Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

(ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!) Αναμφισβήτητοι σοβαροί τραυματισμοί μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV. - Το εμβόλιο HPV: Μια χρυσή ασπίδα ή ένα δίκοπο μαχαίρι; (Μέρος 2)

Παρουσιάζεται μια συλλογή τεκμηριωμένων αποδεικτικών στοιχείων για σοβαρούς τραυματισμούς που σχετίζονται με το Gardasil. Η ύπαρξή τους είναι αναμφισβήτητη.


Αγαπητοί αναγνώστες, θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη που δεν μπόρεσα να συνεχίσω αυτή τη σειρά για περίπου δύο μήνες λόγω της κλήσης για άλλη επείγουσα και σημαντική αποστολή. Τώρα είμαι πίσω σε αυτή τη σειρά. Δρ Yuhong Dong

Σε αυτή τη σειρά, "The HPV Vaccine: A Double-Edged Sword?" παρέχουμε μια συλλογή τεκμηριωμένων αποδεικτικών στοιχείων θανάτου και σοβαρών τραυματισμών που σχετίζονται με το Gardasil. Η ύπαρξή τους είναι αναμφισβήτητη. Θα αναλύσουμε επίσης τους πιθανούς μηχανισμούς για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και θα αποκαλύψουμε σημαντικά γεγονότα σχετικά με το εμβόλιο. Θα ολοκληρώσουμε με μια συζήτηση σχετικά με τις βασικές αιτίες για τα φαινόμενα πίσω από τα εμβόλια HPV και θα παράσχουμε συστάσεις για τους βασικούς ενδιαφερόμενους.

Προηγουμένως, στο Μέρος 1 αυτής της σειράς, παρουσιάσαμε τεκμηριωμένα στοιχεία περιπτώσεων θανάτου σε νεαρά κορίτσια ή αγόρια με αναμφισβήτητη συσχέτιση με το Gardasil.

Στο Μέρος 2, παρουσιάζουμε τεκμηριωμένα στοιχεία μη θανατηφόρων αλλά σοβαρών τραυματισμών σε παιδιά που ήταν υγιή και έχασαν την ικανότητά τους να ζουν φυσιολογικά μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) - που πιστεύεται ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εμβόλια που έχουν αναπτυχθεί μέχρι σήμερα.

Το Gardasil κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία και τη Δανία το 2006 και στην Αυστραλία το 2007.

Οι ακόλουθες περιπτώσεις τεκμηριώθηκαν από γιατρούς, ιατρικά έγγραφα και κινηματογραφιστές. Η επιμελής εργασία τους μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να τα συνδυάσουμε και να αναλύσουμε συστηματικά τους μηχανισμούς τραυματισμού που σχετίζονται με τα εμβόλια HPV.


«Η Paula μας έφυγε»

Η Paula Aldea ήταν ένα φυσιολογικό, υγιές νεαρό κορίτσι. Από τότε που έκανε το εμβόλιο HPV, δεν μπορεί πλέον να περπατήσει και τώρα βασίζεται σε αναπηρικό καροτσάκι. «Η Paula μας έφυγε», είπε ο πατέρας της.
Σύμφωνα με το ντοκυμαντέρ των Epoch Times "Under the Skin", στις 26 Μαΐου 2022, η Paula έλαβε το πρώτο της εμβόλιο HPV. Στις 25 Ιουνίου, τηλεφώνησε στον πατέρα της στις 10:25 π.μ., κλαίγοντας σε μια στάση λεωφορείου και χρειαζόταν να έρθει γρήγορα για να την πάρει – δεν μπορούσε πλέον να αισθανθεί τα πόδια της.

Ο πόνος στην πλάτη της έγινε αφόρητος και στη συνέχεια η πλάτη της μούδιασε. Η Paula και ο πατέρας της πήγαν κατευθείαν στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης και μετά από μερικές ασκήσεις χειροπρακτικής, της είπαν ότι θα ήταν καλά σε λίγες ώρες και την έστειλαν σπίτι. Στις 3:00 μ.μ. η μητέρα της τηλεφώνησε στον πατέρα της και είπε: «Έλα σπίτι αμέσως. Η Paula δεν αισθάνεται τίποτα από το σώμα της πια».

«Υπήρχε αυτός ο πόνος. Νομίζω ότι ήταν ο χειρότερος πόνος που είχα ποτέ. Και μετά αυτό το μούδιασμα – απλά δεν το συνειδητοποιείς. Δεν μπορείς να περπατήσεις, αλλά δεν το σκέφτεσαι: Πώς θα είναι το μέλλον; Πώς θα είναι τώρα; Ακόμα και όταν είπαν ότι έπρεπε να μείνω στο νοσοκομείο, σκέφτηκα γιατί;» είπε η Paula.

Η μητέρα της Paula θυμάται: «Όταν η Paula ήταν ξαπλωμένη στο κρεββάτι της, ο ανώτερος γιατρός ήρθε και ρώτησε αν είχε κάποια λοίμωξη πρόσφατα. Και θα μπορούσαμε να το αρνηθούμε. Δεν είχε ούτε μικρόβιο στο στομάχι ούτε λοίμωξη που έμοιαζε με γρίπη. Η Paula ήταν πάντα πολύ υγιής».

«Η επόμενη ερώτηση ήταν αν είχε εμβολιαστεί. Και εκεί μας έκανε 'κλικ' – ναι, έχει εμβολιαστεί. Όπου πηγαίναμε στους γιατρούς, η δεύτερη ή η τρίτη ερώτηση ήταν: "Εμβολιαστήκατε πρόσφατα;"», είπε η μητέρα της.

Η βλάβη έχει αναγνωριστεί επίσημα από τις αρχές ότι προκλήθηκε από το εμβόλιο HPV. Η Paula λαμβάνει μηνιαία πληρωμή από την κοινωνική πρόνοια. Η αδυναμία της να περπατήσει πιθανότατα προκαλείται από τη σοβαρή επίθεση ανοσοκυττάρων στο στρώμα μυελίνης του νωτιαίου μυελού, η οποία είναι μια αυτοάνοση αντίδραση.

Η Paula δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση - μπορεί ακόμη και να είναι η κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχουν πολυάριθμες περιπτώσεις αναπηριών, συμπεριλαμβανομένης της αδυναμίας βάδισης ή όρασης, μετά την ένεση του Gardasil.

Η Paula Aldea, ανάπηρη μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV, βασίζεται τώρα σε αναπηρικό καροτσάκι, όπως ανέφερε η The Epoch Times στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. (Το ντοκυμαντέρ "Under the Skin" των Epoch Times)
Μια ηλεκτρονική συσκευή μεταφέρει την Paula στον επάνω όροφο με το αναπηρικό καροτσάκι της, όπως ανέφεραν οι Epoch Times στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. (Το ντοκυμαντέρ "Under the Skin" των Epoch Times)


16χρονη Αμερικανίδα τώρα τυφλή

Το 2010, ο Δρ Frances DiMario Jr. από το παιδιατρικό τμήμα στο Ιατρικό Κέντρο Παίδων του Κοννέκτικατ στο Χάρτφορντ του Κοννέκτικατ, μαζί με τους Δρ Mirna Hajjar και Thomas Ciesielski από το τμήμα νευρολογίας στο Νοσοκομείο του Χάρτφορντ, ανέφεραν μια περίπτωση με παρόμοιο επίπεδο σοβαρότητας μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV, στο Journal of Child Neurology.

Ένα 16χρονο κορίτσι έχασε εντελώς την όρασή του μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV, όπως αναφέρθηκε από το Journal of Child Neurology στις 25 Φεβρουαρίου 2010. (Journal of Child Neurology, τόμος 25)

Ένα προηγουμένως υγιές 16χρονο κορίτσι έλαβε το δεύτερο εμβόλιο HPV. Δέκα ημέρες αργότερα, παρουσίασε σημαντική απώλεια όρασης με ταχεία εξέλιξη σε διάστημα 48 ωρών. Αρχικά, η απώλεια της όρασής της ήταν στο δεξί μάτι συνοδευόμενη από πονοκέφαλο στην αριστερή πλευρά. Τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν τις επόμενες 24 ώρες και αφορούσαν το αριστερό μάτι με πιο διάχυτο πονοκέφαλο. Είχε επίσης ήπια αδυναμία στην αριστερή πλευρά της.

Μια σάρωση εγκεφάλου χρησιμοποιώντας απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού αποκάλυψε φλεγμονή και πρήξιμο στο τμήμα του εγκεφάλου όπου διασταυρώνονται τα οπτικά νεύρα. Επηρέασε επίσης τα οπτικά νεύρα πίσω από τα μάτια. Υπήρχε μια μάζα στο δεξιό πίσω μέρος του εγκεφάλου, η οποία αργότερα βρέθηκε να είναι ένας συγκεκριμένος τύπος φλεγμονής του εγκεφάλου. Αυτή η φλεγμονή προκάλεσε μια μεγάλη περιοχή γύρω από αυτό να γεμίσει με υγρό. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγκεφαλική μάζα, ένα μικρό κομμάτι αφαιρέθηκε και παρατηρήθηκε κάτω από ένα μικροσκόπιο, το οποίο έδειξε ότι είχε χάσει το προστατευτικό κάλυμμα του ελύτρου μυελίνης.

Το κορίτσι διαγνώστηκε με απομυελιωμένη νόσο της συμβολής του οπτικού νεύρου και ορισμένων τμημάτων του εγκεφάλου. Ο τραυματισμός του οπτικού νεύρου δεν ήταν μικρός αλλά μάλλον σημαντικός, γεγονός που εξηγεί την ταχεία έναρξη της απώλειας όρασης από το ένα μάτι στο άλλο μέσα σε 48 ώρες.

Τρεις μήνες αργότερα, είχε ανακάμψει από την αδυναμία, ωστόσο, η όρασή της δεν αποκαταστάθηκε ούτε 18 μήνες αργότερα. Εξακολουθούσε να έχει επίμονη βαθιά όραση, αναγνωρίζοντας ασυνεπώς το φως και την κίνηση μόνο από το αριστερό μάτι.

Μια 20χρονη Γερμανίδα με σοβαρή εγκεφαλική νόσο

Μια 20χρονη γυναίκα που ανέπτυξε πονοκέφαλο, ναυτία, έμετο και διπλωπία (διπλή όραση), διαγνώστηκε με σοβαρή εγκεφαλίτιδα που εξελίχθηκε εντός 28 ημερών από τη δεύτερη ανοσοποίηση με Gardasil. Αυτή η περίπτωση αναφέρθηκε στο περιοδικό Neurology το 2009, ένα επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας.

Μια 20χρονη Γερμανίδα διαγνώστηκε με μια σοβαρή μορφή εγκεφαλικής νόσου που εξελίσσεται εντός 28 ημερών από τη δεύτερη ανοσοποίηση με Gardasil, όπως αναφέρθηκε στη Νευρολογία στις 16 Ιουνίου 2009. (Νευρολογία)

Η περίπτωση αναφέρθηκε από πέντε νευρολογικούς εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, Γερμανία. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα δραματικά συμπτώματα του νευρικού της συστήματος με συνεχείς ανωμαλίες απεικόνισης του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένου του οιδήματος και της αιμορραγίας, υποδηλώνουν συνολικά μια σοβαρή και ταχέως εξελισσόμενη μορφή εγκεφαλικής νόσου, που ονομάζεται «οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα».

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της νόσου είναι η απώλεια του προστατευτικού καλύμματος γύρω από τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου λόγω ανοσολογικής επίθεσης.

Σύμφωνα με το έγγραφο, δεν υπήρχαν άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη της, καθώς ήταν προηγουμένως υγιής και δεν είχε προηγούμενη μόλυνση ή άλλους παράγοντες που συμβάλλουν. Οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ασθένεια του εγκεφάλου αυτής της νεαρής γυναίκας προκλήθηκε από υπερενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος με τη μεσολάβηση του Gardasil.

5 αυστραλιανές γυναίκες με σύνδρομα απομυελινωτικών νεύρων

Πέντε ασθενείς που παρουσίασαν πολυεστιακά ή άτυπα απομυελινωτικά σύνδρομα εντός 21 ημερών από την ανοσοποίηση με το τετραδύναμο εμβόλιο HPV, Gardasil, αναφέρθηκαν το 2009 στο περιοδικό Multiple Sclerosis Journal.


Πέντε ασθενείς παρουσίασαν πολυεστιακά ή άτυπα απομυελινωτικά σύνδρομα εντός 21 ημερών από την ανοσοποίηση με Gardasil, όπως αναφέρθηκε από το περιοδικό Multiple Sclerosis την 1η Ιανουαρίου 2009. (σκλήρυνση κατά πλάκας)

Ο επικεφαλής συγγραφέας, Δρ Sutton, ένας Αυστραλός νευρολόγος έγραψε: «Αν και ο πληθυσμός-στόχος για εμβολιασμό, οι νεαρές γυναίκες, έχει εγγενώς υψηλό κίνδυνο για σκλήρυνση κατά πλάκας, η χρονική συσχέτιση με απομυελινωτικά συμβάντα σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να εξηγηθεί από τις ισχυρές ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες των σωματιδίων που μοιάζουν με τον ιό HPV που αποτελούν το εμβόλιο».

«Θεωρούμε ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι αξιοσημείωτες όχι μόνο λόγω της χρονικής σύνδεσής τους με την ανοσοποίηση, αλλά και λόγω της άτυπης ή πολυεστιακής φύσης των παρουσιάσεων», είπε.

Μελέτη Mehlsen για τη βλάβη του νευρικού συστήματος που προκαλείται από το εμβόλιο HPV

Αυτές οι τεκμηριωμένες περιπτώσεις παραπάνω έχουν ένα κοινό μοτίβο σε προηγουμένως υγιείς νεαρές γυναίκες που έλαβαν το εμβόλιο Gardasil. Είχαν σοβαρά συμπτώματα του νευρικού συστήματος που εμφανίστηκαν μετά τη δεύτερη δόση, τα οποία συχνά εξελίχθηκαν γρήγορα. Οι περισσότερες από αυτές έχουν διαγνωστεί με απομυελινωτικές ασθένειες, παρά τα ποικίλλα εξωτερικά συμπτώματα.

Οι απομυελινωτικές νευρωνικές παθήσεις είναι καταστάσεις όπου το προστατευτικό κάλυμμα γύρω από τις νευρικές ίνες καταστρέφεται και προκαλεί προβλήματα με τα νευρικά σήματα, οδηγώντας σε συμπτώματα όπως αδυναμία, μούδιασμα και δυσκολίες συντονισμού.

Βασιζόμαστε στα νεύρα μας για να κάνουμε τα πάντα, από το περπάτημα μέχρι να δούμε, ακόμη και να αλλάξουμε τις χειρονομίες μας. Για παράδειγμα, όταν σηκωνόμαστε από ξαπλωμένη θέση, το αυτόνομο νευρικό μας σύστημα διεγείρεται για να προκαλέσει αλλαγές στην αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό, την εφίδρωση και τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο. Όταν αυτές οι αλλαγές είναι μη φυσιολογικές, μπορεί να υποδεικνύουν πρόβλημα αυτόνομου νευρικού συστήματος.

Ο Δρ Jesper Mehlsen είναι ιατρός στη Δανία με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας σε διαταραχές του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 140 επιστημονικές εργασίες σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά, κυρίως για το αυτόνομο νευρικό σύστημα και πιο πρόσφατα για πολύπλοκες ασθένειες που πιθανόν προκύπτουν από τον εμβολιασμό κατά του HPV.

Ο Δρ Mehlsen έχει εργαστεί τόσο κλινικά όσο και στην έρευνα με ασθενείς με πιθανολογούμενες παρενέργειες που σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του HPV. Τα συμπτώματά τους είναι κοινά με εκείνα που παρατηρούνται στο σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα).

Σε συνέντευξή του στην ομάδα ντοκυμαντέρ "Under the Skin", ο Δρ Mehlsen είπε:
«Ξεκίνησε το 2011 όταν πήραμε τους πρώτους ασθενείς με περίεργα συμπτώματα, τα οποία ήταν λιποθυμία, υψηλός καρδιακός ρυθμός όταν στέκονταν όρθιοι και πολλά άλλα συμπτώματα. Στη συνέχεια, το 2015, αυξήθηκε πραγματικά και από τότε είχαμε περίπου 800 ασθενείς που παραπέμφθηκαν για πιθανές παρενέργειες και το μελετήσαμε εντατικά.
«Πολλοί από τους ασθενείς πήγαν σε διαφορετικές ειδικότητες, κάτι που είναι χαρακτηριστικό για τους ασθενείς που λιποθυμούν επίσης, ότι έχουν μια παρατεταμένη περίοδο πριν φτάσουν στο σωστό μέρος. Μπορώ να δω κοιτάζοντας τα αρχεία ορισμένων από αυτούς τους ασθενείς ότι είχαν έως και 50 επισκέψεις σε διαφορετικούς γιατρούς μέσα σε ένα χρόνο». Το 2015, ο Δρ Mehlsen δημοσίευσε ένα έγγραφο στο Danish Medical Journal (pdf) περιγράφοντας τις πιθανολογούμενες παρενέργειες του τετραδύναμου εμβολίου HPV σε 53 κορίτσια και γυναίκες ηλικίας 12 έως 39 ετών που παραπέμφθηκαν στη μονάδα συγκοπής του για δοκιμή «κλίσης τραπεζιού» και αξιολόγηση της λειτουργίας του αυτόνομου νευρικού τους συστήματος.

Για μια δοκιμή κλίσης, ένας ασθενής βρίσκεται σε ένα τραπέζι που γέρνει αργά προς τα πάνω, ενώ η αρτηριακή πίεση και ο καρδιακός ρυθμός μετρώνται για να αναλύσουν τις αντιδράσεις του αυτόνομου νευρικού συστήματος στη δύναμη της βαρύτητας με αλλαγές στη θέση.

Και οι 53 ασθενείς είχαν συμπτώματα συμβατά με έντονη δυσλειτουργία του αυτόνομου νευρικού συστήματος, με ποικίλους βαθμούς ορθοστατικής δυσανεξίας, υπερβολική κόπωση, σοβαρό πονοκέφαλο, γνωστική εξασθένηση, γαστρεντερική δυσφορία και εκτεταμένο νευροπαθητικό πόνο. Τα ευρήματα του Δρ Mehlsen υποδηλώνουν επείγουσα ανάγκη για πρόσθετη έρευνα για την αποσαφήνιση της παθοφυσιολογίας των συμπτωμάτων.

«Έχουμε επαφές με γιατρούς σε άλλες χώρες που έχουν ανακαλύψει το ίδιο πράγμα. Έτσι, τα περισσότερα από τα κορίτσια θα μπορούσαν να μας πουν ότι αυτό συνέβη μια εβδομάδα ή ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καταλήξαμε στην ιδέα ότι ίσως αυτό έχει προκληθεί από τον εμβολιασμό», δήλωσε ο Δρ Mehlsen.

Marika: Δεν αντέχω χωρίς να λιποθυμίσω

Ένα νεαρό κορίτσι που ονομάζεται Marika διαγνώστηκε με σύνδρομοορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS) από τον Δρ Mehlsen, όπως αναφέρθηκε στο ντοκυμαντέρ "Under the Skin" HPV.
«Ξεκίνησε το 2009 όταν έκανα το πρώτο εμβόλιο εμβολιασμού. Είχα πολλούς πονοκεφάλους και πυρετούς. Δεν μπορούσα να σηκωθώ χωρίς να νοιώσω πραγματικά ναυτία, οπότε έπρεπε να ξαπλώσω για μερικές εβδομάδες και μετά έγινα καλύτερα. Και μετά πήρα τη δεύτερη βολή και όλα συνέβησαν ξανά.

«Και έγινα καλύτερα. Και μετά την τρίτη βολή απλά δεν ξανάγινα ποτέ καλά.

«Οι γονείς μου με πήγαν σε πολλούς γιατρούς σε όλη την περιοχή της Κοπεγχάγης και έκαναν πολλές σαρώσεις της πλάτης μου και εξετάσεις αίματος και πνευμονικής λειτουργίας και κοίταξαν την καρδιά μου. Όλοι μου έλεγαν ότι δεν ήμουν άρρωστη – ότι δεν υπήρχε τίποτε με μένα, και θα έπρεπε απλά να πάω σπίτι – κάτι που ήταν δύσκολο γιατί δεν μπορούσα απλά να πάω σπίτι και να είμαι ένα φυσιολογικό παιδί.

«Κοιτάζω την ομάδα στο Facebook για άτομα που έχουν παρενέργειες από το εμβόλιο HPV. Τώρα 1.613 στην ομάδα αυτή τη στιγμή - πολλοί άνθρωποι επηρεάζονται. Χρησιμοποιήσαμε την ομάδα για να μοιραστούμε εμπειρίες και να μοιραστούμε τι νιώθουμε για τις ασθένειές μας». Ο Δρ Mehlsen έκανε ένα τεστ κλίσης για να καθορίσει εάν η λιποθυμία της Marika οφειλόταν σε μη φυσιολογικό νευρολογικό έλεγχο του καρδιακού ρυθμού ή της αρτηριακής πίεσης. Η αρτηριακή πίεση και ο σφυγμός της Marika κυμαίνονται σε ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο.

Εξήγησε το τεστ κλίσης: «Αν σηκωθείτε, κανονικά θα έχουμε μια απότομη αύξηση του καρδιακού ρυθμού και στη συνέχεια θα σημειώσουμε περίπου 10 παλμούς υψηλότερα από ό, τι όταν ξαπλώνετε. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, παραμένει εκεί υψηλή».

«Μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ αυτής της αρτηριακής πίεσης και στη συνέχεια πώς θα πρέπει να είναι η φυσιολογική αρτηριακή πίεση και αυτό δεν είναι τίποτα που μπορείτε να έχετε στο κεφάλι σας. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να σκεφτείτε: «Τώρα θέλω η αρτηριακή μου πίεση να ταλαντωθεί». Αυτό είναι ένα αντικειμενικό μέτρο μιας ασθένειας», δήλωσε ο Δρ Mehlsen.

Ο Δρ Mehlsen υποψιάζεται ότι το ανοσοποιητικό σύστημα της Marika έχει επιτεθεί στα δικά της νεύρα - μια αυτοάνοση αντίδραση που πιθανώς προκλήθηκε από το εμβόλιο.

«Μετά από τόσους πολλούς ανθρώπους που μου λένε ότι είναι κάτι που φαντάζομαι και δεν είμαι άρρωστος, κάποιος τελικά μου λέει ότι είναι μια ασθένεια – είναι πραγματική – και είμαι άρρωστος όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά τώρα ελπίζουμε ότι αυτή είναι μια διέξοδος στο μέλλον», δήλωσε η Μarika.


Η Marika σε μια δοκιμή κλίσης που πραγματοποιήθηκε από τον Δρ Mehlsen, όπως αναφέρθηκε από τους The Epoch Times στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. (Το ντοκυμαντέρ των Epoch Times "Under the Skin")

Μεγάλες μελέτες επιβεβαιώνουν ότι το Gardasil συνδέεται με POTS (Σύνδρομο Ορθοστατικής Ταχυκαρδίας) ή συγκοπή

Το αυτόνομο νευρικό μας σύστημα ρυθμίζει βασικές σωματικές διαδικασίες πέρα από τον συνειδητό έλεγχο, όπως η αρτηριακή πίεση και ο ρυθμός παλμών. Διαταραχές σε αυτό το σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε λιποθυμία, συγκοπή (ξαφνική πτώση της αρτηριακής πίεσης), ή POTS Postural Orthostatic Tachycardia Syndrome) , η οποία μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς στο κεφάλι.

Το POTS περιλαμβάνει έναν γρήγορο καρδιακό παλμό κατά την ορθοστασία και είναι μια δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος, μερικές φορές παρόμοια με τη συγκοπή.

Σε ένα άρθρο του JAMA το 2009, λίγο μετά την κυκλοφορία του Gardasil στις ΗΠΑ, ο FDA και το CDC ανέφεραν 1.896 περιπτώσεις συγκοπής μέσα σε δύο χρόνια, που ισοδυναμούν με 8,2 περιπτώσεις ανά 100.000 δόσεις HPV. Αυτό ήταν σημαντικά υψηλότερο από τα ποσοστά υποβάθρου για άλλα εμβόλια. Πάνω από τα μισά από αυτά τα συμβάντα συνέβησαν εντός 15 λεπτών από τον εμβολιασμό κατά του HPV, γεγονός που υποδηλώνει σαφή σύνδεση.
Μια συστηματική ανασκόπηση του 2020 στη Δανία σε 79.102 γυναίκες και 16.568 άνδρες σε 24 δοκιμές διαπίστωσε ότι τα εμβόλια HPV αύξησαν τις σοβαρές διαταραχές του νευρικού συστήματος κατά 49% σε σύγκριση με τους ενεργούς μάρτυρες (άλλα εμβόλια). Το POTS και το σύνδρομο σύνθετου περιφερειακού πόνου (CRPS) συσχετίστηκαν κυρίως με εμβόλια HPV, με ποσοστά 1,92 και 1,54 φορές υψηλότερα από την ομάδα ελέγχου, αντίστοιχα.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα αυξημένα ποσοστά παρατηρήθηκαν σε σύγκριση με τους ενεργούς μάρτυρες (άλλα εμβόλια ή ανοσοενισχυτικά με βάση το αλουμίνιο), όχι τις ενέσεις φυσιολογικού ορού. Τα περισσότερα άτομα της ομάδας ελέγχου έλαβαν ένα ψευδο-εικονικό φάρμακο που περιείχε την ίδια ένωση αλουμινίου με το Gardasil, με μόνο ένα μικρό μέρος να λαμβάνει ένα ουδέτερο εικονικό φάρμακο αλμυρού νερού.


Elizabeth: «Σχεδόν ανάπηρη»

Ένα 15χρονο κορίτσι, η Elizabeth B., ήταν ένα ευτυχισμένο υγιές κορίτσι πριν λάβει εμβόλια HPV. Από τον δεύτερο εμβολιασμό της κατά του HPV, υποφέρει από κόπωση, χρόνιο πόνο και λιποθυμία.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, «ήταν απλά ένα φυσιολογικό 12χρονο κορίτσι που ήταν πολύ χαρούμενο για τη ζωή της, είχε πολλή ενέργεια. Πάντα μου έλεγε «μαμά, αγαπώ τη ζωή μου». Αλλά τώρα είναι εξαιρετικά κουρασμένη. Δεν υπάρχει ενέργεια και δεν είναι πρόθυμη να κάνει ο,τιδήποτε. Και βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεββάτι εδώ και τρία χρόνια. Έτσι είναι πολύ λυπηρό. Πολύ λυπηρό να βλέπεις την υγιή κόρη σου να είναι σχεδόν ανάπηρη».

«Δεν μπορώ να σταθώ όρθια για τόσο πολύ και όλο μου το σώμα πονάει όλη την ώρα. Και θέλω να πω, αισθάνομαι εξαιρετικά αδύναμος και πονάω όταν προσπαθώ να σηκώσω πράγματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να κάνω που θα μπορούσα πριν», είπε η Elizabeth.
Η Elizabeth, ένα 15χρονο κορίτσι ξαπλωμένο στο κρεββάτι της μετά από σοβαρή κόπωση μετά από εμβολιασμούς HPV. (Φωτογραφία από το ντοκυμαντέρ "Under the Skin".)

Sara: πονοκέφαλοι για 15 ημέρες το μήνα

Η Sara Schmidt συμμετείχε σε ομαδική αγωγή σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του HPV.

«Ήμουν πάντα χαρούμενος άνθρωπος, ήμουν ενεργή στον αθλητισμό. Είχα τον κύκλο των φίλων μου και ήμουν μαζί τους. Και ήρθε ο εμβολιασμός και είμαι εκτός λειτουργίας. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα πια και ήμουν απλά ξαπλωμένη στο κρεββάτι στο σπίτι. Γενικά, ο εγκέφαλός μου δεν είναι σε θέση να απορροφήσει όλες τις εντυπώσεις που συμβαίνουν γύρω μου. Όσο πιο γρήγορα κινούμαι ή κάτι κινείται γύρω μου, τόσο πιο πολύ ζαλίζομαι», είπε η Sara.

«Έχω άτυπες ημικρανίες, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες από 15 ημέρες πόνου ανά μήνα. Όταν έχω ημικρανία, έχω πονοκεφάλους ημικρανίας για τουλάχιστον τρεις συνεχόμενες ημέρες. Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς τύπους τεχνικών χαλάρωσης και η γιόγκα ήταν η αγαπημένη μου. Νομίζω ότι αν δεν το έκανα αυτό, σίγουρα θα είχα ημικρανίες πιο συχνά».

Η νόσος της Sarah αναγνωρίστηκε επίσημα και τώρα λαμβάνει μια μικρή μηνιαία πληρωμή.

Η Sara μοιράστηκε την ιστορία της μετά το εμβόλιο HPV, όπως αναφέρθηκε από τους Epoch Times στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. (Φωτογραφία από το ντοκυμαντέρ των Epoch Times "Under the Skin")

Tessa: Διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1

Η Tessa Kraussnig διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 μετά τη λήψη του εμβολίου HPV. Σε ηλικία 11 ετών, η Tessa εμβολιάστηκε με Gardasil 9 κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας εμβολιασμού στο σχολείο. Αρχικά, δίσταζε να κάνει το εμβόλιο, μέχρι που ο γιατρός τη ρώτησε: «Θέλεις να εμβολιαστείς ή να πεθάνεις;».
Με τον διαβήτη τύπου 1, το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα δικά του παγκρεατικά βήτα κύτταρα που παράγουν ινσουλίνη και βρίσκονται στο πάγκρεας και καταστρέφει την παραγωγή ινσουλίνης. Η Tessa πρέπει τώρα να μετρά καθημερινά το σάκχαρο στο αίμα της και να κάνει ένεση ινσουλίνης για το υπόλοιπο της ζωής της.
Η Tessa Kraussnig ελέγχει τακτικά το σάκχαρο στο αίμα της από τότε που ανέπτυξε διαβήτη τύπου 1 μετά το εμβόλιο HPV, όπως αναφέρθηκε από τους Epoch Times στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. (Φωτογραφία από το ντοκυμαντέρ των Epoch Times "Under the Skin")

Το εμβόλιο HPV συνδέεται με αυτοάνοσες διαταραχές

Οι κοινοί υποκείμενοι μηχανισμοί των τραυματισμών που σχετίζονται με το εμβόλιο HPV είναι αυτοάνοσες διαταραχές. Μελέτες σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες έχουν βρει συσχετίσεις μεταξύ του εμβολιασμού κατά του HPV και των αυτοάνοσων παθήσεων.
Μια γαλλική μελέτη του 2017 σε πάνω από 2 εκατομμύρια κορίτσια έδειξε σχεδόν τετραπλάσιο αυξημένο κίνδυνο συνδρόμου Guillain-Barré (GBS) μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV. Το GBS είναι μια αυτοάνοση διαταραχή που προκαλεί νευρική βλάβη και μειώνει την κινητική λειτουργία.
Μια αμερικανική μελέτη του 2011 διαπίστωσε 2,5 έως 10 φορές υψηλότερο ποσοστό GBS μετά το Gardasil εντός έξι εβδομάδων σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό, υπερβαίνοντας τα ποσοστά για άλλα εμβόλια.
Μια δανο-σουηδική μελέτη του 2013 σε σχεδόν 1 εκατομμύριο κορίτσια ηλικίας 10 έως 17 ετών βρήκε σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ του εμβολίου HPV και του συνδρόμου Behcet (3,37 φορές), της νόσου του Raynaud (1,67 φορές) και του διαβήτη τύπου 1 (1,29 φορές).
Μια μελέτη του 2017 στην οποία συμμετείχαν πάνω από 3 εκατομμύρια γυναίκες ηλικίας 18 έως 44 ετών, εντόπισε επτά ανεπιθύμητες ενέργειες με αυξημένο κίνδυνο μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV:
  • Pemphigus vulgaris: Προκαλεί φουσκάλες στο δέρμα και τις επιφάνειες του βλεννογόνου, σχεδόν εννέα φορές πιο συχνές εντός 179 ημερών μετά τον εμβολιασμό.
  • Εγκεφαλίτιδα, μυελίτιδα ή εγκεφαλομυελίτιδα: Εμφανίστηκε 4,27 φορές συχνότερα τουλάχιστον 180 ημέρες μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV.
  • Νόσος Addison: Μια σπάνια αλλά απειλητική για τη ζωή κατάσταση, με ποσοστό 2,25 φορές υψηλότερο τουλάχιστον 180 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.
  • Ερυθηματώδης λύκος: Μια πολυσυστηματική αυτοάνοση ασθένεια που αφορά το δέρμα, τα νεύρα ή τα νεφρά, 1,7 φορές πιο συχνή οποιαδήποτε στιγμή μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV.
  • Κοιλιοκάκη: Γαστρεντερική αυτοάνοση διαταραχή, 1,56 φορές πιο συχνή οποιαδήποτε στιγμή μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV.
  • Νόσος Raynaud: Εμφανίστηκε 1,46 φορές συχνότερα οποιαδήποτε στιγμή μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV.
  • Θυρεοειδίτιδα Hashimoto: Μια αυτοάνοση νόσος του θυρεοειδούς, 1,42 φορές πιο συχνή τουλάχιστον 180 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.


Ανησυχητική αύξηση των ασθενών μετά την κυκλοφορία του Gardasil

Μετά την κυκλοφορία του Gardasil στις ΗΠΑ το 2006, μια μελέτη που ανέλυσε ανεπιθύμητες ενέργειες από το 2006 έως το 2009 αποκάλυψε ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία σε σύγκριση με τον μηνιγγιτιδοκοκκικό εμβολιασμό:
  • 26,5 φορές περισσότερα περιστατικά αναπηρίας.
  • 12,5 φορές περισσότερες νοσηλείες.
  • 10 φορές περισσότερα απειλητικά για τη ζωή γεγονότα.
  • 8,5 φορές περισσότερες επισκέψεις στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.
Παρόμοιες τάσεις εμφανίστηκαν στην Κολομβία και την Ιαπωνία.
Τον Αύγουστο του 2012, η Κολομβία εισήγαγε το Gardasil στο εθνικό της πρόγραμμα ανοσοποίησης. Μέχρι τον Αύγουστο του 2014, πάνω από 200 κορίτσια στο El Carmen de Bolivar εμφάνισαν μυστηριώδη συμπτώματα, όπως λιποθυμία και πονοκεφάλους, μετά από πρόσφατες ενέσεις Gardasil.
Στην Ιαπωνία, πολλές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των επιληπτικών κρίσεων σε εμβολιασμένα κορίτσια, οδήγησαν στην αφαίρεση του εμβολίου HPV από τη συνιστώμενη λίστα το 2013, προκαλώντας πτώση του ποσοστού εμβολιασμού από 70% σε λιγότερο από 1%.
Παρά τις μαζικές περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών μετά το εμβόλιο HPV, ένα έγγραφο του 2019 τους απέρριψε ως «μαζική ψυχογενή ασθένεια». (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ωστόσο, πώς θα μπορούσαν αυτά τα ΚΟΡΙΤΣΙΑ που κάθονται σε ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ, ΤΥΦΛΑ, ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ σε ένα ΚΡΕΒΒΑΤΙ κ.λπ., να μην έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ; Οι περιπτώσεις είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. Οι τραυματισμοί είναι επαρκώς ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΙ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΙ.



Διαβάστε Μέρος 1: Αναμφισβήτητοι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV

Επόμενο: Γιατί το εμβόλιο HPV προκαλεί τόσο σοβαρούς τραυματισμούς στα μικρά παιδιά; Ποια είναι τα μοναδικά σχέδια της Gardasil; Θα συζητήσουμε τους μηχανισμούς στο επόμενο άρθρο.



◇ Παραπομπές

Arnheim-DahlstrÃm L, Pasternak B, SvanstrÃm H, SparÃn P, Hviid A. Αυτοάνοσες, νευρολογικές και φλεβικές θρομβοεμβολικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την ανοσοποίηση εφήβων κοριτσιών με τετραδύναμο εμβόλιο ιού ανθρώπινου θηλώματος στη Δανία και τη Σουηδία: μελέτη κοόρτης BMJ 2013; 347 :F5906 doi:10.1136/BMJ.F5906.
Brinth, Λ., Theibel, Α. Γ., Pors, Κ., &; Mehlsen, J. (2015). Πιθανολογούμενες παρενέργειες στο τετραδύναμο εμβόλιο των ανθρώπινων θηλωμάτων. Δανικό ιατρικό περιοδικό, 62 (4), A5064. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25872549/, (pdf)

DiMario, FJ, Hajjar, Μ., & Ciesielski, Τ. (2010). Ένα 16χρονο κορίτσι με αμφοτερόπλευρη απώλεια όρασης και άφησε ημιπάρεση μετά από ανοσοποίηση κατά του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων. Εφημερίδα της παιδικής νευρολογίας. https://doi.org/10.1177/0883073809349322.

Hviid, Α., Svanström, Η., Scheller, Ν. Μ., Grönlund, O., Pasternak, Β., &; Arnheim-Dahlström, L. (2018). Εμβολιασμός ενηλίκων γυναικών με ιό ανθρώπινου θηλώματος και κίνδυνος αυτοάνοσων και νευρολογικών ασθενειών. Εφημερίδα της εσωτερικής ιατρικής, 283 (2), 154-165. https://doi.org/10.1111/joim.12694
Jørgensen, L., Gøtzsche, P. C., &; Jefferson, Τ. (2020). Οφέλη και βλάβες των εμβολίων κατά του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV): Συστηματική ανασκόπηση με μετα-αναλύσεις δεδομένων δοκιμών από εκθέσεις κλινικών μελετών. Συστηματικές ανασκοπήσεις, 9. https://doi.org/10.1186/s13643-019-0983-y
Miranda, S., Chaignot, C., Collin, C., Dray-Spira, R., Weill, Α., &; Zureik, Μ. (2017). Εμβολιασμός κατά του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων και κίνδυνος αυτοάνοσων ασθενειών: Μια μεγάλη μελέτη κοόρτης σε πάνω από 2 εκατομμύρια νεαρά κορίτσια στη Γαλλία. Εμβόλιο, 35 (36), 4761-4768. https://doi.org/10.1016/j.vaccine.2017.06.030
Lucier, J., &; Weinstock, Ρ. Σ. (2023). Διαβήτης τύπου 1. Στο StatPearls. Εκδόσεις StatPearls. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29939535/#:~:text=Type%201%20diabetes%20mellitus%20 (T1D, εξατομικευμένη%20προσέγγιση%20για%20each%20individual.
Simas, C., Munoz, Ν., Arregoces, L., &; Larson, H. J. (2019). Εμπιστοσύνη στο εμβόλιο HPV και περιπτώσεις μαζικής ψυχογενούς νόσου μετά την ανοσοποίηση στην Carmen de Bolivar της Κολομβίας. Ανθρώπινα εμβόλια & ανοσοθεραπευτικά15 (1), 163-166. https://doi.org/10.1080/21645515.2018.1511667

Slade BA, Leidel L, Vellozzi C, et al. Παρακολούθηση της ασφάλειας μετά την άδεια για το τετραδύναμο ανασυνδυασμένο εμβόλιο του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων. ΤΖΑΜΑ. 2009; 302(7):750–757. doi:10.1001/jama.2009.1201

Souayah, Ν., Michas-Martin, Π., Nasar, Α., Krivitskaya, Ν., Yacoub, Η. Α., Khan, Η., &; Qureshi, Α. Ι. (2011). Σύνδρομο Guillain-Barré μετά τον εμβολιασμό με Gardasil: Δεδομένα από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίου 2006–2009. Εμβόλιο, 29 (5), 886-889. https://doi.org/10.1016/j.vaccine.2010.09.020
Sutton, Ι., Lahoria, Ρ., Tan, Ι., Clouston, Π., &; Barnett, Μ. (2009). Απομυελίνωση του ΚΝΣ και τετραδύναμος εμβολιασμός κατά του HPV. Περιοδικό σκλήρυνσης κατά πλάκας. https://doi.org/10.1177/1352458508096868

Β. Wildemann, S. Jarius, Μ. Hartmann, J. U. Regula, C. Hametner. ΟΞΕΙΑ ΔΙΑΧΥΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΘΗΛΩΜΑΤΩΝ. Νευρολογία Ιουν 2009, 72 (24) 2132-2133; DOI: 10.1212/WNL.0b013e3181aa53bb

Under the Skin| Ντοκυμαντέρ. Epoch Cinema . https://www.theepochtimes.com/epochtv/under-the-skin-documentary-4736070
Adil, Α., Goyal, Α., &; Quint, J. Μ. (2023). Νόσος Behket. Στο StatPearls. Εκδόσεις StatPearls. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29262080/#:~:text=Behcet%20disease%20is%20an%20auto,and%20veins%20of%20all%20sizes.
Musa, Ρ., &; Qurie, Α. (2023). Νόσος Raynaud. Στο StatPearls. Εκδόσεις StatPearls. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29763008/#:~:text=Overall%2C%20Raynaud%20phenomenon%20is%20a,as%20either%20primary%20or%20secondary.
Lucier, J., &; Weinstock, Ρ. Σ. (2023). Διαβήτης τύπου 1. Στο StatPearls. Εκδόσεις StatPearls. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29939535/#:~:text=Type%201%20diabetes%20mellitus%20.
子宮頸がんワクチン、健康被害巡り集団訴訟 (Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ομαδική αγωγή για κινδύνους για την υγεία) https://www.nikkei.com/article/DGXZZO05355350Y6A720C1000000/

ΠΗΓΗ: https://www.theepochtimes.com/health/undeniable-severe-injuries-after-hpv-vaccination-5345294


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημιουργούν μια άλλη απάτη COVID. Επαναφορά της «ιχνηλάτησης επαφών» για τους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/they-re-cranking-up-another-covid-scam-contact-tracing-re-instituted-for-airline-passengers

1 σχόλιο:

  1. Έχει ήδη ξεκινήσει η εμετική προπαγάνδα για τον εμβολιασμό των παιδιών με το εμβόλιο κατά του HPV μέσα από διαφημίσεις.

    Γονείς, ενημερωθείτε και ενημερώστε τον κύκλο σας για τους κινδύνους (και) αυτού του εμβολίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!