Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

1.000% ! ΤΡΑΓΙΚΗ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εόρτασε τόν νόμο των ΛΟΑΤΚΙ μέ Σκέρτσο καί Πατέλη ! – Προεδρεύει τόν εαυτό της, όχι τόν λαό!

 


Τι να πει κανείς για την προκλητική ενέργεια της Κατερίνας Σακελλαροπούλου να γιορτάσει σε γνωστό «wine bar» την ψήφιση του ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια; 

Για άλλη μια φορά τραγική. 


Για άλλη μια φορά «λίγη». 

Για άλλη μια φορά πρόσβαλε τον θεσμό που εκπροσωπεί. 

Και κυρίως, για άλλη μια φορά διχάζει τους Έλληνες, αντί να τους ενώνει.

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια το βράδυ της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής, o υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, η Ντόρα Μπακογιάννη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πήγαν να εορτάσουν την αποπεράτωση της 'ατζέντας', που τους έχει δοθεί από τα διευθυντήρια της Δύσης.

Αφού οι κυβερνητικοί έστησαν ένα γελοίο πανηγυράκι στη Βουλή με φωτογραφίες και σέλφι, το μετέφεραν κατόπιν και στο «wine bar» όπου ήρθε να τους συναντήσει το θεσμικό «δεκανίκι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όμως η δουλειά της ΠτΔ δεν είναι να κάνει φιέστες με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, παρέα με τους «υπασπιστές» του Μητσοτάκη. 

Δεν εκπροσωπεί τον εαυτό της. 

Εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό και τη δημοκρατία που πηγάζει από αυτόν. 

Και η πλειοψηφία του λαού είναι κατά του νομοσχεδίου, όπως έδειξαν όλες σχεδόν οι δημοσκοπήσεις. 

Όμως αντί να σεβαστεί έστω για τα προσχήματα τη λαϊκή βούληση, η κα Σακελλαροπούλου επέλεξε να εκτεθεί στο πανελλήνιο και να προάγει τον διχασμό, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος μιας μειοψηφίας.

Μακάρι να είχε την πρόθεση για να κάνει τέτοιες δημόσιες εμφανίσεις και σε εκδηλώσεις πολυτέκνων, σε διαμαρτυρίες για τη δημόσια υγεία, την παιδεία, ή τα εθνικά θέματα. 

Μακάρι να είχε ψελλίσει έστω μια κουβέντα για την καταδίκη της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, ως ανελεύθερη χώρα που καταδυναστεύεται το κράτος δικαίου. 

Μακάρι να έκανε μια παρέμβαση ουσίας για το σκάνδαλο των υποκλοπών ή τη συγκάλυψη που συντελείται για το έγκλημα στα Τέμπη

Μακάρι να αφιέρωνε έστω και το 1/10 των ενεργειών που ξοδεύει για να διαφημίζει τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για να αποφυλακιστεί ο Φρέντυ Μπελέρης.

Μακάρι να έδειχνε την ίδια ευαισθησία να υπερασπιστεί τα παιδιά, όση έδειξε για να υπερασπιστεί δημόσια τον Λιγνάδη, τότε που… θυμήθηκε τα «δικαιώματα του κατηγορουμένου» που έπρεπε να γίνουν «σεβαστά».

Δυστυχώς η ΠτΔ δίνει σημασία μόνο στην ατζέντα της

Και οι φαιδρότητες με τους ΛΟΑΤΚΙ πανηγυρισμούς έγιναν για να κάνει επικοινωνιακά «καλοπιάσματα» στον πρωθυπουργό, ώστε να ανανεώσει τη θητεία της. 

Η «διακοσμητική» Π.τΔ., να συνεχίσει να διακοσμεί τήν χώρα με την απραξία της.

Η κα Σακελλαροπούλου μπορεί κάλλιστα να θεωρεί τον εαυτό της ως επίτιμη πρόεδρο της… Ουκρανίας ή του ΝΑΤΟ, πρόεδρο των ΛΟΑΤΚΙ+, πρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ, πρόεδρο «κλιματικής κρίσης», πάντως πρόεδρος των Ελλήνων δεν είναι με τίποτα. 

Απλά τραγική…

Για άλλη μια φορά η Κατερίνα Σακελλαροπούλου πρόσβαλε τον θεσμό που εκπροσωπεί και δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα...

 https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/tragiki-katerina-sakellaropoulou-giortase-ton-nomo-ton-loatki-me-skertso-ke-pateli-ine-afti-proedros-olon-ton-ellinon/

10 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ Η ΚΝΙΤΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ , ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΝΙΤΗΣ , ΜΙΖΕΡΗ ΚΝΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη "σας απαντά" σέ ένα κατωτέρω σχόλιο η κυρία Ελπινίκη, δείτε τόν σύνδεσμο που έχει γράψει.

      Διαγραφή
  2. Ντροπή θα σας συνοδεύει από δω και πέρα. Μας προδώσατε, μας κοροϊδεύατε όλον αυτό τον καιρό στις εκκλησίες. (Αρχιμανδρίτης Δανιήλ ).

    https://www.facebook.com/100064641431087/videos/ντροπή-θα-σας-συνοδεύει-από-δω-και-πέρα-μας-προδώσατε-μας-κοροϊδεύατε-όλον-αυτό-/725748959691246

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο τραγικό της υπόθεσης είναι η μούρη της.

    Όσο για το ότι δεν είναι και δεν ήταν ποτέ πρόεδρος των Ελλήνων έγινε (για πολλοστή φορά) σαφές από την στιγμή που πήρε θέση υπέρ μιας μειοψηφίας.

    Όμως, μια και "απελευθερώθηκε" κι αυτό το σούργελο (και ο νοών νοείτω) νομίζω ότι θα έπρεπε να προΐσταται του συρφετού των ΛΟΑΤΚΙ super plus (βέβαια, εκεί δεν θα έχει την κονόμα), και μάλιστα λόγω της κατατομής της (βλ. στούμπος, ζουμπάς, τάπα, κοντοπύθαρη, 1,10 με τα χέρια ψηλά κ.α.) να οδηγεί τα εκάστοτε "Pride" αναλαμβάνοντας τα ακροβατικά ντυμένη φασουλής. Τα κατάλληλα παπούτσια τα διαθέτει ήδη.


    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRZHUUIfL5gbQhQgnYYzFQzbVRIl6oC0iu7A&usqp=CAU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, σίγουρα πρέπει νά είναι μία από τίς πλέον κ α κ ό γ ο υ σ τ ε ς γυναίκες που υπάρχουν! Η 'Μαύρη Οχιά' τά περιγράφει τόσο γλαφυρά καί εύστοχα!

      Διαγραφή
    2. Οι γυναίκες που έχουν νοιώσει αληθινά μέσα τους τί σημαίνει, τί βάρος καί αξία έχει καί πώς βιώνεται η μ η τ ρ ό τ η τ α, ποτέ τους δέν θά υιοθετούσαν ποτέ τους τέτοια απαράδεκτη καί πρώτιστα δ ι χ α σ τ ι κ ή στάση, όπως αυτή η κυρία.
      Αλλά ο μαρξισμός που τήν "καταπλάκωσε" από πολύ μικρή καί τρυφερή ηλικία, είναι "φυσικό" ότι της άφησε ανεξίτηλες π λ η γ έ ς καί σημάδια σέ κάθε πλευρά της.
      Νά καί η σχετική απόδειξη από τό όχι καί τόσο μακρυνό Ιούνιο του 1978....
      https://1.bp.blogspot.com/-O4Ejbnkga7g/Xi3wN2b_6yI/AAAAAAAApaE/BBul0RSXCE8rz6CNceJxEF8xs85s3PFJACLcBGAsYHQ/s1600/afisa.jpg

      Διαγραφή
    3. Η κυρία Ελπινίκη φαίνεται ότι έκανε πολύ καλή αναζήτηση!
      Μπράβο σας κυρία μου!
      Καί όποιος ψάχνει καί θά έλεγα επίμονα, βρίσκει!
      Ναί, όντως είναι η κυρία Κατίνα σέ πολύ μικρή εφηβική ηλικία, σέ πορεία μέ τήν κόκκινη κομματική σημαία της νεολαίας του τότε Συνασπισμού, τήν 'ΕΚΟΝ - Ρήγας Φεραίος'!

      Διαγραφή
    4. ΛΟΙΠΟΝ, ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!
      ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!
      ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΗΣ!
      ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
    5. Όχι μόνο αυτό.
      Οι αποφάσεις της σάν δικαστικός "όλως περιέργως" ήταν από πολλών ετών πρίν, σταθερά (!) εναντίον των Εθνικών συμφερόντων, όπως καί εναντίον των πολιτών καί των όποιων διεκδικήσεών τους.....

      Διαγραφή
  4. Ποιός βρίσκεται πίσω από την ιστορία με τους ομοφυλόφιλους;

    Σάββας Καλεντερίδης.

    https://www.youtube.com/watch?v=xVoi4VOnfFo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!