Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Παιδί που γεννήθηκε μετά από σεξουαλική επίθεση μοιράζεται γιατί είναι ευγνώμων που η μητέρα του επέλεξε τη ζωή. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποψινή ζώνη αρχίζει με ένα πολύ δύσκολο θέμα κι έτσι τελειώνει.  


The John-Henry Westen Show

Ο ακτιβιστής υπέρ της ζωής Steventhen Holland μοιράζεται τη συγκινητική ιστορία του πώς η μητέρα του επέλεξε τη ζωή αντί για την άμβλωση αφού επέζησε από σεξουαλική επίθεση από πολλούς άνδρες όταν ήταν 18 ετών (αλλά η νοητική της ηλικία σαν ένα παιδί 11 ετών).

Η μητέρα του Steventhen αντιστάθηκε στην πίεση του νοσοκομείου να κάνει έκτρωση επειδή εκτιμούσε τη ζωή στη μήτρα της - ακόμη και επιλέγοντας τη φτώχεια, τον κίνδυνο και την έλλειψη στέγης ως αποτέλεσμα. 

Η συγκινητική ιστορία του Steventhen για τη γέννηση, την υιοθεσία του και την επανένωση με τη βιολογική του μητέρα μετά από 27 χρόνια είναι μια ιστορία υπέρ της ζωής που αλλάζει αμέτρητες καρδιές και μυαλά ώστε να απορρίψουν την άμβλωση και να επιλέξουν τη ζωή.

Ο πολιτισμός της ζωής είναι γεμάτος με λαμπρά παραδείγματα πίστης, ηρωισμού και θυσίας και η ιστορία του Steventhen μας υπενθυμίζει έντονα γιατί κάθε αγέννητο παιδί είναι δώρο από τον Θεό.


ΠΗΓΗ: https://www.lifesitenews.com/episodes/child-of-sexual-assault-shares-why-hes-thankful-that-his-mother-chose-life/?utm_source=digest-video-2024-02-08&utm_medium=email&utm_content=&utm_campaign=&utm_term=


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!