Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Τούς είπαμε νά ΜΗΝ εμβολιάσουν τούς γονείς μας! Μας ΑΓΝΟΗΣΑΝ καί ο πατέρας μας ΠΕΘΑΝΕ !




Από την Sally Beck
19 Φεβρουαρίου 2024

Ένα ΕΥΠΑΘΕΣ ηλικιωμένο ζευγάρι έλαβε εμβόλια Covid αφού η συγκατάθεση είχε απορριφθεί από τους πλησιέστερους συγγενείς τους. 

Ακόμη χειρότερα, ο ειδικευμένος επαγγελματίας υγείας που ζήτησε άδεια και του είπαν να μην χορηγήσει τα εμβόλια ήταν το άτομο που τους έκανε τις ενέσεις. 
Δύο ημέρες αργότερα ο σύζυγος κατέρρευσε, δεν συνήλθε ποτέ και στη συνέχεια πέθανε.

Η Ruth και ο Denis Lawrenson, ηλικίας 96 και 91 ετών, από το Deal στο Kent, ήταν κλεισμένοι στο σπίτι. 

Και οι δύο υπέφεραν από άνοια για αρκετά χρόνια και κανένας δεν είχε την ικανότητα να δώσει ενημερωμένη συγκατάθεση. 

Ο γιος τους David και ο μεγαλύτερος αδελφός του έχουν πληρεξούσιο και για τους δύο γονείς.

Ο David είπε: 

«Τον Απρίλιο του 2022, έγραψα στον γιατρό των γονιών μου, στο ιατρείο του στο Deal, ζητώντας τους οι γονείς μου να μην λάβουν άλλα εμβόλια Covid ή αναμνηστικά εμβόλια. 

Οι γονείς μου μου είχαν πει, ότι δεν επιθυμούσαν να έχουν περισσότερα αφού τους μίλησα για τον αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών που καταγράφηκαν από το Σύστημα Κίτρινης Κάρτας.

«Ο γιατρός εξακολουθούσε να δίνει τα στοιχεία των γονιών μου στο εμβολιαστικό κέντρο, το οποίο στη συνέχεια τηλεφώνησε στον αδελφό μου. 

Εκείνος τους είπε ότι οι γονείς μου δεν ήθελαν το εμβόλιο Covid, αλλά τους επισκέφθηκαν στο σπίτι και τους έδωσαν και τους δύο αυτό που πιστεύουμε ότι ήταν η δεύτερη αναμνηστική δόση Covid».

Ήταν το ιατρείο το οποίο παρακολουθούσε τον κύριο και την κυρία Lawrenson που μοιράστηκε τα στοιχεία τους με το κέντρο εμβολιασμού Whitfield Village Hall, Dover, του οποίου το προσωπικό πραγματοποίησε κατ' οίκον επισκέψεις για όσους δεν μπορούσαν να παρευρεθούν. 

Ο διευθυντής του εμβολιαστικού κέντρου, Δρ Julian Mead, παραδέχτηκε έκτοτε το «λάθος» και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στον Διαμεσολαβητή Υγείας από την οικογένεια. 

Ο Διαμεσολαβητής είναι τόσο φορτωμένος με δουλειά που η οικογένεια Lawrenson ενημερώθηκε ότι δεν θα εξεταστεί η υπόθεση για οκτώ μήνες.

Ο David Lawrenson, 61 ετών, συνταξιούχος επενδυτής κατοικιών από το Κεντ, δήλωσε ότι ο αδελφός του, ο οποίος δεν επιθυμεί να κατονομαστεί, ήρθε σε επαφή με έναν άνδρα επαγγελματία υγείας από το εμβολιαστικό κέντρο. 

Του ζητήθηκε άδεια να εμβολιάσει τους γονείς του κατά του Covid και αρνήθηκε κατηγορηματικά. Ο γιατρός τους είχε ήδη ενημερωθεί 18 μήνες νωρίτερα, γραπτώς, ότι οι γονείς του δεν έπρεπε να εμβολιαστούν κατά του Covid.

Ο David είπε: 
«Έκτοτε μίλησα με τον Δρ. Mead που διευθύνει το κέντρο εμβολιασμού και παραδέχεται πλήρως ότι η συζήτηση με τον αδελφό μου πραγματοποιήθηκε και ότι ο αδελφός μου κατέστησε σαφές ότι κανένας από τους γονείς μας δεν έπρεπε να κάνει εμβόλιο Covid. 

Παραδέχεται ότι το λάθος (!!!) έλαβε χώρα και ότι το ίδιο άτομο που τηλεφώνησε για να λάβει συναίνεση και του είπαν όχι, στήν συνέχεια προχώρησε και χορήγησε τις βολές ούτως, ή άλλως.

«Ο Δρ Mead λέει ότι δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί, ή πώς, συνέβη αυτό.

«Δύο ημέρες αφ΄ότου ο πατέρας μου έκανε την ένεση στις 21 Οκτωβρίου 2023, κατέρρευσε και έπεσε

Πήγε για ύπνο αλλά δεν έφαγε τίποτα για επτά ημέρες και στις 30 Οκτωβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο Queen Elizabeth the Queen Mother στο Margate του Kent. Τον επισκέφθηκα την επόμενη μέρα.

«Ένας παραϊατρικός προσπάθησε να πάρει δείγμα αίματος με καρφίτσα. 

Ο πατέρας μου συνέχισε να ουρλιάζει και να την ικετεύει να σταματήσει, λέγοντας: «Όχι!» δυνατά. 

Μπορώ μόνο να φανταστώ την αντίσταση που προέβαλε ο πατέρας μου όταν ήρθε η ώρα να κάνει το εμβόλιο κατά του Covid».

Παρά τη φοβία του για τις βελόνες, ο Denis Lawrenson είχε λάβει τα δύο πρώτα εμβόλια Pfizer Covid και ένα αναμνηστικό Pfizer. 

Αυτός και η σύζυγός του πίστευαν αυτό που τους είπε το BBC: ότι τα τρυπήματα θα τους προστάτευαν από τον Covid. 

Ωστόσο, ο δεύτερος εμβολιασμός τον οδήγησε να χάσει την όραση στο μάτι του αφού ανέπτυξε ταχεία εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. 
Η άνοια του επιδεινώθηκε επίσης.

Ο David είπε: «Η αντίδραση ήταν τόσο άσχημη, συμπλήρωσα μια κίτρινη κάρτα και την υπέβαλα στη Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA)».

Έκτοτε ανακάλυψε ότι το ιατρείο που παρακολουθούσε τους γονείς του δεν είχε πει στο κέντρο εμβολιασμού ότι ο κύριος και η κυρία Lawrenson είχαν άνοια επειδή αυτό δεν αποτελεί νομική απαίτηση.

Αφού ο εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, μια νοσοκόμα, χορήγησε τα εμβόλια, δεν άφησε καμμία πληροφορία, ή φυλλάδιο στο σπίτι με λεπτομέρειες σχετικά με το εμβόλιο, τι να περιμένει όταν επρόκειτο για παρενέργειες, ή πώς να αναφέρει τυχόν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας. 

Το κέντρο εμβολιασμού δήλωσε ότι αυτή ήταν η συνήθης πρακτική, αν και έχουν νομική υποχρέωση να παρέχουν πλήρη ενημερωμένη συγκατάθεση, η οποία περιλαμβάνει τη συζήτηση παρενεργειών. 

Θα ήταν επίσης προφανές για τη νοσοκόμα ότι ούτε ο κύριος ούτε η κ. Lawrenson είχαν την ικανότητα να συμφωνήσουν.

Οι αδελφοί Lawrenson ανακάλυψαν ότι τα εμβόλια είχαν δοθεί, επειδή η εμβολιαστής νοσοκόμα είχε αφήσει κάρτες στο σπίτι των γονιών τους που έδιναν λεπτομέρειες για τον αριθμό παρτίδας και την ημερομηνία χορήγησης.

Το πρωτόκολλο σε περιπτώσεις όπου η άδεια έχει απορριφθεί για ευάλωτους ενήλικες είναι, ότι το NHS πρέπει να υποβάλει αίτηση στο Δικαστήριο Προστασίας για άδεια. 

Η αποτυχία να γίνει αυτό συνιστά επίθεση εάν μια ιατρική διαδικασία λαμβάνει χώρα χωρίς συγκατάθεση. 

Το προηγούμενο δημιουργήθηκε στην υπόθεση Montgomery vs. Lanarkshire Health Board του 2015. 

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι μια έγκυος γυναίκα ασθενής με διαβήτη δεν είχε λάβει την κατάλληλη ενημερωμένη συγκατάθεση. 

Δεν της δόθηκε η επιλογή να γεννήσει με καισαρική τομή, με αποτέλεσμα το μωρό της να υποστεί τραυματισμούς που άλλαξαν τη ζωή του. 

Το δικαίωμα του ασθενούς στην αυτοδιάθεση στις αποφάσεις θεραπείας θριαμβεύει έναντι του ιατρικού πατερναλισμού, αλλά η αστυνομία σπάνια θα ενεργήσει σε περιπτώσεις όπου έχει παραβιαστεί η ενημερωμένη συναίνεση, ειδικά σε περιπτώσεις Covid.

Ο Denis Lawrenson ήταν μηχανικός πριν συνταξιοδοτηθεί, ειδικευμένος στις σήραγγες. Μετακόμισε στο Κεντ με την οικογένειά του, ώστε να μπορέσει να εργαστεί στη σήραγγα της Μάγχης. 

Η Ruth έμεινε στο σπίτι για να μεγαλώσει τον David και τον αδελφό του και συμμετείχε σε φιλανθρωπικό έργο.

Ο David είπε ότι οι γονείς του ήταν έξυπνοι, έντιμοι πολίτες και ότι ο πατέρας του διέθετε πολύ χιούμορ και τελευταία είχε εμμονή με τη δουλειά. Και στους δύο γονείς άρεσε να μιλάνε για πολιτική.

Και πρόσθεσε: «Η άνοια της μαμάς μου φαίνεται να αναπτύσσεται ραγδαία από τότε που έλαβε το αναμνηστικό τρύπημα. 

Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο εμβόλιο. Ανέπτυξε έρπητα ζωστήρα γύρω από το μάτι αφού έλαβε την αναμνηστική δόση covid τον Σεπτέμβριο του 2022. 

Πραγματικά την έβγαλε νοκ άουτ και της πήρε πέντε ή έξι εβδομάδες για να γίνει καλύτερα».

Φαίνεται ότι το κέντρο εμβολιασμού και το ιατρείο υπήρξαν ιδιαίτερα ανίκανοι καθώς αγνόησαν τις επιθυμίες της οικογένειας, αλλά ο David πιστεύει ότι μια εξήγηση θα μπορούσε να είναι λόγω των χρημάτων που δίνονται στους γιατρούς για να χορηγούν εμβόλια, μια θεωρία που όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνούνται έντονα.

Ο Δρ Mead εξήγησε το οικονομικό κίνητρο που προσφέρθηκε για τον εμβολιασμό του κυρίου και της κυρίας Lawrenson. 

Είπε ότι το τοπικό δίκτυο πρωτοβάθμιας περίθαλψης κερδίζει 10,06 λίρες για κάθε εμβόλιο γρίπης που χορηγείται και 7,50 λίρες για κάθε εμβόλιο Covid. 

Επιπλέον 12,50 λίρες καταβλήθηκαν εάν οι βολές δόθηκαν πριν από το τέλος Οκτωβρίου 2023 και έλαβαν 10 λίρες για κάθε επίσκεψη στο σπίτι. Το σύνολο που εισπράχθηκε για την επίσκεψη στην οικογένεια Lawrenson ήταν £ 80.12.

Ο David ανέφερε στην καταγγελία του για τον Διαμεσολαβητή: 

«Κατά την άποψή μου, η προσπάθεια να κερδηθούν χρήματα για τα τοπικά ιατρεία οδήγησε τον εργαζόμενο στο κέντρο εμβολιασμού να αγνοήσει τις συμβουλές μας και τα σαφώς διατυπωμένα αιτήματά μας. 

Πιστεύω ότι αυτό οδήγησε στο θάνατο του πατέρα μου. Κατ' ελάχιστον, αυτός ο εργαζόμενος θα πρέπει να αντιμετωπίσει συνέπειες. Θα πρέπει να απολυθεί».

Ο Denis Lawrenson πέθανε στο νοσοκομείο στις 6 Δεκεμβρίου 2023. Η σύζυγός του είναι ενήμερη αλλά βρίσκεται σε σύγχυση. Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει ως αιτία θανάτου την άνοια και την ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων. 
Δεν ζητήθηκε έρευνα λόγω της ηλικίας του.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ
Covid 19: Οι σημαντικότερες παρενέργειες των εμβολίων


Πολλά φάρμακα προάγουν την άνοια – τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασθενείς
Είναι γνωστό ότι η άνοια είναι συχνά συνέπεια της γήρανσης. Μερικές φορές, ωστόσο, μπορεί επίσης να προκληθεί από φαρμακευτική αγωγή. Τα πιο γνωστά είναι τα αντιχολινεργικά, μερικά αντικαταθλιπτικά ή θεραπείες καούρας.



Ο παίκτης του χάντμπωλ Tim Altscher πεθαίνει σε ηλικία 25 ετών
"Υποδειγματικός άνθρωπος και παίκτης χάντμπωλ"



Μελέτη 99 εκατομμυρίων εμβολιασμένων που έλαβαν 243 εκατομμύρια δόσεις Pfizer, Moderna και AZN διαπιστώνει αυξημένη συχνότητα εμφάνισης μεταξύ 50% και 3-4 φορές σε σοβαρές καταστάσεις υγείας μετά τον εμβολιασμό



"Άμπρα-κατάμπρα, σίμ-σαλαμπίμ": Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία (ONS) του Ηνωμένου Βασιλείου αλλάζει τον τρόπο υπολογισμού των υπερβολικών θανάτων
Σήμερα, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία (ONS) στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε ότι υπολογίζει τους υπερβάλλοντες θανάτους εντελώς λανθασμένα και με μια κίνηση σχεδόν 20.000 επιπλέον θάνατοι αφαιρέθηκαν από το σύνολο του 2023.

Λένε ότι οι τάσεις στο μέγεθος του πληθυσμού, τη γήρανση και τα ποσοστά θνησιμότητας εξηγούνται τώρα από τη νέα μέθοδο, ενώ προηγουμένως δεν συνέβαινε αυτό. Πριν, χρησιμοποιούσαν έναν απλό πενταετή μέσο όρο που είναι η κοινή μέθοδος σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η νέα μέθοδος σημαίνει ότι ο αριθμός των επιπλέον θανάτων το 2023 μειώθηκε από 31.442 σε 10.994. Ορισμένοι έχουν προτείνει ότι αυτός είναι ένας βολικός τρόπος για να κρύψετε τους υπερβολικούς θανάτους.

Έχει επίσης αφαιρέσει περίπου 6.000 επιπλέον θανάτους από τα σύνολα του 2020 και του 2021, ενώ πρόσθεσε 4.000 θανάτους στο 2022. Η καθαρή διαφορά σε αυτά τα τέσσερα χρόνια είναι η απομάκρυνση πάνω από 27.000 επιπλέον θανάτων.



Πώς μία στατιστικολόγος αποκάλυψε έρευνα «απάτης» που στοχεύει άδικα μη εμβολιασμένους Καναδούς
Οι ηγέτες της καναδικής ερευνητικής και ιατρικής κοινότητας φέρεται να επικύρωσαν μια δόλια μελέτη που είχε ως στόχο να αποδείξει ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν μανιακό κίνδυνο για την υγεία των Καναδών και ως εκ τούτου θα πρέπει να απαγορευτούν τα δικαιώματα κινητικότητάς τους.


Ο γιατρός του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούσε να ανακαλέσει την ιατρική άδεια αφού μίλησε για τους κινδύνους των εμβολίων COVID
Ο Δρ David Cartland, ένας χριστιανός με τέσσερα παιδιά, έχει υποβληθεί σε μια διαδικασία «28 μηνών», η οποία θα μπορούσε τελικά να δει ένα δικαστήριο του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου να ανακαλεί την άδεια άσκησης της ιατρικής τον Οκτώβριο.


Η υπουργός τεχνολογίας των Μπαρμπάντος λέει ότι η κρίση COVID είχε το «πλεονέκτημα» της εισαγωγής ψηφιακής ταυτότητας
«Σε σχέση με αυτό, κάθε άτομο έχει επίσης μια νέα ψηφιακή ταυτότητα», δήλωσε η Marsha Caddle. «Είχαμε περίπου 90% απορρόφηση αυτού του έργου μέχρι στιγμής και πιστεύουμε ότι τα δύο από αυτά μαζί θα είναι σε θέση να μας επιτρέψουν να ψηφιοποιήσουμε πλήρως την κυβέρνηση».


99 εκατομμύρια αρχεία ασθενών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων;!; Με όλο το σεβασμό διαφωνούμε.
Μια πολυεθνική μελέτη κοόρτης του Παγκόσμιου Δικτύου Δεδομένων Εμβολίων (GVDN) σε 99 εκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα οφέλη του COVID υπερτερούν των κινδύνων. Οι συνάδελφοί μου και εγώ διαφωνούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!