Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Αστυνομικός ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ τραγουδίστρια, νά ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ (!) να τραγουδά «εκκλησιαστικά τραγούδια» δημόσια, ενώ αντιδρά τελείως ΑΛΛΟΚΟΤΑ (;) καί αποχωρεί όταν αμφισβητείται!


Μία (ξεκάθαρα δαιμονισμένη) αστυνομικός ΔΙΑΤΑΖΕΙ (!) μία  χ ρ ι σ τ ι α ν ή  μουσικό του δρόμου, να σταματήσει να τραγουδά « θρησκευτικούς ύμνους»! 

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τα θρησκευτικά τραγούδια δημόσια.


UPDATE: Η Met Police ζήτησε συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι ο αξιωματικός έκανε λάθος, δηλώνοντας «Λυπούμαστε για το αδίκημα που προκλήθηκε».

Βίντεο με μία αξιωματικό υποστήριξης της αστυνομίας να διατάζει μία νεαρή χριστιανή τραγουδίστρια να σταματήσει να ερμηνεύει τραγούδια 'γκόσπελ' δημόσια στην Oxford Street του Λονδίνου έχει γίνει viral.

Η αστυνομικός, η οποία είναι εθελοντής, φαίνεται στο βίντεο να λέει στην 20χρονη ερμηνεύτρια Harmonie London ότι «δεν επιτρέπεται να τραγουδά εκκλησιαστικά τραγούδια έξω από τους χώρους της εκκλησίας».

Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία έχει ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό κοινό, διαμαρτυρήθηκε για τον ισχυρισμό.

Η αξιωματικός συνέχισε να ισχυρίζεται ότι τα τραγούδια του Ευαγγελίου δεν μπορούν να τραγουδιούνται στο δρόμο «εκτός αν έχετε εξουσιοδοτηθεί από την εκκλησία να κάνετε αυτού του είδους τα τραγούδια».

«Αυτό είναι ανοησίες», απάντησε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι η ταλαιπωρία της και η δημιουργία ψεύτικων νόμων με βάση τη θρησκεία της αντιβαίνει στα ανθρώπινα δικαιώματά της.

Στη συνέχεια, η αστυνομικός προσπάθησε να φύγει, βγάζοντας αλλόκοτα τη γλώσσα της στην κάμερα και γελώντας.

Το αρχικό βίντεο είναι εδώ:

Δεν υπάρχουν νόμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο που να εμποδίζουν τα θρησκευτικά τραγούδια να τραγουδιούνται δημόσια, και η Oxford Street είναι μια εγκεκριμένη περιοχή για καλλιτέχνες του δρόμου.

Ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας σχολίασε ότι «εργάζονται για να κατανοήσουν το πλαίσιο στο οποίο έγιναν αυτά τα σχόλια».

Αναρωτιέται κανείς αν αυτό θα ήταν ένα ζήτημα αν επρόκειτο για μια διαφορετική θρησκεία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΟΥΡΓΕΛΟ:

Αποκαλύφθηκε: Η εθελοντής αστυνομικός που είπε στην χριστιανή τραγουδίστρια ότι «δεν επιτρέπεται» να ερμηνεύει «εκκλησιαστικά τραγούδια έξω από τους χώρους της εκκλησίας» είναι εργαζόμενη του Costa Coffee που μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

https://newshubpro.life/revealed-volunteer-police-officer-who-told-christian-singer-that-she-is-not-allowed-to-perform-church-songs-outside-of-church-grounds-is-a-jet-setting-costa-coffee-worker-who-moved-to-the-uk-from/

Η κ. Hadzhipetkova ζούσε προηγουμένως στη Βουλγαρία πριν μετακομίσει στην Κύπρο το 2009, όπου έζησε για πέντε χρόνια πριν μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τότε που μετακόμισε στο Λονδίνο, η αστυνομικός κατείχε μια σειρά από θέσεις εργασίας στην πρωτεύουσα, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας ως διευθύντρια παμπ στο Black Lion στο Kilburn, στο δυτικό Λονδίνο, μοιράζοντας φωτογραφίες της ντυμένη με στολή Costa Coffee και All Bar One.

Η Hadzhipetkova απολαμβάνει έναν τρόπο ζωής τζετ σετ, με ταξείδια στο Ντουμπάι, την Αίγυπτο και το Παρίσι, μοιράζοντας φωτογραφίες της έξω από το Λούβρο και τη Σφίγγα στο Κάιρο. Άλλα στιγμιότυπα που κοινοποιήθηκαν στον λογαριασμό της την έδειχναν να παίρνει τη Λισσαβώνα στην Πορτογαλία και το Άμστερνταμ.

Η αξιωματικός έχει επίσης στην κατοχή της πολλά διαφορετικά κατοικίδια ζώα τα τελευταία 15 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων τριών γατών, τριών κουνελιών, ενός σκαντζόχοιρου και ακόμη και ενός φιδιού.

Το 2012, η Hadzhipetkova δημοσίευσε μια ενημέρωση ότι είχε «ένα φίδι» μοιράζοντας φωτογραφίες του κίτρινου και λευκού πλάσματος τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της, ενώ ένα άλλο στιγμιότυπο δείχνει το τζίντζερ και τη λευκή γάτα της να κοιτάζουν πάνω από το κλουβί των ερπετών.

[...]



ΠΗΓΗ: https://modernity.news/2024/01/29/video-police-officer-orders-christian-singer-to-stop-singing-church-songs-in-public/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!