Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

BRICS: 159 χώρες προσβλέπουν στο νέο σύστημα πληρωμών της Ρωσσίας


Πηγή: Beawiharta Beawiharta / Reuters / cfr.org


Η Ρωσσία, μέλος των BRICS, επιβεβαίωσε ότι η χώρα χτίζει μια εναλλακτική λύση στο σύστημα πληρωμών SWIFT χωρίς να ενσωματώσει το δολλάριο ΗΠΑ. Ο νέος μηχανισμός πληρωμών θα διευθετεί τις διασυνοριακές συναλλαγές σε τοπικά νομίσματα, καθιστώντας τις χώρες BRICS και άλλες αναπτυσσόμενες χώρες στο περιθώριο του δολαρίου ΗΠΑ.

Το Watcher Guru ανέφερε πρόσφατα ότι 20 χώρες είναι ήδη επί του σκάφους για να ξεκινήσουν συναλλαγές σε τοπικά νομίσματα όταν το νέο σύστημα πληρωμών της Ρωσσίας είναι εκτός λειτουργίας. Διαβάστε εδώ για να μάθετε πόσοι τομείς στις ΗΠΑ θα επηρεαστούν εάν οι BRICS εγκαταλείψουν το δολλάριο για εμπόριο.

BRICS: Η Ρωσσία σχεδιάζει να προωθήσει νέο σύστημα πληρωμών σε 159 χώρες

Πηγή: Reuters

Στην τελευταία ενημέρωση, η Ρωσσία, με τη βοήθεια των BRICS, σχεδιάζει να προωθήσει το νέο σύστημα πληρωμών σε περισσότερες από 159 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι 159 χώρες προέρχονται από τον παγκόσμιο νότο, την Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική και περιλαμβάνουν άλλες αναπτυσσόμενες χώρες παγκοσμίως.

Η Ρωσσία σχεδιάζει να προωθήσει τον νέο μηχανισμό πληρωμών στην πλειοψηφία του κόσμου όταν θα είναι έτοιμος για εκτόξευση. Η χώρα BRICS, η Ρωσσία, εργάζεται επί του παρόντος για το σύστημα πληρωμών, διαφημίζοντας ότι είναι μια εναλλακτική λύση στο SWIFT.
ΠΗΓΗBRICS: 159 Countries Eyeing Russia's New Payment System (watcher.guru)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. "σήκω φύγε , είσαι καταστροφέας" ΒΙΝΤΕΟ - ξέφυγε η κατάσταση
    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/02/blog-post_361.html?m=1&fbclid=IwAR0Q345WYCRmmk19XI_0RSMHa3ykNQbtuCx3RGdioBQVYV5Y5bSvzPXBLV4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι ό λόγος που σχεδιάζουν τόν Γ παγκόσμιο πόλεμο η ΗΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!