Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

(2) ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ - Η πτώση της Δυναστείας των Ρομανώφ ! - Η φυλάκιση, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ καί εκταφή των Ρώσων Αγίων Βασιλέων!


Πηγή εικόνας: https://www.lifo.gr/san-simera/oi-teleytaioi-romanof




Πηγή: https://www.lifo.gr/san-simera/oi-teleytaioi-romanof

Χρησιμοποιώντας αρχειακό υλικό, αυτή η ταινία αφηγείται την ιστορία της φυλάκισης, της δολοφονίας, της εκταφής και της κρατικής ταφής της αυτοκρατορικής οικογένειας το 1998.






Η ταινία περιλαμβάνει αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα των δολοφόνων, καθώς και μια λεπτομερή συνέντευξη με τον Geli Ryabov, τον άνθρωπο που έλαβε πληροφορίες από τον γιο του δολοφόνου Yakov Yurovsky, διοικητή του σπιτιού Ipatiev, ο οποίος οδήγησε τον Ryabov και τον Al. Avdonin να εντοπίσουν μια ακριβή τοποθεσία και να ξεκινήσουν ανεπίσημες εκταφές, ανακαλύπτοντας τελικά τον πρώτο τόπο ταφής με τα πτώματα πέντε μελών της οικογένειας Romanov και εκείνων της υπηρεσίας τους.

Η ταινία περιλαμβάνει επίσης σπάνιο υλικό με τον βασιλιά Γεώργιο Ε', τον Αλέξανδρο Κερένσκι, τον Λένιν, τον Τρότσκι, τον Σβερντλώφ και σκηνές από τη Ρωσική Επανάσταση και τον Ρωσικό Εμφύλιο Πόλεμο.

Η αρχική έκδοση της ταινίας παρήχθη και κυκλοφόρησε το 2001, από το Homevision Studio. Αυτή η έκδοση είναι μια ειδική έκδοση από το "The Romanov Royal Martyrs Project", με νέα μουσική, επικαιροποιημένα πλάνα και έγχρωμες εικόνες από την Olga Shirnina.

Αυτό το βίντεο παράγεται ως μέρος του έργου για το βιβλίο "The Romanov Royal Martyrs", το οποίο είναι ένα εντυπωσιακό βιβλίο 512 σελίδων, με σχεδόν 200 ασπρόμαυρες φωτογραφίες και ένα ένθετο φωτογραφιών 56 σελίδων με περισσότερες από 80 εικόνες υψηλής ποιότητας, χρωματισμένες από την αναγνωρισμένη Ρωσίδα καλλιτέχνιδα Olga Shirnina (Klimbim) και εμφανίζονται εδώ σε έντυπη μορφή για πρώτη φορά.


5 σχόλια:

  1. Η σύγχρονη Ρωσία τιμά αληθινά τούς τελευταίους Ρομανώφ, που τούς εκτέλεσαν μέ μοναδική αγριότητα ευρέως γνωστοί αδίστακτοι "μπολσεβίκοι" κατ' εντολήν της ηγεσίας τους.
    Τά όποια σφάλματά τους δέν ήταν δυνατόν ποτέ νά δικαιολογήσουν αυτήν τήν τρομερή & ειδεχθή πράξη, αφού εκτελέσθηκαν καί παιδιά ομού μέ τούς μεγάλους!
    Αιωνία τους η μνήμη!
    [ Εξαιρετικό Μαριγώ Ζαραφοπούλα, ευχαριστούμε πολύ! ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μεγάλοι Άγιοι!! Ευχόμαστε να πρεσβεύουν και για μας και να μας χαρίσουν λίγη από την γενναιότητα και την παρρησία τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....άν καί δέν τήν αξίζουμε, αγαπητέ..(4:22μ.μ.).!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα γίνονται δι' ευχών... Εμείς τίποτα δεν κάνουμε. Αρκεί να έχουμε προαίρεση. Το αποτέλεσμα είναι του Θεού.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!