Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Τέταρτος Δρόμος. "Αδελφοποίηση" Ελλάδος - ΗΠΑ…..Δ. Κωνσταντακόπουλος γιά Κασσελάκη : ”Πάντα στήν Ιστορία μας, τέτοιες αμερικανικές ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, προηγήθηκαν ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ στήν Ελλάδα”.

 


Ο Τέταρτος Δρόμος. 
Αδελφοποίηση Ελλάδος - ΗΠΑ. Από την Ελληνοαμερικανική φιλία, στο ελληνοαμερικάνικο ....ομοφυλικό σεξ! 

Η σεξουαλική διπλωματία, νέο κεφάλαιο στις Ελληνοαμερικάνικες σχέσεις! 

Σύσφιξη σεξουαλικών σχέσεων με ΗΠΑ. 



Στενές επαφές τρίτου και τέταρτου τύπου.. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στέφανος.…….

O Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος σ΄απανωτές αναλύσεις του συμπεραίνει ”πάντα στην ιστορία μας, τέτοιες αμερικανικές παρεμβάσεις προηγήθηκαν τραγικών εξελίξεων στην Ελλάδα”.

”Είναι αλήθεια ότι τα ΜΜΕ, ακόμα και πολλά υποτιθέμενα «εναλλακτικά» sites κάνουν ό,τι μπορούν (γιατί άρα γε;) για να συγκαλύψουν την πλήρη και παχυλή άγνοια, για την Αριστερά και για την Ελλάδα, ενός «ανθρώπινου ρομπότ» που συναρμολογήθηκε 'κακήν κακώς' για να «σταλεί» να διοικήσει την αντιπολίτευση της αποικίας….

Η εμφάνιση Κασσελάκη από το (υπερατλαντικό) διάστημα είναι προϊόν ασφαλώς αμερικανικής παρασκηνιακής επέμβασης στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, το πιθανότερο σκηνοθετημένης από τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάϊατ μέσω του Τσίπρα…..

Πάντα στην ιστορία μας, τέτοιες αμερικανικές παρεμβάσεις προηγήθηκαν τραγικών εξελίξεων στην Ελλάδα.

Εκτός του ότι ο Κασσελάκης εργάσθηκε στα άδυτα των αδύτων του νεοφιλελευθερισμού, συνεργάστηκε και με το CSIS, δηλαδή με το χρηματοδοτούμενο από τις μεγαλύτερες αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες άντρο του αμερικανικού βαθέος κράτους και του αμερικανικού «Κόμματος του Πολέμου», των δυνάμεων που οδήγησαν στο γκρέμισμα μιας ντουζίνας χωρών σε διάστημα τριών δεκαετιών με αποκορύφωμα τον σημερινή πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας. 

Στο ίδιο κέντρο είχε το ορμητήριό του στο παρελθόν ο σφαγέας της Κύπρου, οργανωτής του πραξικοπήματος της χούντας στο νησί και της τουρκικής εισβολής που ακολούθησε, ο Χένρι Κίσσινγκερ. 

Είναι δυνατόν ένας αριστερός να συνεργάζεται με ένα τέτοιο κέντρο;

Ούτε και το προσωπικό 'στιλ' ζωής και αντιλήψεων για τη ζωή του κ. Κασσελάκη έχουν οποιαδήποτε σχέση με την αριστερά, εκπροσωπούν το αντίθετο μάλλον μοντέλο, του πλούσιου που κάνει ότι γουστάρει επειδή έχει λεφτά και οι άλλοι δεν έχουν, ακόμα και ενοικιάζοντας ανθρώπους..

Είναι σοσιαλιστική ιδέα η ....ενοικίαση γυναικών;

Μας είπε ότι ο ίδιος και ο φίλος του, επειδή θέλουν λέει να κάνουν παιδί, θα νοικιάσουν ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα, μια γυναίκα, και θα τη βάλουν να τους κάνει ένα παιδί. …

Θα νοικιάσουν λοιπόν μια γυναίκα (παρένθετη μητέρα) , εκμεταλλευόμενοι τη δική της οικονομική ανάγκη και τη δική τους οικονομική δύναμη, θα τη βάλουν να τους κάνει ένα παιδί, θα αναλάβει και τους έστω περιορισμένους κινδύνους μιας εγκυμοσύνης και μετά θα πάρουν το παιδί από τη μάνα που το κοιλοπονούσε εννιά μήνες και τη μάνα από το παιδί που μεγάλωνε μέσα της, για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους. 

Μια τέτοια σχέση δεν είναι όμως ασφαλώς μια ελεύθερη σχέση, που έχει προκύψει από την ελεύθερη βούληση των συμβαλλομένων. 

Είναι μια σχέση εκμετάλλευσης του ενός από τον άλλο και βαθειάς ανισότητας, που εγκαθίσταται λόγω μεγάλης ανάγκης της μιας πλευράς και μεγάλης οικονομικής ισχύος της άλλης πλευράς.

…η θέση που πρέπει να έχουν σήμερα τα ζητήματα της σεξουαλικότητας, αλλά και του έθνους, στην πολιτική των αριστερών κομμάτων και πώς πρέπει να χειρίζονται αυτά τα θέματα. 

Η αριστερά γεννήθηκε από την ανάγκη να ενώσει τα λαϊκά, αν είναι δυνατόν και τα μεσαία στρώματα, γύρω από μια λογική, ένα σχέδιο κοινωνικής απελευθέρωσης, προόδου όλης της κοινωνίας και του έθνους στα πλαίσια των οποίων δρα. 

Η λογική του μεγάλου Κεφαλαίου είναι να κατακερματίσει σε διάφορα γκέτο τα λαϊκά, αλλά και τα μεσαία στρώματα, ώστε να επιδοθούν σε διάφορους πολέμους ταυτοτήτων και να μη μπορέσουν ποτέ να συγκροτήσουν σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, μια δύναμη ικανή να αμφισβητήσει την εξουσία του.

Αυτή είναι η ουσία των πολιτικών συγκρούσεων που βλέπουμε σήμερα σε όλη τη Δύση.”

O Tέταρτος Δρόμος της αμερικανοαριστεράς …

1 σχόλιο:

  1. Τελικα,αυτος ο Κασσελακης εκανε χοντρη ζημια σε ολους αυτους τους καλοβολεμενους μειοδοτες και παρασιτα της κοινωνιας.απο γελοιες αναλυσεις εως κουτοπονηρες αιχμες,εχουν φαει τα λυσσακα τους.Εν τω μετεαξυ,ο,τι του προσαπτουν,το εχουν φαει στη μαπα με το κουταλι.Τωρα θυμηθηκαν τον Αμερικανικο δακτυλο[η γερμανικη αισχροτητα των υποτακτικων,Σημιτη,Σαμαρα,Μητσοτακη ουτε αναφερεται]Καταπιαν αμασητα τεσσερα χρονια τον Πατελη και τον Γιατρομανωλακη,τωρα τους ξυνιζει ο Κασσελακης,ξεχασανε ποιοί και πώς φυτεψανε τον Κυριακο για προεδρο της ΝΔ,βγαινουν και οι επαγγελματιες αριστεροι της ξαπλας,μαζι με τις θεραπαινιδες του συστηματος,το ΚΚΕ,και μιλανε για αλλοιωση.Τελικα,οντως τους αξιζει ο Μπεος,ο Αγοραστος και ο καθε παιδοβιαστης και ανωμαλος που κυκλοφοραει ελευθερος ελεω Μητσοτακη και ενος σαπιου και βδελυρου κυκλωματος παραδικαστικων τερατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!