλιο mRNA της Moderna] σε διάφορες αραιώσεις (1:10 4, 1:10 , 1:10 , 1:10 6και 1:107)».

Οι λωρίδες 1-3 στην παραπάνω εικόνα, απεικονίζουν τον θετικό έλεγχο, αλλά οι λωρίδες 2-3 δεν δείχνουν παρουσία της πρωτεΐνης ακίδας, κάτι που είναι απροσδόκητο. Οι συγγραφείς σημειώνουν αυτό το γεγονός: «Ωστόσο, τα δείγματα θετικού ελέγχου που χρησιμοποιήθηκαν σε συγκεντρώσεις παρόμοιες με εκείνες των BM EVs απέτυχαν επίσης να επάγουν την έκφραση της πρωτεΐνης S». Είναι ασυνήθιστο ότι η πρωτεΐνη ακίδα εμβολιασμού απουσίαζε στις λωρίδες θετικού ελέγχου (2-3), γεγονός που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην εγκυρότητα της δοκιμής.


Οι πολλοί περιορισμοί της μελέτης

Οι συγγραφείς συνεχίζουν να αποκαλύπτουν τους περιορισμούς της μελέτης τους:

Άλλοι περιορισμοί περιλαμβάνουν την πιθανή υποεκτίμηση των συγκεντρώσεων mRNA λόγω διαφορών στις τεχνικές συλλογής των μητέρων και στις συνθήκες αποθήκευσης μετά την αυτοσυλλογή, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στην υποβάθμιση του mRNA. Ένας άλλος περιορισμός περιλαμβάνει τον περιορισμένο όγκο BM που παρέχεται από τις μητέρες, ο οποίος περιόρισε τη σκοπιμότητα περαιτέρω πειραμάτων. Επίσηςδεν ελέγξαμε την πιθανή αθροιστική έκθεση στο mRNA του εμβολίου μετά από συχνό θηλασμό σε βρέφη, η οποία μπορεί να προσθέσει έως και 150-200 mL/kg/ημέρα BM.

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι η μελέτη δεν εξέτασε την πιθανή αθροιστική έκθεση στο mRNA του εμβολίου σε βρέφη, λαμβάνοντας υπόψη πόσο συχνά θηλάζουν τα μικρά μωρά.


Η ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης

Οι συγγραφείς σημειώνουν:

Αν και το mRNA του εμβολίου φαίνεται να είναι μεταφραστικά ανενεργό, απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να προσδιοριστεί η ελάχιστη ποσότητα mRNA που απαιτείται για να προκαλέσει ανοσολογική απόκριση στα νεογνά.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η ελάχιστη δόση εμβολίου mRNA για την πρόκληση ανοσολογικής αντίδρασης σε βρέφη <6 μηνών είναι άγνωστη, ο διάλογος μεταξύ μιας θηλάζουσας μητέρας και του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να εξετάζει τα ζητήματα οφέλους/κινδύνου του θηλασμού τις πρώτες δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό της μητέρας.

Η πιθανή διέλευση του mRNA του εμβολίου στο μητρικό γάλα (BM), με αποτέλεσμα την έκθεση του νεογνού, δεν διερευνήθηκε. Συγκεκριμένα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δεν συνιστούν εμβολιασμό COVID-19 σε βρέφη ηλικίας <6 μηνών λόγω της έλλειψης μελετών ασφάλειας και της πιθανής αλληλεπίδρασης με άλλους εμβολιασμούς ρουτίνας σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα.


Οι καταστροφικές βλάβες στα βρέφη που θηλάζουν από τα δεδομένα των ίδιων των Pfizer/BioNTech!

Αυτό με φέρνει στις ανησυχητικές ανακαλύψεις (https://childrenshealthdefense.eu/eu-affairs/eus-next-instalment-of-damning-data-psur-3-the-pregnancy-and-lactation-cases/) που βρέθηκαν μετά την ανάλυση των Εκθέσεων Περιοδικής Ενημέρωσης για την Ασφάλεια της Pfizer για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA), αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2021. Αυτή η σειρά εκθέσεων έχει δημοσιευθεί στο Children's Health Defense, Europe (https://childrenshealthdefense.eu/?s=Sonia+Elijah).


Απόσπασμα από: Η τελευταία δόση βόμβα του EMA με καταδικαστικά δεδομένα επιβεβαιώνει την αποτυχία τους: PSUR #3, οι περιπτώσεις εγκυμοσύνης και γαλουχίας, έκθεση

Είναι βαθιά συγκλονιστικό το γεγονός ότι η Pfizer δεν συμπεριέλαβε καν τις περιπτώσεις βρεφών που θηλάζουν στη «συζήτηση», καθώς κρίθηκαν ως «μη συνεισφέρουσες» λόγω έμμεσης έκθεσης «σε BNT162B2 (διαμαστική οδός)» και η ρυθμιστική αρχή, ο EMA, ενέκρινε την απόφαση αυτή.

Επιπλέον, το έγγραφο Pregnancy & Lactation Cumulative Review της Pfizer, αποκάλυψε ακόμη πιο καταδικαστικές περιπτώσεις βλαβών σε βρέφη που θηλάζουν και εκτίθενται στο εμβόλιο μέσω του μητρικού γάλακτος.

Ήμουν ένας από τους πρώτους δημοσιογράφους που ανακάλυψαν αυτό το έγγραφο από τη μηνιαία απόρριψη δεδομένων των εφημερίδων της Pfizer (https://phmpt.org/pfizer-16-plus-documents/). Η αναφορά μου δημοσιεύθηκε στο Trial Site News (https://www.trialsitenews.com/a/pfizers-pregnancy-lactation-cumulative-review-reveals-damning-data-2b15c969), στις 22 Απριλίου 2023. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης προέρχεται από την αρχική μου αναφορά.




Πηγή: Η αθροιστική ανασκόπηση εγκυμοσύνης και γαλουχίας της Pfizer αποκαλύπτει καταδικαστικά δεδομένα στα νέα του ιστότοπου δοκιμών

Μπορείτε να με παρακολουθήσετε να συζητώ αυτά τα ευρήματα με τον Clayton Morris στο Redacted (https://rumble.com/v2ko732-breaking-new-bombshell-pfizer-documents-reveal-damning-data-redacted-with-c.html.


ΠΗΓΗ: https://soniaelijah.substack.com/p/breastfeeding-postvaccination-is?publication_id=319741&post_id=137212102&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





βλ. επίσης:

Η «ισχυρή νευροτοξίνη» thimerosal εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε ορισμένα εμβόλια γρίπης, λέει  επιστήμονας
Η αφαίρεση του υδραργύρου από τα εμβόλια των ΗΠΑ συστήθηκε πριν από δύο δεκαετίες, ωστόσο ορισμένα εμβόλια γρίπης περιέχουν έως και 25 μικρογραμμάρια thimerosal.
https://www.theepochtimes.com/health/thimerosal-a-potent-neurotoxin-is-still-used-in-some-flu-vaccines-and-others-currently-recommended-5493019?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-09-24&src_cmp=gv-2023-09-24&utm_medium=email&est=6e1WUEWsh7KL5WGU%2FbHTRF6KhmH7U9a81sQaRlxnyb7wVvi3UN0neknum0w%3D


Βίντεο: Το «φονικό εμβόλιο» της Pfizer: «Χρήματα εναντίον θνησιμότητας»
Μία ιστορία δύο εκθέσεων
https://michelchossudovsy.substack.com/p/pfizer-killer-vaccine-money-mortality?utm_source=post-email-title&publication_id=1910355&post_id=137184685&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=16ojuj&utm_medium=email



Διαμάχη σχετικά με τη μόλυνση DNA στα εμβόλια COVID Pfizer και Moderna
Στην πραγματικότητα, τα εμβόλια mRNA, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα πρέπει να περιέχουν μόνο RNA. Ωστόσο, η ερευνητική ομάδα του ιδρυτή της εταιρείας μικροβιολόγου και γενετικής μηχανικής, Δρ McKernan, ανέφερε σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη προδημοσίευση ότι ανίχνευσαν θραύσματα DNA σε δόσεις εμβολίων Pfizer και Moderna.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/kontroverse-um-dna-verunreinigungen-in-pfizer-und-moderna-covid-impfstoffen-a4336521.html?utm_medium=email&utm_source=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-09-24



Βίντεο: Η «μυστική» έκθεση της Pfizer για το εμβόλιο COVID. Πέρα από την ανθρωποκτονία. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Το εμβόλιο πρέπει να αποσυρθεί αμέσως παγκοσμίως
https://michelchossudovsky.substack.com/p/pfizer-secret-report-covid-vaccine-manslaughter?utm_source=post-email-title&publication_id=1910355&post_id=137006160&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=16ojuj&utm_medium=email



Μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19: πρωτεΐνες ακίδας ανιχνεύονται στο σώμα για μήνες
Μελέτες υποδεικνύουν πιθανή μακροχρόνια παρουσία mRNA και πρωτεϊνών ακίδας στο σώμα μετά από εμβολιασμούς COVID-19. Επιπλέον, οι ερευνητές εντόπισαν σαφείς διαφορές μεταξύ των πρωτεϊνών ακίδας μετά τον εμβολιασμό και εκείνων του ιού.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/nach-covid-19-impfung-spike-proteine-monatelang-im-koerper-nachgewiesen-a4410836.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=NL_2023-09-23&src_cmp=NL_2023-09-23&utm_medium=email&est=5BSEpDy%2FBDDDmOhlLcDi4a%2Bhdqk2QRHr%2BoCnlEESllyjeq2Ix4ObJz3VUZE%3D&utm_term=news5&utm_content=5


Δρ Peter McCullough: Κανείς δεν πρέπει να κάνει άλλο εμβόλιο, τα εμβόλια covid δεν είναι ασφαλή για ανθρώπινη χρήση
https://expose-news.com/2023/09/19/covid-vaccines-are-not-safe-for-human-use/


"Καρκίνοι turbo" μετά τον εμβολιασμό COVID-19;
Ο ιατρικός κόσμος αντιμετωπίζει ένα μυστήριο: άτομα ηλικίας κάτω των 50 ετών που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 διαγιγνώσκονται όλο και περισσότερο με μια επιθετική μορφή καρκίνου.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/turbo-krebs-nach-covid-19-impfung-a4361020.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=NL_2023-09-23&src_cmp=NL_2023-09-23&utm_medium=email&est=cvJk%2FmR%2BIUY%2FL4tCkvae5x2ofmr2YMyVhavmw6BAVuMR2KN%2FsH9hH1jrr8M%3D&utm_term=newstop&utm_content=1



Μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από την Pfizer δείχνει χαμηλή αποτελεσματικότητα για το εμβόλιο COVID-19 σε μικρά παιδιά
Τρεις δόσεις του εμβολίου της Pfizer παρείχαν μικρή προστασία έναντι επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά, επειγουσών συναντήσεων φροντίδας ή επισκέψεων εξωτερικών ασθενών.
https://www.theepochtimes.com/health/pfizer-funded-study-shows-poor-effectiveness-for-covid-19-vaccine-in-young-children-5495181?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-09-22&src_cmp=mb-2023-09-22&utm_medium=email&est=81HxJprfikrfKhFrzGX72w0vX9htsddkgxxQlAi%2FW5XenLGhMVeVU73phvM%3D


Θανατηφόρος κρανιοπροσωπικός καρκίνος πέντε μήνες μετά τον εμβολιασμό COVID-19
Δημοσιευμένη έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ένεση mRNA είναι η αιτία του καρκίνου
https://petermcculloughmd.substack.com/p/breaking-fatal-craniofacial-cancerpublication_id=1119676&post_id=137213435&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Όταν κάποιος σας ρωτάει για τα τρυπήματα mRNA Covid, ρωτήστε τον αν μπορεί να διαθέσει τέσσερα λεπτά...
https://alexberenson.substack.com/p/when-someone-asks-you-about-the-mrna?publication_id=363080&post_id=137257934&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Η πιο θλιβερή συνέντευξη που είχα ποτέ: Μαζικοί θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ο Ed Dowd, γνωστός και ως "Jeremiah", μοιράζεται τρομακτική ενημέρωση για θανάτους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναπηρίες στις ΗΠΑ
https://naomiwolf.substack.cοm/p/saddest-interview-yet-mass-death?publication_id=676930&post_id=137240270&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μελέτη: Με κάθε εμβολιασμό κατά του Covid, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αρρωσταίνουν περισσότερο - υποβάλλοντας αίτηση για σταδιακά περισσότερη άδεια και λαμβάνοντας περισσότερα αναλγητικά φάρμακα μετά από κάθε δόση
https://www.eugyppius.com/p/study-with-each-covid-vaccination?publication_id=268621&post_id=137221270&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email

Υπέστησαν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID-19. Χρόνια αργότερα, μερικοί δεν έχουν ακόμη ανακάμψει.
https://www.theepochtimes.com/article/they-suffered-myocarditis-after-covid-19-vaccination-years-later-some-still-havent-recovered-5478652?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-09-21&src_cmp=mb-2023-09-21&utm_medium=email&est=KGzOF207bfffDb4jZP%2BDak8B5GPyVTh5EbMHwos%2BeWPopadi012vPuGq1U0%3D


Καθηγητής της Νότιας Καρολίνας βρήκε 200 δισεκατομμύρια κομμάτια DNA που μολύνουν μία δόση της ένεσης covid της Pfizer
https://expose-news.com/2023/09/19/200-billion-pieces-of-dna-in-a-single-dose/


Ο Δρ McCullough καταθέτει την αλήθεια για τον COVID-19, τα εμβόλια mRNA και τον ΠΟΥ ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Ήρθε η ώρα να αποχωρήσουμε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο Δρ McCullough εξηγεί γιατί.
https://vigilantfox.substack.com/p/dr-mccullough-testifies-the-truth?publication_id=975571&post_id=137191657&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Ο ισχυρισμός περί «ασυμπτωματικού φορέα» ήταν ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ: Εκτός εάν ένα άτομο παρουσιάζει συμπτώματα, η μετάδοση του COVID σπάνια συμβαίνει, αποκαλύπτει μελέτη Lancet
https://www.naturalnews.com/2023-09-08-unless-symptoms-covid-transmission-rarely-occurs-lancet-study.html


Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης: Η CIA ήθελε να δωροδοκήσει αναλυτές για να μην υπερασπιστούν την εργαστηριακή διατριβή για τον SARS-CoV-2
Ο στόχος ήταν έξι από τα επτά μέλη της Ομάδας Ανακάλυψης της CIA να στραφούν στην άποψη ότι ο SARS-CoV-2 είχε μεταπηδήσει από ζώα σε ανθρώπους.
https://transition-news.org/us-medien-cia-wollte-analysten-bestechen-damit-sie-nicht-die-labor-these-zu


Το μεγαλύτερο ψέμα στην παγκόσμια ιστορία: Δεν υπήρξε ποτέ πανδημία. Η βάση δεδομένων είναι ελαττωματική. Οι εντολές COVID, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου, είναι άκυρες
Τα PCR "επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19" δεν έχουν νόημα. Το έργο αντιγόνου και οικιακής δοκιμής πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι ψεύτικο
https://michelchossudovsky.substack.com/p/there-never-pandemic-covid-mandates-invalid?utm_source=post-email-title&publication_id=1910355&post_id=137118245&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=16ojuj&utm_medium=email



Πώς να αφαιρέσετε το οξείδιο του γραφενίου από το σώμα σας: Πιθανές στρατηγικές αποτοξίνωσης (δεν προορίζονται ως ιατρικό τμήμα)
https://gregorylessinggarrett.substack.com/p/how-to-remove-graphene-oxide-from


Δρ Gunter Frank: Μελέτες εμβολιασμού και τα σκοτεινά μυστικά - "κάνουμε λόγω για πιθανή μαζική απάτη"
Ο ασκούμενος γενικός ιατρός Δρ Gunter Frank είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της κριτικής των μέτρων του κορωνοϊού. Η φωνή του έχει βαρύτητα επειδή ο Frank έχει κατακτήσει την εξισορροπητική πράξη της διατύπωσης του τόνου του με τρόπο που είναι τόσο αιχμηρός όσο και κατανοητός, εκτός από ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματικής ικανότητας.
https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/exklusives-interview-dr-gunter-frank-impfstoffstudien-und-ihre-duesteren-geheimnisse-a4407670.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=nl-morning_2023-09-18&src_cmp=nl-morning_2023-09-18&utm_medium=email&est=xXBz5u68JnTCPVCPQMsaqLkdkkXSHSvHFtbbpVnE6P0D%2Fwwi7RvMz6ydAR4%3D&utm_term=news6&utm_content=6



Η Φλόριντα γίνεται η πρώτη πολιτεία που συμβουλεύει επίσημα κατά των νέων ενισχυτικών εμβολίων COVID-19
https://www.naturalnews.com/2023-09-20-florida-first-state-advise-against-covid-boosters.html



«Ο Covid δύσκολα μπορεί να διακριθεί από τις αλλεργίες και τα κρυολογήματα»
Δέσμη μέτρων κατά της «τριπλής επιδημίας»;
https://reitschuster.de/post/covid-von-allergien-und-erkaeltungen-kaum-noch-zu-unterscheiden/


Βιταμίνη C δυνητικά ΣΩΤΗΡΙΑ για ΣΗΨΗ
Οι τυποποιημένες ενδοφλέβιες αντιβιοτικές θεραπείες συχνά αποδεικνύονται μάταιες ενάντια στην πολύπλοκη φύση της σήψης. Ωστόσο, νέα ελπίδα μπορεί να βρεθεί σε ένα απίθανο μέρος.
https://www.theepochtimes.com/health/vitamin-c-potentially-lifesaving-for-sepsis-5490507?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-09-24&src_cmp=gv-2023-09-24&utm_medium=email&est=l%2FP54vCT03JUa0vxUXsu1UO9IMI8gKRnhPJMNhw7GxpcLE3minY1YuKj0Vw%3D



Μελέτη: Τα ενισχυμένα άτομα μολύνονται συχνότερα από τα μη εμβολιασμένα άτομα
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι τα άτομα που έχουν λάβει δισθενές αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 έχουν στατιστικά σημαντικά υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης από τα μη εμβολιασμένα. Η μελέτη εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προσαρμοσμένων εμβολίων - ειδικά όσον αφορά τις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και τις ταχέως μεταλλασσόμενες παραλλαγές του ιού.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/studie-geboosterte-menschen-haeufiger-infiziert-als-ungeimpfte-a4404670.html


Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό; Μια ιστορία θεσμικής διαφθοράς
https://www.globalresearch.ca/do-vaccines-cause-autism-history-institutional-corruption/5830596

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!