Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Εμετικό!...

Το NHS λέει ότι το γάλα τρανσέξουαλ που προκαλείται από φάρμακα είναι εξίσου καλό για τα μωρά με το φυσικό μητρικό γάλα

Παρά τις παρενέργειες στην καρδιά ενός μωρού.


Το NHS λέει ότι το γάλα «θηλασμού» που προκαλείται από φάρμακα και παράγεται από βιολογικούς άνδρες που προσδιορίζονται ως τρανσέξουαλ είναι εξίσου καλό με το φυσικό μητρικό γάλα για μωρά.

Όχι, δεν πρόκειται για άρθρο του Babylon Bee.

Σε επιστολή προς τους ακτιβιστές, το University of Sussex Hospitals NHS Trust (USHT), δήλωσε ότι το γάλα που παράγεται από τις τρανς γυναίκες μετά τη λήψη ενός συνδυασμού φαρμάκων είναι «συγκρίσιμο με αυτό που παράγεται μετά τη γέννηση ενός μωρού», αναφέρει η Telegraph.

Το διεμφυλικό γάλα «θηλασμού» μπορεί να παραχθεί από βιολογικούς άνδρες εάν λαμβάνουν την ορμόνη προγεστερόνη, η οποία δημιουργεί αδένες που παράγουν γάλα, σε συνδυασμό με ένα φάρμακο όπως η δομπεριδόνη, η οποία τους καθιστά γαλακτικούς.

«Η δομπεριδόνη, επίσης γνωστή με την εμπορική ονομασία Motilum, δεν προοριζόταν για αυτό, αλλά συνταγογραφείται εκτός ετικέτας από τους γιατρούς, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο κατασκευαστής, η Janssen, συνιστά να μην το κάνουν λόγω πιθανών παρενεργειών στην καρδιά ενός μωρού», αναφέρει η εφημερίδα.

Το εν λόγω καταπίστευμα ήταν επίσης υπεύθυνο για τη δημιουργία των «πρώτων κλινικών και γλωσσικών κατευθυντήριων γραμμών που υποστηρίζουν τα τρανς και μη δυαδικά άτομα που γεννούν» στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε μια προσπάθεια να είναι πιο «περιεκτικό».

«Οι άνδρες, όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται ή περιγράφουν τον εαυτό τους, δεν μπορούν να θηλάσουν», δήλωσε η Milli Hill, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών στον τοκετό.

Τα συναισθήματά της επαναλήφθηκαν από τη Maya Forstater, διευθύντρια της ομάδας εκστρατείας Sex Matters (Το φύλο έχει σημασία), η οποία δήλωσε: «Για έναν διευθύνοντα σύμβουλο και ιατρικό διευθυντή ενός τραστ του NHS να δίνει προτεραιότητα στις τρανς ταυτότητες έναντι του τι είναι καλύτερο για τις μητέρες και τα μωρά τους είναι βαθιά ανησυχητικό».

Ωστόσο, το καταπίστευμα αρνήθηκε να υποχωρήσει, ισχυριζόμενο: «Εμμένουμε στα γεγονότα της επιστολής και στα αναφερόμενα αποδεικτικά στοιχεία που τα υποστηρίζουν».

Αυτά τα «στοιχεία» βασίζονται σε μια μελέτη του 2022, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο «θηλασμός» των τρανσέξουαλ δεν παρήγαγε παρενέργειες στα μωρά, παρά το γεγονός ότι η μελέτη διήρκεσε μόνο 5 μήνες και δεν συγκέντρωσε μακροπρόθεσμα δεδομένα.

Όπως έχουμε τονίσει προηγουμένως, το NHS είναι πλήρως συνδεδεμένο με το «μήνυμα» όταν πρόκειται για τον τρανς ακτιβισμό.

Πέρυσι αποκαλύφθηκε ότι ο αριθμός των παιδιών που τοποθετούνται σε αναστολείς εφηβείας για «φροντίδα επιβεβαίωσης φύλου» έχει διπλασιαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε ένα χρόνο, παρά το γεγονός ότι ο κυβερνητικός φορέας δήλωσε ότι θα σταματήσει την πρακτική εκτός κλινικών δοκιμών.

Τον Νοέμβριο, το NHS ανέπτυξε επίσης ένα νέο σύστημα πληροφορικής ύψους 450 εκατομμυρίων λιρών που επιτρέπει στις μαίες μόνο να καταχωρούν την «ταυτότητα φύλου» των νεογέννητων μωρών και όχι το βιολογικό τους φύλο.

Η υπηρεσία που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους ξοδεύει τεράστια χρηματικά ποσά ρωτώντας τους ασθενείς, κυρίως ηλικιωμένους, με ποιο φύλο προσδιορίζονται.

Το 2022, ένα αίτημα του νόμου για την ελευθερία της πληροφόρησης αποκάλυψε ότι μόλις 29 από τα 124 νοσοκομεία του NHS στην Αγγλία με μαιευτικές μονάδες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις λέξεις «γυναίκα» ή «μητέρα» για να αναφερθούν στην εγκυμοσύνη, ενώ όλα τα άλλα περιλαμβάνουν όρους όπως «άτομα που γεννούν» ή «έγκυες».







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Μ π λ ι ά χ χ χ χ χ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα ειναι τα βδελυρα οντα που μιλαει η Αποκαλυψη του Ιωαννη και οχι μονον στα ματια του Θεου αλλα και ανθρωπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!