Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Φθορίζον πορτοκαλί 'τατουάζ' προσώπου υπό υπεριώδες φώς, σέ εμβολιασμένους γιά 'C19' καί φαινόμενο "Eye Of Horus" ('Το Μάτι του Ώρου')

Μετατρέπεται το ανθρώπινο μεταιχμιακό σύστημα με στόχο την τροποποίηση της  συμπεριφοράς;




Χορηγία εικόνας: Justin Coy, PhD: Άτομο με 1 ένεση Moderna C19 και 3 δοκιμές PCR δείχνει πορτοκαλί φθορίζον τατουάζ δέρματος. Στον λευκό σκληρό χιτώνα υπάρχουν 2 αλευρώδη φωτεινά σημεία στις πλευρές της ίριδας σύμφωνα με το φαινόμενο "Eye of Horus" ("Το Μάτι του Ώρου")

Σε αυτήν την επόμενη υποστοίβα, δημοσιεύω τις εικόνες για τις οποίες μιλούσε ο Justin Coy, PhD σχετικά με το φαινόμενο "Eye of Horus" (Το Μάτι του Ώρου) που ανακάλυψε επίσης σε άτομα με ένεση C19.

Εξήγησα την έρευνα της Δρ Hildy Staninger με υπεριώδες φως στην εύρεση αυτοσυναρμολογούμενων δεικτών νανοτεχνολογίας μετά από αεροψεκασμό φυτοφαρμάκων φερομόνης στην Καλιφόρνια το 2008.

Εδώ είναι η περίληψη του άρθρου:


Εδώ είναι μια εικόνα των φθοριζόντων κηλίδων στα μάτια μετά από αυτή την ανάπτυξη φυτοφαρμάκων νανοτεχνολογίας το 2008 που ανιχνεύθηκε από την Δρ Hildy Staninger:



Όπως εξήγησε η Δρ Staninger στο άρθρο της, η επίθεση στο μεταιχμιακό σύστημα με νανοσωματίδια αυτοσυναρμολόγησης και ενδεχομένως φερομόνες, μπορεί να επηρεάσει τη μνήμη, τα συναισθήματα και υπήρχε υποψία ότι προκαλεί φόβο.

Στη συνέντευξή μου με τον Justin Coy, PhD συζητήσαμε ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να μυρίσουν τους εμβολιασμένους για C19, καθώς εκπέμπουν ένα συγκεκριμένο άρωμα. Είχα πολλούς ασθενείς να μου παραπονεθούν ότι αυτή η μυρωδιά είναι δυσάρεστη.

Η άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή της ανακάλυψης των σημαδιών του Ματιού του Ώρου στους εμβολιασμένους για  C19 είναι ότι ο Clifford Carnicom και εγώ είχαμε βρει ότι η διαφορά μεταξύ του C19 που εγχύθηκε και του μη ενέσιμου είναι η εξαιρετική ευαισθησία στα 4 HZ.


Ο Δρ Len Ber, ηγέτης του κινήματος Targeted Individual, είχε την καλοσύνη να μοιραστεί μαζί μου τη λειτουργική μαγνητική τομογραφία που δείχνει δραστηριότητα 4Hz στο μεσολόβιο σώμα - μια δομή σε κοντινή απόσταση από το μεταιχμιακό σύστημα - σε κατάσταση εγρήγορσης - εγχέεται επίσης C19. Τα 4 Hz είναι μια δραστηριότητα εγκεφαλικών κυμάτων βαθύ ύπνου. 

Αυτό δείχνει πιθανό υποσυνείδητο προγραμματισμό του υποσυνείδητου νου, επίσης γνωστό ως έλεγχος του νου. Αυτή είναι μια άλλη επίθεση στο περιβάλλον του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου. 

Το οσφρητικό σύστημα οσμής επηρεάζεται επίσης. 

Αποτελεί ενδιαφέρον πόσοι άνθρωποι έχασαν την αίσθηση της όσφρησης όταν τα νανοσωματίδια αυτοσυναρμολόγησης που ονόμασαν «Covid» αερολύθηκαν!...

Γνωρίζετε ότι αυτός είναι ένας τρόπος συναισθηματικής χειραγώγησης των ανθρώπων και επηρεασμού της μνήμης τους; 

Ο λόγος που αυτή η σύνδεση είναι ενδιαφέρουσα είναι ότι το ίδιο φαινόμενο με τη χρήση φερομονών βρέθηκε το 2008 κατά τη διάρκεια αεροψεκασμού φυτοφαρμάκων.


Εδώ είναι ένα άρθρο από το Χάρβαρντ που εξηγεί πώς λειτουργεί το σύστημα:


«Η όσφρηση και το συναίσθημα αποθηκεύονται ως μία ανάμνηση».

Dawn Goldworm, συνιδρυτής της "olfactive branding company"


Οι μυρωδιές αντιμετωπίζονται από τον οσφρητικό βολβό, τη δομή στο μπροστινό μέρος του εγκεφάλου που στέλνει πληροφορίες στις άλλες περιοχές της κεντρικής εντολής του σώματος για περαιτέρω επεξεργασία. 

Οι οσμές ακολουθούν μια άμεση διαδρομή προς το μεταιχμιακό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της αμυγδαλής και του ιππόκαμπου, των περιοχών που σχετίζονται με το συναίσθημα και τη μνήμη. «Τα οσφρητικά σήματα φτάνουν πολύ γρήγορα στο μεταιχμιακό σύστημα», δήλωσε ο Murthy.

Για δεκαετίες άτομα και επιχειρήσεις έχουν διερευνήσει τρόπους για να αξιοποιήσουν την υποβλητική δύναμη της όσφρησης. Σκεφτείτε την κολόνια ή το άρωμα που φορούσε μια πρώην αγάπη σας. 

Και μετά υπήρχε το AromaRama ή το Smell-O-Vision, πνευματικά τέκνα της κινηματογραφικής βιομηχανίας της δεκαετίας του 1950 που εμποτίζουν τις κινηματογραφικές αίθουσες με τις κατάλληλες οσμές σε μια προσπάθεια να τραβήξουν τους θεατές βαθύτερα σε μια ιστορία - και η πιο πρόσφατη ενημέρωση, το δεκαετές σύστημα 4DX, το οποίο ενσωματώνει ειδικά εφέ στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπως κουνώντας καθίσματα, χρησιμοποιώντας άνεμο, βροχή, καθώς και μυρωδιές. 

Πριν από αρκετά χρόνια, ο επιστήμονας του Χάρβαρντ David Edwards εργάστηκε σε μια νέα τεχνολογία που θα επέτρεπε στα iPhone να μοιράζονται μυρωδιές, καθώς και φωτογραφίες και κείμενα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας εξήγησε ότι η όσφρηση είναι η μόνη πλήρως ανεπτυγμένη αίσθηση που έχει ένα έμβρυο στη μήτρα και είναι αυτή που είναι η πιο ανεπτυγμένη σε ένα παιδί μέχρι την ηλικία των 10 ετών, όταν αναλαμβάνει η όραση. 

Και επειδή «η όσφρηση και το συναίσθημα αποθηκεύονται ως μία ανάμνηση», δήλωσε ο Goldworm, η παιδική ηλικία τείνει να είναι η περίοδος κατά την οποία δημιουργείτε «τη βάση για μυρωδιές που θα σας αρέσουν και θα μισείτε για το υπόλοιπο της ζωής σας».

Μίλησα για το γεγονός ότι ο στρατός έχει οπλίσει τις φερομόνες στη συνέντευξή μου με τον Justin Coy, PhD - αυτό το άρθρο είναι από το 2008:




Αμερικανοί στρατιωτικοί ερευνητές εργάζονται για να αποκαλύψουν και να αξιοποιήσουν την πιο τρομακτική χημική ουσία που μπορεί να φανταστεί κανείς: την πιο αρχέγονη μυρωδιά, τη μυρωδιά του φόβου. 

Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται από τα ζώα ως σήματα στο δικό τους είδος: για το φύλο, για την εδαφική σήμανση και πολλά άλλα. 

Συχνά ανιχνεύονται στις οσφρητικές μεμβράνες. Αλλά υπάρχουν περισσότερα στις φερομόνες από την έλξη. Πολλά ζώα έχουν φερομόνη συναγερμού που χρησιμοποιείται για να σηματοδοτήσει τον κίνδυνο. 

Οι αφίδες, για παράδειγμα, το χρησιμοποιούν για να προκαλέσουν τη φυγή των άλλων αφίδων τους.

Τώρα, ο στρατός των ΗΠΑ προσπαθεί να εντοπίσει και να αξιοποιήσει τη μυρωδιά του φόβου των ανθρώπων. 

Ο στρατός έχει υποστηρίξει μια μελέτη σχετικά με την «Ταυτοποίηση και απομόνωση των ανθρώπινων φερομονών συναγερμού», η οποία «επικεντρώθηκε στην προκαταρκτική ταυτοποίηση στεροειδών ενδιαφέροντος στον ανθρώπινο ιδρώτα φόβου». 

Το λεγόμενο «πρωτόκολλο αλεξιπτωτισμού» ήταν η μέθοδος επιλογής των ερευνητών.

Τι γίνεται όμως με την προσβλητική χρήση; Οι φερομόνες είναι αποτελεσματικές σε μικρές ποσότητες, οπότε μια ευρεία περιοχή μπορεί να καλυφθεί με λίγα μόνο λίτρα.

Δεδομένης μίας επαρκούς συγκέντρωσης, θα άρχιζαν όλοι οι εκτεθειμένοι να υποφέρουν από έναν απροσδιόριστο φόβο; 

Η μεταδοτική πτυχή σημαίνει ότι οι πληγέντες θα αρχίσουν να παράγουν φερομόνη φόβου επίσης.

Από μόνη της, η φερομόνη συναγερμού πιθανότατα δεν θα έκανε πολλά. Αλλά δεδομένης μιας εξωτερικής σκανδάλης, όπως ένας δυνατός θόρυβος, θα μπορούσε να επηρεάσει τους ανθρώπους να αρχίσουν να σφραγίζονται σαν φοβισμένα βοοειδή. Και ωστόσο, η φερομόνη συναγερμού μέλισσας προκαλεί επίθεση και όχι φυγή και η βιεννέζικη μελέτη πρότεινε ότι κάτι παρόμοιο μπορεί να ισχύει και για τους ανθρώπους - ή υπάρχουν πολλές φερομόνες που εμπλέκονται;

 Ό, τι κι αν συμβαίνει, αυτή η έρευνα είναι πιθανό να αποκαλύψει μερικούς νέους και ισχυρούς τρόπους χειραγώγησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Κάποιοι στο στρατιωτικό ερευνητικό συγκρότημα έχουν ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο στο παρελθόν. Θυμάστε τη λεγόμενη «Gay Bomb», που θα έκανε τους μαχητές του εχθρού να έλκονται ακαταμάχητα ο ένας από τον άλλο; 

Μιλώντας για αυτό, όλες αυτές οι ιστοσελίδες που διαφημίζουν φερομόνες για να σας κάνουν ακαταμάχητους στο αντίθετο φύλο δεν έχουν στην πραγματικότητα πολλές αξιοπρεπείς μελέτες για να τις υποστηρίξουν, ένα θέμα που διερεύνησα στο περιοδικό Fortean Times του περασμένου μήνα.

Εδώ είναι ένα άλλο άρθρο του στρατού που οπλίζει τις φερομόνες:



Τι θα γινόταν αν μπορούσε να απελευθερώσει μια χημική ουσία που θα έκανε τους στρατιώτες ενός αντίπαλου στρατού να σκέφτονται περισσότερο τα φυσικά χαρακτηριστικά των συστρατιωτών τους παρά την απειλή που θέτει ο εχθρός; Και έτσι γεννήθηκε η «ομοφυλοφιλική βόμβα» ("Gay Bomb"). 

Δεν πρόκειται για προϊόν θεωρητικών συνωμοσίας, τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν σε έναν παρατηρητή βιολογικών όπλων στο Ώστιν του Τέξας επιβεβαιώνουν ότι ο στρατός των ΗΠΑ διερεύνησε την ιδέα.

Συμπεριλήφθηκε σε ένα CD-ROM που παρήχθη από τον αμερικανικό στρατό το 2000 και υποβλήθηκε στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών το 2002. Τα έγγραφα δείχνουν ότι ζητήθηκαν 7,5 εκατομμύρια δολλάρια για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου όπλου "Gay Bomb".

Τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν στο Sunshine Project στο πλαίσιο ενός αιτήματος ελευθερίας πληροφοριών με τίτλο «Harassing, Annoying and Buy Guy Identifying Chemicals» περιλαμβάνει αρκετές προτάσεις για τη στρατιωτική χρήση χημικών ουσιών που θα μπορούσαν να ψεκαστούν σε εχθρικές θέσεις. 

«Ένα δυσάρεστο αλλά μη θανατηφόρο παράδειγμα θα ήταν τα ισχυρά αφροδισιακά, ειδικά αν η χημική ουσία προκάλεσε επίσης ομοφυλοφιλική συμπεριφορά», λέει η πρόταση από το εργαστήριο Wright της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ντέητον του Οχάϊο.

Λειτουργεί η Cabal για να επηρεάσει τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις των ανθρώπων με την ένεση C19 που αυτοεξαπλώνεται επηρεάζοντας το μεταιχμιακό σύστημα; 

Χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση και όχι μόνο εκδηλώνεται ως φαινόμενο διεύθυνσης MAC αλλά και ως tatoo προσώπου; 

Είναι η μυρωδιά που εκπέμπεται από το C19 μέρος της κοινωνικής μηχανικής και της χειραγώγησης της κοινωνίας; 

Ποιες είναι οι φερομόνες που εκπέμπονται από το C19 που εγχέεται προγραμματισμένο; 

Είναι ο φόβος και συμβάλλει στην επιδημία άγχους και κρίσεων πανικού που βλέπουμε τόσο στο C19 που εγχέεται όσο και σε εκείνους που επηρεάζονται από την αποβολή;

Ακριβώς ως υπενθύμιση, αυτό δείχνει ότι τίποτα δεν είναι ορατό στο πρόσωπο ενός εμβολιασμένου ατόμου C19, μέχρι να ανάψει ο φακός UV 365 nm. Αυτό συμβαίνει όταν το πορτοκαλί τατουάζ προσώπου είναι ορατό. Όπως εξήγησε ο Justin Coy, θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο το μέτωπο, δείτε αυτό το βίντεο:

Αυτά είναι τα νημάτια που βγαίνουν από το εμβολιασμένο με C19 δέρμα. Μπορείτε να τα ανιχνεύσετε αφού το άτομο κάνει ένα ζεστό ντους και στη συνέχεια να επιθεωρήσει το δέρμα με το υπεριώδες φως φλας των 365nm. 

Αυτά τα νημάτια, όπως και τα morgellons, είναι τεχνητή ευφυής συνθετική μορφή ζωής, ευαίσθητα και έλκονται από βιοφωτόνια ή οποιοδήποτε συστατικό του ανθρώπινου σώματος, όπως τα μαλλιά. 

Εάν αυτά αποβάλλονται από τους εμβολιασμένους C19 όπως έχουν βρεθεί ότι κάνουν στην έρευνα του Justin Coy και έλκονται από το ανθρώπινο δέρμα, είναι αυτός ένας τρόπος με τον οποίο η αποβολή μεταγγίζεται στους C19 ανεμβολίαστους; 

Εάν αυτά τα νήματα μεταφέρονται στον αέρα και στη συνέχεια εισπνέονται ή μεταφέρονται μέσω της αφής, είναι αυτός ένας από τους μηχανισμούς απόρριψης;


Θυμηθείτε, τα έγγραφα της δοκιμής της Pfizer δείχνουν ότι η εισπνοή του αέρα γύρω από ένα εμβολιασμένο άτομο μπορεί να σας κάνει να εμβολιαστείτε ως μη εμβολιασμένο άτομο.



Έχω εξετάσει πολλά μη εμβολιασμένα άτομα C19 με υπεριώδες φως 365 nm και μέχρι στιγμής είναι είτε εντελώς καθαρά, είτε μερικά έχουν πορτοκαλί τατουάζ γύρω από τη μύτη τους. Λίγοι έχουν κάποιες κουκκίδες στο μέτωπό τους, αλλά αυτό είναι σπάνιο και δεν έχω δει ποτέ το πλήρες φωτεινό πορτοκαλί τατουάζ σε ολόκληρο το μέτωπο, όπως μου έδειξε ο Justin σε πολλά άτομα εμβολιασμένα με C19.

Αν δεν έχετε δει την πρωτοποριακή μας συνέντευξη, μπορείτε να τη βρείτε εδώ:


Είναι, άρα γε, τυχαίο ότι αυτό το 'τατουάζ' είναι ορατό στο μέτωπο;

Αποκάλυψη 13:16 -13:17

Αποκ. 13,15        καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.

Αποκ. 13,15               Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση το είδωλον του θηρίου. Ακόμη δε του επετράπη να ενεργήση, ώστε να φονευθούν όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν το είδωλον του θηρίου.

Αποκ. 13,16        καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,16               Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).

Αποκ. 13,17        καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,17               Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μελέτη βλάβης εμβολίου με 90 εκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα Covid
Μια μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους και αξιολόγησε δεδομένα από 90 εκατομμύρια εμβολιασμένα άτομα παγκοσμίως δείχνει σημαντικούς κινδύνους με τον εμβολιασμό κατά του Covid.


Ομάδα ιατρών καταθέτει φιλικό σημείωμα εναντίον του Μπάιντεν σε αγωγή λογοκρισίας COVID-19
Προειδοποιούν ότι η καταστολή πληροφοριών που σχετίζονται με τον COVID σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλα θέματα όπως ο τρανσέξουαλ, η άμβλωση και άλλα εμβόλια.


Μελέτες αυτοψίας αποκλείουν τη μυοκαρδίτιδα από λοίμωξη SARS-CoV-2
Δηλώσεις από υπηρεσίες δημόσιας υγείας που υποδηλώνουν ότι η λοίμωξη SARS-CoV-2 προκαλεί περισσότερη μυοκαρδίτιδα από τα εμβόλια είναι ψευδείς ισχυρισμοί.




Ξαφνικά και απροσδόκητα: Πέθανε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Andreas (Andy) Brehme
Καρδιακή ανακοπή τη νύχτα σε ηλικία 63 ετών!!!

Ήταν ένα από τα πρόσωπα της ομάδας της Γερμανίας που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990: ο αμυντικός Andreas "Andy" Brehme. Ήταν αυτός που μετέτρεψε το πέναλτι για να εξασφαλίσει τη νίκη στον τελικό εναντίον της Αργεντινής. Το γκολ του πέναλτι τον έκανε θρύλο.

Τη νύχτα από Δευτέρα προς Τρίτη, ο Brehme πέθανε απροσδόκητα στον ύπνο του στο διαμέρισμά του σε ηλικία 63 ετών. Η επίσημη αιτία θανάτου: καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Bild», μια κλήση έκτακτης ανάγκης ελήφθη από το κέντρο συντονισμού διάσωσης στις 11:30 μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας. Στη συνέχεια, ο Brehme μεταφέρθηκε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης της κλινικής στην Ziemssenstraße. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή στο δρόμο προς το νοσοκομείο. Αλλά οποιαδήποτε βοήθεια ήρθε πολύ αργά.

Η σύντροφός του Susanne Schaefer δήλωσε σε συνέντευξή της στο πρακτορείο ειδήσεων dpa: «Με βαθιά θλίψη ενημερώνω εκ μέρους της οικογένειας ότι ο σύντροφός μου Andreas Brehme πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα απόψε ως αποτέλεσμα καρδιακής ανακοπής. Σας ζητάμε να διατηρήσετε την ιδιωτικότητά μας και να αποφύγετε να κάνετε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Ο Brehme γεννήθηκε στο Αμβούργο. Ως παίκτης, έπαιξε για Saarbrücken, Kaiserslautern, Bayern Munich, Inter Milan και Real Zaragoza. Σε 86 διεθνείς εμφανίσεις, ο αμυντικός σημείωσε οκτώ γκολ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, ο θάνατος του φίλου και μέντορά του Franz Beckenbauer στις αρχές του έτους τον έπληξε σκληρά. Τώρα επέζησε από τον αυτοκράτορα μόνο 44 ημέρες.

Ο Brehme αφήνει πίσω την σύντροφό του και δύο ενήλικες γιους από το γάμο του.




Η άθεη διορισμένη από το Βατικανό Mariana Mazzucato λέει ότι οι στόχοι του ΟΗΕ υπέρ των αμβλώσεων πρέπει να αποτελέσουν τη βάση του «κοινού καλού»
Το μέλος της Ποντιφικής Ακαδημίας για τη Ζωή, Mariana Mazzucato, πρότεινε ένα επαναπροσδιορισμένο «πλαίσιο» για το κοινό καλό, ευθυγραμμιζόμενο με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και απηχώντας τα παγκοσμιοποιημένα συναισθήματα που εξέφρασε ο Πάπας Φραγκίσκος.



Καρδίτσα: Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο 40χρονης – Κατέρρευσε ενώ περπατούσε



Γρεβενά: Γιατρός του νοσοκομείου πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε εξετάσεις
Σε ηλικία 53 ετών


ΑΠΑΤΗ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ - Κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό δημοσιεύει ψεύτικο έγγραφο που δημιουργήθηκε από AI για αρουραίο με γιγαντιαίο μόριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!