Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Ο ειδικός στον καρκίνο καθηγητής Angus Dalgleish: Η αναμνηστική δόση Covid είναι μια ωρολογιακή βόμβα καρκίνου!!



του Καθηγητή Angus Dalgleish - 30 Ιανουαρίου 2024


ΕΧΩ αναφέρει προηγουμένως την ανησυχία μου για την αύξηση των σταθερών υποτροπών του καρκίνου που έχω δει στην κλινική μελανώματος μου.

Κανένας από αυτούς τους ασθενείς μου δεν παρουσίασε το κλασσικό πρόδρομο της υποτροπής που είχα παρατηρήσει πάντα προηγουμένως, όπως σοβαρή κατάθλιψη λόγω πένθους, διαζυγίου ή πτώχευσης. Πράγματι, το μόνο πράγμα που βρήκα ότι είχαν κοινό ήταν να έχουν κάνει ένα πρόσφατο αναμνηστικό εμβόλιο mRNA covid

Τηλεφώνησα στους συναδέλφους μου όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στην Αυστραλία για να ελέγξω την εμπειρία τους. Σε καμμία περίπτωση δεν αρνήθηκαν μια τέτοια σύνδεση. Πράγματι, ήταν εξίσου θορυβημένοι από τη σχέση μεταξύ αναμνηστικών εμβολίων και υποτροπής που παρατηρούσαν και αυτοί, καθώς και για την αύξηση των νέων καρκίνων, ιδιαίτερα σε άτομα κάτω των 50 ετών. Εκτός από το μελάνωμα, αυτοί οι συνάδελφοι ανησυχούσαν επίσης πολύ για μια ξαφνική μεγάλη αύξηση των νεαρών ασθενών με καρκίνο του παχέος εντέρου.

Αντί να ξεκινήσουν μια σωστή έρευνα για να το διερευνήσουν αυτό όταν θέσαμε αυτές τις ανησυχίες, οι ιατρικές αρχές είπαν σε όλους μας ότι αυτό που παρακολουθούσαμε ήταν σύμπτωση, ότι έπρεπε να το αποδείξουμε και πάνω απ' όλα, να μην αναστατώσουμε τους ασθενείς μας.

Πρόσφατα, η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία (ACS) προειδοποίησε για αύξηση των νέων περιπτώσεων καρκίνου στις ΗΠΑ τον τελευταίο χρόνο άνω των 2 εκατομμυρίων, με πολλές από αυτές τις περιπτώσεις να εμφανίζονται σε νεώτερους ασθενείς. Πράγματι, ο επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της ACS, William Dahat, ανακοίνωσε επιπλέον ότι οι καρκίνοι παρουσίαζαν πιο επιθετική νόσο και μεγαλύτερους όγκους κατά τη στιγμή της διάγνωσης, ειδικά σε νεώτερους ασθενείς. Περαιτέρω ενδιαφέρον σημείωσε μια διαφορά στο μικροβίωμα (την κοινότητα μικροοργανισμών όπως μύκητες, βακτήρια και ιούς που υπάρχουν σε διαφορετικό περιβάλλον) μεταξύ ασθενών κάτω των 50 ετών σε σύγκριση με εκείνους άνω των 50 ετών.

Αυτή η αύξηση αντικατοπτρίζει μια έκθεση της Phinance Technologies στα τέλη του περασμένου έτους, η οποία ανέλυσε λεπτομερώς στοιχεία από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (ONS), η οποία έδειξε ότι η αναπηρία και οι θάνατοι το 2021 και το 2022 είχαν αυξηθεί δραματικά σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, αλλά ειδικά στην ηλικιακή ομάδα 15-44 ετών.

Το Lancet δημοσίευσε επίσης ένα άρθρο πριν από τα Χριστούγεννα αναφέροντας ότι οι υπερβολικοί θάνατοι μετά την πανδημία covid αυξήθηκαν κατά 11-15% περισσότερο από το αναμενόμενο για άτομα κάτω των 25 ετών και για άτομα ηλικίας 25-49 ετών. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το μοτίβο που βρέθηκε σε πολλές χώρες που εξέτασαν τα δεδομένα. Η Γερμανία, για παράδειγμα, ανέφερε ότι οι υπερβολικοί θάνατοι αυξήθηκαν από 7% το 2020 σε 24% το 2023.

Αυτό που το κάνει ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι οι αρνητικοί θάνατοι πρέπει να είναι ο κανόνας μετά από μια πανδημία, καθώς δεν μπορείτε να πεθάνετε δύο φορές!

Η σχέση μεταξύ εμβολίων covid και μυοκαρδίτιδας και πρόωρου θανάτου ιδιαίτερα στους νέους, που τονίστηκε από τον Peter McCullough και τους συναδέλφους του, καθώς και από τον Aseem Malhotra εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι αδιαμφισβήτητη. Τώρα έχουμε μια επιβεβαιωτική 

έκθεση από το CDC στις ΗΠΑ, δεδομένα στα 

οποία οι αρχές εδώ αρνήθηκαν να ενεργήσουν για 

να μην θορυβήσουν τους εμβολιασμένους ασθενείς!

Αν και είναι προφανές ότι αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι είναι πραγματικοί και συνεχίζουν να αυξάνονται, το μόνο που παίρνουμε από τον Chief Medical Officer μας, Sir Chris Whitty, είναι γελοίες προσπάθειες να εξηγηθεί η αύξηση, όπως ότι είναι αποτέλεσμα των ασθενών που δεν παίρνουν τις στατίνες τους σε lockdown (hey, οι ασθενείς κάτω των 55 ετών δεν παίρνουν στατίνες συνήθως!) Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη στις ΗΠΑ, όπου ερευνητές του Χάρβαρντ έχουν ρίξει το φταίξιμο στη διαταραχή του ύπνου!

Ο πρώτος προφανής υποψήφιος είναι το ίδιο το lockdown όταν το Εθνικό Σύστημα Υγείας έγινε το Εθνικό Σύστημα Covid και όλες οι εξετάσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν, με αποτέλεσμα την αύξηση της ανίχνευσης καρκίνου και την καθυστερημένη παρουσίαση. Πολλοί αρνητικοί παράγοντες του τρόπου ζωής σχεδόν σίγουρα αυξήθηκαν ως αποτέλεσμα του lockdown, όπως η έλλειψη άσκησης και το υπερβολικό φαγητό, ειδικά τα takeaways.

Αυτό που πολύ λίγες από αυτές τις αναθεωρήσεις θεωρούν είναι ότι αυτή η αύξηση των υπερβολικών θανάτων θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα του προγράμματος αναμνηστικών εμβολίων, ακόμη και αν ακολουθεί σαφώς το πρόγραμμα διάθεσης εμβολίων που ξεκινά το 2021 και αυξάνεται το 2022 και το 2023.

Όσον αφορά τη σύνδεση με τον καρκίνο, υπάρχουν πολυάριθμες αναφορές στη βιβλιογραφία για καρκίνους που προκύπτουν μέσα σε λίγες ημέρες από τη χορήγηση των εμβολίων, ειδικά στην περίπτωση των λεμφωμάτων και των λευχαιμιών. Υπάρχουν αρκετές αναφορές για χαρτογραφημένους όγκους σάρωσης PET που εκρήγνυνται στην περιοχή και αποστραγγίζουν την περιοχή των ενέσεων covid με τη συμβουλή για ένεση εμβολίων covid μακριά από γνωστούς καρκίνους! Εκτός από τις κλινικές μου παρατηρήσεις, αρκετοί φίλοι έχουν αναπτύξει καρκίνο μετά από μια εντελώς περιττή αναμνηστική δόση covid που ελήφθη μόνο για να διευκολύνει τα ταξίδια.

Για μια πιθανή συσχέτιση μεταξύ ενός αναμνηστικού εμβολίου και της εμφάνισης του καρκίνου χρειαζόμαστε μια εύλογη επιστημονική αιτιώδη εξήγηση. Δυστυχώς για όσους εξακολουθούν να επιμένουν ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι απλές συμπτώσεις, υπάρχουν αρκετές συναρπαστικές για να διαλέξετε:

Πρώτον, έχει αναφερθεί ότι οι αποκρίσεις των Τ κυττάρων καταστέλλονται μετά τους ενισχυτές (όχι τις δύο πρώτες ενέσεις) και ότι αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο σε ορισμένους ασθενείς με καρκίνο.

Δεύτερον, το ρεπερτόριο αντισωμάτων αλλάζει μετά την πρώτη αναμνηστική δόση από μια προστατευτική απόκριση IgG1 και IgG3 κυρίαρχων Β κυττάρων σε μια ανεκτή IgG4, που επιδεινώνεται από περαιτέρω ενισχυτές, όπως αναφέρθηκε σε πρόσφατη εργασία Science Immunology. Καθώς πολλοί καρκίνοι ελέγχονται από αποτελεσματική ανοσία καθοδηγούμενη από Τ κύτταρα, η ξαφνική διαταραχή αυτού του ελέγχου θα μπορούσε να εξηγήσει σαφώς την ανάπτυξη λευχαιμίας και λεμφωμάτων Β κυττάρων, μελανώματος, καρκίνων νεφρικών κυττάρων και παχέος εντέρου, όλοι όγκοι που μπορούν να ανταποκριθούν στην ανοσοθεραπεία.

Μια άλλη έκθεση των Loacker et al στο Clin Chem Lab Med δείχνει ότι τα εμβόλια mRNA αυξάνουν το PD-L1 στα κοκκιοκύτταρα και τα μονοκύτταρα, πράγμα που σημαίνει ότι επηρεάζουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνουν οι παράγοντες ανοσοθεραπείας εναντίον αυτών των όγκων και το οποίο με τη σειρά του εξηγεί γιατί πολλοί από αυτούς τους όγκους φαίνεται να είναι ανθεκτικοί σε αυτή την κατά τα άλλα αποτελεσματική θεραπεία. Συνολικά, η επίδραση στην ανοσολογική απόκριση αυτών των ενισχυτών μπορεί εύκολα να εξηγήσει τις υποτροπές και τους λεγόμενους υπερτροφοδοτούμενους καρκίνους που εμφανίζονται.

Άλλες αναφορές τεκμηριώνουν την παρουσία πλασμιδίων DNA και αλληλουχιών SV 40 (γνωστό γονίδιο που προκαλεί καρκίνο), καθώς και την ικανότητα του mRNA να δεσμεύεται σε σημαντικά κατασταλτικά γονίδια. Αν και αυτό είναι αμφιλεγόμενο και έχει αμφισβητηθεί, έχει οδηγήσει στην πραγματοποίηση σημαντικών παραλλαγών από παρτίδα σε παρτίδα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη διαδικασία του καρκίνου, αλλά πιθανώς να μην εκδηλωθούν για μερικά χρόνια. Η ίδια η πιθανότητα ότι θα μπορούσαμε να καθόμαστε πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα καρκίνου που προκαλεί εμβόλια σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να εμπλακούμε σε ένα πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού για μια άλλη πιθανή ασθένεια Χ.

Αλλά αν η κυβέρνηση δεν ξυπνήσει σε αυτό τώρα, θα είμαστε στο έλεος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που κάνει το ίδιο πράγμα όταν αποφασίσει να απελευθερώσει τον ιό της νόσου Χ προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο και να καταστρέψει τις ζωές μας ξανά.


ΠΗΓΗ: https://www.conservativewoman.co.uk/the-covid-booster-cancer-time-bomb/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Γάλλοι ερευνητές προειδοποιούν για αυξημένη νεογνική θνησιμότητα που συνδέεται με το εμβόλιο RSV Beyfortus
Και παρόλο που λείπουν επίσης μακροπρόθεσμες μελέτες και προειδοποιήσεις για κινδύνους ασφαλείας, η γαλλική κυβέρνηση συνεχίζει να συνιστά τη χορήγηση του εμβολίου στα νεογέννητα.
https://transition-news.org/franzosische-forscher-warnen-vor-erhohter-neugeborenensterblichkeit-im



Η ωρολογιακή βόμβα καρκίνου των ενισχυτικών εμβολιασμών COVID
https://www.theepochtimes.com/opinion/the-covid-booster-cancer-time-bomb-5577473?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2024-02-01&src_cmp=gv-2024-02-01&utm_medium=email&est=gZXkYUYN6uBPvjD3eh1qFZof8mp6tWDo1hd9evNts0vLFK%2Fd%2BO1K1tpqY%2B8%3D



Κορυφαία δικηγόρος υγείας αποκλείστηκε επειδή είπε αλήθειες Covid-19, w/Gloriane Blais
Η Gloriane Blais από το Κεμπέκ του Καναδά, συζητά πώς αποκλείστηκε από τον δικηγορικό της σύλλογο μετά την ειλικρίνειά της για τα εμβόλια Covid-19.
https://fournier.substack.com/p/3-top-health-lawyer-disbarred-for?publication_id=1075505&post_id=141312349&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Αναλυτής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αιφνίδιους θανάτους παιδιών
Ο αναλυτής Edward Dowd στράφηκε ξανά στο κοινό αφού έμαθε για μια συγκλονιστική αύξηση των αιφνίδιων θανάτων μεταξύ παιδιών που ξεκίνησε το 2021 αφού δόθηκε στα παιδιά «ο μαγικός χυμός». Ο πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου της BlackRock, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες δεδομένων στον κόσμο, εξηγεί τα ευρήματά του σε συνέντευξή του.
https://tkp.at/2024/02/02/analyst-schlaegt-alarm-wegen-ploetzlicher-todesfaelle-bei-kindern/



Κατά 77%Ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου αυξάνεται ραγδαία – πώς να προστατευτείτε
https://www.focus.de/gesundheit/news/duestere-prognose-zahl-der-krebserkrankungen-wird-rasant-ansteigen_id_259631045.html



Απαιτείται ποσοστό εμβολιασμού 90%: Η ΕΕ προτρέπει για εμβολιαστική κάλυψη κατά του καρκίνου με επικίνδυνα εμβόλια
https://report24.news/90-impfquote-eu-draengt-auf-durchimpfung-gegen-krebs-mit-riskanten-impfstoffen/



Η Novartis πληρώνει εκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε θύματα δοκιμών ναρκωτικών
Μεταξύ 1940 και 1980, η ψυχιατρική κλινική στο Münsterlingen στο καντόνι του Thurgau χορήγησε μη εγκεκριμένα φάρμακα. 500 άτομα θα μπορούσαν τώρα να λάβουν αποζημίωση.
https://www.derbund.ch/klinik-muensterlingen-novartis-zahlt-millionen-franken-an-opfer-von-medikamententests-579301454389



Αγγλία: «Επιδημία θανάτων από καρδιοπάθειες»
Μια νέα έκθεση από το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιάς δείχνει ότι υπήρξαν περισσότεροι από 100.000 επιπλέον θάνατοι που σχετίζονται με καρδιαγγειακές παθήσεις από τον Φεβρουάριο του 2020. Μόνο το 2023, 39.000 άνθρωποι κάτω των 75 ετών πέθαναν πρόωρα από καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικό επεισόδιο. (Με βίντεο)
https://transition-news.org/england-epidemie-von-todesfallen-durch-herzkrankheiten




Ο ειδικός στον καρκίνο καθηγητής Angus Dalgleish: Η αναμνηστική δόση Covid είναι μια ωρολογιακή βόμβα καρκίνου!!
https://tkp.at/2024/02/01/krebsspezialist-prof-angus-dalgleish-covid-booster-ist-eine-krebs-zeitbombe/

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!