Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ο Beckenbauer υπέφερε από βλάβη από το εμβόλιο;

Ο θάνατος του Franz Beckenbauer βυθίζει στο πένθος τη Γερμανία. Ωστόσο, υπήρξε σιωπή στην επικρατούσα τάση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του από το 2022.


9 Ιανουαρίου 2024από 


Ο μεγάλος αυτοκράτορας Franz Beckenbauer είναι νεκρός. Ήταν ένας Γερμανός θρύλος, όχι μόνο ένας θρύλος του ποδοσφαίρου. Ως αρχηγός της γερμανικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1974 και το 1990 κέρδισε ξανά τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γερμανία ως προπονητής της ομάδας. Τώρα πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Οφθαλμικό έμφραγμα

Ο Beckenbauer απεβίωσε στο Σάλτσμπουργκ την Κυριακή. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές. Η οικογένεια δήλωσε: «Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο σύζυγός μου και ο πατέρας μας Franz Beckenbauer πέθανε ειρηνικά χθες περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Σας ζητάμε να μπορέσουμε να θρηνήσουμε σιωπηλά και να απέχετε από όλες τις ερωτήσεις».

Στο mainstream, τοποθετούνται οι επάξιες νεκρολογίες για τον θρύλο του αθλητισμού. Δεν μπορείτε να διαβάσετε τίποτε για τα προβλήματα υγείας του - ακριβώς την εποχή της εκστρατείας εμβολιασμού. Το 2022, ο Beckenbauer είχε πει στην εφημερίδα Bunte: «Είχα ένα λεγόμενη οφθαλμικό έμφραγμα στο ένα μάτι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να δω τίποτα στα δεξιά. Μπορώ να το χειριστώ αυτό. Και πρέπει να είμαι προσεκτικός με την καρδιά μου». Κλινικές εικόνες που θα πρέπει να κάνουν τους επικριτές του mRNA να καθίσουν και να το προσέξουν. Ενημέρωση: Η προσβολή στα μάτια σίγουρα δεν έχει καμμία σχέση με τον εμβολιασμό. Επειδή αυτό εμφανίστηκε ήδη για πρώτη φορά το 2019, όπως πρόσθεσε ένας αναγνώστης. Δείτε εδώ.

Το καλοκαίρι του 2023, ο Lothar Matthäus δήλωσε ότι ο αυτοκράτορας ήταν σε κακή υγεία:

«Του ευχόμαστε καλή υγεία, ότι θα ξαναγίνει όπωε παλιά, με την ενέργειά του. Φυσικά, του ευχόμαστε να γίνει καλύτερα. Ο Franz έλεγε επίσης πάντα ότι η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Δεν το έχει αυτό αυτή τη στιγμή».

Το προφανές ερώτημα εξετάζεται από το ιστολόγιο Corona την Τρίτη. Αναφέρει:

Πέθανε την Κυριακή, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης. Αλλά δεν υπάρχει καμμία αναφορά για πιθανή βλάβη του εμβολίου εδώ. Υπέφερε από προσβολή στο δεξί του μάτι από το 2022 και έπρεπε επίσης να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση by-pass. Η νόσος του Πάρκινσον με συνοδό άνοια ήταν διαγνώσεις που τον συνόδευσαν πιο πρόσφατα. Η Bild γράφει ότι έχει υποφέρει πολύ τον τελευταίο καιρό. Ο εγγονός Luca φαίνεται να πάσχει από long Covid - αλλά ίσως είναι απλώς μια φυσιολογική βλάβη εμβολιασμού, η οποία δεν επιτρέπεται να συζητηθεί σε αυτήν την κοινωνία. Ευχόμαστε καλή δύναμη στους συγγενείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Εικόνα "Αρχείο:Müller, Beckenbauer en trainer Schon 1974.jpg" από Verhoeff, Bert / Anefo έχει άδεια υπό CC BY-SA 3.0.

ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2024/01/09/litt-beckenbauer-an-einem-impfschaden/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το CDC και ο ΠΟΥ εκδίδουν ειδοποιήσεις για την επιστροφή μιας άλλης αρχαίας ασθένειας | Facts Matter

Καθώς παράνομοι αλλοδαποί εισρέουν σε αυτή τη χώρα - φαινομενικά ξαφνικά, αρχίζουμε να βλέπουμε ξεσπάσματα ασθενειών που υποθέσαμε ότι νικήθηκαν πριν από δεκαετίες.

Τώρα, σε ένα προηγούμενο επεισόδιο, συζητήσαμε ήδη την αύξηση των περιπτώσεων λέπρας εδώ στην Αμερική, η οποία είναι προφανώς πολύ κακή. Ωστόσο, αυτό που είναι ίσως ακόμη χειρότερο (μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ πιο μεταδοτικό) είναι η ιλαρά.

Η ιλαρά είναι μια εξαιρετικά μολυσματική ασθένεια που εκδηλώνεται ως ρινική καταρροή, βήχας, φλεγμονώδη μάτια, πονόλαιμος, πυρετός, καθώς και το χαρακτηριστικό κόκκινο, κηλιδωμένο δερματικό εξάνθημα σε μεγάλο μέρος του σώματος.

Και παρά το γεγονός ότι η ιλαρά πιστεύεται ότι έχει εξαλειφθεί εντελώς από τις ΗΠΑ, μόλις την περασμένη εβδομάδα, το CDC εξέδωσε επίσημη προειδοποίηση, λέγοντας στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη τη χώρα να είναι σε επιφυλακή για ιλαρά. 

https://www.theepochtimes.com/epochtv/cdc-and-who-issue-alerts-for-return-of-another-ancient-disease-facts-matter-5579638?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2024-02-05&src_cmp=gv-2024-02-05&utm_medium=email&est=cfqiXJTRCNxOHI3LJHYgfdKKJVjtewa%2Bar8ob0cgjrDS4OYB%2FwS37NEIgL0%3D


Οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης

Πριν από ένα χρόνο, ο καθηγητής Δρ Sucharit Bhakdi ανέφερε τις συνομιλίες του με εκπροσώπους της κυβέρνησης στην Ταϊλάνδη και τις κακές εμπειρίες που είχε η βασιλική οικογένεια με τις σύριγγες mRNA. Αρκετά μέλη της οικογένειας επηρεάζονται, συμπεριλαμβανομένης μιας πριγκίπισσας και ενός πρίγκιπα. Τώρα, ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης Bangkok Post ομολογούν για τις αρνητικές συνέπειες των ενέσεων mRNA.

https://tkp.at/2024/02/05/wiederholte-corona-impfungen-schaden-dem-immunsystem-berichten-thailaendische-medien/


Μελέτη: Το «εμβόλιο» της Pfizer προκάλεσε 14 θανάτους για κάθε «σωσμένη» ζωή

Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό ήταν το αποτέλεσμα των δεδομένων από την κλινική δοκιμή της εταιρείας σχετικά με τις ενέσεις κατά του «Covid». Εξέτασαν επίσης τα δεδομένα της Moderna και ζήτησαν ένα «παγκόσμιο μορατόριουμ» και την «άμεση αφαίρεση» των παρασκευασμάτων από το πρόγραμμα παιδικού εμβολιασμού.

https://transition-news.org/studie-pfizer-impfstoff-verursachte-14-todesfalle-fur-jedes-gerettete-leben


«Πρωτοποριακή νίκη για τα θύματα του εμβολίου στο αυστραλιανό δικαστήριο»

Αυτό αναφέρεται από το Ινστιτούτο Brownstone. Σύμφωνα με τον δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Peter Fam, αυτό είναι ένα σημαντικό προηγούμενο για να λογοδοτήσουν οι εργοδότες για τραυματισμούς που έχουν συμβεί ως αποτέλεσμα των κυβερνητικών εντολών εμβολιασμού στο χώρο εργασίας.

https://transition-news.org/bahnbrechender-sieg-fur-die-impfgeschadigten-vor-australischem-gericht


Οι επιστήμονες της Moderna προειδοποιούν ότι τα εμβόλια mRNA ενέχουν κινδύνους τοξικότητας

Ορισμένες τεχνικές θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη μείωση των κινδύνων, λένε οι επιστήμονες.

https://www.theepochtimes.com/health/moderna-scientists-warn-mrna-vaccines-carry-toxicity-risks-5579218?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2024-02-05&src_cmp=gv-2024-02-05&utm_medium=email&est=iUlWSyVJ%2BftVQ2uYMPF%2BIZItGMY3XFVoJT%2FW8ajskilajAN33HeMymJv1uc%3D


Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Dr. Chris Shoemaker: 20% εμφάνιση μυοκαρδίτιδας αποδεδειγμένη σε όσους έλαβαν το εμβόλιο. 200.000 άνθρωποι ανά εκατομμύριο...

... Το 50% ή 100.000 από αυτούς θα πεθάνουν μέσα σε 5 χρόνια. Αυτό είναι ιατρικό γεγονός»

https://twitter.com/JimFergusonUK


Οι επιστήμονες της Moderna παραδέχονται: Τα εμβόλια mRNA ενέχουν κινδύνους τοξικότητας

Υπενθύμιση: " Ο Δρ Yeadon προειδοποιεί: Τα λεγόμενα "εμβόλια COVID" είναι τοξικά από το σχεδιασμό"

https://www.theepochtimes.com/author/zachary-stieber


Βόμβα που δεν έχει εκραγεί: Πού κρύβονται πραγματικά οι θάνατοι από εμβόλια COVID-19 | John Beaudoin

«Η μυοκαρδίτιδα έχει γίνει η αγαπημένη της κοινότητας των αντιεμβολιαστών. Αλλά η μυοκαρδίτιδα είναι περίπου το 1% των συνολικών θανάτων από εμβόλια», λέει ο John Beaudoin Sr, συγγραφέας του «The Real CDC».

Ο Beaudoin ανακάλυψε ότι το 2021, οι υπερβολικοί θάνατοι στη Μασαχουσέτη μετατοπίστηκαν από αναπνευστικούς θανάτους σε προβλήματα αίματος και κυκλοφορικού συστήματος, όπως πήξη και αιμορραγία.

Εκεί κρύβονται, λέει ο Beaudoin, οι θάνατοι από εμβόλια.

«Έτσι, από αυτό από το οποίο πεθαίνουν οι άνθρωποι, πεθαίνουν από... Καρδιακό εγκεφαλικό επεισόδιο, πνευμονική εμβολή, γαστρεντερικές αιμορραγίες, ανατομές αορτικού τόξου, περισσότερο από το αναπνευστικό, το οποίο μειώθηκε ταυτόχρονα».

Επιπλέον, ο Beaudoin λέει ότι αυτοί οι θάνατοι που σχετίζονται με το εμβόλιο είναι, κατά μέσο όρο, 16 χρόνια νεότεροι από τον μέσο όρο θανάτου COVID το 2020.

«Αυτό που βγαίνει είναι ότι το εμβόλιο σκότωσε πολύ περισσότερα χρόνια ζωής από το αμερικανικό κοινό».

https://www.theepochtimes.com/epochtv/unexploded-bomb-where-the-covid-19-vaccine-deaths-are-really-hiding-john-beaudoin-5579458?utm_source=partner&utm_campaign=vigilantf&src_src=partner&src_cmp=vigilantf

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!