Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ο επικεφαλής της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ πανδημίας με εξουσίες ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ


Από την Cassie B.
Global Research, 25 Σεπτεμβρίου 2023
NaturalNews.com 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Dennis Francis, πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, αγνόησε τις αντιρρήσεις 11 χωρών και ενέκρινε τη διακήρυξη του ΟΗΕ για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντίδραση σε πανδημίες χωρίς να την υποβάλει σε ψηφοφορία στην ολομέλεια (https://www.who.int/news/item/20-09-2023-who-welcomes-historic-commitment-by-world-leaders-for-greater-collaboration--governance-and-investment-to-prevent--prepare-for-and-respond-to-future-pandemics).

Αυτή η διακήρυξη στοχεύει στη δημιουργία μιας παγκόσμιας πανδημικής αρχής που έχει μια σειρά από ενοχλητικές εξουσίες, όπως η ικανότητα να επιβάλλει lockdown, να πιέζει για καθολικό εμβολιασμό και να λογοκρίνει αυτό που θεωρεί «παραπληροφόρηση». (https://childrenshealthdefense.org/defender/united-nations-approves-pandemic-declaration/)

Ορισμένα από τα σημεία που ζητεί περιλαμβάνουν:

Αυξημένη επιτήρηση και ψηφιακά έγγραφα υγείας: Η δήλωση υποστηρίζει τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών υγείας για την «εφαρμογή και υποστήριξη μέτρων υγείας και την ενίσχυση των εθνικών προσπαθειών αντίδρασης» σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στον τομέα της υγείας ή πανδημίας. Τα διαβατήρια εμβολίων θα εμπίπτουν στην κατηγορία των ψηφιακών τεχνολογιών υγείας.

Καθολικός εμβολιασμός: Ένα άλλο ανησυχητικό στοιχείο της δήλωσης είναι η «βαθιά ανησυχία» που εκφράζει για τη μείωση των ποσοστών εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο. Δεσμεύεται να υποστηρίξει την έρευνα και την ανάπτυξη εμβολίων, αποκαλώντας τον εμβολιασμό ρουτίνας οικονομικά αποδοτική και αποτελεσματική παρέμβαση δημόσιας υγείας. Η διακήρυξη ζητά τη βελτίωση των «ικανοτήτων ανοσοποίησης, εμβολιασμού και προσέγγισης ρουτίνας, μεταξύ άλλων με την παροχή τεκμηριωμένων πληροφοριών σχετικά με την προώθηση της εμπιστοσύνης, της πρόσληψης, της ζήτησης», εκτός από την «επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης για την πρόληψη εστιών καθώς και την εξάπλωση και επανεμφάνιση μεταδοτικών ασθενειών».

Μονιμοποίηση των προσωρινών εξουσιών που σχετίζονται με τη νόσο COVID-19: Η δήλωση τονίζει επίσης την ανάγκη να αξιοποιηθούν οι πρακτικές και τα διδάγματα που αντλήθηκαν από την πανδημία και να μετατραπούν οι προσωρινές εξουσίες σε μόνιμες με βιώσιμο τρόπο.

Σύσταση ταμείου για την πανδημία: Η διακήρυξη επιδιώκει να ξεκινήσει ένα ταμείο πανδημίας ύψους 30 δισεκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως για «κρίσιμες επενδύσεις» που σχετίζονται με την προετοιμασία και την αντιμετώπιση πανδημιών.

Λογοκρισία των επικριτών των εμβολίων: Η νέα δήλωση εκφράζει επίσης «ανησυχία ότι η παραπληροφόρηση σχετικά με την υγεία επηρέασαν αρνητικά τις συνήθεις υπηρεσίες ανοσοποίησης παγκοσμίως» και ζητά την εφαρμογή μέτρων για την αντιμετώπιση αυτού που θεωρεί παραπληροφόρηση, ιδίως στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Θέλει επίσης να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της διστακτικότητας απέναντι στον εμβολιασμό και να δημιουργήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις αρχές δημόσιας υγείας.

Οι υποστηρικτές της διακήρυξης πιστεύουν ότι θα βοηθήσει την παγκόσμια συνεργασία για την πρόληψη πανδημιών και τη βελτίωση της δημόσιας υγείας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ισχυρίζεται ότι θα εφαρμόσει ορισμένα από τα διδάγματα που αντλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Ωστόσο, η κίνηση προκαλεί μεγάλη ανησυχία μεταξύ εκείνων που κατανοούν τις επιπτώσεις της, όπως ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτικής Ασφάλειας Frank Gaffney, ο οποίος την αποκαλεί «άνευ προηγουμένου».

Είπε: «Δεν μπορούμε να παρακάμψουμε το γεγονός ότι πρόκειται να έρθει εις βάρος της κυριαρχίας των διαφόρων εθνών που στη συνέχεια θα τους πουν ότι έχουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα τους πουν τι πρέπει να κάνουν γι' αυτό».

Ο εμπειρογνώμονας βιολογικών όπλων και καθηγητής διεθνούς δικαίου για το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόϊς, Francis Boyle, JD, Ph.D. (https://illinois.edu/), δήλωσε: «Αυτό είναι ένα έντυπο δικαστήριο για να ζητήσει από το σύνολο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του και τους συνδεδεμένους οργανισμούς του, να υποστηρίξουν το προτεινόμενο παγκοσμιοποιητικό παγκόσμιο ολοκληρωτικό ιατρικό και επιστημονικό αστυνομικό κράτος του ΠΟΥ».

Οι επικριτές ανησυχούν επίσης ότι η υποστήριξη της διακήρυξης στους περιορισμούς τύπου COVID-19 θα κλείσει τα σχολεία και ουσιαστικά θα αναγκάσει τις γυναίκες να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους και ενδεχομένως στη φτώχεια.


Σχεδόν δώδεκα έθνη ήταν κατά της διακήρυξης

Οι εκπρόσωποι 11 χωρών έγραψαν επιστολή στον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης εκφράζοντας επιφυλάξεις σχετικά με τη δήλωση. Η επιστολή ανέφερε: «Οι αντιπροσωπείες μας είναι πεπεισμένες ότι αυτός δεν είναι τρόπος χειρισμού πολυμερών και διακυβερνητικών διαπραγματεύσεων για θέματα μεγάλης σημασίας για τη διεθνή κοινότητα, ιδιαίτερα για τις αναπτυσσόμενες χώρες».

Ο Boyle κατηγορεί τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ότι διαστρέβλωσε τη δήλωση ζητώντας από τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης να την εγκρίνει επειδή γνώριζαν ότι δεν θα περάσει τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ως συναινετικό ψήφισμα δεδομένων των 11 αντιρρήσεων (https://tyranny.news/).

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από NaturalNews.com

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι NaturalNews.com
Πνευματικά δικαιώματα © Cassie B.NaturalNews.com, 2023



ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/un-general-assembly-head-approves-declaration-form-global-pandemic-authority-lockdown-enforcement-powers/5833760


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦOΠΟΥΛΑ



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ σε έθνη, κράτη, εταιρείες ή ομάδες που προσφέρουν οφέλη που απαιτούν ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: Εισέρχεστε σε μια «διαθήκη θανάτου».

https://odysseiatv.blogspot.com/2023/09/blog-post_1385.html

Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η στήν ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, στήν μεταρρύθμιση του 'Π.Ο.Υ.'

https://odysseiatv.blogspot.com/2023/09/blog-post_426.html
Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ εγκρίνει τη δήλωση πανδημίας — Εμπειρογνώμονες σε θέματα ιδιωτικότητας προειδοποιούν για «ψηφιακά γκουλάγκ»
https://magnetrack.klangoo.com/v1.1/track.ashx?e=AP_RA_CLK&p=5833760&d=5833360&c=c787d455-1fd6-444b-abe0-3f9cf6dff8ef&u=6953fb8e-7dd6-44f2-ac87-2bb236f44947&l=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fun-general-assembly-head-approves-declaration-form-global-pandemic-authority-lockdown-enforcement-powers%2F5833760&redir=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fun-president-approves-pandemic-declaration-privacy-experts-warn-digital-gulag%2F5833360%3Futm_campaign%3Dmagnet%26utm_source%3Darticle_page%26utm_medium%3Drelated_articles

1 σχόλιο:

  1. «Πέντε μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τον πλανήτη» : Τραπεζικός, Σερέτης Γρηγόρης
    https://www.youtube.com/watch?v=qFuM8FT66kM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!