Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ σε έθνη, κράτη, εταιρείες ή ομάδες που προσφέρουν οφέλη που απαιτούν ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: Εισέρχεστε σε μια «διαθήκη θανάτου».



Όλα τα έθνη, πλούσια και φτωχά, θα τυλιχτούν στο νέο παγκοσμιοποιημένο ψηφιακό σύστημα που προωθείται από τον ΟΗΕ και το WEF: «Κανένας άνθρωπος δεν θα μείνει πίσω»

Το έθνος του Καζακστάν, ένας από τους νότιους γείτονες της Ρωσσίας, συνεργάστηκε με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για την ανάπτυξη μιας νέας ψηφιακής ταυτότητας που προσφέρει προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας που ονομάζονται «Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα».

Τι σχέση έχει αυτό με μένα, ρωτάτε;

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του πώς η ψηφιακή ταυτότητα θα έρθει σε σας, ανεξάρτητα από το πού ζείτε στον πλανήτη Γη τον 21ο αιώνα.

Έχω πει στο παρελθόν ότι η ψηφιακή ταυτότητα θα έρθει σε πολλές δελεαστικές μορφές προσαρμοσμένες σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων στα κοινωνικά στρώματα. Αυτή στο Καζακστάν έχει ως στόχο να προσελκύσει τους φτωχούς και τους εξαρτώμενους, είτε πρόκειται για ανύπαντρες μητέρες που εξαρτώνται από κουπόνια τροφίμων ή φροντίδα παιδιών, είτε για ηλικιωμένους που εξαρτώνται από τον έλεγχο κοινωνικής ασφάλισης και την επιδοτούμενη από την κυβέρνηση υγειονομική περίθαλψη. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα τεράστιο κυβερνητικό δίκτυο κατασκοπείας ικανό να διεισδύσει μέχρι το επίπεδο νοικοκυριού κάθε οικογένειας που υπογράφει για αυτήν την απάτη.

Ενώ το σύστημα «Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα» εισήχθη για πρώτη φορά το 2022, παρουσιάστηκε στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη (https://winepressnews.com/2023/09/18/un-and-wef-kickoff-annual-sustainable-development-goals-summit-says-fighting-for-sdgs-comes-at-cost-of-liberty-and-even-your-life/). Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα πρότυπο πρόγραμμα του ΟΗΕ που έχει σχεδιαστεί για να αναπτυχθεί σε κάθε έθνος.

Η Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα προωθείται για την επίτευξη του SDG #10 «Μειωμένες Ανισότητες» (https://sdgs.un.org/goals/goal10), σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Μόνιμο Αντιπρόσωπο για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών στο Καζακστάν.

Ένα ενημερωτικό δελτίο που δημοσιεύθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2023, με τίτλο «Ψηφιοποίηση για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία της κοινωνίας» (https://www.undp.org/kazakhstan/stories/digitalisation-sustainable-development-and-social-well-being-society), εξηγεί πώς λειτουργεί η Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα.

Όπως εξηγείται από τον ΟΗΕ, η ψηφιακή οικογενειακή κάρτα έχει ως εξής:

Η Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα είναι μοναδική στο ότι παρέχει ένα ενιαίο σημείο αλληλεπίδρασης μεταξύ κυβερνητικών υπηρεσιών για την υποστήριξη του πληθυσμού σε τομείς όπως η εκπαίδευση και η κοινωνική προστασία, η χρηματοδότηση, η δικαιοσύνη και η ιατρική και κοινωνική υποστήριξη και ούτω καθεξής.

Μετά τη λήψη των δεδομένων με την αξιολόγηση οικογενειακής ευαλωτότητας, η Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα δρομολογεί αυτόματα κρατικά μέτρα στήριξης, προσδιορίζει την αρμόδια δημόσια αρχή και μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης («ηλεκτρονική διακυβέρνηση») παρέχει την υπηρεσία σε προληπτική λειτουργία. Τώρα οι πολίτες δεν χρειάζεται να πάνε σε καθεμία από τις δημόσιες υπηρεσίες για να υποβάλουν αίτηση.

Η αρχή της ψηφιακής κάρτας οικογένειας είναι όσο πιο απλή γίνεται: ο δυνητικός αποδέκτης κρατικής στήριξης λαμβάνει ειδοποίηση μέσω SMS για να συναινέσει στην παροχή δημόσιας υπηρεσίας. Εφόσον συμφωνεί ο δικαιούχος, χορηγείται κοινωνική παροχή, πληρωμή ή άλλου είδους στήριξη και στη συνέχεια πιστώνεται στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Εδώ είναι το διαφημιστικό βίντεο του ΟΗΕ σχετικά με τη νέα συνεργασία του με την κυβέρνηση του Καζακστάν.




Κρίνοντας από το παραπάνω βίντεο, αυτό το έργο ακούγεται σαν μια μαζική άσκηση εξόρυξης δεδομένων που έχει ως στόχο να παγιδεύσει οικογένειες και να τις κάνει να εξαρτώνται από το κράτος για όλες τις ανάγκες τους.

Η ιδέα είναι να εθιστούν οι άνθρωποι σε αυτά τα ψηφιοποιημένα πλαίσια, δελεάζοντάς τους διαλαλώντας όλα τα «οφέλη», την ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΑΝΕΣΗ, τα ΔΩΡΕΑΝ φυλλάδια και μόνο ΑΦΟΥ οι ΜΑΖΕΣ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ και ΕΘΙΣΤΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, όπως η πιθανότητα ΤΙΜΩΡΙΑΣ για ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Αυτό είναι το ίδιο σύστημα που έχει ήδη αναπτυχθεί στην Κίνα και τώρα εισάγεται στο ένα έθνος μετά το άλλο. Αλλά θα έρθει σε πολλές μορφές, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένη προπαγάνδα που στοχεύει σε πολλές διαφορετικές εθνοτικές κουλτούρες και δημογραφικά στοιχεία.

Αυτό αποτελεί μέρος των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο είναι το παγκόσμιο σχέδιο για τον έλεγχο όλων των παγκόσμιων πόρων, τόσο των έμβιων όσο και των μη ζωντανών. Το μάντρα της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ είναι «Κανένας άνθρωπος δεν μένει πίσω».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδέθηκε με τον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης Νούμερο 10, «Μειωμένη Ανισότητα». Προωθεί επίσης τον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 16.9, ο οποίος καλεί τις κυβερνήσεις να «εγγράψουν» κάθε πολίτη του κόσμου με ψηφιακή ταυτότητα.

Στις 17 Σεπτεμβρίου στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Bagdat Mussin, ο οποίος είναι υπουργός Ψηφιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας του Καζακστάν, παρουσίασε την Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα στη συνέλευση.

Η παρουσίασή της θάφτηκε μέσα σε μια συνεδρία πάνω από έξι ωρών ομιλιών που ονομάστηκε "SDG Digital" (https://www.un.org/en/conferences/SDGSummit2023/SDG-Action-Weekend/sdg-digital).

Ο Mussin καυχήθηκε για το πώς η κυβέρνηση δημιούργησε μια «λίμνη δεδομένων» που αποτελείται από 18 διαφορετικά σημεία δεδομένων και τεκμηρίωση από τα εκατομμύρια των οικογενειών τους, τα οποία περιλαμβάνουν πράγματα όπως οι συντάξεις, οι φόροι, το μητρώο ακινήτων, τα αρχεία υγείας και ούτω καθεξής, που επιτρέπει στην κυβέρνηση να προμηθεύεται και να ενημερώνει αναδρομικά την Ψηφιακή Οικογενειακή Κάρτα.

«Μπορούμε να παρακολουθούμε τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, τις συνθήκες στο σπίτι, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και άλλα. [...] Είμαστε πλέον σε θέση να εντοπίσουμε οικογενειακά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν», είπε.

Ο Steve Quayle δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με αυτή τη συνεργασία ΟΗΕ-Καζακστάν στην ιστοσελίδα του σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, από το The Winepress News και είπε ότι κάθε έθνος που συνάπτει συνεργασία με τον ΟΗΕ εισέρχεται σε μια «διαθήκη με το θάνατο». Συμφωνώ με την εκτίμηση αυτή.

Αλλά όπως θέλετε να το ονομάσετε, αυτό είναι το 1984 του Orwell  σε ακραία μορφή.

Και έρχεται σύντομα σε μια πόλη / πολιτεία / χώρα κοντά σας.

Τώρα είναι η ώρα να κάνετε σχέδια και προετοιμασίες για το πώς θα ζήσετε έξω από αυτό το αναπτυσσόμενο σύστημα του θηρίου.



ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/09/21/beware-of-nations-states-corporations-or-groups-offering-benefits-that-require-digital-id-you-are-entering-a-covenant-with-death/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!