Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

V4Vendetta 2.19: ΥΒΡΙΣ → ΑΤΗ → ΝΕΜΕΣΙΣ → ΤΙΣΙΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΗ!

 



10 σχόλια:

  1. ...ΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!
    ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΙ) ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα οι παρατηρήσεις καί οι επισημάνσεις των δύο παρουσιαστών είναι σωστές.
    Ευχαριστούμε γιά τήν ουσιαστική ενημέρωση, που προσπαθείτε πάντα στίς εκπομπές αυτές.
    Έλα όμως που όταν οι εκ του μακρόθεν εντολές ...ξεχαρβαλώματος καί αποδόμησης των πάντων, αρχής γενομένης από τόν ιερό θεσμό της οικογενείας - καί όχι μόνο - είναι τέτοιες, αλλά καί μέ ιδιαιτέρως πιεστικό καί ασύδοτο τρόπο, τί άλλο νά περιμένουμε;
    Ο δέ πολύτιμος καί κομβικός ρόλος της γυναίκας καί της μητέρας σέ όλο αυτό τό αντιπαθέστατο "ανέκδοτο", χωρίς ίχνος ενδοιασμών, πετιέται ξεκάθαρα στόν κάλαθο των αχρήστων.....
    Α δ ι α ν ό η τ η η απαξίωση του γυναικείου φύλου...
    (Ο ανώνυμος μου άρεσε πώς τό διατύπωσε, "ξενόφερτοι" καί "ξενοσπουδασμένοι"! Καί λίγα έγραψε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία Ελπινίκη, είμαι κι εγώ μητέρα σχετικά μικρών παιδιών, όπως ίσως κι εσείς.
      Τήν άλλη διάσταση - που είναι τρομερή μόνο καί σάν σκέψη, πόσω μάλλον σάν πράξη - άς μήν τήν ξεχνάμε, που θά μετατρέψουν τίς όποιες φιλοχρήματες ανύπαντρες γυναίκες, σέ παραγωγικές μηχανές, έτσι ώστε που αυτές νά τούς "δίνουν" έναντι αδράς αμοιβής τά παιδιά που αναζητούνς

      Διαγραφή
  3. Καί όμως είναι απλά τά πράγματα.
    Άν καί δέν φαίνεται μέ πρώτη ματιά.
    Είναι τό ποιές πρεσβείες στήν Αθήνα είναι ...."κλασσικοί" σπόνσορες στά λεγόμενα 'prides' κάθε καλοκαίρι στήν Αθήνα.
    Οπότε δέν χρειάζεται καμμία άλλη αναζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ.
      ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ.
      ( ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ; )

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως19 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:47 π.μ.

    Καλημέρα σας.

    Θα ήθελα να σας αναφέρω και άλλο ένα ιδιαίτερα προσβλητικό και αποκρουστικό γεγονός που ξεγυμνώνει εκτός από το μένος και το μίσος της κοινότητας των ομοφυλοφίλων για ό,τι φυσιολογικό (οικογένεια, Πατρίδα) και τους πραγματικούς σκοπούς τους.

    Θα σας κουράσω, αλλά θέλω να σκεφτούμε αυτήν διάσταση, διότι τίποτε δεν είναι τυχαίο στις κακοποιητικές αυτές δηλώσεις με τις οποίες καταιγιζόμαστε τελευταία.

    Θα σταθώ στις δηλώσεις ενός προσώπου που πραγματικά με σόκαρε με τον κυνισμό του, την αισχρότητα και την ξετσιπωσιά του.

    Ως προς το πρόσωπο πρόκειται για τον Βαλλιανάτο που αποτελεί την επιτομή αυτού που ο λαός μέσα στην απλότητα και την ειλικρίνεια του αποκαλεί "κακιά αδελφή".

    Ως προς την έκφραση, αναφέρομαι στο "Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ" που τόλμησε τόσο ξετσίπωτα να εκστομίσει ενώπιον του Ελληνικού λαού.

    Ο λόγος του μια μιαρή εκσπερμάτιση με στόχο να μολύνει την μνήμη ημών των Ελλήνων για την ένδοξη Πόλη μας και την ξακουστή αυτοκρατορία μας που χάσαμε με τόσο πόνο, μέσα σε ανείπωτες φρικαλεότητες.

    Το υποκείμενο αυτό χρησιμοποιώντας την φράση των ΕΧΘΡΩΝ μας (!) για να πληγώσει το συλλογικό μας τραύμα ως Έθνος, φανέρωσε όχι μόνο την σκοτεινή άβυσσο της ψυχής του, αλλά και τα δυσοίωνα σχέδιά τους για την καταστροφή της Πατρίδας μας απεργαζομενοι την διαφθορά και με την προοπτική της διακοπής της διαιώνισής μας ως Έθνος.

    Δεν πρόκειται λοιπόν μόνο για διαφθοράς αλλά και για αισχρό προδότη. ΑΙΣΧΟΣ!

    Φρίττω στην ιδέα ότι παιδιά θα πέσουν στα χέρια τέτοιων ανθρώπων.
    Και μην τολμήσει κανείς να ψελλίσει, ούτε καν να σκεφθεί ότι τέτοιοι άνθρωποι είναι σε θέση να μεγαλώσουν παιδιά έστω χωρίς να πληγώσουν την ψυχή τους. Υπάρχουν μαρτυρίες παιδιών που μεγάλωσαν σε ομοφυλόφιλα νοικοκυριά κι είναι σπαρακτικές.
    Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε το νομοσχέδιο αυτό να φέρει πιο ταιριαστό τίτλο από αυτό που δώσατε στο Δελτίο Τύπου σας της 1ης Φεβρουαρίου 2024 "νομιμοποίηση της παιδεραστίας".

    Είμαστε σοκαρισμένοι.

    Ακούω ανθρώπους που κλαίνε πάνω από το χυμένο γάλα και θέλω να ρωτήσω, εσείς τί κάνατε για να μην φθάσουμε σε αυτό το σημείο; Πότε αντιδράσατε όταν τα παιδιά σας διδάσκονταν κάθε ανωμαλία με την βούλα του Υπ. Παιδείας κάθε Ανωμαλίας και Διαφθοράς; Πότε διαμαρτυρήθηκαν στους δεσποτάδες σας και απαιτήσαμε να πάρουν ανοιχτά θέση αλλιώς τέρμα τα δίφραγκα; Πότε ελέγχετε τι βλέπουν και ακούν τα παιδιά σας; Πότε; Πόυε; Μην το κουράζουμε: π ο τ έ.

    Τώρα τί ζητάμε;

    Ας φάμε, λοιπόν, στην μούρη το "ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ" και το κάθε βρωμερό υποκείμενο που μας χλευάζει μια μας προκαλεί ότι έρχεται για τα παιδιά μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως19 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:51 π.μ.

    ΔΙΟΡΘΩΣΗ:

    Δεν πρόκειται λοιπόν μόνο για ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ αλλά και για αισχρό προδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τόν ανωτέρω αναγνώστη μας [ 09:47' π.μ. ] γιά τίς σοβαρές σκέψεις του, που θέλησε νά μοιραστεί μαζί μας μέ θάρρος καί παρρησία.
      Παρά τό γεγονός ότι διαθέτουμε ως Έλληνες τήν πλουσιώτερη γλώσσα του κόσμου, είναι πικρή αλήθεια, ότι αδυνατεί νά περιγράψει κανείς, τό πόσο χαμηλά, τό πόσο επικίνδυνα χαμηλά έχουμε πέσει ως κοινωνία.
      Καί όχι μόνο τώρα, αλλά εδώ καί πέντε δεκαετίες περίπου.
      Οχετός;
      Βούρκος;
      Υπόνομος;
      Απομακρυνόμενοι - σίγουρα μέ τήν πανάθλια καί καλοκουρδισμένη "βοήθεια" της δολοφονικής τηλεοράσεως - από τήν Πίστη μας, τόν Θεό, τήν Παράδοση, τίς Αξίες μας καί την Ορθοδοξία, "απορροφημένοι" στήν προσωρινή απατηλή ευμάρεια καί καλοπέραση, "σπρώξαμε" ελαφρά τη καρδία τόν Θεό στήν "πάντα"!
      Σέ ανθρώπους όπως αυτός, δίνουν σταθερά καί μεθοδευμένα καί τά φώτα καί τά μικρόφωνα της επάρατης "δημοσιότητος" έτσι που νά βγάζουν πρός τά έξω μέ αποδέκτες όλους εμάς, ώστε νά μας "συνηθίσουν" τήν κάθε βαθιά αρρωστημένη εμμονή τούς κατέχει !
      Νά κλείσουμε λοιπόν ερμητικά τά αυτιά μας καί τά βλέμματά μας, σέ ανάλογες φωνές καί παρουσίες (αφού κλείσουμε, ή αποσύρουμε τά ολέθρια χαζοκούτια) καί προσευχόμενοι συγχρόνως καί παρακαλώντας γιά συγχώρεση τόν Θεό, έτσι που νά μήν μας καταλογήσει μέ αυστηρότητα τήν μεγάλη καί νοσηρή αυτή αμαρτία, αλλά καί αδιάφορη στάση μας.
      Νά είστε πάντα μέ υγεία καί ο Θεός μαζί σας.

      Διαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΣΗΡΑ & ΑΙΣΧΡΑ;
    ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ;
    ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;
    ΙΣΩΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ;
    ΜΗΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας τα έχουν είδη προφητεύσει!θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!