Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Το έργο του Σατανά στην Γη (Αντέχετε;)

Περί τους 2670 τόνους βομβών ερρίφθησαν από βρετανικά και αμερικανικά αεροπλάνα πάνω από την Δρέσδη


Το κατεστραμμένο μνημείο του Λούθηρου στη Δρέσδη μετά τις αεροπορικές επιδρομές της 13ης και 14ης Φεβρουαρίου 1945. Φωτογραφία: picture-alliance / akg-images

«Η κύρια πρόθεσή μας είναι να εξοντώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Γερμανούς. Περιμένω ότι κάθε Γερμανός δυτικά του Ρήνου και στις περιοχές όπου επιτιθέμεθα θα σκοτωθεί». (Στρατηγός Αϊζενχάουερ, "Τρομερή συγκομιδή", 1947)

Από την Doris Mahlberg

15 Απριλίου 2023


Στις 23 Ιανουαρίου 1943, πραγματοποιήθηκε διάσκεψη στην Καζαμπλάνκα στην οποία οι ηγέτες των Συμμάχων απαίτησαν τον συνεχή βομβαρδισμό της Γερμανίας όλο το εικοσιτετράωρο. Τα πάντα πρέπει να συντριβούν μια για πάντα, τα ναυπηγεία, οι σιδηροδρομικοί σταθμοί, οι δρόμοι, τα λιμάνια, ολόκληρη η βιομηχανία, καθώς και οι βιομηχανίες εξοπλισμών και μεταφορών. Η πολιτιστική και κοινωνική ζωή των Γερμανών επρόκειτο επίσης να καταστραφεί. 

Η Γερμανία δεν επρόκειτο ποτέ να ανακάμψει. Ποτέ ξανά οι Γερμανοί δεν θα έπρεπε να είναι υπερήφανοι για τους ποιητές και τους στοχαστές τους, για την τεχνική και την εξαιρετική μηχανική τους, για τον Μπαχ και τον Μπετόβεν, και για τα επιτεύγματα και τα έργα των προγόνων τους. 

Ήταν στην Καζαμπλάνκα που οι τελευταίες αναστολές του διεθνούς δικαίου, της ηθικής και του ήθους έπεσαν και έδωσαν τη θέση τους σε μια νέα διάσταση σατανισμού. Ο βομβιστής Arthur Harris (Bomber Harris) είπε αργότερα ότι δεν ήταν δικό του λάθος. Εξ άλλου, εκτελούσε μόνο εντολές.

Ο Στρατάρχης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας Sir Arthur Travers Harris, 1st Baronet, GCB, OBE, AFC (13 Απριλίου 1892 - 5 Απριλίου 1984), κοινώς γνωστός ως "Bomber" Harris από τον Τύπο και συχνά εντός της RAF ως "Butch"(σσ. ή μήπως πιο ταιριαστό με την κατάληξη -er ;;;) Harris,[a] ήταν Διοικητής Αεροπορίας (AOC-in-C) RAF Bomber Command κατά τη διάρκεια της αγγλοαμερικανικής εκστρατείας στρατηγικών βομβαρδισμών κατά της ναζιστικής Γερμανίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. ΠΗΓΗ: Arthur Harris - Wikipedia


Ο «ηθικός βομβαρδισμός» του Ουίνστον Τσώρτσιλ

Ήταν ο κόμης Richard Attlee, μετέπειτα πρωθυπουργός και διάδοχος του Τσώρτσιλ, ο οποίος ζήτησε επίμονα μια εκστρατεία βομβαρδισμών εναντίον του γερμανικού άμαχου πληθυσμού. «Μια εκστρατεία βομβαρδισμών είναι η πιο αποτελεσματική στρατιωτικά. Δεν έχει νόημα να πολεμήσουμε εναντίον της Luftwaffe ή της Wehrmacht», είπε. Ο Τσώρτσιλ διέταξε αμέσως να μην δοθεί καμμία προσοχή στον γερμανικό άμαχο πληθυσμό. 

Έτσι, ολόκληρη η Γερμανία μετατράπηκε από τη Μεγάλη Βρετανία και την Αμερική σε σφαγείο του κόσμου, το σκηνικό μιας άνευ προηγουμένου μαζικής καταστροφής. 

Αν ο Τσώρτσιλ μπορούσε δικαιολογημένα να ονομαστεί ο προσωποποιημένος διάβολος, ο Άρθουρ Χάρρις ήταν το αφοσιωμένο τέρας του, ένα θηρίο μαζικής δολοφονίας γυναικών και παιδιών. Και οι δύο καταναλώνονταν από το μίσος, οδηγούμενοι από απεριόριστο φθόνο και ακόρεστη λαχτάρα για σκληρότητα. Η δολοφονία και η σφαγή ήταν σαν ναρκωτικό και για τους δύο. Και κανένας ιστορικός στον κόσμο σήμερα δεν θα αρνηθεί ότι τον πόλεμο τον θέλησε η Αγγλία και προήλθε από την Αγγλία.


Η μάχη του Ρουρ

Στη Διάσκεψη της Καζαμπλάνκα, η παλιά μου πατρίδα, η περιοχή του Ρουρ, επελέγη ως ο πρώτος στόχος εξόντωσης. Από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 1943, μαινόταν η λεγόμενη μάχη του Ρουρ. Τα εργοστάσια της 'Krupp' στο Έσσεν βομβαρδίστηκαν. Το Ντύσσελντορφ, το Krefeld, το Rehmscheid, το Βούπερταλ και το Oberhausen τυλίχτηκαν σε μία πύρινη καταιγίδα. Το Duisburg και το Mülheim-Ruhr δέχτηκαν επίσης επίθεση από βρετανικά βομβαρδιστικά για να συντρίψουν τις μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, το Deutsche Röhrenwerke και το Friedrich-Wilhelms-Hütte. Πολλοί εργάτες σκοτώθηκαν. 

Στη συνέχεια ήρθε η "Επιχείρηση Dam Buster", η οποία επρόκειτο να καταστρέψει την παροχή νερού της βιομηχανίας και του πληθυσμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα φράγματα των ποταμών Möhne, Eder, Sorpe και Ennepe έγιναν στόχος βρετανικών βομβών. Οι απελευθερωμένες μάζες νερού κατέστρεψαν όχι μόνο πολλές βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αλλά και κατοικημένες περιοχές. Ολόκληρες οικογένειες πνίγηκαν μέσα στα σπίτια τους.

Τον Ιούνιο/Ιούλιο του 1943, ολόκληρο το κέντρο της πόλης της Κολωνίας μετατράπηκε σε ερείπια. Η πόλη καιγόταν για 5 ημέρες, αφήνοντας άστεγους 230.000 κατοίκους της Κολωνίας. Υπήρξαν πολλοί τραυματίες και περίπου 5000 νεκροί. Σε μια ώρα, η δημιουργική δύναμη των 1900 ετών εκκαθαρίστηκε. 

Η λαμπερή, ιστορική πόλη του Αννόβερου στο Leine έπεσε επίσης θύμα βρετανικών βομβών τον Οκτώβριο του 1943. Υπήρξαν 88 επιθέσεις με περίπου 900.000 εμπρηστικές βόμβες, 50.000 βόμβες φωσφόρου και 34.000 βόμβες υψηλής εκρηκτικότητας. 

Τον Δεκέμβριο του 1943, η ιστορική εμπορική έκθεση της Λειψίας τυλίχθηκε επίσης σε μια θάλασσα από φλόγες. Παρόμοια με τη μικρή χρυσή πόλη του Pforzheim, η Λειψία ήταν επίσης εξαιρετικά ευαίσθητη στη φωτιά. Τα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης καθώς και οι αποθήκες των εκδοτών βιβλίων προσέφεραν ιδανικές συνθήκες για να μετατρέψουν την πόλη σε κόλαση φλογών. 

Ο βρετανικός βομβαρδισμός του Pforzheim είχε τα περισσότερα θύματα, εκτός από το Αμβούργο και τη Δρέσδη. Σε μόλις 30 λεπτά, 379 βρετανικά βομβαρδιστικά τεμάχισαν και έκαψαν 20.000 κατοίκους. Όπως πολλές άλλες γερμανικές πολιτιστικές πόλεις, το Pforzheim ήταν εντελώς ανυπεράσπιστο, στρατιωτικά ασήμαντο και έβραζε σε λάβα.

Τον Μάϊο του 1943, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ξεκίνησε την πρώτη της μεγάλη επίθεση στην πόλη του Κιέλου. 6000 εμπρηστικές βόμβες και περίπου 500 εκρηκτικές βόμβες έκαψαν ολόκληρους δρόμους. 3000 σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς ή μερικώς, 400 άνθρωποι κάηκαν. Την Κυριακή της Πεντηκοστής 13 Ιουνίου 1943, 76 βομβαρδιστικά των ΗΠΑ επιτέθηκαν ξανά στο Κίελο για να καταστρέψουν το ναυπηγείο Germania U-boat, αλλά πολλές βόμβες υψηλής εκρηκτικότητας έπληξαν και πάλι κτίρια κατοικιών, σιδηροδρομικό σταθμό και εργοστάσια ύδρευσης. Μέχρι τον Απρίλιο του 1945, το Κίελο δεχόταν επιθέσεις ξανά και ξανά και το 85% καταστράφηκε.

Η μεσαιωνική αυτοκρατορική πόλη του Aachen, όπου τελούνταν οι στέψεις ήταν επίσης ανυπεράσπιστη και άνευ στρατιωτικής σημασίας. Παρ' όλα αυτά, μετατράπηκε σε ερείπια από τους Βρετανούς το 1944. Με πυκνότητα 42.800 εμπρηστικών βομβών και 4.000 βομβών υψηλής εκρηκτικότητας, η επίθεση κατέστρεψε το 61% των κτιρίων και των σπιτιών. Σε 100 τετραγωνικά μέτρα υπήρχαν 6 κρατήρες βόμβας. 

Χλευάζοντας και γεμάτος μίσος, ένας Βρετανός αξιωματικός έγραψε: «Αν κάθε γερμανική πόλη μοιάζει με το Aachen, ο Ούννος θα χρειαστεί αιώνες για να ανοικοδομήσει την καταραμένη χώρα του». 

Μόλις 12 χρόνια αργότερα, το 1956, η πόλη του Άαχεν απένειμε το «Βραβείο Ειρήνης» στην ενσάρκωση του Σατανά στη γη, Winston Churchill, για τις υπηρεσίες του στην Ευρώπη. Ο Adenauer εκφώνησε τον εγκωμιαστικό λόγο. Περίπου 6000 κάτοικοι του Aachen χειροκρότησαν τον Τσώρτσιλ ξέφρενα. Προφανώς, υπήρχαν Γερμανοί που είχαν χάσει κάθε αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό και χαρακτήρα κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Στις αρχές του 1945, η όμορφη ιστορική πόλη της Νυρεμβέργης ήταν επίσης ένας σωρός ερειπίων. Μέχρι την άνοιξη του 1945, οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί είχαν ξεκινήσει 17 μεγάλες επιθέσεις εναντίον της Νυρεμβέργης, σκοτώνοντας χιλιάδες. Η ιστορική παλιά πόλη δεν υπήρχε πια. Το κάστρο Tucher, η εκκλησία Egidien και Meistersinger, το σπίτι του Ντύρερ, ολόκληρο το συγκρότημα του κάστρου και περισσότερα από 2000 μεσαιωνικά σπίτια έπεσαν θύματα της φρενίτιδας καταστροφής των Βρετανών και των Αμερικανών. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της MAN και της Siemens υπέστησαν σοβαρές ζημιές. 

Συγκλονιστικές αναφορές δόθηκαν επίσης από την όμορφη πόλη του Mainz. Η πόλη βομβαρδίστηκε και κάηκε ολοσχερώς από τους Βρετανούς συνολικά 44 φορές. Κανείς δεν γνωρίζει τον αριθμό των θυμάτων που σχίστηκαν ζωντανοί και κάηκαν. Ολόκληρες οικογένειες πέθαναν μέσα σε καταφύγια αεροπορικής επιδρομής που κατέρρευσαν.


Βόρεια Γερμανία – ένα πεδίο από ερείπια

Το βόρειο τμήμα της Γερμανίας μετατράπηκε επίσης σε ένα πεδίο από ερείπια. Το Wilhelmshaven, το Emden, το Lübeck, το Elmshorn, η Βρέμη, το Uelzen, το Wismar και το Osnabrück δεν γλύτωσαν από τον βομβαρδισμό της φρίκης. Το Αμβούργο χτυπήθηκε πολύ άσχημα. 

Ο βομβιστής Arthur Harris ανέλαβε να σβήσει το Αμβούργο από τον χάρτη της Ευρώπης για πάντα. Μετά τις αεροπορικές επιδρομές στο Αμβούργο, είπε: «Πάντα ήθελα μια ιδιαίτερα μαζική επίθεση στο Αμβούργο. Ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και ήθελα να κάνω ένα τεράστιο σώου

Εκτός από τη φρίκη της φωτιάς, ήθελα να θάψω τους Γερμανούς για πάντα κάτω από τα ερείπια των σπιτιών τους. Ήθελα μόνο ένα πράγμα: να σκοτώσω Γερμανούς και να τρομοκρατήσω τους Γερμανούς». 

Ο Harris ονόμασε αυτήν την βιβλική επιχείρηση «Γόμορρα». 

Έτσι φιλάνθρωποι και υποδειγματικοί Χριστιανοί, που ανέκαθεν θεωρούσαν οι Βρετανοί τους εαυτούς τους, βρήκαν αυτό το όνομα κατάλληλο, επίσης για να δικαιολογηθούν για τις σατανικές μαζικές εξοντώσεις τους. 

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις καταστροφικές αεροπορικές επιδρομές στο Αμβούργο. Υπήρχαν 2700 βρετανικά / αμερικανικά βομβαρδιστικά και αμέτρητοι τόνοι εκρηκτικών βομβών, εμπρηστικών βομβών, βομβών φωσφόρου και αεροπορικών ναρκών που έφεραν ένα αφάνταστο ποσό πόνου, καταστροφής, θανάτου και καταστροφής στην πόλη.


Η ματαιωμένη επίθεση αερίου μουστάρδας

Ενώ ο βρετανικός/αμερικανικός πόλεμος εξόντωσης εναντίον του γερμανικού άμαχου πληθυσμού συνεχιζόταν υπερβολικά, ο Τσώρτσιλ και οι σύμβουλοί του αναζητούσαν καλύτερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους δολοφονίας. Ο Τσώρτσιλ γοητεύτηκε από την ιδέα να μολύνει τη Γερμανία με βόμβες άνθρακα και επίσης να την εμποτίσει με δηλητηριώδη αέρια. 

Ο Γερμανός ειδικός συγγραφέας και ερευνητής Fritz Hahn ανακάλυψε τυχαία μυστικά σχέδια των Αμερικανών να δηλητηριάσουν 30 γερμανικές πόλεις με βόμβες αερίου μουστάρδας σε αρχείο της Ουάσιγκτον. 

Χιλιάδες αεροπλάνα επρόκειτο να σκοτώσουν τουλάχιστον 20.000 εκατομμύρια Γερμανούς με δηλητηριώδη αέρια σε μια επιχείρηση 15 ημερών από την Ιταλία και την Αγγλία. Ευτυχώς, ο Χίτλερ έμαθε για τα ύπουλα σχέδια των Αμερικανών και η γερμανική Πολεμική Αεροπορία βύθισε τα αμερικανικά πλοία φορτωμένα με βόμβες δηλητηριώδους αερίου στο λιμάνι του Μπάρι στην Ιταλία, προκαλώντας καταστροφή. Μόνο τρία άτομα γνώριζαν κάτι για το επικίνδυνο φορτίο των αμερικανικών πλοίων. Οι Ιταλοί ήταν ανίδεοι και χιλιάδες πέθαναν ως αποτέλεσμα των δηλητηριωδών αερίων. Οι Αμερικανοί έκαναν ό, τι μπορούσαν για να καλύψουν τη σατανική πράξη τους, λέγοντας στους Ιταλούς κάτι για μια «σπάνια μορφή βρογχίτιδας» ή για «άγνωστες επιπλοκές των πνευμόνων».

Από βορρά προς νότο, από ανατολή προς δύση, οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί εξολόθρευσαν 161 γερμανικές πόλεις και περισσότερες από 800 μικρότερες κοινότητες και χωριά, τα περισσότερα από τα οποία ήταν απολύτως ανυπεράσπιστα και στρατιωτικά ασήμαντα

Το 90% όλων των βομβαρδισμών πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά εναντίον γυναικών, παιδιών, εργαζομένων, αγροτών και αμάχων. 

Αργότερα, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτοί οι μαζικοί δολοφόνοι και εγκληματίες πολέμου κάθισαν να δικάσουν τα θύματά τους για να πουλήσουν τα κτηνώδη εγκλήματά τους στον κόσμο ως «δικαιοσύνη». 

Βομβαρδίστηκαν οι Wesel, Rees, Xanten, Münster και Coesfeld. Πολλές πόλεις και δήμοι στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, την Έσση και τη Βαυαρία ισοπεδώθηκαν επίσης. Στις 21 Φεβρουαρίου 1945, οι Βρετανοί βομβάρδισαν την ιστορική πόλη Nibelungen και Luther Worms και έριξαν 100.000 εμπρηστικές βόμβες στην πόλη. Τρεις εβδομάδες αργότερα, ακολούθησε μια άλλη επίθεση από τα στρατεύματα των ΗΠΑ, σφραγίζοντας την καταστροφή του Worms. Όπως και άλλες ανυπεράσπιστες πολιτιστικές πόλεις, το μεσαιωνικό στολίδι ανεκτίμητης αξίας, Rothenburg ob der Tauber, καταστράφηκε το Μεγάλο Σάββατο του 1945 από μια αμερικανική μοίρα με φορτίο βόμβας 9 τόνων. Η μικρή γραφική πόλη Mayen με τους ιστορικούς οχυρωμένους πύργους και τα ειδυλλιακά σοκάκια, που ονομάζεται επίσης «πύλη προς το Eifel», καταστράφηκε από τους Συμμάχους με 516 τόνους βόμβες. 500 κάτοικοι πέθαναν. 
Οι πόλεις Trier, Daun, Gerolstein, Bitburg, Euskirchen και Bad-Münstereifel επίσης δεν γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς. Ακόμη και το φθινόπωρο του 1945, το όμορφο χωριό Wollseifen του Eifeld, το οποίο χρονολογείται από τον 12ο αιώνα, πυρπολήθηκε από τους Βρετανούς και στη συνέχεια ισοπεδώθηκε. Λίγα ερείπια μπορεί το κοινό ακόμη να επισκεφθεί σήμερα. 

Οι κάτοικοι του Wollseifen δεν μπόρεσαν ποτέ να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και, εξ όσων γνωρίζω, εξακολουθούν να αγωνίζονται μάταια για αποζημίωση.


Βουνά νεκρών αμάχων στη νότια Ευρώπη

Η Γερμανία δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα γιγαντιαίο πεδίο ερειπίων. Η Γερμανία βρισκόταν σε ερείπια. Ανυπεράσπιστοι, αθώοι πολίτες κάηκαν μέχρι θανάτου, σκίστηκαν ζωντανοί ή πυροβολήθηκαν από αεροπλάνα που πετούσαν χαμηλά. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν γυναίκες και παιδιά. Εκατομμύρια έμειναν άστεγοι, πεινασμένοι και παγωμένοι. Κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό τους. Αλλά όποιος πιστεύει ότι η ακόρεστη δολοφονική λαγνεία των Βρετανών και των Αμερικανών έχει πλέον τελειώσει, κάνει λάθος. 

Οι βομβαρδισμοί και οι τρομοκρατικές επιθέσεις συνεχίστηκαν στην Αυστρία, την Ελβετία και την Ιταλία, πάντα με την αιτιολογία ότι τα γερμανικά όπλα και εξοπλισμοί έπρεπε να καταστραφούν. Η Βιέννη, το Γκρατς, το Κλάγκενφουρθ, το Σάλτσμπουργκ και η Στυρία δέχθηκαν επίθεση, 35.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Η Ουγγαρία, η Βουλγαρία και η Ρουμανία, σύμμαχοι του Χίτλερ, βομβαρδίζονταν επίσης συνεχώς εναλλάξ μέρα και νύχτα. Στην Ιταλία, η Γένοβα, η Ρώμη, το Λιβόρνο, το Μιλάνο, η Νάπολη και η Μεσίνα, καθώς και το Τορίνο, έπεσαν θύματα βρετανικής και αμερικανικής βίας. Η διάσημη όπερα "La Scala" ήταν εν μέρει σε ερείπια. 

Και σε αυτές τις χώρες, οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί άφησαν βουνά νεκρών αμάχων και ένα επίπεδο καταστροφής για το οποίο δεν υπήρχε ανάγκη. Εάν ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα στο Διαδίκτυο σχετικά με την εντελώς παράλογη καταστροφή του μοναστηριού του Monte Cassino. 

Συνολικά, η Βρετανία και η Αμερική έριξαν 2.000.000 τόνους βομβών στη Δυτική Ευρώπη. Μου είναι αδύνατο να εξηγήσω εδώ την πλήρη έκταση της βαρβαρότητας που διήρκεσε χρόνια.

Ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία

Ανέκαθεν υπήρχαν, και εξακολουθούν να υπάρχουν, πλάσματα σε αυτόν τον κόσμο που έχουν μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση κοινή με έναν άνθρωπο. 
Διαφορετικά, είναι γέννημα θρέμμα του Σατανά, η πηγή όλων των παθημάτων, των καταστροφών και του κακού στη γη. Ένα τέτοιο πλάσμα ήταν ο στρατηγός των ΗΠΑ Curtis LeMay, ο οποίος ηγήθηκε της εκστρατείας βομβαρδισμών κατά της Ιαπωνίας και ήταν επίσης υπεύθυνος για τους ατομικούς βομβαρδισμούς. 

Οι Ιάπωνες βίωσαν επίσης την κόλαση στη γη. Στην Ιαπωνία, επίσης, ο στόχος ήταν η πλήρης εξόντωση της χώρας και του πληθυσμού της. 1000 τόνοι βομβών ναπάλμ, βομβών διασποράς και εμπρηστικών βομβών έπεσαν επίσης στην Ιαπωνία. 

Ο αεροπορικός στόλος των ΗΠΑ έριξε περίπου 200.000 τόνους βομβών ναπάλμ στο Βιετνάμ. Ο Curtis LeMay έγραψε στα απομνημονεύματά του: «Δεν έχω τίποτε για το οποίο να μετανοιώσω. Δεν με ένοιαζε καθόλου να σκοτώσω τους Ιάπωνες. Κάψαμε και τηγανίσαμε περισσότερους Ιάπωνες μέχρι θανάτου σε μια νύχτα στο Τόκιο από ό, τι εξαϋλώσαμε στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Αν έχεις πρόβλημα με τη δολοφονία, δεν είσαι καλός στρατιώτης». 

Τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Ιάπωνες ήταν ανυπεράσπιστοι και ευάλωτοι απέναντι στην βομβαρδιστική τρομοκρατία των Βρετανών. 

Όταν η κυβέρνηση Ρούσβελτ ήρθε στην εξουσία το 1933, άρχισε αμέσως να καταρτίζει σχέδια για έναν επιθετικό παγκόσμιο πόλεμο, για τον οποίο ο Τσώρτσιλ ήταν ενθουσιώδης. Και οι δύο ανέθεσαν αμέσως την ανάπτυξη και κατασκευή μεγάλων μαχητικών αεροσκαφών. Η καταστροφή της Γερμανίας, της Ιαπωνίας και της Ευρώπης ήταν ήδη σχεδιασμένη χρόνια πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Υπάρχει ένα τελικό όριο σε όλα. Όποιος περάσει αυτή τη γραμμή έχει φτάσει στα πιο διεστραμμένα και μαύρα βάθη του σατανισμού, και αυτό ισχύει τόσο για τη Βρετανία όσο και για την Αμερική. Μέχρι σήμερα, δεν χρειάστηκε να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους

Προφανώς, όλοι οι κτηνώδεις μαζικοί δολοφόνοι του παρελθόντος έχουν πεθάνει στο μεταξύ. 
Είθε να είναι εκεί που ανήκουν: στα πιο σκοτεινά βάθη των σατανικών βασιλείων. 
Και είθε να παραμείνουν εκεί για όλη την αιωνιότητα και να μην επιστρέψουν ποτέ στον κόσμο μας.

************************

Παράθεση: «Δεν αρνούμαστε και δεν φοβόμαστε να ομολογήσουμε την αλήθεια ότι αυτός ο πόλεμος είναι δικός μας πόλεμος και διεξάγεται μόνο για την απελευθέρωση του Εβραϊσμού. 

Δηλώνουμε ότι χωρίς εμάς η επιτυχία των Συμμάχων είναι αδιανόητη. Ισχυρότερο από όλα τα μέτωπα είναι το μέτωπο του Ιουδαϊσμού στον κόσμο. Παρέχουμε την πλήρη οικονομική μας υποστήριξη σε κάθε πόλεμο. 
Χιλιάδες Εβραίοι που ζουν στην Ευρώπη είναι ο κύριος παράγοντας για την εξόντωση της Ευρώπης». (Ομιλία του  Chaim Weizman στις 3.12.1942 στη Νέα Υόρκη, "The Great Manoeuvrability", Volume 1)




ΠΗΓΗ: Bei Schneider - Satans Werk auf Erden



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ







*

Κλείνοντας την σειρά των άρθρων αναφορικά με τον βομβαρδισμό της Δρέσδης, παραθέτουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία από το άρθρο "Η καταστροφή της Δρέσδης: Έκθεση ενός μάρτυρα" Bei Schneider - Die Zerstörung Dresdens – Bericht eines Zeugen:



1) Σχετικά με τις χαμηλές πτήσεις: Εκείνη την εποχή, όχι μόνο στη Δρέσδη, αλλά σε όλη τη Γερμανία, εχθρικά μαχητικά αεροσκάφη - που ονομάζονταν "Marauders" - ήταν στον αέρα. Περιπατητές, μαθητές που πήγαιναν στο σχολείο, αγρότες που όργωναν και άλλοι άνθρωποι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν από μαχητικά αεροσκάφη που συνετρίβησαν. ... Ιδιαίτερα κατακριτέες ήταν οι χαμηλές πτήσεις με επιθέσεις εναντίον των ανθρώπων που είχαν καταφύγει από τη φλεγόμενη πόλη στις πλημμυρικές περιοχές του Έλβα.

Και αυτό, επίσης, αργότερα απεικονίστηκε ως «μύθος», όπως ο 4ος βομβαρδισμός στις 15 Φεβρουαρίου από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Ένας νεαρός Γερμανός ιστορικός που είχε συντάξει μια υποτιθέμενη «περιεκτική έκθεση» για τον βομβαρδισμό της Δρέσδης δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να βρει κανένα στοιχείο αυτών των γεγονότων στα αρχεία των Δυτικών Συμμάχων. ...
Τέτοιοι ιστορικοί σπεύδουν να παραδώσουν την αφήγησή τους. Αγνοούν εντελώς το γεγονός ότι έχουν αντλήσει μόνο από μονόπλευρες πηγές. Όπως είναι γνωστό, ο νικητής γράφει την ιστορία με τέτοιο τρόπο ώστε τα ενοχλητικά πράγματα απλώς να απορρίπτονται από τη νικήτρια πλευρά και τα αρχεία σχετικά με την ενοχή του νικητή να εξαφανίζονται. -"Vae victis" (Αλλοίμονο στους ηττημένους)

...

2) Ο "Bomber Harris", ο επικεφαλής της βρετανικής αεροπορίας, δήλωσε αργότερα ότι με την εξόντωση του άμαχου πληθυσμού αποσύρει προσωπικό από τη γερμανική βιομηχανία όπλων. 12 εβδομάδες πριν από τη συνθηκολόγηση, η αυτοκρατορία είχε ήδη ηττηθεί εντελώς. Απόδειξη αυτού είναι, μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι δεν υπήρξε αντίσταση από τη γερμανική πλευρά στις αεροπορικές επιδρομές στη Δρέσδη. Ούτε αντιαεροπορικά όπλα ούτε πύραυλοι εκτοξεύτηκαν και δεν υπήρχαν Γερμανοί πιλότοι μαχητικών. ...

...

3) Τα βιομηχανικά προάστια δεν είχαν δεχθεί επίθεση. ...
Όλες αυτές οι επιθέσεις στόχευαν άμεσα τον άμαχο πληθυσμό.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Τσώρτσιλ, οι Κούρδοι και τα δηλητηριώδη αέρια




Ο Winston Churchill ήταν ένας γενοκτόνος μαζικός δολοφόνος



Ο βουλευτής των Πρασίνων Ross Greer χαρακτηρίζει τον Τσώρτσιλ ως «μαζικό δολοφόνο»

8 σχόλια:

  1. Προτείνω τη σειρά Babylon Berlin, αν και φουλ νεοταξιτικη (οπότε υπάρχει και η αντίστοιχη προπαγανδα). Η σειρά βοηθάει να καταλάβει κανείς τις συνθήκες στη Γερμανία του μεσοπολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=sBJ2cCgSURk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τά πλέον θερμά μας συγχαρητήρια στήν άξια συνεργάτιδά μας Μαριγώ Ζαραφοπούλα, γιά μία ακόμα σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ή ανάρτηση, που όμοιά της σπάνια μπορεί νά βρεί κανείς στό διαδίκτυο!
    Καί επειδή ο τίτλος της ερωτήσεως διατυπώνει τό ερώτημα άν "αντέχουμε", όχι λοιπόν, αυτές οι αγριότατες καταστροφές καί οι βομβαρδισμοί μή στρατιωτικών στόχων καί προσέξτε ενσυνείδητα ασφαλώς καί ΔΕΝ αντέχονται!
    Η Ιστορία περιέβαλε καί φέρθηκε απερίγραπτα γενναιόδωρα στόν μοιραίο αυτόν άνθρωπο τόν τότε Άγγλο πρωθυπουργό, που ενώ είναι όχι απλώς "πίσω" από αναρίθμητα ομαδικά αλλά καί συγκεκριμένων προσώπων καί ηγετών ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, οι συγγραφείς εδώ καί πολλές δεκαετίες τόν εμφανίζουν πάντα μέ ένα μεγάλο ....φωτοστέφανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Καποδίστρια σας ευχαριστώ πολύ, τόσο για τα καλά σας λόγια, αλλά πολύ περισσότερο για την συνεργασία, την βοήθεια και την δυνατότητα να δουλεύουμε όλοι για να αναδείξουμε θέματα ίσως άγνωστα για τους πολλούς χωρίς αγκυλώσεις!

      Οφείλω να πω ότι και για μένα ήταν άγνωστες αυτές οι φρικαλεότητες. Οι περισσότερο σίγουρα ξέρουμε για τον ισοπεδωτικό βομβαρδισμό της Δρέσδης αλλά όσοι από εμάς δεν ερευνήσαμε από μόνοι μας, μείναμε στην εκδοχή που έπρεπε να ξέρουμε.

      Όμως η Ιστορία είναι Ιστορία και είναι ατιμία, απάτη και έγκλημα να την αποκρύπτεις ή να την παραποιείς.

      Κάθε λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει όλες τις πτυχές της ιστορικής του πορείας, ακόμη κι αν σημαίνει ότι θα τον κάνουν να ντραπεί.

      Είναι το λιγώτερο άνανδρο και δειλία να διαπράττει κανείς κτηνωδίες και να τις κρύβει από τις επόμενες γενιές.

      Δυστυχώς, εμείς οι ίδιοι ως ανιστόρητοι στην πλειονότητα μας προσφέρουμε εύφορο έδαφος για την παραποίηση.

      Δεν σας κρύβω ότι οι ιστορίες αυτές με συγκλόνισαν και με σόκαραν.

      Θεώρησα χρέος να μεταφέρω αυτήν την γνώση που απέκτησα στην μνήμη αυτών των ανθρώπων κι ας μην είναι λαός μου.
      Κανένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας δεν πρέπει να μένει στο σκοτάδι, από όπου και από όποιον κι αν προέρχεται.
      Και πάλι σας ευχαριστώ. Είναι τιμή μου.
      Μαθαίνω πολλά και πολύτιμα από εσάς.

      Διαγραφή
  4. Ασφαλώς είναι πολύ ευνόητο, ότι οι νικητές γράφουν τήν ιστορία μετά τό τέλος των πολέμων καί "ευλογούν τά γένια τους" μέ τό παραπάνω.
    Έτσι είναι αντιληπτό πώς τά φ ρ ι κ τ ά εγκλήματα που διεπράχθησαν στήν Δρέσδη καί όχι μόνον εκεί, είναι πολύ επιμελώς σκεπασμένα καί σκοτεινά, άν καί ήδη συμπληρώθηκαν 78 χρόνια καί κάτι από τήν λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου τό 1945!
    H πλέον χαρακτηριστική του δήλωση γιά τόν εκμηδενισμό της Γερμανίας καί τήν απόλυτη ισοπέδωσή της είναι οι κατωτέρω δηλώσεις που έμειναν στήν Ιστορία ως μνημείο αγριότητος:
    https://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-from-now-on-we-shall-bomb-germany-on-an-ever-increasing-scale-month-by-month-year-by-winston-churchill-68-11-25.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω να καταλάβατε οτι ο 2ος ΠΠ επεβλήθη απο τον σιωνισμό για να εξοντωθεί η αντίσταση της λευκής Ευρώπης στα βρομερά του σχέδια (τα οποία εφαρμόζονται σήμερα). Τόλμησε ο Χίτλερ να αποσύρει την Γερμανία απο το παγκόσμιο εβραϊκό τραπεζικό σύστημα, να εκδιώξει την εβραΪκή γάγγραινα απο την ζωή της Γερμανίας (και μετά της Ευρώπης) και να απελευθερώσει τους λευκούς απο το σχέδιο Kalergi; Ολες μαζί οι χώρες εναντίον τους. Και η προπαγάνδα καλά κρατεί μέχρι τώρα. Δεν είναι υποπτο το ότι δεν μας αφήνουν να ξεχάσουμε τα "δεινά" των εβραίων και τα "εγκλήματα" του Χίτλερ μέχρι σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΖΩΡΤΣΙΛ Νομίζω η μάνα του ήταν Εβραία οπότε και αυτός Εβραίος για αυτό και τόσο πολεμοχαρής.
    Ο αφανισμός όλης της λευκής φυλής το ζητούμενο και ειδικά η μήτρα της δηλαδή η Ελλάς για να μείνουν οι μόνοι λευκοί στον πλανήτη και τα γκοιμ ένας αχταρμάς - όσοι ζήσουν δηλαδή. Όσο για τους πολέμους είναι σημαντικό να δούμε ποιος/ ποιοι τους χρηματοδοτούν για να καταλάβουμε πως και γιατί γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέγεται πώς ο πατέρας του ο Ράντολφ Τσώρτσιλλ ήταν "υπόδουλος" των ευρέως γνωστών τοκογλύφων μέ πολλές καί υψηλές οφειλές.
    Τί κάνει δηλαδή 'νιάου - νιάου' στά κεραμίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!