Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

'ΣΟΚ' ! Καί ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ( Προσοχή! Σκληρό θέμα! )

https://www.techarp.com/showbiz/taylor-swift-murder-fan-illuminati/

Η Taylor Swift δολοφόνησε έναν νεαρό θαυμαστή σε ένα τελετουργικό σατανικής θυσίας αίματος, σύμφωνα με το προσωπικό παραγωγής από την ταινία συναυλιών της Swift, το οποίο ισχυρίζεται ότι η σούπερ σταρ της ποπ εξαναγκάστηκε επίσης από τη μουσική βιομηχανία Illuminati να πιει το αίμα του νεαρού αγοριού.

Το «Taylor Swift: The Eras Tour» είναι ένα ζωντανό πορτραίτο της ποπ σούπερ σταρ στην κορυφή του παιχνιδιού της - ή τουλάχιστον φαίνεται να είναι, με 10 πράξεις που εκτείνονται σε 169 λεπτά, αμέτρητες επιτυχίες και φαινομενικά ατελείωτες αλλαγές γκαρνταρόμπας, η ταινία έχει κερδίσει περισσότερα από 260 εκατομμύρια δολλάρια μέχρι στιγμής, καθιστώντας την την πιο προσοδοφόρα ταινία συναυλιών στην ιστορία.

Αλλά στην πραγματικότητα η Swift λειτουργούσε κοντά σε οριακό σημείο, αντιμετωπίζοντας ακραία πίεση από τη βιομηχανία και αφού κατέρρευσε, μοιράστηκε αυτό που περιέγραψε ως «κακή ιστορία» με το προσωπικό, σοκάροντας τους παρευρισκόμενους, συμπεριλαμβανομένων των βετεράνων της βιομηχανίας που νόμιζαν ότι τα είχαν ακούσει όλα πριν.

Εδώ και καιρό υποστηρίζεται ότι τα αστέρια του Χόλλυγουντ και οι διασημότητες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας πρέπει να ενταχθούν στους Illuminati για να φτάσουν στην κορυφή της βιομηχανίας, αλλά λίγοι άνθρωποι εκτός του εσωτερικού κύκλου των Illuminati καταλαβαίνουν πραγματικά τι σημαίνει αυτό.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

https://rumble.com/v4aquui-taylor-swift-murdered-a-fan-in-satanic-blood-ritual-to-join-illuminati-insi.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Πάλι θα το γράψω. Γνωρίζουμε εδώ και 120 χρόνια (πρωτόκολλα των σοφών της σιών), 90 χρόνια (σχέδιο Kalergi), 80 χρόνια (Χίτλερ), 70 χρόνια (σχολή της Φρανκφούρτης) ποιά είναι τα σχέδια του σιωνισμού για την PAX JUDAICA, όμως όλοι έχετε μάθει να κατηγορείτε αυτούς που άνοιξαν τα μάτια ή προσπάθησαν να μας απαλλάξουν απο την σιωνιστική χολέρα και συγχρόνως διαμαρτύρεστε όταν μαθαίνετε κάποια νέα λεπτομέρεια των σιωνιστικών σχεδίων. Σε 3 μήνες (8 ΜαΊου) είναι η νέα επέτειος της μεγαλειώδους νίκης του σιωνισμού επι της λευκής φυλής και της Ευρώπης. Μη ξεχάσετε να την εορτάσετε με μεγαλοπρέπεια. Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γκοϊμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρέ!
      Η ....χαλασμένη βελόνα!
      Σέ πεθυμήσαμε ντέ!
      Τί χαμπέρια;

      Διαγραφή
    2. Βρε, βρε, βρε τα μπουμπούκια που έσκασαν μύτη με τη βροχή ...

      Τι χαμπάρια, μανίτσα μ';

      Σας ξαμόλησαν απόψε γιατί είχε τιγκάρει το ίδρυμα;

      Άκου, επειδή παίζει πολύ όμως να είσαι ο ίδιος, Τσάκα εδώ τη συμβουλή που σου (;;;) ταχυδρόμησα.

      Το "Παπαρέξ" των 1000 mg (μεταφράζεται ως μαλακογραμμάρια) να το παίρνεις με ρέγουλο.

      Διαγραφή
    3. Βρε ναζιδιο-κουτορνίθι (11 Φεβρ., 10:58 μμ), λες τους άλλους γκοϊμ κι έχεις ίνδαλμα σου το δημιούργημα των σιωνιστών.

      Έλα, πες μας κι άλλα τέτοια! Είσαι ο προσωπικός μας διασκεδαστής πλέον.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!