Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Τώρα στα γεράματα, μάθε @ουστογράμματα - Η Εταιρία Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας εμμένει στην απόφαση να διώξει 90χρονη εθελόντρια επειδή δεν καταλαβαίνει τις «προτιμώμενες αντωνυμίες»!!!!!



Η Εθνική Εταιρεία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας εμμένει στην απόφασή της να εκδιώξει μια 90χρονη εθελόντρια επειδή «δεν καταλάβαινε τις αντωνυμίες».

«Πρόσφατα, ζητήθηκε από μια εθελόντρια, την Fran Itkoff, να αποχωρήσει από το ρόλο της λόγω δηλώσεων που θεωρήθηκαν ότι δεν ευθυγραμμίζονται με την πολιτική μας για την ένταξη», εξήγησε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός σε δήλωση. «Η Fran είναι ένα πολύτιμο μέλος της εθελοντικής μας ομάδας για περισσότερα από 60 χρόνια».

Και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι το προσωπικό μας ενήργησε με τις καλύτερες προθέσεις και έκανε το καλύτερο δυνατό για να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο ζήτημα. Ως οργανισμός, βρισκόμαστε σε συνεχή συζήτηση για να διασφαλίσουμε ότι οι πολιτικές μας για την ποικιλλομορφία, την ισότητα και την ένταξη εξελίσσονται στην υπηρεσία της αποστολής μας και θα προσεγγίσουμε την Fran στην υπηρεσία αυτού του στόχου».

Η Itkoff αφιέρωσε έξι δεκαετίες της ζωής της για να βοηθήσει την MS Society επειδή ο εκλιπών σύζυγός της υπέφερε από σκλήρυνση κατά πλάκας, σύμφωνα με το The National Desk.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η ηλικιωμένη πλέον εθελόντρια παραδέχτηκε ότι δεν καταλάβαινε γιατί οι άνθρωποι αναγράφουν τις «προτιμώμενες αντωνυμίες» τους στην αλληλογραφία για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό και ρώτησε κάποιον στην οργάνωση τι σήμαινε.

Αφού είδε επανειλημμένα αντωνυμίες δίπλα σε ονόματα με γράμματα, η Itkoff είπε: «Τελικά, μιλούσα με [έναν εκπρόσωπο της MS Society] και σκέφτηκα να ρωτήσω, "Τι σημαίνει;" και να την αφήσω να μου πει. Είπε ότι αυτό σήμαινε ότι "ήταν all-inclusive" (περιείχε τα πάντα), κάτι που δεν είχε νόημα για μένα».

Σε μια επακόλουθη απάντηση στην έρευνά της, η Itkoff είπε ότι έλαβε «ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από [έναν εκπρόσωπο] που έλεγε ότι λυπούνται, αλλά έπρεπε να μου ζητήσουν να παραιτηθώ από εθελόντρια για την MS Society».

Η υπόθεση της γυναίκας έγινε viral αφού οι Libs of TikTok δημοσίευσαν μια συνέντευξη με την Itkoff.

Ο λογαριασμός 'X' της MS Society έχει κατακλυστεί από απαντήσεις από ανθρώπους που είναι πολύ ενοχλημένοι από την απόφαση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού να απαγορεύσει στην 90χρονη να προσφέρει εθελοντικά το χρόνο και τα ταλέντα της.

«Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας εδώ και 10 χρόνια και είμαι ευγνώμων για ανθρώπους όπως η Fran, η οποία έχει προσφερθεί εθελοντικά για 60 χρόνια να βοηθήσει στον τερματισμό της σκλήρυνσης κατά πλάκας στην εποχή μας», έγραψε ο επιχειρηματίας Spike Cohen. «Πώς ζητάτε από μία 90χρονη εθελόντρια, η οποία έχει βοηθήσει με εκδηλώσεις και συγκέντρωση χρημάτων για τη θεραπεία της ασθένειάς μας εδώ και δεκαετίες, να σταματήσει να μας βοηθάει;»


ΠΗΓΗ: MS Society stands by decision to kick 90-Year-Old volunteer out for not understanding ‘Preferred Pronouns’ (endtimeheadlines.org)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. - Ο πόλεμος στα παιδιά [Ελληνικοί Υπότιτλοι] - The war on Children

    > Μιας και οι εξελίξεις στην Ελλάδα είναι παρακλάδι της Woke Ατζέντας.
    >> https://www.youtube.com/watch?v=SPzyaLvHk_o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=m2kzF0ybZjw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!