Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Τι κοινό έχουν η Κλιματική Μηχανική και οι ίνες Μorgellon;;;;; Χημικοί αεροψεκασμοί... (!!!)

Πηγή: Mathematical Marine Ecology Lab (https://mathmarecol.github.io/future/geoengineeringmpas/)

Παρά το γεγονός ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί απορρίπτονται ως «θεωρίες συνωμοσίας», συζητούνται ανοιχτά και πιο συχνά στα «mainstream» ως γεγονός. Πρόσφατα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε συνομιλίες σχετικά με τους κινδύνους της γεωμηχανικής, με τους χημικούς αεροψεκασμούς να αναγνωρίζονται ως παράδειγμα.


Πηγή: https://visual.ly/community/Infographics/environment/climate-engineering

Το 2018, ορισμένοι ανεξάρτητοι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι οι ίνες Morgellon δεν βρέθηκαν μόνο στο σώμα των ανθρώπων αλλά και στο περιβάλλον. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένας από τους τρόπους με τους οποίους αυτά και άλλα παθογόνα έμπαιναν στο σώμα των ανθρώπων ήταν μέσω της εισπνοής ως αποτέλεσμα των chemtrails.


Πηγή: https://www.change.org/p/cdc-director-dr-tom-frieden-cdc-reopen-the-investigation-into-morgellons

Στα τέλη Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε συνομιλίες στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει η πιθανή χρήση της γεωμηχανικής του κλίματος. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Επιτροπής δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «αυτό είναι ένα ζήτημα με παγκόσμιες ενδείξεις και σημαντικούς κινδύνους, κανείς δεν θα έκανε πειράματα μόνος του στον κοινό μας πλανήτη».

Ένας τύπος γεωμηχανικής ονομάζεται έγχυση στρατοσφαιρικού αερολύματος, η οποία συνεπάγεται ότι τα αεροπλάνα απελευθερώνουν μικροσκοπικά σωματίδια, ανέφερε το Euro News (https://www.euronews.com/my-europe/2023/06/28/european-commission-calls-for-international-discussions-on-risks-of-climate-engineering). Ο ψεκασμός σωματιδίων ή χημικών ουσιών από αεροπλάνα είναι κοινώς γνωστός ως χημικά ίχνη (chemtrails) ή χημικοί αεροψεκασμοί.


Euro News: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί σε διεθνείς συζητήσεις σχετικά με τους κινδύνους της κλιματικής μηχανικής, 28 Ιουνίου 2023 (3 λεπτά)

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, η γεωμηχανική συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες. Ως εκ τούτου, μπορεί πραγματικά να ονομαστεί "πειραματική" ή να αναφέρεται στο πλαίσιο της "πιθανής χρήσης"; Για τα προηγούμενα άρθρα μας σχετικά με τη γεωμηχανική ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο και για τα προηγούμενα άρθρα μας σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (https://expose-news.com/?s=geoengineering).

Όπως αναφέρθηκε από το Business Insider (https://www.businessinsider.com/military-government-secret-experiments-biological-chemical-weapons-2016-9), το 1950, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ λίγο έξω από τις ακτές του Σαν Φρανσίσκο χρησιμοποίησε έναν γιγαντιαίο σωλήνα για να ψεκάσει ένα σύννεφο μικροβίων στον αέρα και την διάσημη ομίχλη της πόλης. Ο στρατός δοκίμαζε πώς μια επίθεση με βιολογικό όπλο θα επηρέαζε τους 800.000 κατοίκους της πόλης. Οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ του Σαν Φρανσίσκο ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ.

Μόλις τη δεκαετία του 1970 οι Αμερικανοί, όπως έγραψε ο Δρ Leonard Cole στο βιβλίο «Clouds of Secrecy: The Army's Germ Warfare Tests Over Residential Areas», «έμαθαν ότι για δεκαετίες υπηρετούσαν ως πειραματόζωα για υπηρεσίες της κυβέρνησής τους» (https://www.amazon.com/Clouds-Secrecy-Armys-Warfare-Populated/dp/082263001X).

Το Climate Viewer News έχει τεκμηριώσει πολυάριθμα προγράμματα αεροψεκασμών από τον στρατό των ΗΠΑ (https://climateviewer.com/2013/11/17/it-was-a-conspiracy-military-experiments-on-unsuspecting-public/). Οι οποίες περιλαμβάνουν ψεκασμούς ως μέρος προγραμμάτων πολέμου καιρού και φυλλόπτωσης, πολέμου εντόμων και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Το Climate Viewer News έχει επίσης μια υπερσυνδεδεμένη λίστα που δείχνει την ιστορία των δραστηριοτήτων της μονάδας αεροψεκασμού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, η οποία δημιουργήθηκε το 1947. Δείτε το τέλος του άρθρου με τίτλο 'Bacteria Infected Mosquitoes Released in Florida, Adulticide, &; USAF Aerial Spraying' (https://climateviewer.com/2018/06/27/bacteria-infected-mosquitoes-released-in-florida-adulticide-usaf-aerial-spraying/).

Πρόσφατα, η δικαιολογία για τη διεξαγωγή «πειραμάτων» χημικών αεροψεκασμών ήταν ο μετριασμός των επιπτώσεων της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Το 2021, για παράδειγμα, ανακοινώθηκε ότι ο Bill Gates επένδυε σε ένα έργο ηλιακής γεωμηχανικής για να μειώσει τη φωτεινότητα του Ήλιου για να «προκαλέσει ένα παγκόσμιο φαινόμενο ψύξης» (https://www.forbes.com/sites/arielcohen/2021/01/11/bill-gates-backed-climate-solution-gains-traction-but-concerns-linger/). Όπως έχουμε παρατηρήσει συχνά, η καταστροφική αφήγηση της «ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ του πλανήτη» (https://expose-news.com/?s=global+warming) και της «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» είναι μια ΑΠΑΤΗ (https://expose-news.com/?s=climate+change). Επιπλέον, υπήρξαν συνεχή ψέμματα και συγκαλύψεις σχετικά με τον covid και το «εμβόλιο» του. Όπως όλοι γνωρίζουμε μέχρι τώρα, δεν πρέπει να παίρνουμε τοις μετρητοίς τους παγκοσμιοποιημένους οργανισμούς ή τις μαριονέτες τους – συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης, των πολιτικών, των «ειδικών» ή των οργανώσεων και των ιδρυμάτων τους.

Μέσα στα πολλά άρθρα μας όλα αυτά τα χρόνια, ένα θέμα που δεν έχουμε ακόμη καλύψει είναι η νόσος Morgellons. Με το θέμα της γεωμηχανικής και των χημικών αεροψεκασμών να συζητείται ανοιχτά από τις παγκοσμιοποιημένες οργανώσεις και τις μαριονέτες τους, φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξαναρχίσει η συζήτηση Morgellons.


Τι είναι η νόσος Morgellons;

Σύμφωνα με το Ίδρυμα Ερευνών Morgellons, η νόσος Morgellons είναι μια κακώς αντιληπτή κατάσταση (https://www.morgellons.org/). Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν φαγούρα, αίσθημα δαγκώματος και μυρμηγκιάσματος, «νημάτια» ή ίνες που αναδύονται από το δέρμα, δερματικές βλάβες που κυμαίνονται από μικρές έως παραμορφωτικές, πόνο στις αρθρώσεις, εξουθενωτική κόπωση, αλλαγές στη γνωστική λειτουργία, απώλεια μνήμης, διαταραχή της διάθεσης και σοβαρές νευρολογικές εκδηλώσεις.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ιδέα αν οι δερματικές βλάβες Morgellons και συναφή υλικά όπως οι έγχρωμες ίνες είναι (1) βιολογικοί παράγοντες, (2) αν παράγονται από τέτοιους παράγοντες, (3) αν είναι προϊόντα της προσπάθειας του σώματος να απαλλαγεί από παθογόνους παράγοντες ή (4) αν πρόκειται για ένα παρεκκλίνον σύστημα σώματος που δεν σχετίζεται με κανέναν παράγοντα.

Συχνές Ερωτήσεις, Morgellons Research Foundation (https://www.morgellons.org/faq-home-htm/)

Inside Edition: Why This Disease Causes Strange Fibers to Grow from Skin, 4 Ιανουαρίου 2020 (3 λεπτά)

Το 2008, η Jan Smith, η οποία εκείνη την εποχή ζούσε με την νόσο Morgellons για 10 χρόνια, έγραψε τι είχε ανακαλύψει στο ταξείδι της. Ο ιστότοπός της ονομαζόταν αρχικά Morgellons Exposed και τώρα ονομάζεται Morgellons Research Foundation. Μπορείτε να βρείτε ένα αρχείο Morgellons Exposed στο Wayback Machine ΕΔΩ (https://web.archive.org/web/20150510142959/http:/www.morgellonsexposed.com/).

"Το Morgellons [είναι] μια ασθένεια στην οποία τα άτομα έχουν την ανάπτυξη ινών από το δέρμα τους που καίγονται στους 1.700 βαθμούς F (926.6 βαθμοί Κελσίου) και δεν λιώνουν", έγραψε η Smith.

Μια ιδιωτική μελέτη για τον προσδιορισμό της χημικής και βιολογικής σύνθεσης αυτών των ινών έδειξε ότι το εξωτερικό περίβλημα των ινών αποτελείται από ίνες πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE).

Το υλικό ινών χρησιμοποιείται συνήθως στην κατασκευή οπτικών ινών ... Προσδιορίστηκε περαιτέρω ότι αυτό το υλικό χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο της βιονανοτεχνολογίας ως ένωση για να ενθυλακώσει ένα περίβλημα ιικής πρωτεΐνης, το οποίο αποτελείται από ένα viron (1/150ο DNA, RNA, RNAi - μεταλλαγμένο RNA) ή RNAsi γραμμικά ή δακτυλιοειδή πλασμίδια για συγκεκριμένες λειτουργίες.

Η τοξικολογική παθολογία ταυτοποίηση βιοψιών ιστού από ένα άτομο που διαγνώστηκε με Morgellons αποκάλυψε την παρουσία συνεχούς πυριτίου ή γυάλινων σωληναρίων με την παρουσία σιλικόνης.

Σε αυτό το σημείο, έχω πυριτίαση που δεν προέρχεται από καμμία γνωστή πηγή εκτός από την παρουσία νανοτεχνολογίας πυριτίου στο σώμα μου.

Morgellons Nanotechnology Exposed, Jan Smith, 18 Ιανουαρίου 2008

Morgellons και Chemtrails

Το Ίδρυμα Ερευνών Morgellons σημειώνει δύο βίντεο που «πρέπει να παρακολουθήσετε» (https://www.morgellons.org/revelationsofaman-htm/). Τα βίντεο δημοσιεύτηκαν αρχικά από το Ινστιτούτο Carnicom, που ιδρύθηκε από τον Clifford Carnicom (https://carnicominstitute.org/), το οποίο έχει ένα τμήμα στον ιστότοπό του σχετικά με την έρευνα Morgellons (https://carnicominstitute.org/ci-morgellons-research-project-symptom-survey-results/).

Στο πρώτο από τα βίντεο, ο Carnicom εξήγησε ότι ο σκοπός του βίντεο ήταν να συζητήσει τις βιολογικές συνέπειες των χημικών αεροψεκασμών, ή αυτό που αποκαλεί «λειτουργίες αερολύματος». Η συγκεκριμένη βιολογική συνέπεια που συζήτησαν ο ίδιος και η φυσιοπαθητικός Δρ Gwen Scott ήταν η νόσος Morgellons (https://carnicominstitute.org/natural-medicine-for-the-times-dr-gwen-scott-n-d/).

«Υπήρξε η σύνδεση, με άμεσες φυσικές αποδείξεις, της λεγόμενης κατάστασης Morgellons με αερομεταφερόμενα δείγματα που τώρα έχουν ιστορικό που εκτείνεται πίσω 10 χρόνια. Συγκεκριμένα, ένα σύνολο δειγμάτων που στάλθηκε στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών στην αρχή της δουλειάς μου ... το 1999 ή το 2000», δήλωσε ο Carnicom.

Η Δρ Scott εξήγησε ότι είναι κάτι περισσότερο από ίνες Morgellons στις οποίες εκτιθέμεθα. Υπάρχει μια επίθεση στο σώμα μας χρησιμοποιώντας ένα πολύπλοκο δίκτυο παθογόνων και ανόργανων υλικών. «Έχουμε ίνες, έχουμε βαρέα μέταλλα, έχουμε βακτήρια, μύκητες, ιούς, όλα τα είδη των πραγμάτων που φαίνεται να λειτουργούν, με κάποιο τρόπο, συνεργιστικά. Κανένα από αυτά δεν είναι καλό για τον Άνθρωπο», είπε.

Η Δρ Scott είπε ότι είχε έρθει σε επαφή με ένα άτομο που είχε εμπλακεί στο σχεδιασμό μερικών από αυτό το πολύπλοκο δίκτυο παθογόνων παραγόντων:

«Μου είπε ότι τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ, έτσι ώστε το ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ σας σύστημα ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. Είναι καλυμμένα, είναι διαφορετικά, μπορούν να ξεγελάσουν το σώμα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά απλά ας πούμε ότι αυτά δεν είναι τα μέσα βακτήρια, οι ιοί, οι μύκητες - και φυσικά τα βαρέα μέταλλα δεν είναι μέτρια στο ανθρώπινο σώμα ούτως ή άλλως - και αυτές οι ίνες, αυτές οι ασυνήθιστες ίνες ή σύρματα που βλέπουμε.

«Γνωρίζουμε ότι μερικά από αυτά, τουλάχιστον, έρχονται σε μας εσκεμμένα μέσω της παροχής αέρα [π.χ. chemtrails]. Ο ίδιος κύριος μας είπε ότι ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ».


(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ YouTube, βλ. τον παρακάτω σύνδεσμο) Morgellons | Clifford Carnicom με την Dr. Gwen Scott Part 1, 16 Δεκεμβρίου 2018 (32 λεπτά)

Εάν το παραπάνω βίντεο αφαιρεθεί από το YouTube, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Internet Archive ΕΔΩ (https://archive.org/details/CliffordCarnicomWithDr.GwenScott).

Στο δεύτερο βίντεο, η Δρ Scott είπε: «Από την τελευταία μας συζήτηση είχα έναν κύριο που επικοινώνησε μαζί μου, και που συμμετείχε σε μερικά από [τον σχεδιασμό αυτού του δικτύου παθογόνων]. Όταν συμμετείχε, ένοιωθε ότι έκανε κάτι για να βοηθήσει τους στρατιώτες στο πεδίο αυτής της χώρας. Του είπαν ότι αυτά τα πράγματα θα ψεκάζονταν, θα ψέκαζε αεροζόλ, από αεροπλάνα στον εχθρό και θα έσωζαν ζωές στρατιωτών».

«Εξήγησε... [ότι] κάθε όργανο στο σώμα σας έχει μια συγκεκριμένη συχνότητα και λειτουργεί σε αυτή τη συχνότητα και όταν διακόπτετε αυτή τη συχνότητα ηλεκτρομαγνητικά μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε είδους σοβαρά, ακόμη και μέχρι θανάτου, προβλήματα. Μίλησε επίσης για περιοχές του εγκεφάλου και του ελέγχου του νου – και όσο οργουελιανό κι αν φαίνεται, προφανώς, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ είναι πολύ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. Και γνωρίζουμε από το έργο του Clifford, εδώ και χρόνια, τις ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες του τι συμβαίνει στην παροχή αέρα ως αποτέλεσμα του ψεκασμού αερολύματος.

«Ένοιωθε ότι οι ίνες ήταν μεταλλικής φύσης».


(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ YouTube, βλ. παρακάτω σύνδεσμο. Morgellons | Clifford Carnicom με την Dr. Gwen Scott Μέρος 2, 2020 (32 λεπτά) )

Εάν το παραπάνω βίντεο αφαιρεθεί από το YouTube, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Daily Motion ΕΔΩ (https://www.dailymotion.com/video/x7r35el).

Κεντρική εικόνα: Ίνες Morgellons που βρίσκονται στο νερό του περιβάλλοντος (αριστερά), ίνες Morgellons που βρίσκονται στον ιστό αράχνης (δεξιά). Πηγή: Chemtrails και Morgellons - Είναι χειρότερο από ό, τι νομίζατε! Ίδρυμα Ερευνών Morgellons (https://www.morgellons.org/chemtrails-morgellons-worse-thought/)



ΠΗΓΗ: https://expose-news.com/2023/09/19/climate-engineering-morgellon-fibres-chemtrails/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!