Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Γενετική συγκομιδή - Οι παγκοσμιοποιητές πιέζουν για τη συλλογή του DNA σας για να στοχεύσουν και να ελέγξουν τη συμπεριφορά σας


Μια ανυποψίαστη συμμαχία μεταξύ του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) και της Royal Mail δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει μια μάλλον αμφίβολη φιλανθρωπική οργάνωση που προσφέρει £ 10 σε όποιον υποβάλλει το DNA του σε αυτούς.

Περίπου 20 εκατομμύρια πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν «έρθει σε τυχαία επαφή» και τους ζητήθηκε να υποβάλουν το DNA τους.

 

Η λεγόμενη φιλανθρωπική οργάνωση «Our Future Health» προωθεί την προσφορά υπό την αιγίδα της μελέτης του DNA σας με σκοπό «τα μελλοντικά οφέλη για την υγεία των ανθρώπων...» Για περισσότερα σχετικά με αυτό πηγαίνετε εδώ.

 

Αυτή η υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση και χρηματοδοτούμενη επιχείρηση έρευνας ανθρώπινου DNA σας δίνει την αίσθηση κρυφού απώτερου κινήτρου;

 

-Είναι αυτό το εθνικό αίτημα μέρος μιας διαδικασίας αξιολόγησης DNA για τη μελέτη εκείνων που έχουν εμβολιαστεί με εμβόλια mRNA...; Και τι γίνεται με τη μελέτη των επιπτώσεων στο ατομικό DNA με γραφένιο και 5G ...;

 

Σκεφτείτε αυτό σε σχέση με το διαδίκτυο των πραγμάτων.


Παρ' όλο που μπορεί να μην ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ιδέα πίσω από αυτό το έργο θα επεκταθεί παγκοσμίως;

 

Επιπλέον, αυτοί που ενεργούν για τη λατρεία της εξουσίας των παγκοσμιοποιητών που έχουν πρόσβαση στο DNA σας από τη βάση δεδομένων θα σας κάνουν έναν ανυποψίαστο στόχο μια μέρα;

 

Με άλλα λόγια - Έχετε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά;

 

* Είστε κάποιος με υψηλή ακεραιότητα.

* Γνωρίζετε τη μεγαλύτερη εικόνα βλέποντας μια υψηλότερη προοπτική μέσω ενός εναλλακτικού φακού.

* Έχοντας αφυπνιστεί, αισθάνεστε ηθικά ευσυνείδητα υποχρεωμένος να είστε ακτιβιστής, έχοντας τη συνείδηση να ενεργείτε για το τι είναι δίκαιο, σωστό και δίκαιο...

* Ο ακτιβισμός σας βασίζεται στην αποκάλυψη της εταιρικής εγκληματικής δραστηριότητας, της προδοτικής κυβερνητικής και πολιτικής διαφθοράς...

* Υποστηρίζετε πλήρως τη δεύτερη τροπολογία.

* Υποστηρίζετε φιλοσυνταγματικές απόψεις...

 

-Τσεκάρατε όλα τα κουτιά; Τότε συγχαρητήρια, αξίζετε ένα παράσημο τιμής! Έχετε συμμετοχή στο μόνο παιχνίδι που αξίζει πραγματικά να παίξετε, παρεκκλίνω.

 

Ως κάποιος εναντίον των δραστών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ωστόσο, θα μπορούσατε να είστε θύμα της στρατιωτικής-βιομηχανικής τεχνολογίας ενεργειακών όπλων που κατευθύνεται στο DNA σας επειδή έχετε τα παραπάνω χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τη συμπεριφορά.

 

Μέσω της μαζικής παρακολούθησης, η ιδέα της χρήσης όπλων stealth υψηλής τεχνολογίας σε ένα ανυποψίαστο κοινό για να χειραγωγήσει και να ελέγξει τη συμπεριφορά του στην υποταγή δεν είναι κάτι νέο. Σκεφτείτε τι κάνει κρυφά η DARPA όλα αυτά τα χρόνια.

 

-Ναι, όπως επεσήμανα με τόσες πολλές λέξεις σε προηγούμενο άρθρο, είναι αρκετά ειρωνικό το γεγονός ότι τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας αφαιρούνται από εσάς ως φόρος και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να σας ενεργοποιήσουν μέσω της παρακολούθησης της DARPA και της τεχνολογίας ελέγχου τροποποίησης συμπεριφοράς χειραγώγησης!

 

Με τα χρόνια υπήρξαν αυξανόμενες μαρτυρίες πληροφοριοδοτών, διέρρευσαν αποδεικτικά στοιχεία και αποχαρακτηρισμένο υλικό για να επαληθευτεί αυτό το τρομακτικό όπλο σε εμάς-τους-ανθρώπους. Στο πλαίσιο, αυτό προσθέτει μόνο περαιτέρω στο πόσο αδίστακτα κακοί είναι αυτοί οι παγκοσμιοποιητές.

 

Επιπλέον, με όλες τις εξελίξεις της, ποιος ξέρει πραγματικά πόσο προηγμένη έχει γίνει αυτή η στρατιωτική υπόγεια τεχνολογία. Τα στοχευμένα θύματά της έχουν καταδιωχθεί από μια κρυμμένη απομακρυσμένη τοποθεσία και έχουν πραγματικά κάποια αξιόπιστη γνώση σχετικά με τα αποτελέσματα ελέγχου του μυαλού που έχουν βιώσει.

 

Οι επιπτώσεις στο στοχευόμενο θύμα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 

*Διαγραφή μνήμης: Αντικατάσταση ψεύτικης μνήμης.

 

* Ακούγοντας τη «φωνή του Θεού», ένα παράδειγμα των πολλών πιθανών ψευδών αντιλήψεων που επηρεάζουν το στοχευόμενο άτομο.

 

* Προσκόλληση στο κυβερνητικό μυαλό της κυψέλης, όπως αποκαλύφθηκε από πληροφοριοδότες όπως ο πρώην μηχανικός της CIA Robert Duncan, ο οποίος ήταν ο ίδιος θύμα. Άλλοι γενναίοι πληροφοριοδότες πολιτικών ακτιβιστών περιλαμβάνουν τη φυσικό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Δρ Katherine Horton, PhD, τον πρώην ειδικό ασφαλείας Brian Kofron, τον επιστήμονα Δρ Nick Begich, τη Sabrina Wallace, τον Δρ Daniel Lebowitz, MD και πολλούς άλλους στον αυξανόμενο κατάλογο.

 

* Χειραγώγηση / αλλοίωση των σκέψεων, των συναισθημάτων και των αισθημάτων. -Το καθαρό αποτέλεσμα μπορεί να είναι ο,τιδήποτε επιθυμούν οι ελεγκτές. Ένα στοχευμένο άτομο θα μπορούσε να αισθάνεται σαν να τρελλαίνεται...

 

*Σεξουαλική διέγερση.

 

*Εμφύτευση σεναρίου ονείρου.

 

* Φυσιολογική αλλοίωση, όπως ο ορμονικός έλεγχος, ικανή να προκαλέσει όλεθρο στο σώμα του στοχευόμενου ατόμου.

 

* Γνωρίζατε ότι ακόμη και οι σκέψεις σας μπορούν να διαβαστούν. Αυτή είναι η έκταση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας.

 

Hacking στο βιολογικό σας πεδίο και το DNA σας για επιτήρηση και τηλεχειρισμό

 

Σε ένα πρόσφατο πολύ ενδιαφέρον βίντεο, η Makia Freeman αναφέρει τη Sabrina Wallace και την παρουσίασή της. Ουσιαστικά, η παρουσίαση της Sabrina επισημαίνει ότι η τεχνολογία βαθέως κράτους συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το ενεργειακό βιοπεδίο ή το αυρικό DNA των ανθρώπων.

 

Στην πραγματικότητα, αυτές οι συλλεγόμενες πληροφορίες βιοπεδίου ή αυρικού DNA είναι η πύλη για την παρακολούθηση της επιτήρησης και την επακόλουθη κατεύθυνση των δεδομένων πίσω στο στοχευόμενο άτομο για να παράγουν ένα αποτέλεσμα: Την επιθυμητή τροποποίηση συμπεριφοράς χειραγώγησης.

 

Με βάση τη συχνότητα και τον συντονισμό, η τεχνολογία κατευθύνεται στον ιστό του σώματος, καθιστώντας περιττό το μικροτσίπ, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να ελεγχθούν με αυτόν τον τρόπο ασύρματα.

 

Η Sarina προέρχεται από μια στρατιωτική οικογένεια τεχνολογίας που είχε εργαστεί σε μυστικά σκοτεινά έργα. Μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι σύμφωνα με αυτήν:



-Για περισσότερα σχετικά με αυτό δείτε το βίντεο στο τέλος.

 

Όπως στον Θαυμαστό Νέο Κόσμο του Χάξλεϋ. Τελικά, το βαθύ κράτος θέλει να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία για να ελέγξει τους ανθρώπους σε σημείο να τους μετατρέψει σε αυτοματοποιημένα ζόμπι, ανίκανα να σκεφτούν, να ενεργήσουν ή να είναι ο εαυτός τους.

 

Όλα αυτά προορίζονταν να γίνουν χωρίς οι άνθρωποι να έχουν ιδέα για την τροποποίηση συμπεριφοράς που έχει χρησιμοποιηθεί ή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε αυτούς αν βγουν εκτός γραμμής...

 

Σε αναστοχασμό

 

Δεν είναι πρόθεση του συγγραφέα να ενσταλάξει φόβο σε όσους διαβάζουν αυτό. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τι συμβαίνει.

Με τα χρόνια αυτό έχει θεωρηθεί ως ένα φανταστικό, αμφιλεγόμενο θέμα. Ωστόσο, τα στοιχεία έχουν γίνει τόσο συντριπτικά με την πάροδο των ετών ως απόδειξη της στρατιωτικής τεχνολογίας και της λεπτομερούς περιγραφής των επιπτώσεών της στους πολίτες.

 

Αυτό το πρώτο βήμα είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η πιο σκοτεινή τεχνολογία υπάρχει, ώστε να μπορούμε να κάνουμε κάτι γι 'αυτό.

 

Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτή τη διείσδυση, εισβολή. Υπερασπιστείτε τα κυρίαρχα ανθρώπινα δικαιώματά μας. Πάρτε πίσω τον έλεγχο του βιολογικού μας πεδίου. Πρέπει να υπερασπιστούμε την ελεύθερη βούλησή μας σε κάθε επίπεδο: το νοητικό, το σωματικό και το πνευματικό επίπεδο.

 

Ολόψυχα, σας ενθαρρύνω να κάνετε τη δική σας επισταμένη έρευνα σε αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό θέμα. Να έχετε ανοιχτό πνεύμα. Υπάρχουν τρόποι για να προστατευτείτε που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο από πληροφοριοδότες όπως η Sabrina Wallace.



Όπως ήδη αναφέρθηκε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ενδιαφέρον αποκαλυπτικό βίντεο όπου 

η Makia Freeman περνάει μέσα από την τεχνολογία και την παρουσίαση από τη Sabrina Wallace.

https://rumble.com/v48xwnx-the-nwo-is-targeting-your-dna-and-biofield-video-62.html?mref=6zof&mc=dgip3&ep=2



ΠΗΓΗ: https://www.inewparadigm.com/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!