Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

ΑΙΣΧΟΣ! Κι όχι μόνο! Αποσύρθηκε μετά από ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, βιβλίο στήν Κύπρο σέ ....νηπιαγωγείο (!!!!!), που απεικόνιζε ομοφυλόφιλα ζευγάρια (ΦΩΤΟ)


Βιβλίο, για το περιεχόμενο του οποίου υπήρξε διαμαρτυρία – και το οποίο ήταν μεταξύ των 50 βιβλίων που είχαν δοθεί στο σχολείο από το Σύνδεσμο Γονέων – αποσύρθηκε από συγκεκριμένο νηπιαγωγείο της Λευκωσίας!


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ σχετικά με καταγγελίες για υλικό που δόθηκε σε μαθητές νηπιαγωγείου, ο Διευθυντής της Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Μάριος Στυλιανίδης, αφού επιβεβαίωσε ότι όντως ευσταθεί ότι αυτό το βιβλίο δόθηκε σε νηπιαγωγείο, είπε ότι το διερεύνησαν και διαφάνηκε ότι στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο έγινε μια δωρεά 50 βιβλίων πέρσι από τον Σύνδεσμο Γονέων.

«Φαίνεται ότι μεταξύ των 50 βιβλίων ήταν και το συγκεκριμένο και από φέτος τον Σεπτέμβρη, το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο έκανε ένα πρόγραμμα δανειστικής βιβλιοθήκης για να παίρνουν τα παιδιά κάποια από αυτά τα βιβλία, δηλαδή το κάθε παιδί να παίρνει ένα βιβλίο σπίτι κάποιες μέρες, να το διαβάζει με τους γονείς κ.λπ. 

Για το συγκεκριμένο βιβλίο υπήρξε αντίδραση από μητέρα και το σχολείο το απέσυρε όταν ήρθαν κοντά του αυτές οι διαμαρτυρίες», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Στυλιανίδης επανέλαβε ότι έγινε διερεύνηση των συγκεκριμένων καταγγελιών, σημειώνοντας ότι «ναι, όντως ευσταθεί ότι αυτό το βιβλίο δόθηκε σε νηπιαγωγείο».

«Έκανε μια δωρεάν ο Σύνδεσμος Γονέων, το σχολείο φαίνεται δεν έψαξε καλά τα βιβλία για να δει μήπως είχε κάτι το οποίο μπορούσε να αποφευχθεί, το έδωσαν και όταν υπήρξε διαμαρτυρία το αφαίρεσαν. 

Όμως τα σχολεία έχουν δικαίωμα, είτε να αγοράζουν, είτε να χρησιμοποιούν τέτοια βιβλία είτε επιλέγοντας από τον κατάλογο που εγκρίνει ο Διευθυντής Δημοτικής και είναι αναρτημένος στο διαδίκτυο, ή από κατάλογο που εγκρίνει ο διδασκαλικός σύλλογος», συμπλήρωσε.

Πολλά σχολεία, συνέχισε ο κ. Στυλιανίδης, αγοράζουν βιβλία για να ενισχύσουν την βιβλιοθήκη τους και μπορεί αυτή η βιβλιοθήκη να λειτουργεί και ως δανειστική για παιδιά.

«Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό εδώ. Το μεμπτό είναι εκεί όπου επιλέγονται κάποια βιβλία, τα οποία προκαλούν. 

Φαίνεται ότι αυτό το βιβλίο προκαλεί. Έχει αποσυρθεί», κατέληξε.

Η επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας

Με επιστολή τους προς την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, οι Eνεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών διαμαρτύρηθηκαν για υλικό που όπως αναφέρουν, δόθηκε σε μαθητές νηπιαγωγείου, ζητώντας να γίνει «άμεση έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος διοχέτευσε το προαναφερόμενο υλικό».

Στην επιστολή ανέφεραν ότι «αυτές οι εικόνες, πρωτίστως προσβάλλουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας» και ότι «το μόνο που μπορεί να επιφέρουν στα παιδιά και δη του νηπιαγωγείου, είναι σύγχυση ταυτότητας».

Τέλος, στην επιστολή τονίστηκε το αίτημα για διεξαγωγή έρευνας και σημειώνει ότι οι Eνεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών θα επιδείξουν μηδενική ανοχή.

   

Πηγή: ΚΥΠΕ

orthodoxianewsagency

…………………………………………

ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ. ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου: minister@moec.gov.cy

και Κοιν. Διευθυντής Προέδρου Κυπριακής Δημοκρατίας

Θέμα: Ανάρμοστο και ανήθικο υλικό σε νηπιαγωγεία

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και κατ’ επέκταση στα όσα σαθρά διαδραματίζονται γύρω μας τον τελευταίο καιρό, απαιτούμε ως κύπριοι πολίτες, μέλη του κοινωνικού συνόλου της χώρας μας, την άμεση έρευνα για να διαπιστωθεί ποιός διοχεύτευσε το προαναφερόμενο υλικό, το οποίο και επισυνάπτεται, σε παιδάκια του νηπιαγωγείου.

Αυτές οι εικόνες, πρωτίστως προσβάλλουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας, το κάθε τι φυσιολογικό και παραπέμπουν σε ψυχανώλους ανθρώπους, που ακολουθούν κατά πόδας τα δυτικά πρότυπα.

Τονίζουμε, ότι θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή σε τέτοιες ύπουλες προσπάθειες ψυχικού εκφυλισμού των παιδιών μας και προαγωγή τους στα ψυχανώμαλα πρότυπα του οποιουδήποτε.

Κανένα παιδάκι δεν είναι δυνατόν να θεωρείται ότι ευημερεί, μεγαλώνοντας εκτός της φύσης του. Τέτοιες εικόνες το μόνο που μπορεί να επιφέρουν στα παιδιά και δη του νηπιαγωγείου, είναι σύγχιση ταυτότητας και άλυτα ψυχολογικά θέματα τα οποία και δύνανται να τα επηρεάσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Κανένας σεξουαλικός προσανατολισμός, όπως αρέσκονται να τον ονομάζουν, δεν μπορεί να αποπροσανατολίζει τα παιδιά μας εκτός των φυσιολογικών πλαισίων και μάλιστα εν αγνοία των γονέων τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ενδελεχή έρευνα για την προέλευση αυτών των εικόνων, καθώς και την άμεση απόσυρση τους από τα οποιαδήποτε σχολεία.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιφυλασσόμεθα όλων των νομικών μας δικαιωμάτων.

Μετά τιμής,

Νικόλας Προδρόμου,

Πρόεδρος,

Ενεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Περισσότερα εδώ: https://cyprushunters.com.cy

Γραφείο Τύπου

https://aktines.blogspot.com/2024/02/blog-post_641.html

2 σχόλια:

 1. Πρέπει νά αντιληφθούμε ότι οι άριστα οργανωμένοι νεοταξίτες - νεοεποχίτες δουλεύουν ν υ χ θ η μ ε ρ ό ν τήν ίδια ώρα ακριβώς που εμείς κοιμώμενοι βλέπουμε ....έγχρωμα όνειρα!
  Δέν μιλάμε πλέον γιά τίς "μακρυνές" ΗΠΑ, μιλάμε γιά τήν διπλανή μας πόρτα τήν Κύπρο μας, αλλά καί τήν Πατρίδα μας που ήδη απλώνεται ως επικίνδυνη γάγγραινα όλο αυτό τό ισοπεδωτικό σκηνικό της δυσωδίας!
  Καί τί κάνουμε ως γονείς καί ως άνθρωποι;
  Παρακολουθούμε;
  Απαθώς;
  Δήθεν ανήμποροι;
  Πώς αντιδρούμε;
  Τά δεχόμαστε;
  Τά υιοθετούμε όλα αυτά τά απερίγραπτα α ρ ρ ω σ τ η μ έ ν α ;
  Ασφαλώς όχι!
  Έ, τότε πώς θά αντιδράσουμε;
  Γιά σκεφτείτε......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι ελίτ μισάνθρωποι παιδοφιλοι αυτοανακηρύχθηκαν ιδιοκτήτες την φάρμας των ζώων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!