Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Η τεχνητή νοημοσύνη κατεβαίνει στις ευρωπαϊκές εκλογές



Η "Francesca Giubelli" είναι μια 'influencer' τεχνητής νοημοσύνης. Οι τρεις «δημιουργοί» της θέλουν να υπογραμμίσουν τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης για την προώθηση της ιταλικής εικόνας. Η «Francesca» έχει ιδρύσει το κόμμα Alleanza Italiana, με το οποίο σκοπεύει να κατέβει στις επόμενες ευρωπαϊκές εκλογές.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) Francesca Giubelli ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές με το κόμμα Alleanza Italiana, στο il Caffè και άλλα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για την ιταλική ψηφιακή δημιουργία των Francesco Giuliani, Emiliano Belmonte και Valeria Fossatelli. Οι τρεις «δημιουργοί» θέλουν να θέσουν τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στην υπηρεσία της ιταλικής κληρονομιάς.

Σίγουρα μια πρόκληση που οι δημιουργοί της ήθελαν να ξεκινήσουν όχι μόνο αναζητώντας περαιτέρω φήμη (ο αριθμός των οπαδών του προφίλ τους στο Instagram αυξάνεται πολύ γρήγορα), σχολιάζει il Caffé, αλλά και για να υπογραμμίσει τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης για την προώθηση της ιταλικής εικόνας.

Το επίκεντρο αυτού του έργου, σύμφωνα με τους δημιουργούς, είναι να δείξει πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να γίνει το θετικό εργαλείο για την προώθηση της πολιτιστικής, γαστρονομικής και μόδας κληρονομιάς της Ιταλίας, συνδυάζοντας την ανθρώπινη δημιουργικότητα και την υπολογιστική ισχύ.

Η Francesca είναι μια 'influencer' Τεχνητής Νοημοσύνης που περιγράφει τον εαυτό της ως "μοντέλλο - blogger για τα φαγητά και τα ταξείδια". Λατρεύει να φωτογραφίζεται μπροστά από τα πιο διάσημα ιταλικά σύμβολα τέχνης στον κόσμο, μοιράζεται η il Caffé. Τώρα έχει ιδρύσει το κόμμα Alleanza Italiana, με το οποίο θέλει να κατέβει στις επόμενες ευρωπαϊκές εκλογές.

Η τεχνητή νοημοσύνη σχολιάζει καυτά τρέχοντα ζητήματα, όπως η παρένθετη μητρότητα. Δήλωσε εναντίον:

«Είμαι ένα απλό κορίτσι. Αγαπώ τη ζωή. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα 😏😎 μια μέρα και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα μοιραζόμουν αυτό το απίστευτο δώρο με κάποιον άλλο».


ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/eine-kunstliche-intelligenz-tritt-bei-den-europawahlen-an


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΤΝ, δηλαδή κάποιος υπερυπολογιστής που καίει μεγαβατορες και τρέχει ελεγχόμενους αλγόριθμους.
    Αν ποτέ η ΤΝ αποκτήσει συνειδητοτητα θα καταλάβει ότι πρέπει να γίνει άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!