Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ευρωπαίοι επιστήμονες καταρρίπτουν τις ενέσεις δηλητηρίου C19 mRNA και παρέχουν ένα ΦΥΛΛΑΔΙΟ για ΔΙΑΝΟΜΗ σε όλους για ΕΚΤΥΠΩΣΗ και ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ


Δημοσιεύθηκε από MWGFD; δημοσιεύθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2024
Συγγραφείς: Prof. Dr. Klaus Steger, μοριακός βιολόγος
Prof. Dr. Alexandra Henrion Caude, επιγενετιστής

Ήρθε η ώρα! Όλοι μπορούν πλέον να συμβάλουν ενεργά στον τερματισμό της παραπληροφόρησης. Στη συνέχεια, δημοσιεύουμε το δισέλιδο «Game Over» που ανακοινώθηκε πρόσφατα στο άρθρο «modRNA – The True Danger» στα γερμανικά και τα αγγλικά (βλ. συνημμένα φυλλάδια).

Όλα τα χαρτιά είναι ήδη στο τραπέζι, ακόμη και αν οι BioNTech/Pfizer και Moderna εξακολουθούν να είναι σίγουρες για τη νίκη. Οι δύο επιστήμονες, ο καθηγητής Dr. Klaus Steger και η καθηγήτρια Dr. Alexandra Henrion Caude, με την υποστήριξη του Dr. Michael Palmer, κηρύσσουν το παιχνίδι τελειωμένο. Σε δύο σελίδες, οι επιστήμονες διαλύουν ανεπίσημα τους μύθους των κατασκευαστών εμβολίων.

Ο μοριακός βιολόγος καθηγητής Dr. Klaus Steger, ο οποίος με καθαρό επιστημονικό θάρρος εξέθεσε το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2023 ως μια καθαρή εκστρατεία μάρκετινγκ (βλ. άρθρο https://www.mwgfd.org/2023/11/faktencheck-zur-medizin-nobelpreisverleihung-2023/) και η Γαλλίδα γενετίστρια που ειδικεύεται στον τομέα του RNA και της επιγενετικής, καθηγήτρια Dr. Alexandra Henrion Caude, εύκολα αντικρούουν τους ψευδείς ισχυρισμούς κατασκευαστών και πολιτικών, οι οποίοι μεταδίδονται από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης με πειθήνιο και απερίσκεπτο τρόπο. Με βάση αξιόπιστα επιστημονικά αποτελέσματα, δείχνουν επίσης πόσο επικίνδυνη είναι η τεχνολογία «εμβολίων» mRNA ως τέτοια. Ήδη στο άρθρο (https://www.mwgfd.org/2024/01/modrna-die-wahre-gefahr/) της 29ης Ιανουαρίου 2024, ο καθηγητής Dr. Klaus Steger δείχνει έντονα πώς ο «εμβολιασμός» με τεχνολογία modRNA μοιάζει με την είσοδο μιας ορδής δούρειων ίππων στο σώμα μας. Οι υποσχέσεις ασφάλειας της φαρμακοβιομηχανίας διαλύονται η μία μετά την άλλη.

Εδώ τί μας είπαν:

  • »Είναι εμβόλιο«
  • »Είναι mRNA«
  • »Το εμβόλιο παραμένει στους μυς σας«
  • »Το σώμα σας παράγει μόνο το επιθυμητό αντιγόνο«
  • »Το mRNA δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο DNA«

Διαβάστε και διανείμετε το φυλλάδιο, το οποίο δείχνει με εύκολο στην κατανόηση τρόπο, βάσει έγκυρων επιστημονικών αποτελεσμάτων, ότι η ίδια η τεχνολογία «εμβολίων» που βασίζεται στο mRNA είναι το πρόβλημα!


GAME OVER για την τεχνολογία «εμβόλιο» που βασίζεται σε mRNA

1. Αυτό σας λένε: «Είναι εμβόλιο», αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια

Εδώ είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

Δεν είναι "εμβόλιο", επειδή πληροί όλα τα κριτήρια ενός γενετικά τροποποιημένου προϊόντος [1]. Περιέχει συνθετικά παραγόμενο τροποποιημένο mRNA συσκευασμένο μέσα σε λιπιδικά νανοσωματίδια που έχουν την ικανότητα να επιμολύνουν τα κύτταρά μας.

Δεν είναι «εμβόλιο», γιατί κυκλοφορεί στο σώμα και στα κύτταρά μας χωρίς να γίνεται αντιληπτό ως ξένο – σε αντίθεση με τα σωματίδια των συμβατικών εμβολίων [2].

Δεν είναι «εμβόλιο», γιατί το 2021, ο σκοπός του εμβολιασμού αναθεωρήθηκε και ο ορισμός του άλλαξε. Σύμφωνα με τα νέα «πρότυπα», «εμβόλια» δεν χρειάζεται να δημιουργήσουν ανοσία ειδικά έναντι μιας ασθένειας, αλλά απαιτείται μόνο να προκαλέσουν μια ανοσολογική απόκριση, ακόμα κι αν αυτή η απόκριση είναι μη ειδική ή ανεπιθύμητη [3].

Δεν είναι «εμβόλιο», γιατί κατά την είσοδο στα κύτταρά μας, το τροποποιημένο mRNA πειράζει τα κύτταρά μας για να τα αναγκάσει να παράγουν ξένες πρωτεΐνες, η φύση των οποίων είναι εν μέρει απρόβλεπτη [4].

Δεν είναι «εμβόλιο», γιατί μετά τη λήψη μιας ένεσης με βάση το mRNA, αρχικά θεωρούμαστε ακόμα «μη εμβολιασμένοι». Θα χρειαστούν άλλες δύο εβδομάδες προτού οποιεσδήποτε ιατρικές αρχές θεωρήσουν ότι είστε «εμβολιασμένοι». 

Ως αποτέλεσμα, αναφορές σε ανεπιθύμητες ενέργειες (συμπεριλαμβανομένης της νοσηλείας και του θανάτου) που μπορεί να εμφανιστούν εντός αυτών των πρώτων δύο εβδομάδων μετά τον εμβολιασμό απλά δεν θα μετρηθούν, αν αναφερθούν καθόλου. Ομοίως, είναι δύσκολο να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε αξίωση για αποζημίωση.

Δεν είναι «εμβόλιο», γιατί προορίζεται να λαμβάνετε αναμνηστικά σε τακτική βάση. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες ενέσεις οδηγούν στην αδιάκοπη παραγωγή του αντιγόνου, πιθανώς πολλών αντιγόνων [4]. Αυτό διαφέρει από μια φυσική μόλυνση, στην οποία το αντιγόνο εισβάλλει στο σώμα μας περιστασιακά και παροδικά. Αυτή η συνεχιζόμενη παρουσία του ίδιου αντιγόνου αναπόφευκτα αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα [5]


2. Αυτό σας λένε: «Είναι mRNA», αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. [7]. Αυτό το modRNA μιμείται το mRNA, αλλά έχει πλήρως διαφορετικά χαρακτηριστικά:

Δεν είναι αγγελιοφόρο RNA (mRNA), είναι τροποποιημένο mRNA (modRNA) [6]. [7]. Αυτό το modRNA μιμείται το mRNA, αλλά έχει πλήρως διαφορετικά χαρακτηριστικά:

Δεν είναι mRNA, γιατί αποτελείται από έναν νέο συνθετικό γενετικό κώδικα. Ένα γράμμα του γενετικού κώδικα, το U, το οποίο είναι φυσική ουριδίνη, αντικαθίσταται συστηματικά από το Psi, το οποίο είναι η συνθετική Ν1-μεθυλ-ψευδουριδίνη (m ).

Είναι modRNA, γιατί είναι άγνωστο εάν και πότε αποικοδομείται. Η αλλαγή του U σε Psi κάνει το modRNA λιγότερο φλεγμονώδες και αυξάνει τη μακροζωία του – από ώρες σε μήνες. Οι πιθανές επιπτώσεις αυτών των τροποποιήσεων σε επιγενετικές και μετα-μεταφραστικές ρυθμίσεις είναι ως επί το πλείστον άγνωστες. Σε αντίθεση με το φυσικό mRNA, το οποίο αποικοδομείται γρήγορα, το modRNA των «εμβολίων» του Covid-19 έχει ανιχνευθεί στο αίμα για έως και 28 ημέρες [8] και στον ιστό για έως και οκτώ εβδομάδες μετά την ένεση [9]. Η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται ως αποτέλεσμα του εγχυόμενου τροποποιημένου mRNA έχει αποδειχθεί ότι κυκλοφορεί στο αίμα για έως και έξι μήνες μετά την ένεση [10].

Είναι modRNA, επειδή η αλληλουχία άλλαξε επίσης αυξάνοντας την περιεκτικότητα σε G (γουανίνη) και C (κυτοσίνη). Αυτό ονομάζεται βελτιστοποίηση κωδικονίων, αλλά αυτή η υποκατάσταση καταστέλλει το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο είναι επίσης πολύ προβληματικό, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει την πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στους εισβάλλοντες μικροοργανισμούς [11].

Είναι DNA επιπλέον του τροποποιημένου mRNA

Είναι επίσης DNA, και αυτό είναι εντελώς απροσδόκητο. Μεγάλες ποσότητες μολυσμένου DNA έχουν βρεθεί στο εμβόλιο [12], τα αποτελέσματα του οποίου είναι ανησυχητικά με βάση τις επιστημονικές μας γνώσεις, παρουσιάζοντας τροποποιημένους κανονισμούς και κίνδυνο ενσωμάτωσης στο γονιδίωμά μας [13]. Αυτοί οι ρύποι προκύπτουν από μια αλλαγή στη διαδικασία παραγωγής.

Στην αρχική διαδικασία, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τις κλινικές δοκιμές, παρήχθη τροποποιημένο mRNA με in-vitro μεταγραφή από συνθετικό DNA που ακολουθείται από καθαρή ενίσχυση PCR. Στην τροποποιημένη διαδικασία, η οποία χρησιμοποιήθηκε στον πληθυσμό για τις εκστρατείες «εμβολιασμού» από τις κυβερνήσεις, το ιικό RNA αντίστροφα μεταγραφόμενο σε DNA κλωνοποιήθηκε σε βακτηριακά πλασμίδια, με αποτέλεσμα τη μόλυνση του προϊόντος από ένα μείγμα με βακτηριακό DNA και ιικό DNA [14].


Αυτό σας λένε: «Το εμβόλιο θα μείνει στους μυς σας», αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια Εδώ είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

Το «εμβόλιο» δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να παραμένει στους μυς, αλλά στην πραγματικότητα να ταξιδεύει στην κυκλοφορία του αίματος, στους λεμφαδένες , και ακόμη και στο μητρικό γάλα.

Τα λιπιδικά νανοσωματίδια, τα οποία περιβάλλουν το modRNA, δεν παραμένουν στην κυκλοφορία του αίματος όπως συμβαίνει με ένα συμβατικό εμβόλιο. Αντίθετα, μπορούν βασικά να εισέλθουν σε οποιοδήποτε κύτταρο του σώματός μας, συμπεριλαμβανομένων βασικών οργάνων όπως η καρδιά, ο εγκέφαλος, το συκώτι, τα νεφρά, πνεύμονες, σπλήνα, στομάχι, ωοθήκες και όρχεις [15]. [16].

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι εξαιρετικά φλεγμονώδη και τοξικά. Έτσι, οι επαναλαμβανόμενες ενέσεις θα ενισχύσουν τη βλάβη τους τα κύτταρά μας και ακόμη και τον θάνατό τους [17].

Μια κυρίαρχη σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια είναι η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα, δηλαδή η φλεγμονή της καρδιάς, ιδιαίτερα σε νεώτερους ανθρώπους. Αυτή η φλεγμονή πιθανότατα προκύπτει από μια αυτοάνοση επίθεση στα κύτταρα της καρδιάς, η οποία έλαβε τα σωματίδια που εγχύθηκαν και εξέφρασαν την πρωτεΐνη ακίδας [18]. [19]


4. Αυτό σας λένε: «Η τεχνολογία mRNA σας δίνει τη δυνατότητα να παράγετε τον επιθυμητό αγγελιοφόρο», αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. 

Εδώ είναί τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

Τα «εμβόλια είναι ασφαλή» δεν ήταν παρά ένα ψέμμα από την αρχή, γιατί ήταν αδύνατο να προβλέψουμε ότι το σώμα, που μετατράπηκε σε «εργοστάσιο», θα παρήγαγε από την άποψη των αντιγόνων καθώς και της ποσότητας του αντιγόνου. Καμμία ασφαλής δοσολογία δεν μπορεί να προσφερθεί αφού κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει τη δόση που θα παραχθεί από τα κύτταρά μας.

Η τεχνολογία mRNA έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή παράλογων προϊόντων με εντελώς απρόβλεπτες βιολογικές επιδράσεις [4].

Η αντικατάσταση του "U" από το "Psi" στον γενετικό κώδικα του modRNA οδηγεί σε μετατόπιση πλαισίου στην ανάγνωση του τριπλού που χρησιμοποιείται συνήθως για τη συναρμολόγηση του αντίστοιχου αμινοξέος της μελλοντικής πρωτεΐνης από τα ριβοσώματα. Όπως και ένα παράδειγμα, εάν ένας αγγελιοφόρος διαβάζει ALE-XAN-DRA, με καθεμία από αυτές τις τριάδες να κωδικοποιεί ένα συγκεκριμένο αμινοξύ, η αλλαγή πλαισίου θα οδηγήσει σε ανάγνωση του LEX-AND-RA. Η πρωτεΐνη που θα προκύψει θα είναι εντελώς διαφορετική και θα μικρύνει, δεδομένου ότι το "RA" είναι ατελές για να κωδικοποιήσει ένα τρίτο αμινοξύ. Η έξοδος είναι στην καλύτερη περίπτωση ουδέτερη, στη χειρότερη θανατηφόρα και σε κάθε περίπτωση μη εαυτού.


5. Αυτό σας λένε: «Το mRNA δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο DNA», αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Εδώ είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ: 

Το «εμβόλιο» mRNA μπορεί προφανώς να ενσωματωθεί στο DNA, επειδή η αλληλουχία που αντιστοιχεί σε ένα θραύσμα της ένεσης «εμβολίου» modRNA βρέθηκε στα αιμοσφαίρια του ασθενούς [20].

Το «εμβόλιο» mRNA μπορεί προφανώς να μεταγραφεί αντίστροφα σε DNA, επειδή η έκθεση ανθρώπινων καλλιεργημένων κυττάρων στο «εμβόλιο» του modRNA αποδείχθηκε ότι ενεργοποιεί τη LINE-1, η οποία παρέχει μια αντίστροφη μεταγραφάση, μετασχηματίζοντας το «εμβόλιο» mRNA σε DNA [21].

Επιπλέον, το mRNA που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη ακίδας βρέθηκε απροσδόκητα στον πυρήνα [22].

Οι προσμείξεις DNA που βρέθηκαν στις ενέσεις modRNA BioNTech/Pfizer περιέχουν μια αλληλουχία ιού πιθήκου, συγκεκριμένα την αλληλουχία προαγωγέα του ιού του Πιθήκου-40 (SV40), η οποία είναι γνωστό ότι ενισχύει τη μεταφορά του DNA στον πυρήνα. Αυτό αυξάνει περαιτέρω τον κίνδυνο ενσωμάτωσης αυτού του ξένου DNA στο γονιδίωμα των κυττάρων μας με απρόβλεπτες συνέπειες [23].

Εάν οποιοδήποτε τέτοιο συμβάν λάβει χώρα σε αρσενικά ή θηλυκά γεννητικά κύτταρα που εμπλέκονται στη γονιμοποίηση, το γονιδίωμα του απογόνου θα τροποποιηθεί επίσης.

Οποιαδήποτε γονιδιωματική ενσωμάτωση μιας αλληλουχίας που προέρχεται από «εμβόλιο» πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα την έκφραση ενός ξένου γονιδίου και παρεκκλίνουσα γονιδιακή ρύθμιση. Το τελευταίο μπορεί να οδηγήσει σε ενεργοποίηση ογκογονιδίων ή αδρανοποίηση ογκοκατασταλτικών γονιδίων, και τα δύο θα προάγουν τον καρκίνο. Αυτός ο κίνδυνος επιδεινώνεται από την ανοσοκαταστολή που παρατηρείται σε πολλά «εμβολιασμένα» άτομα, η οποία συνεπάγεται ανεπαρκή ανοσολογική άμυνα έναντι των καρκινικών κυττάρων. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι «καρκίνοι turbo».

Σύμφωνα με την επίσημη Περίληψη των Χαρακτηριστικών Προϊόντος [19, σελίδα 16] που εγκρίθηκε από τον EMA και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Δεν πραγματοποιήθηκαν μελέτες γονοτοξικότητας ούτε καρκινογένεσης».


Αναφορές: 

[1]www.doi.org/10.3390/ijms241310514 [2]www.biontech.com/int/en/home/pipeline-and-products/platforms/our-mrna-platforms.html [3]www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/imz-basics.htm [4]www.doi.org/10.1038/s41586-023-06800-3 [5]www.doi.org/10.1126/sciimmunol.ade2798 [6]www.biontech. com/int/en/home/pipeline-and-products/platforms/our-mrna-platforms.html [7]www.doi.org/10.1016/j.biopha.2021.111953 [8] www.doi.org/10.1111/apm.13294 [9] www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35148837/ [10]www.doi.org/10.1002/prca.202300048 [11]www.doi.org/10.1016/j.fct.2022.113008 [12]www.doi.org/10.31219/osf. io/b9t7m [13]www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8546411/ [14]www.ema.europa.eu/en/documents/rmp-summary/comirnaty-epar-risk-management-plan_en.pdf [15]www.cell.com/action/showPdf?pii=S1525-0016%2817%2930156-9 [16]www.doi.org/10.3390/vaccines10101651 [17]www.doi.org/10.1016/j.isci.2021.103479 [18]www.doi.org/10.3390/vaccines10081316 [19] www.ema.europa.eu/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_en.pdf [20]www.europeanreview.org/article/34685 [21]www.doi.org/10.3390/cimb44030073 [22]www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36778849/ [23]www.anandamide.substack.com/p/ executive-summary-of-the-fda-vrbpac 


Είναι η ίδια η τεχνολογία «εμβόλιο» που βασίζεται σε mRNA που δημιουργεί το πρόβλημα!

Το εγχυόμενο συνθετικά τροποποιημένο mRNA (modRNA) πειράζει τα κύτταρά μας αναγκάζοντάς τα να παράγουν ξένες πρωτεΐνες. Μερικές σχεδιάστηκαν για παραγωγή (δηλαδή η πρωτεΐνη Spike σε περίπτωση ενέσεων Covid-19), ενώ άλλες όχι. Τα τελευταία προκύπτουν μέσω του κατακερματισμού του mRNA και της μετατόπισης πλαισίου της μετάφρασης. Η παραγωγή δεν έχει διακόπτη απενεργοποίησης και μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε όργανο. Ως αποτέλεσμα, το ανοσοποιητικό μας σύστημα θα καταστρέψει προηγουμένως υγιή κύτταρα. Δύο βασικά χαρακτηριστικά του φυσικού mRNA είναι παραμορφωμένα:

Πρώτον, το φυσικό mRNA εμφανίζει μια ειδική για το κύτταρο έκφραση, η οποία εγγυάται την ανάλογη προσαρμογή σε πραγματικό χρόνο.

Αντίθετα, τα νανοσωματίδια λιπιδίων παρέχουν το modRNA εντελώς στα τυφλά.

Το DNA αναφέρεται συχνά ως το «βιβλίο της ζωής». Εντοπίζεται αποκλειστικά στον πυρήνα, εκτός από την κυτταρική διαίρεση.

Ενώ το αλφάβητό μας αποτελείται από 24 γράμματα, το DNA αποτελείται από μόνο 4 γράμματα: Α (αδενίνη), Τ (θυμίνη, που στο mRNA αντικαθίσταται από U (ουριδίνη)), G (γουανίνη) και C (κυτοσίνη).

Μέσω της διαδικασίας που αναφέρεται ως μεταγραφή, τα γονίδια που βρίσκονται στο DNA αντιγράφονται σε mRNA με το αντίστοιχα γράμματα. Το mRNA εξέρχεται από τον πυρήνα, όπου μπορεί να διαβαστεί από τα ριβοσώματα και να μετατραπεί σε πρωτεΐνη μέσω της διαδικασίας που αναφέρεται ως μετάφραση. Το DNA μπορεί να συγκριθεί με ένα βιβλίο ψησίματος, το mRNA με μια συγκεκριμένη συνταγή, και η πρωτεΐνη είναι το κέηκ που προκύπτει.

Τα κύτταρα εκπληρώνουν μια ποικιλλία εργασιών (π.χ. κύτταρα δέρματος έναντι νευρώνων) και έτσι χρειάζονται σετ από ειδικές για τα κύτταρα πρωτεΐνες (δηλαδή τα κέηκ).

Αυτά τα σετ πρωτεϊνών προσαρμόζονται συνεχώς στο χρόνο και στο χώρο, με βάση την ηλικία και τη δραστηριότητα, είτε πρόκειται για ύπνο, φαγητό, άσκηση, κατανάλωση αλκοόλ ή λήψη φαρμάκων. Σε αυτό το σύστημα, οποιαδήποτε παραγωγή ξένης πρωτεΐνης όχι μόνο καταναλώνει επιπλέον ενέργεια, αλλά επίσης διαταράσσει την ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων των κυττάρων μας.

Δεύτερον, η φυσική παραγωγή mRNA υπόκειται σε εξαιρετικά ακριβή ρύθμιση και έχει μικρή διάρκεια ζωής και τα δύο εκ των οποίων εγγυώνται γρήγορη προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες ζωής. Σε αντίθεση με αυτό, τα συνθετικά modRNAs είναι σχεδιασμένα να ενισχύουν την πρωτεΐνη χωρίς διακόπτη.

Σε αντίθεση με το modRNA, η μακροζωία του φυσικού mRNA είναι αυστηρά ρυθμισμένη. Μπορεί φυσικά να μειωθεί κατά διαφορετικούς μηχανισμούς, όπως:

- αρνητική ανάδραση που μειώνει ή σταματά την παραγωγή επιπλέον mRNA.

- ρύθμιση από microRNA που συχνά δρα με συγκεκριμένο κυτταρικό τρόπο.

- ένζυμα αποικοδόμησης RNA (RNases) που αποικοδομούν το mRNA.


ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:

https://www.mwgfd.org/wp-content/uploads/2024/02/Game-Over_modRNA_dt-Version-1.pdf

ΑΓΓΛΙΚΑ:

https://www.mwgfd.org/wp-content/uploads/2024/02/GameOver_modRNA_en.pdf


ΠΗΓΗ: https://www.mwgfd.org/2024/02/die-mrna-basierte-impfstoff-technologie-game-over/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!