Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Πέντε 'τρανσέξουαλς' άνδρες, σέ κολλεγιακό αγώνα βόλλεϋ γυναικών στό Τορόντο! ( ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ! )


Οι «τρανς γυναίκες» ήταν ξεκάθαρα οι πιο ισχυρές παίκτριες στο γήπεδο, αναφέρει το «Rebel News». 

Επιπλέον, ένας γνώστης του βόλλεϋ επικρίνει το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ασφαλές για τις βιολογικές γυναίκες να συμμετέχουν σε αθλητικές αναμετρήσεις επειδή υπάρχουν περισσότεροι τραυματισμοί.

Πέντε άνδρες κυριάρχησαν σε αγώνα βόλλεϋ γυναικών στο Τορόντο. 

Αυτό ανακάλυψε το Rebel News αφού έλαβε μια πληροφορία ότι οι Centennial Colts θα φιλοξενούσαν το Seneca Sting σε ένα τουρνουά βόλλεϋ γυναικών - και ότι δεν ήταν όλες οι παίκτριες βιολογικές γυναίκες.

Στη συνέχεια, το Rebel News έστειλε μια ομάδα δημοσιογράφων στο παιχνίδι. Ήταν σε θέση να δει ιδίοις όμμασι «ότι τουλάχιστον πέντε άνδρες προσποιούνταν ότι ήταν γυναίκες».

Οι άνδρες, τρεις από την πλευρά της Seneca και δύο από την πλευρά της Centennial, ήταν σαφώς οι κυρίαρχοι παίκτες στο γήπεδο - ειδικά όταν επρόκειτο να χτυπήσουν την μπάλα. 

Επιπλέον, ένας γνώστης του βόλλεϋ επέκρινε το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ασφαλές για τις βιολογικές γυναίκες να συμμετέχουν σε αθλητικές αναμετρήσεις. Αυτή η πηγή, η οποία προτίμησε να παραμείνει ανώνυμη, δήλωσε:

«Πρόσφατα, υπήρξαν δύο σοβαροί τραυματισμοί στο κεφάλι μεταξύ γυναικών παικτριών βόλλεϋ στην Αθλητική Ένωση Κολλεγίων του Οντάριο (OCAA) που προκλήθηκαν από τρανσέξουαλ άνδρες ['τρανς γυναίκες'] (...)».

Και οι δύο τραυματισμοί αφορούσαν διάσειση, αναφέρει το Rebel News. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίκτριες έπρεπε να αντικατασταθούν. Αν και τραυματισμοί μπορούν να συμβούν σε αυτό το άθλημα, «η απόλυτη δύναμη μιας ανδρικής επίθεσης στο βόλλεϋ  είναι πολύ ισχυρότερη από αυτή μιας βιολογικής γυναίκας».

Επί του παρόντος, υπάρχουν έξι τρανσέξουαλ άνδρες στο OCAA, σύμφωνα με το Rebel News. 

Πέντε από αυτούς δεν έχουν  χρησιμοποιήσει ορμονοθεραπεία αλλαγής φύλου, ούτε έχουν  αφαιρέσει χειρουργικά τους σεξουαλικούς τους αδένες. 

Επιπλέον, δεν υπάρχουν τρέχουσες κατευθυντήριες γραμμές της OCAA σχετικά με την επιλεξιμότητα των διεμφυλικών γυναικών που να είναι διαθέσιμες στο κοινό στον ιστότοπό της.

«Προφανώς, είναι πράγματι εντάξει για την OCAA για έναν άνδρα να προσδιορίζεται ως γυναίκα ή μια γυναίκα να προσδιορίζεται ως άνδρας - και πιθανώς όλοι να ταυτιζόμαστε ως αστακοί... Είναι μια προσαρμογή «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», βλέπετε; Κατάπτυστη ψευδολογία», λέει το Rebel News.

Σχεδόν εξίσου «αηδιαστικό» ήταν το γεγονός ότι το προσωπικό του Centennial College είχε προσπαθήσει να «καλύψει αυτή την τραγελαφική παρωδία στην οποία οι γυναίκες αντιπαρατέθηκαν με τους άνδρες». 

Οι υπάλληλοι του Rebel News παρενοχλούνταν συνεχώς και οι κάμερές τους μπλοκάρονταν. Επιπλέον, το προσωπικό ασφαλείας είχε ζητήσει από την ομάδα των δημοσιογράφων να φύγει επειδή φέρεται να είχαν προκαλέσει «προβλήματα» στις κερκίδες.


TRANS TAKEOVER: Five 'trans women' dominate female volleyball game
Rebel News
https://www.youtube.com/watch?v=-1Lbhd0ygiE&ab_channel=RebelNews



ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/kanada-funf-transgender-manner-bei-college-volleyballspiel-der-frauen-in


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!