Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Ο στρατός των ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν ευνουχισμό σε όποιον στρατιώτη το θέλει


Πηγή εικόνας: https://twitter.com/gatewaypundit/status/1751983841961529419

Μπορείτε να φανταστείτε κάποιον σύγχρονο στρατό να θεσπίζει μια τέτοια πολιτική; Ποιος πληθυσμός χώρας θα το υποστήριζε; Πώς θα μπορούσε ο πληθυσμός να μην εξεγερθεί στους δρόμους;

«Στρατιώτη, αν νομίζεις ότι μπορείς να υπηρετήσεις καλύτερα το έθνος κόβοντας τους αδένες σου, ενημέρωσέ μας. Θα σε βοηθήσουμε."

Πού, στην κλίμακα των έσχατων προσβολών (και της αυτοκαταστροφής), θα κατατάσσατε την προσφορά αυτού του στρατού προς την ίδια του μαχητική δύναμη;

Πιστεύετε ότι οι υποκινητές του Μπάιντεν και η σημερινή ηγεσία στο Υπουργείο Άμυνας κατανοούν το πραγματικό νόημα της προσφοράς τους; «Κόψαμε τα @@@@@@@ από τους δικούς μας άντρες».


Νομίζω ότι καταλαβαίνουν. Και μάλιστα πολύ καλά. Και κάνουν την προσφορά αυτή έχοντας πλήρη συνείδηση. Με στόχο την καταστροφή της ικανότητας και του ηθικού του Στρατού με τον πιο συγκλονιστικό και αδιανόητο και ωμό τρόπο: τον φυσικό ευνουχισμό.


Από την Western Journal:

Η Ένωση Τρανσέξουαλ Αμερικανών Βετεράνων κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή αυτή την εβδομάδα απαιτώντας από το Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων να πληρώσει το λογαριασμό για «τις χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου τους.

Η Ένωση Βετεράνων παρέχει επί του παρόντος κάλυψη για σχεδόν όλες τις θεραπείες που σχετίζονται με τη μετάβαση για βετεράνους εκτός από χειρουργικές επεμβάσεις...

... Ωστόσο, οι χειρουργικές επεμβάσεις καλύπτονται για τα ενεργά μέλη της υπηρεσίας.

Ο υπουργός Υποθέσεων Βετεράνων, Denis McDonough, είχε δεσμευτεί στο παρελθόν να προσφέρει τέτοια χειρουργική επέμβαση σε οποιονδήποτε από τους 163.000 [;!] τρανσέξουαλ βετεράνους που το θέλουν.

«Λαμβάνουμε τα πρώτα απαραίτητα μέτρα για να επεκτείνουμε τη φροντίδα της Ένωσης Βετεράνων ώστε να συμπεριλάβει χειρουργική επέμβαση επιβεβαίωσης φύλου - επιτρέποντας έτσι στους τρανσέξουαλ βετεράνους να περάσουν από την πλήρη διαδικασία επιβεβαίωσης φύλου με την ένωση στο πλευρό τους», δήλωσε ο McDonough το 2021, σύμφωνα με το CNN.

«Είναι απόφαση του προέδρου και μόλις ανακοινώσαμε σήμερα ότι εκτελούμε αυτή την απόφαση. Αυτή η απόφαση θα εκτελεστεί τώρα για πολλούς, πολλούς μήνες, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό είναι στην εξουσία του προέδρου να κάνει», συνέχισε.

«Έχει καταστήσει σαφές ότι ήρθε η ώρα να το κάνουμε και αυτό ακριβώς θα κάνουμε».

Μάλιστα. Ο Πρόεδρος της χώρας διατάζει τον ελεύθερο ευνουχισμό για όλους τους βετεράνους που το θέλουν.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.


Προσπαθήστε να φανταστείτε πόση μαλακία και πόσα στρώματα μαλακίας έχουν καταπιεί εκατομμύρια Αμερικανοί, για να μην πούνε ΤΙΠΟΤΕ γι' αυτό.


Υπάρχει ένα άλλο κομμάτι στο άρθρο της Western Journal που αξίζει να αναφερθεί. Θα το παραθέσω χωρίς σχόλιο. Μπορείτε να αποφασίσετε αν νομίζετε ότι είναι διαφωτιστικό:

«Natalie Kastner [βετεράνος]... που ισχυρίζεται ότι διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο χωρίς πρόσβαση σε χειρουργική επέμβαση από ό, τι όταν είναι ενεργός στο στρατό».

"Η αποτυχία της Ένωσης Βετεράνων να παράσχει χειρουργική επέμβαση επιβεβαίωσης φύλου ήταν πιο επικίνδυνη για μένα από ό, τι ο χρόνος μου στην υπηρεσία", εξήγησε η (ο;) Kastner.

«Χωρίς κάλυψη από την ένωση για αυτή τη χειρουργική επέμβαση, ήμουν οικονομικά εκτός επιλογών. Προσπάθησα να κάνω τη δική μου χειρουργική επέμβαση επιβεβαίωσης φύλου στο σπίτι, χωρίς καμμία ιατρική εκπαίδευση» (!!!!!!!!!!!), δήλωσε ο Kastner.

«Αν δεν υπήρχε η φροντίδα στα επείγοντα, θα είχα χάσει τη ζωή μου. Μου είπαν ότι η ένωση θα με φρόντιζε επειδή ήμουν πρόθυμος να διακινδυνεύσω τη ζωή μου για αυτή τη χώρα. Αντ' αυτού, ήμουν πιο ασφαλής στην υπηρεσία από ό, τι είμαι τώρα."

Η Εγκυκλοπαίδεια Britannica παρέχει λίγη ιστορία για τους ευνούχους:

Ευνούχος, ευνουχισμένο ανθρώπινο αρσενικό. Από τη μακρινή αρχαιότητα, οι ευνούχοι απασχολούνταν στη Μέση Ανατολή και στην Κίνα σε δύο κύριες λειτουργίες: ως φρουροί και υπηρέτες σε χαρέμια ή άλλους γυναικείους χώρους και ως θαλαμηπόλοι σε βασιλιάδες. Και η εμπιστευτική θέση των ευνούχων στα χαρέμια των πριγκίπων συχνά τους επέτρεπε να ασκούν σημαντική επιρροή στους βασιλικούς αφέντες τους και ακόμη και να ανυψώνονται σε θέσεις μεγάλης εμπιστοσύνης και δύναμης. Μερικοί εξελίχθηκαν σε σωματοφύλακες, εμπιστευτικούς συμβούλους, ακόμη και υπουργούς, στρατηγούς και ναυάρχους...

Ευνουχισμένοι στρατηγοί; Ναύαρχοι; Αλλά αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί τώρα, στην Αμερική. Σωστά;


Από την Britannica:

Οι ευνούχοι λειτούργησαν ως πολιτικοί σύμβουλοι των αυτοκρατόρων της Κίνας ήδη από την περίοδο Τσου (περ. 1122-221 π.Χ.) και συνέχισαν ως τέτοιοι υπό τις δυναστείες Χαν, Τ'ανγκ, Μινγκ και Σουνγκ. Κατά καιρούς οι ευνούχοι του παλατιού έγιναν πιο ισχυροί από τον αυτοκράτορα και κυβέρνησαν αποτελεσματικά την Κίνα...

Αλλά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί τώρα, στην Αμερική. Σωστά;


Οι σύγχρονοι τρανσέξουαλ ευνούχοι είναι διάσημοι για το ότι ΠΟΤΕ δεν επιδίδονται σε ίντριγκες και ΠΟΤΕ δεν αναπτύσσουν στρατηγικές για να αποκτήσουν τεράστια πολιτική δύναμη.


Σωστά;


-- John Rappoport



ΠΗΓΗ: https://jonrappoport.substack.com/p/us-military-offering-free-castration?publication_id=806546&post_id=141457937&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!