Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Διάσημη δημοσιογράφος δημοσιεύει τη βλάβη του εμβολίου της και δέχεται επίθεση από μεγάλη φαρμακευτική!


Η πρώην σταρ του Fox News Megyn Kelly αποκάλυψε ότι «στοχοποιήθηκε» από τη φαρμακευτική βιομηχανία αφού δημοσιοποίησε τις παρενέργειες που υπέστη μετά την ένεση mRNA Covid της Moderna. 

Η Kelly αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο ότι είχε διαγνωστεί με σύνδρομο ανοσοανεπάρκειας που αποκτήθηκε από το εμβόλιο (VAIDS).


2 Φεβρουαρίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,1 λεπτά


Σε ένα επεισόδιο του «The Megyn Kelly Show», η παρουσιάστρια εξήγησε ότι το ανοσοποιητικό της σύστημα υπέστη βλάβη από το εμβόλιο Covid. Ανέφερε τη διάγνωση και είπε ότι μετάνοιωσε που έκανε το εμβόλιο:

«Μετανοιώνω που έκανα το εμβόλιο, παρ' όλο που είμαι μια 52χρονη γυναίκα, γιατί δεν νομίζω ότι το χρειαζόμουν. Δεν νομίζω ότι θα είχα κανένα πρόβλημα».

«Εμβολιάστηκα κατά του COVID αρκετές φορές και αυτό ήταν σε μια εποχή που το εμβόλιο δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για πρώτη φορά, βγήκα θετική σε ένα αυτοάνοσο πρόβλημα στον ετήσιο ιατρικό έλεγχο μου», συνέχισε η Kelly.

Πήγε στην καλύτερη ρευματολόγο στη Νέα Υόρκη και τη ρώτησε: «Θα μπορούσε αυτό να σχετίζεται με το να κάνω το καταραμένο αναμνηστικό εμβόλιο και στη συνέχεια να κολλήσω COVID μέσα σε τρεις εβδομάδες;»

«Και είπε. «Ναι. Ναι». Δεν ήμουν η μόνη στην οποία το είχε δει».


Τώρα, η Kelly λέει ότι η Moderna, ο κατασκευαστής του εμβολίου που έλαβε, την έχει στοχοποιήσει επειδή μίλησε για τον τραυματισμό της.

«Η Moderna ήταν πολύ, πολύ αναστατωμένη, μεταξύ άλλων, από το γεγονός ότι είπα σε αυτήν την εκπομπή ότι μετά την τρίτη μου δόση Covid, η αναμνηστική μου δόση... είχα θετικό αποτέλεσμα σε αυτοάνοσο τεστ που μου έδωσε ο οικογενειακός μου γιατρός», λέει.

Μια έρευνα από τον δημοσιογράφο Lee Fang διαπίστωσε ότι η Kelly στοχοποιήθηκε από το «σύστημα αναφοράς παραπληροφόρησης» της Moderna. Η εταιρεία εξέφρασε την ανησυχία ότι οι παρατηρήσεις της Kelly θα τροφοδοτήσουν μια «διστακτική στάση απέναντι στα εμβόλια».

Σε μια έκθεση για το Real Clear Investigations, ο Fang γράφει:

Η Moderna προειδοποίησε ότι τέτοια σχόλια θα μπορούσαν να «αποθαρρύνουν τους ανθρώπους που σκέφτονται να εμβολιαστούν».

Στην προειδοποίησή της για την Kelly, η εταιρεία σημείωσε ότι τα σχόλιά της προστέθηκαν στις αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με τις αυτοάνοσες ασθένειες και τους εμβολιασμούς COVID-19.

Το email παραπληροφόρησης της Moderna προσέφερε στη συνέχεια δεδομένα που φαινόταν να επιβεβαιώνουν παρά να αντικρούουν τους ισχυρισμούς της Kelly.

Η προειδοποίηση ολοκληρώθηκε με ειδήσεις σχετικά με μια έκθεση του NIH που δείχνει μια σχέση μεταξύ του εμβολιασμού κατά του SARS-CoV-2 και των φλεγμονωδών και αυτοάνοσων δερματικών παθήσεων.

Η Moderna δεν αμφισβήτησε τα ευρήματα της μελέτης του NIH, αλλά επεσήμανε ότι «κυκλοφορεί σε ιστότοπους κατά του εμβολιασμού στο Διαδίκτυο».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Τρίτη, η Kelly απάντησε στο γεγονός ότι «στοχοποιήθηκε από τη Moderna».

«Έχω στοχοποιηθεί από τη Moderna, η οποία ανησυχεί πολύ ότι αυτό θα προσθέσει στην αυξανόμενη ανησυχία για τις αυτοάνοσες ασθένειες μετά τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19», δήλωσε η Kelly.

«Η Moderna ήταν πολύ, πολύ αναστατωμένη, μεταξύ άλλων, για το γεγονός ότι είπα σε αυτήν την εκπομπή ότι μετά το τρίτο μου εμβόλιο Covid, το αναμνηστικό μου εμβόλιο, το οποίο χρειάζεστε για να μπορέσετε να εργαστείτε στη Νέα Υόρκη, είχα θετικό αποτέλεσμα σε αυτοάνοσο τεστ που μου έδωσε ο οικογενειακός μου γιατρός».

Η Kelly σημείωσε ότι η Moderna ανέλαβε δράση εναντίον της, παρ' όλο που η εταιρεία αναγνώρισε τις επιβλαβείς παρενέργειες της ένεσης mRNA Covid στα εσωτερικά της σημειώματα.


Gage Skidmore από το Surprise, AZ, United States of AmericaCC BY-SA 2.0, μέσω Wikimedia Commons




ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2024/02/02/starjournalistin-veroeffentlicht-ihren-impfschaden-und-wird-von-big-pharma-angegriffen/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Όποιος, ή όποια βγεί δημοσίως καί ελευθέρως νά μιλήσει ανοιχτά γιά τό, ή τά, προβλήματα που προκάλεσαν οι ενέσεις, αμέσως δέχεται μία άρτια καί άριστα ε ν ο ρ χ η σ τ ρ ω μ έ ν η επίθεση από πολλά μαζί σημεία συγχρόνως!
    Μά πώς γίνεται;
    Που είναι ο ....μαέστρος;
    Ποιός είναι ο μαέστρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!