Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! - Κλιμάκωση της βίας στην Ολλανδία: Σοκαριστικές επιθέσεις μεταναστών καταγράφηκαν σε ταινία σε ολλανδικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς!



Amy Mek
7 Φεβρουαρίου 2024

Η αλληλουχία των βίαιων περιστατικών σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ολλανδία υπογραμμίζει την πιεστική ανάγκη για κλείσιμο των συνόρων, απέλαση των απειλών και ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας για την καταπολέμηση των προκλήσεων που θέτουν οι μετανάστες.

Επίθεση στο σταθμό Castricum

Το πιο πρόσφατο περιστατικό σε μια σειρά βίαιων επιθέσεων σε ολλανδικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς εκτυλίχθηκε στο σταθμό Castricum, προκαλώντας σοκ στην κοινότητα. Στις 17 Δεκεμβρίου 2023, ανησυχητικά πλάνα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, καταγράφοντας μια ομάδα νεαρών ατόμων να επιτίθενται βάναυσα σε δύο νεαρούς άνδρες στην πλατφόρμα. Οι δράστες, που εικάζεται ότι είναι νεαροί μετανάστες, κλώτσησαν άγρια και γρονθοκόπησαν τα θύματα πριν φύγουν από τη σκηνή. Τα θύματα, ηλικίας 18 και 19 ετών, υπέστησαν σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Οι αρχές καλούν τους μάρτυρες να δώσουν κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με τις επιθέσεις στο σταθμό Castricum. Οι επιλογές επικοινωνίας περιλαμβάνουν το 0900-8844 και μια ανώνυμη τηλεφωνική γραμμή στο 0800-7000 (μόνο για την Ολλανδία).

Εν τω μεταξύ, καθώς η αστυνομία στο Castricum εντείνει τις προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών πίσω από τη βίαιη επίθεση σε δύο νεαρούς Ολλανδούς, η κοινότητα αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση να φιλοξενήσει επιπλέον 240 παράνομους μετανάστες. Πολλοί κάτοικοι εκφράζουν την οργή τους για την επιβολή, τονίζοντας τις ανησυχίες για την ασφάλεια και την οικονομική πίεση.

Συνέχιση της βίας: Περιστατικό στον Κεντρικό Σταθμό της Ουτρέχτης

Αυτή η επίθεση στο Castricum ακολουθεί ένα παρόμοιο μοτίβο κλιμάκωσης της βίας που παρατηρήθηκε νωρίτερα στην Ουτρέχτη. Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου του 2023, ένα θλιβερό περιστατικό εκτυλίχθηκε στον κεντρικό σταθμό της Ουτρέχτης, όπου μια 44χρονη γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση. Ο δράστης που πιστεύεται ότι ήταν μέλος μιας ομάδας νεαρών μεταναστών, εξαπέλυσε μια βίαιη επίθεση, αφήνοντας το θύμα τραυματισμένο. Παρά τις προσπάθειες των αρχών, ο δράστης και οι σύντροφοί του κατάφεραν να αποφύγουν την σύλληψη, αφήνοντας την κοινότητα στα άκρα.


Εικόνες που τραβήχτηκαν από τον δράστη.

Συνεχιζόμενες ανησυχίες και οργή

Αυτές οι βίαιες επιθέσεις προστίθενται στις αυξανόμενες ανησυχίες για την ασφάλεια και την προστασία στους ολλανδικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς. Οι κάτοικοι, ήδη κλονισμένοι από το σοκ αυτών των περιστατικών, αντιμετωπίζουν τώρα την πρόσθετη πρόκληση της φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στις κοινότητές τους. Η αντιπαράθεση της κλιμακούμενης βίας και της εισροής μεταναστών έχει προκαλέσει οργή, με πολλούς να αμφισβητούν τον χειρισμό της κατάστασης από την κυβέρνηση.

Η αλληλουχία των βίαιων περιστατικών σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ολλανδία υπογραμμίζει την πιεστική ανάγκη για κλείσιμο των συνόρων, Α Π Ε Λ Α Σ Η των απειλών και ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας για την καταπολέμηση των προκλήσεων που θέτουν οι μετανάστες. 

Καθώς οι καταβεβλημένες αρχές δεν μπόρεσαν να συλλάβουν τους υπεύθυνους για αυτές τις βίαιες πράξεις, οι κάτοικοι πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση. 

Εν τω μεταξύ, τα κυρίαρχα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει ελάχιστα για να καλύψουν αυτές τις βίαιες επιθέσεις και για άλλη μια φορά προσπαθούν να αποκρύψουν τα προβλήματα που προκαλούνται από τη μαζική παράνομη μετανάστευση.


ΠΗΓΗ:  https://rairfoundation.com/escalating-violence-netherlands-shocking-attacks-migrants-captured-film/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΤΙ ΘΑΒΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ!
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ (ΣΧΕΔΟΝ) ΚΑΝΕΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχουμε τον διάβολο μέσα στο σπίτι και τα κέρατα του στα κεραμίδια!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!