Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! - Ο Δρ Cartland προσφέρεται να χορηγήσει το εμβόλιο COVID ενώπιον της κάμερας σε οποιονδήποτε βουλευτή του Ηνωμένου Βασιλείου «που θα ήθελε να αποδείξει τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού την περασμένη εβδομάδα για την ασφάλεια του εμβολίου COVID»

"... θα είναι από μια παρτίδα σε δημόσια κυκλοφορία και όχι από τις ειδικές παρτίδες της Pfizer που χρησιμοποιούν για το δικό τους προσωπικό...»

Ετοιμάστε το ποπ κορν σας...🍿

Δρ David CartlandΑνοιχτή πρόσκληση για οποιονδήποτε βουλευτή στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα ήθελε να αποδείξει τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού την περασμένη εβδομάδα για την ασφάλεια του εμβολίου covid ..... παρακαλώ εξετάστε την προσφορά μου.

Θα σας χορηγήσω προσωπικά ένα εμβόλιο ζωντανά στην κάμερα για να το δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο και να αποδείξετε την εμπιστοσύνη σας στο εμβόλιο δημόσια και τους ισχυρισμούς των  αφεντικών σας!


Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Κορνουάλης Derek Thomas, όπως γνωρίζω, βρίσκεστε κοντά.

Όποιος επιθυμεί να με δεχτεί στην προσφορά μου: θα είναι από μια παρτίδα σε δημόσια κυκλοφορία και όχι από τις ειδικές παρτίδες της Pfizer που χρησιμοποιούν για το δικό τους προσωπικό και τα διαφημιστικά ακροβατικά σε διάσημους / πολιτικούς που προσποιούνται την έγκριση!



Υπενθύμιση:

ΒΟΜΒΑ: Στους υπαλλήλους της Pfizer δόθηκε μια * ειδική παρτίδα * διαφορετική από αυτή που εξαναγκάστηκε στον γενικό πληθυσμό

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023





ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-cartland-offers-to-administer?publication_id=581065&post_id=141574468&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Δεν τολμούν τώρα ξέρουν για την ξαφνικιτιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ωραιότερο πείραμα.
      Μόνο από αυτό καταλαβαίνει κι ο πιο προκατειλημμένος ανόητος που είναι υπέρ των εμβολίων, τι παιχνίδι έχει παιχτεί. Το θέμα είναι.αν θα μπορέσει να αντέξει τόση πολλή αλήθεια και δεν πάει να πέσει από την Ακρόπολη με.τη μαλακία που έκανε κι έτρεχε να μπολιαστεί.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!