Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Δημοκρατικός (...) γερουσιαστής, προωθεί τόν σατανισμό (!) στό Καπιτώλιο της Πολιτείας της Αριζόνα! ΗΜΑΡΤΟΝ !



«Έχουμε τήν χάρη (;!;!;!) της παρουσίας των λειτουργών και των μελών του Σατανικού Ναού της Αριζόνα»!...





Την Τετάρτη, ο γερουσιαστής της πολιτείας της Αριζόνα Juan Mendez (D) τίμησε με υπερηφάνεια τους σατανιστές στο πολιτειακό καπιτώλιο στο Φοίνιξ.

Ο Mendez ισχυρίστηκε ότι οι σατανιστές βρίσκονται υπό «αυθαίρετη» και «τυραννική» θρησκευτική δίωξη και έδωσε στην ομάδα λαμπερούς επαίνους καθώς τους καλωσόρισε στο Καπιτώλιο πριν από μια ακρόαση επιτροπής.



«Μέλη, θα ήθελα να συστήσω μια ομάδα κατοίκων της Αριζόνα, μερικοί από την περιφέρειά μου, αλλά έχουν μέλη σε όλη την πολιτεία», δήλωσε ο Mendez καθώς μιλούσε με μάσκα κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

«Είναι εδώ σήμερα για να αντιμετωπίσουν την αυθαίρετη, τυραννική εξουσία των θρησκευτικών διώξεων που έχει προγραμματιστεί για κυβερνητική επιτροπή αργότερα σήμερα», συνέχισε. «Έχουμε τη χάρη (!!!!!!) της παρουσίας των λειτουργών και των μελών του Σατανικού Ναού της Αριζόνα».

Ο Mendez είπε στους συναδέλφους του, ενώ τραύλιζε από το μικρόφωνο, ότι οι σατανιστές βρίσκονται «στο Καπιτώλιο σήμερα για να αγωνιστούν για τα δικαιώματα των περισσότερων από 12.000 μελών του δόγματός τους και τα δικαιώματα της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης άσκησης όλων των κατοίκων της Αριζόνα».

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής συνέχισε να ισχυρίζεται ότι η ομάδα ασκεί θρησκευτικές αξίες όπως «συμπόνια, δικαιοσύνη, σωματική αυτονομία, ελευθερία λόγου, επιστήμη, ταπεινότητα και ευγενή δράση». (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

«Ως οργανωμένη θρησκεία», συνέχισε, «κάνουν ενεργά προσέγγιση και κοινωνική υπηρεσία και συμμετέχουν σε δημόσιες υποθέσεις όπου τα ζητήματά τους θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις ορθολογικές, σατανικές ιδέες τους».

«Η αποστολή του σατανικού ναού είναι να ενθαρρύνει την πίστη και την ενσυναίσθηση μεταξύ όλων των ανθρώπων», πρόσθεσε. «Αγκαλιάζουν την πρακτική κοινή λογική και τη δικαιοσύνη. Καθοδηγούνται από τη συνείδησή τους να αναλάβουν ευγενείς επιδιώξεις που εκπληρώνουν τις θρησκευτικές τους αξίες ... Τους καλωσορίζω στο βήμα σήμερα».

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής επικρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού καλωσόρισε τους λάτρεις του διαβόλου στο Καπιτώλιο με ανοιχτές αγκάλες. Οι άνθρωποι άδραξαν επίσης την ευκαιρία να τον χλευάσουν επειδή φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Τι συμβαίνει με τη μάσκα; Πώς ξέρουμε ότι μιλάει πραγματικά;» είπε ένας χρήστης στο 'X'.

Ένα άλλο άτομο είπε: «Και στην ακρόαση της επιτροπής για το νομοσχέδιο, ένας από τους σατανιστές ολοκλήρωσε την κατάθεσή του με ένα εγκάρδιο "HAIL SATAN!"»

Ο σατανισμός έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις Ηνωμένες Πολιτείες για μερικά περιστατικά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Ένα σατανικό άγαλμα που είχε ανεγερθεί μέσα στο Καπιτώλιο της Αϊόβα τον Δεκέμβριο πυροδότησε συζήτηση και οργή. Στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από έναν χριστιανό βετεράνο.

Ο βετεράνος κατηγορήθηκε τότε για «έγκλημα μίσους».

Περαιτέρω οργή προκλήθηκε όταν ένα άλλο σατανικό άγαλμα στήθηκε μπροστά από το Καπιτώλιο του Μίσσιγκαν λίγο μετά από αυτό που είχε στηθεί στην Αϊόβα. Ένας υπάλληλος των Δημοκρατικών πόζαρε με αυτό και το αποκάλεσε «σέξυ». Έχει επίσης απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις.


ΠΗΓΗ: https://thepostmillennial.com/az-democrat-senator-promotes-satanism-in-arizona-state-capitol?utm_campaign=64494


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

8 σχόλια:

  1. Τό νά γράψει κάποιος τήν φράση 'παράδειγμα πρός αποφυγή' σίγουρα είναι πολύ λίγο!
    Τέτοιοι άνθρωποι, σίγουρα καλά διαλεγμένοι γιά τήν φιλοχρηματία τους καί τήν ανυπαρξία αγωγής, ήθους καί σίγουρα πίστεως, είναι επικίνδυνοι όπου κι άν εμφανίζονται.
    Ο όψιμος αυτός - Δημοκρατικός! - υπερασπιστής των σατανιστών, (εκλεγμένους τρομάρα του! ) γιά όσους δέν θά τό ψάξουν είναι καί πατέρας δύο μικρών παιδιών!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ, ΤΙ ΣΟΪ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΥΤΟΣ;
      ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται ότι όπως είναι ο ανύπαρκτος καί διαρκώς κοιμισμένος ("πρόεδρος") Τζό, είναι καί τό περιβάλλον του καί οι πολιτικοί του κόμματός του.
    Επικίνδυνοι καί ολέθριοι, αλλά αυτά αφορούν τούς ψηφοφόρους που δέν ψάχνονται που ρίχνουν τήν ψήφο τους, είτε εκεί στίς ΗΠΑ, είτε εδώ στό Μητσοτακιστάν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τύπος είναι προφανώς καβαλημένος.
    Παρατηρήστε την ένταση και το τέντωμα στο σώμα του, τα μάτια του, τις κινήσεις και την φωνή του. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι φυσιολογικό.

    Απόψε, ένας πολύ αγαπητός φίλος πάνω στην συζήτηση έθεσε ένα βασικό ερώτημα : με ποια κριτήρια εκλέγει ο λαός τετοιους άχρηστους αλλά πρώτα από όλα τέτοιους επικίνδυνους ανθρώπους.

    Το ερώτημα αυτό θα πρέπει να μας απασχολήσει ΟΛΟΥΣ. Ναι όλους εμάς που με την ψήφο μας γινόμαστε συνεργοί στο έγκλημα εις βάρος της Πατρίδας μας και των παιδιών μας.

    Αν λοιπόν αναζητάτε απάντηση, δεν έχετε παρά να κοιτάξετε τα σκουπίδια που και πάλι εκλέξαμε.

    Και το ερώτημα παραμένει: Με ποια κριτήρια;

    Μήπως οι επιλογές μας αντικατοπτρίζουν εμάς τους ίδιους;

    Μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ρέ λεβεντιά μου 'μαύρη οχιά'!
      Είσαι ένα αστέρι!
      Άς είναι "σκουρωπό" τό όνομά σου, τά χείλη σου στάζουν μέλι καί σοφία!
      Άν περνάγαμε τό μυαλό μας καί τίς αποφάσεις μας μέσα από τήν λεγόμενη 'κρισάρα', δέν θά κάναμε όλοι εμείς τέτοιες εντελώς μά εντελώς απαράδεκτες επιλογές.
      Αλλά βλέπεις καλή μου κοπέλλα, η 'κρισάρα' απαιτεί ωριμότητα καί κριτική σκέψη.
      Από ποιά σχολεία τάχα νά προκύψουν αυτά;
      Έ;
      Όχι μόνο εμείς ως Έλληνες που μιά ζωή 'ότι νάναι' επιλέγουμε, αλλά τά ίδια ισχύουν γιά τούς Άγγλους (ειδικό κεφάλαιο αυτοί), τούς Αμερικάνους, τούς Γάλλους, τούς Γερμανούς κ.ο.κ.

      Διαγραφή
    2. Γεια σου φίλε ΘΥΜΩΜΕΝΕ!!
      Μ' αρέσεις γιατί μπαίνεις, χτυπάς με ωραίες και σταράτες κουβέντες και φεύγεις!

      Διαγραφή
    3. ....Καί σύ μου αρέσεις πολύ γιατί τά ρίχνεις χύμα καί πολύ κοφτά!

      Διαγραφή
  4. Ας ψαξουν οι φιλοι αναγνωστες(αλλα και οι συντελεστες) τις Οδυσειας για την Σατανικη Εκκλησια Αθηνων

    Εχουν και ιστιοσελιδα

    Πυραυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!