Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Οι 6 πιο διαταραγμένες στιγμές της συνάντησης του WEF στο Νταβός το 2024


https://gr.pinterest.com/pin/satanic-mind-control-wef-microchips--544513411224249784/

Αν αναρωτιέστε γιατί το κεφάλι του διαβόλου βρίσκεται στην κύρια εικόνα αυτού του άρθρου (σσ. δεν επικολλάται), είναι επειδή ήταν κυριολεκτικά μέρος της διακόσμησης στο Νταβός 2024. Μακάρι να αστειευόμουν. Στην πραγματικότητα, μακάρι να αστειευόμουν για τα πάντα σε αυτό το άρθρο. Εδώ είναι οι 6 πιο διαταραγμένες στιγμές του Νταβός 2024.


Σε αντίθεση με τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν θα σπαταλήσω το χρόνο σας με λεπτομέρειες: Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι ένας παρασιτικός και παράνομος οργανισμός που διοικείται από μη εκλεγμένα άτομα που προσπαθούν να αναμορφώσουν τον κόσμο ... με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Είναι μάλλον δύσκολο να υπερεκτιμήσουμε τους φαύλους στόχους αυτής της οργάνωσης, η οποία υπερηφανεύεται για τη «διείσδυση κυβερνήσεων» σαν κάποιο είδος καρκίνου, ενώ προωθεί τρελά συνθήματα όπως «Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι» (το άρθρο μου The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Push by the WEF παρέχει μια καλή επισκόπηση των μακροπρόθεσμων στόχων αυτής της οργάνωσης).

Αν και το να αγνοήσουμε αυτά τα ανατριχιαστικά γεγονότα θα ήταν ευεργετική για την ψυχική υγεία κάποιου, είναι απλά αδύνατο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ετήσιες συναντήσεις του Νταβός καταφέρνουν πάντα να καλούν ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να κάνουν τα όνειρα του WEF πραγματικότητα, όπως αρχηγούς κρατών, διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων εταιρειών και εκπροσώπους παγκόσμιων ΜΚΟ όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Επίσης: Ένας μάγος γιατρός που φυσάει στα πρόσωπα των ανθρώπων.



Καθώς αυτοί οι καλεσμένοι κάθονται σε πάνελ και κηρύττουν το ευαγγέλιο της  παγκοσμιοποίησης, δύο ερωτήματα έρχονται στο μυαλό: Γιατί όλοι φαίνονται τόσο αυτάρεσκοι και με δέος για τη δική τους νοημοσύνη; Ο αέρας ανωτερότητάς τους λέει πολλά για τη νοοτροπία τους έναντι των μαζών. Αλλά, το πιο σημαντικό, γιατί τα θέματά τους οδηγούν αναπόφευκτα σε λιγότερη ελευθερία, λιγότερη ποιότητα ζωής και περισσότερο οργουελιανό έλεγχο;

Η απάντηση είναι πολύ απλή: Ο απώτερος στόχος τους είναι μια δυστοπική παγκόσμια κυβέρνηση όπου οι μάζες υποβαθμίζονται σε ένα υποείδος στο οποίο επιτρέπεται μόνο μια περιορισμένη ποσότητα ελευθερίας και πόρων, ενώ υπόκεινται σε συνεχή παρακολούθηση και φαρμακευτικές παρεμβάσεις. Με άλλα λόγια, προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε βοοειδή.

Για να επιφέρει αυτό το εφιαλτικό όραμα, το WEF χρησιμοποιεί σταδιακά βήματα. Χρόνο με το χρόνο, ο οργανισμός προσπαθεί συνεχώς να ομαλοποιήσει νέες αλλόκοτες ιδέες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί κρίσεις όπως η COVID-19 για να τις κάνει πραγματικότητα. Το μυστικό τους σύνθημα: Ποτέ μην αφήνετε μια καλή κρίση να πάει χαμένη.

Το Νταβός 2024 έφερε στο προσκήνιο, για άλλη μια φορά, μια σειρά από ανατριχιαστικές και ριζοσπαστικές ιδέες που όλες έχουν ένα κοινό σημείο: Οδηγούν άμεσα σε μια δυστοπική Νέα Παγκόσμια Τάξη. Και όχι, δεν είμαι «συνωμοσιολόγος», οι λέξεις «Νέα Παγκόσμια Τάξη» ειπώθηκαν κυριολεκτικά κατά τη διάρκεια του Νταβός. Αρκετές φορές.

Εδώ είναι τα κορυφαία 6 "lowlights" από το Νταβός 2024. Γιατί top 6; Επειδή το λογότυπο του WEF περιέχει τρία 6άρια.



#6 Διαταραγμένη ταπετσαρία

Πριν καν υπεισέλθω σε όσα ειπώθηκαν στο Νταβός, πρέπει να εξετάσουμε κάποιους συμβολισμούς. Το σύνθημα αυτού του ιστότοπου είναι "Τα σύμβολα κυβερνούν τον κόσμο" και, για άλλη μια φορά, η αληθινή, αφιλτράριστη νοοτροπία του WEF εκφράστηκε καλύτερα μέσω ενός μόνο κομματιού "διακόσμησης" παρά χιλιάδων λέξεων.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας συζήτησης στο Νταβός στην οποία συμμετείχε η πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Theresa May. (βλ. εντός του αρχικού συνδέσμου)


Γιατί υπάρχει απεικόνιση του διαβόλου στον αριστερό τοίχο;

Η Theresa May και οι φίλοι της συζητούσαν σε ένα δωμάτιο διακοσμημένο με την ταπισερί Walthamstow, μια μεγάλη τοιχογραφία που δημιουργήθηκε το 2009 από τον σύγχρονο καλλιτέχνη Grayson Perry.


Ο καλλιτέχνης: Grayson Perry. Φαίνεται σαν ένα καλά προσαρμοσμένο άτομο.

Υπάρχει πολλή παραφροσύνη που συμβαίνει σε αυτήν την ταπισερί, αλλά, για να το συνοψίσουμε, απεικονίζει μια γυναίκα που γεννά ένα μωρό του οποίου το ίχνος αίματος οδηγεί άμεσα ... στο στόμα του διαβόλου.


Αντιμέτωποι με τον διάβολο είναι χαρακτήρες που μοιάζουν με τους Τρεις Μάγους. Επίσης: Είναι η Παναγία γονατιστή και προσφέροντας το μωρό Ιησού στον διάβολο; Οι ηγέτες μας συζητούν για το μέλλον του κόσμου σε δωμάτια διακοσμημένα με αυτά τα χάλια.

Η ταπετσαρία είναι γεμάτη με τα ονόματα πραγματικών εταιρειών όπως η Nestlé, η Vodaphone, η Nike, η Microsoft και η Glaxo Smith Kline. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι το έργο τέχνης σχολιάζει τις εταιρείες και τον υλισμό που επηρεάζουν κάθε πτυχή της ζωής μας και μας οδηγούν σε μια ανίερη ύπαρξη.

Ωστόσο, επειδή οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες εκπροσωπούνται στην πραγματικότητα στο WEF, αυτή η ταπετσαρία παίρνει μια πολύ κυριολεκτική έννοια. Δεν είναι πια ένας κοινωνικός σχολιασμός, είναι ένα σχέδιο. Και είναι περήφανοι γι' αυτό.

Τούτου λεχθέντος, ας δούμε τι συζητήθηκε στο Νταβός.

#5 Η ασθένεια X και η συνθήκη πανδημίας


Το πάνελ Disease X στο Νταβός. Ο εναλλακτικός τίτλος της συνόδου: «Φοβίζοντας τους ανθρώπους να αποδεχτούν τη Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ».

Αυτοί οι άνθρωποι του WEF κοιτάζουν πίσω στα χρόνια του COVID και αναπολούν. Τα δραστικά lockdown, οι υποχρεωτικές μάσκες, το όργιο των εμβολίων... τέτοιες ευχάριστες αναμνήσεις. Στο Νταβός 2024, το WEF φιλοξένησε μια συζήτηση για την ασθένεια Χ, μια υποθετική ασθένεια που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια άλλη παγκόσμια πανδημία.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Tedros Ghebreyesus (Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας), ο Roy Jakobs (Διευθύνων Σύμβουλος της Phillips Healthcare) και ο Michel Demaré (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AstraZeneca). Με άλλα λόγια, οι καλεσμένοι ήταν άνθρωποι που θα επωφελούνταν πολύ από μια άλλη πανδημία.

Το WEF ήξερε τι έκανε όταν ήρθε με την ασθένεια Χ. Οι ίδιοι οι ομιλητές παραδέχτηκαν ότι ήταν «πιασάρικο» και ήλπιζαν ότι θα συγκέντρωνε την προσοχή των κοινωνικών μέσων. Λοιπόν, το έκανε. Ενόχλησε και τρομοκράτησε τους ανθρώπους που είναι πλέον πεπεισμένοι ότι το WEF σχεδιάζει ήδη μια άλλη πανδημία.

Η πρώην Βοηθός Υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών για Δημόσιες Υποθέσεις Monica Crowley δημοσίευσε στο X:

«Πάνω στην ώρα για τις εκλογές, μια νέα μετάδοση που θα τους επιτρέψει να εφαρμόσουν μια νέα συνθήκη του ΠΟΥ, να κλειδώσουν ξανά, να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου και να καταστρέψουν περισσότερες ελευθερίες».

Στην εναρκτήρια δήλωσή του, ο Tedros Ghebreyesus επεσήμανε ότι ο όρος Ασθένεια 'X' επινοήθηκε το 2018 και προοριζόταν να είναι ένα όνομα κράτησης θέσης για μια άγνωστη ασθένεια. Πρόσθεσε επίσης ότι ο COVID ήταν η πρώτη ασθένεια 'Χ'.

Αν και η ασθένεια 'X' λέγεται ότι είναι άγνωστη, ο ΠΟΥ δήλωσε περίεργα ότι θα μπορούσε να είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον COVID. Από πού προέρχεται αυτός ο παράξενα συγκεκριμένος αριθμός;

Ο στόχος αυτού του πάνελ είναι αρκετά απλός: Να ομαλοποιήσει την ιδέα ότι οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις δεν πρέπει να έχουν λόγο όταν ξεσπά μια πανδημία. Αντ' αυτού, παγκόσμιες οντότητες μη εκλεγμένων παγκοσμιοποιητών όπως ο ΠΟΥ - μαζί με ιδιωτικές φαρμακευτικές εταιρείες - θα πρέπει να κάνουν κουμάντο και να παρακάμψουν τις κυβερνήσεις.

Για να επιτευχθεί αυτό, ο Ghebreyesus προέτρεψε τις χώρες να υπογράψουν τη Συνθήκη Πανδημίας του ΠΟΥ μέχρι την προθεσμία του Μαΐου 2024. Ghebreyesus δήλωσε τα εξής:

«Αυτό είναι ένα κοινό παγκόσμιο συμφέρον και πολύ στενά εθνικά συμφέροντα δεν πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο».

Ξαναδιαβάστε προσεκτικά το παραπάνω απόσπασμα. Αυτές ακριβώς οι λέξεις θα χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά για να δικαιολογήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Οποιαδήποτε δικαιολογία θα είναι αρκετά καλή για να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις λέξεις (π.χ. κλιματική αλλαγή).

Τους τελευταίους μήνες, οι επικριτές έχουν προειδοποιήσει ότι η νομικά δεσμευτική συνθήκη του ΠΟΥ θα παραχωρήσει εθνική κυριαρχία σε αυτόν τον παγκόσμιο οργανισμό και ότι δεν ισοδυναμεί με τίποτα λιγότερο από μια αρπαγή εξουσίας. Μια επιστολή που δημοσιεύθηκε από την ομάδα υπεράσπισης Advancing American Freedom (AAF) δήλωσε:

«Η πρόταση του ΠΟΥ για την εδραίωση της εξουσίας και τη διάβρωση της κυριαρχίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μέσω της Συνθήκης Ετοιμότητας για την Πανδημία του ΠΟΥ είναι αβάσιμη και εγείρει σοβαρά και σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ανεξαρτησία δράσης και την ικανότητα της Αμερικής να ανταποκρίνεται σε παγκόσμιες πανδημίες».

Απαντώντας στους επικριτές, ο Tedros δήλωσε:

«Υπάρχουν εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η συμφωνία για την πανδημία και ο ΔΥΚ θα παραχωρήσουν κυριαρχία στον ΠΟΥ και θα δώσουν στη Γραμματεία του ΠΟΥ την εξουσία να επιβάλλει lockdown ή εντολές εμβολίων σε χώρες. Ξέρετε ότι πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις, ψέμματα και θεωρίες συνωμοσίας».

Δεν ξέρω, Tedros. Συνήθως, όταν αναφέρεστε σε «ψεύτικες ειδήσεις» και «θεωρίες συνωμοσίας», είναι συνήθως επειδή προσπαθείτε να απορρίψετε άβολες αλήθειες ... όπως το γεγονός ότι προσπαθείτε να επιφέρετε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Μιλώντας για αυτό.

#4 Νέα Παγκόσμια Τάξη

Εκείνοι που λένε ότι μια παγκόσμια ελίτ προσπαθεί να δημιουργήσει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη συνήθως απορρίπτονται ως «συνωμοσιολόγοι». Αλλά τι συμβαίνει όταν η παγκόσμια ελίτ συζητά αδιάφορα μια κυριολεκτική Νέα Παγκόσμια Τάξη για να τη δουν όλοι; Και τότε; Πότε η θεωρία συνωμοσίας γίνεται επιβεβαιωμένο γεγονός;

Σε μια συζήτηση για το Νταβός το 2024 συμμετείχε ο Jake Sullivan – Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Τζο Μπάιντεν. Δεν είναι απλά ένας τυχαίος τύπος. Προηγουμένως υπηρέτησε ως Διευθυντής Πολιτικής του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του τότε Αντιπροέδρου Μπάιντεν και Αναπληρωτής Προσωπάρχης της Υπουργού Χίλλαρυ Κλίντον στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Ο Sullivan υπηρέτησε επίσης ως ανώτερος σύμβουλος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ στις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και ανώτερος σύμβουλος πολιτικής στην προεδρική εκστρατεία της Κλίντον το 2016.

Με άλλα λόγια, συνεργάστηκε με τους πιο ισχυρούς παγκοσμιοποιητές στον κόσμο. Εδώ είναι ένα μέρος της συζήτησής τους για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Απαντώντας στην ερώτηση του συντονιστή αν μπαίνουμε σε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, ο Sullivan δήλωσε:

«Η μεταψυχροπολεμική εποχή έφτασε στο τέλος της, είμαστε στην αρχή για κάτι νέο. Έχουμε την ικανότητα να διαμορφώσουμε πώς μοιάζει αυτό και, στην καρδιά του, θα είναι πολλές από τις βασικές αρχές και τους βασικούς θεσμούς της υπάρχουσας τάξης – προσαρμοσμένοι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα».

Το WEF λατρεύει να μας λέει ότι είμαστε η «αρχή για κάτι νέο». Φυσικά, όλα αυτά είναι προπαγάνδα. Εάν δεν υπήρχαν «προκλήσεις» που δημιουργούνται από τα μέσα ενημέρωσης, όπως ο COVID και η υπερθέρμανση του πλανήτη, το WEF δεν θα ήξερε πώς να προωθήσει τη νέα εποχή του. Το σύνθημα της ελίτ είναι "Τάξη από το χάος". Δημιουργούν χάος για να επιφέρουν μια νέα τάξη.

Για την ελίτ, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη θα ήταν χωρίς έθνη ή δημοκρατικές εκλογές. Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, εδώ είναι ένα βίντεο του Klaus Schwab που φαντασιώνεται τα εγκεφαλικά εμφυτεύματα που καθιστούν τις εκλογές άχρηστες στο Νταβός 207. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό.


Πώς θα έμοιαζε λοιπόν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό την ηγεσία του WEF; Λοιπόν, η κομμουνιστική Κίνα είναι ένα εργαστήριο για ολοκληρωτικές πολιτικές παγκοσμιοποίησης και το σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης δοκιμάζεται επί του παρόντος εκεί. Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί επισκέπτες στο Νταβός ζήτησαν τεχνολογία που θα καθιστούσε κάτι τέτοιο δυνατό σε παγκόσμιο επίπεδο.

#3 Ψηφιακός έλεγχος

Θυμάστε τα διαβατήρια εμβολίων κατά τη διάρκεια του COVID; Ξέρετε, εκείνη την εποχή που εκατομμύρια άνθρωποι ξαφνικά μετατράπηκαν σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και τους απαγορεύτηκε η κυκλοφορία και οι δημόσιοι χώροι επειδή αρνήθηκαν να τους χορηγηθεί ένεση με φαρμακευτικό προϊόν; Ήταν ένα νοσηρό, αποτρόπαιο λάθος, σωστά;

Όχι σύμφωνα με το Νταβός. Για αυτούς, ο COVID ήταν μια δοκιμαστική λειτουργία και θέλουν να το κάνουν μόνιμο. Κατά τη διάρκεια της συνόδου του Νταβός «Καθορισμός της υγειονομικής περίθαλψης, ψηφιακά», η Επίτροπος της ΕΕ για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου επαίνεσε τα διαβατήρια εμβολίων ως παράδειγμα του τι πρέπει να γίνει στο μέλλον.


Η κ. Κυριακίδη επεσήμανε επιπόλαια ότι όλο αυτό το έργο έχει αναληφθεί από τον ΠΟΥ, ο οποίος είναι, για άλλη μια φορά, ένας παγκοσμιοποιημένος οργανισμός που λειτουργεί εκτός των εθνικών κυβερνήσεων. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Σαν να ήθελε να βεβαιωθεί ότι καταλαβαίνουμε ότι το Νταβός είναι για την ελίτ που μιλάει στις μάζες, το WEF έφερε την κυριολεκτική βασίλισσα της Ολλανδίας για να επαινέσει τις ψηφιακές ταυτότητες. Γιατί εκείνη συγκεκριμένα; Δεν έχω ιδέα. Θα μπορούσε επίσης να αναδείξει τη Ντάμα Κούπα από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων ενώ είμαστε σε αυτό.

Αλλά ας ακούσουμε τι έχει να πει η Αυτού Υψηλότητα για τις ψηφιακές ταυτότητες.


Η βασίλισσα Maxima δήλωσε ότι μια βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα θα πρέπει να είναι απαραίτητη για την απόκτηση χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, για την εγγραφή στο σχολείο, «για να γνωρίζουμε ποιος εμβολιάστηκε ή όχι» και για κυβερνητικές επιδοτήσεις.

Δεν χρειάζεται ο Νοστράδαμος για να συνειδητοποιήσει ότι μια τέτοια τεχνολογία θα μπορούσε εύκολα να μετατρέψει την κοινωνία σε δυστοπία. Με ένα τέτοιο σύστημα, ένα μη εμβολιασμένο άτομο θα μπορούσε εύκολα να «απο-τραπεζικοποιηθεί» και να αρνηθεί τις κρατικές επιδοτήσεις. 

Στην Κίνα, οι άνθρωποι που επικρίνουν το σύστημα βλέπουν το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά τους να τιμωρείται. Θα μπορούσε να συμβεί αυτό με μια ψηφιακή ταυτότητα;

Αυτές οι υποθετικές καταστάσεις μπορεί να φαίνονται παρανοϊκές ... αν το WEF δεν ξόδευε τόσο πολύ χρόνο γκρινιάζοντας για την ελευθερία του λόγου.

#2 Λογοκρίνετε τους κριτικούς

Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα των συζητήσεων του WEF είναι, ειρωνικά, ο περιορισμός της ελευθερίας του λόγου. Ο,τιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την ατζέντα τους θεωρείται «παραπληροφόρηση» και πρέπει να εξαλειφθεί. Στο Νταβός 2024, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen δήλωσε ότι η καταπολέμηση της «παραπληροφόρησης» είναι η κορυφαία ανησυχία του WEF.


Φυσικά, η παραπληροφόρηση είναι μια κωδική λέξη για οποιοδήποτε γεγονός ή άποψη που έρχεται σε αντίθεση με την αφήγησή τους. Αργότερα στο βίντεο, επαινεί τον νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες που ελέγχει και παρακολουθεί τη «ρητορική μίσους» - έναν όρο που συνεχίζει να διευρύνεται για να καταπιεί, για άλλη μια φορά, οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την αφήγησή τους.

Σε ένα άλλο εκπληκτικό βίντεο, ένας συντάκτης της Wall Street Journal δήλωσε κυριολεκτικά ότι συνήθιζαν να «έχουν υπό τον έλεγχό τους (να κατέχουν) τις ειδήσεις»... μέχρι που εμφανίστηκαν αυτές οι ενοχλητικές εναλλακτικές πηγές.



Με την πιο ειρωνική δυνατή ανατροπή, αυτό που είπε είναι καθαρή ψευδής είδηση. Οι κύριες πηγές ειδήσεων είναι πιο αδιαφανείς, ανέντιμες και καθοδηγούνται από την ατζέντα από ποτέ. Αρκετά μέσα ενημέρωσης έχουν μετατραπεί σε μηχανές προπαγάνδας όπου η «πληροφόρηση» θεωρείται καλή μόνο εάν εξυπηρετεί μια ατζέντα. Παρακολουθήσατε πρόσφατα το NBC News; Το εννοώ, σοβαρά.

#1 Επινοώντας λέξεις

Σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της παραφροσύνης του WEF, μία συμμετέχουσα εκ του πάνελ απαιτεί η «οικοκτονία» να θεωρείται σοβαρό έγκλημα. Εντάξει. Ακούγεται τρελλό. Αλλά τι θα μπορούσε να θεωρηθεί «οικοκτονία»; Η γυναίκα αναφέρει... την αλιεία και τη γεωργία. OK. Αυτό είναι πραγματικά τρελλό.



Ναι, καλά ακούσατε. Η Jojo συνέκρινε τη γεωργία και την αλιεία με γενοκτονία και θέλει να δει αυτούς τους ανθρώπους να τιμωρούνται σε ποινικό επίπεδο. Όπως είδαμε παραπάνω, το WEF ειδικεύεται στη δημιουργία εξαιρετικά ολισθηρών καταστάσεων. Και αυτό είναι ένα ακόμη.

Η Jojo δεν προσκλήθηκε τυχαία. Οι ακραίες απόψεις της αντιπροσωπεύουν τους μακροπρόθεσμους στόχους του WEF. Εάν παρακολουθείτε τις ειδήσεις τα τελευταία χρόνια, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι η ελίτ διεξάγει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο στους αγρότες, ειδικά στην Ευρώπη. Τίποτε από αυτά δεν είναι τυχαίο. Το WEF χρησιμοποιεί το «περιβάλλον» για να δυσφημίσει την αλιεία, τη γεωργία και τη γεωργία, ενώ παράλληλα σχεδιάζει πολιτικές για να καταστρέψει τα μέσα διαβίωσής τους.

Αυτό ακολουθείται από μαζικές αρπαγές γης από μεγάλες εταιρείες και ανδρείκελα της παγκοσμιοποίησης όπως ο Bill Gates. Ο απώτερος στόχος: Να έχουν οι άνθρωποι τροφή από έντομα και εξαιρετικά επεξεργασμένα, μόλις εύπεπτα «προϊόντα διατροφής».

Θα είναι αυτοί που θα τρώνε νόστιμες μπριζόλες. Όχι εμείς.


Εν κατακλείδι

Και φέτος, το WEF παρουσίασε πλήρως τους μακροπρόθεσμους στόχους της παγκόσμιας ελίτ. Ενώ τους αρέσει να διανθίζουν τις ομιλίες τους με λέξεις όπως «ελευθερία», «δημοκρατία» και «ευημερία», οι πολιτικές τους οδηγούν ακριβώς στο αντίθετο. Στα παραπάνω παραδείγματα, έχουμε δει συζητήσεις σχετικά με την ανάληψη της αντιμετώπισης της πανδημίας από τον ΠΟΥ σε παγκόσμιο επίπεδο, την εφαρμογή μιας παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας που θα ελέγχει όλες τις πτυχές της ζωής, τη λογοκρισία των διαφορετικών απόψεων στο διαδίκτυο, τα εγκεφαλικά εμφυτεύματα που καθιστούν τις εκλογές άχρηστες και, τέλος, καθιστώντας τη γεωργία ένα σοβαρό έγκλημα που είναι συγκρίσιμο με γενοκτονία. Σας ακούγεται αυτό σαν «ελευθερία, δημοκρατία και ευημερία»; Ή ως πλήρης παραφροσύνη;

Κοιτάξτε ξανά την σατανική ταπετσαρία που απεικονίζεται παραπάνω. Αυτή είναι η ζωή που θέλουν για σένα.


ΠΗΓΗ: https://vigilantcitizen.com/latestnews/the-top-6-most-deranged-moments-of-the-wefs-2024-davos-meeting/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Μιά ομάδα ψυχικά διαταραγμένων σατανολατρών είναι τό WEF..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με παγκόσμια ισχύ,έκαναν το μπολι σε εκατομμύρια με προπαγάνδα και υποχρεωτικα

      Διαγραφή
  2. ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ BLACKOUT. Οι Χούθι απειλούν να «κόψουν το Internet» σ’όλο τον κόσμο! Θα καταστρέψουν υποβρύχιες οπτικές ίνες που μεταφέρουν το 99% παγκόσμιας κίνησης στο Διαδίκτυο και 80% διεθνών τηλεφωνικών γραμμών.
    https://dimpenews.com/2024/02/03/%ce%bf%ce%b9-%cf%87%ce%bf%cf%8d%ce%b8%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%8c%cf%88%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf-internet-%cf%83%ce%b5-%cf%8c/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν επέμβει Ο Θεός είμαστε χαμένοι πουλημενοι στα σκλαβοπάζαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζ Ο Υ Ρ Λ Ο Μ Α Ν Δ Υ Ε Σ !!!!!!!!!
    ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ!
    ΓΡΗΓΟΡΑ!
    ΤΩΡΑ ΝΤΕ!
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!