Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Συγκλονιστική έκθεση CDC: Ο κίνδυνος αυτοάνοσης καρδιακής νόσου εκτοξεύεται στα ύψη μετά τον εμβολιασμό COVID


Μια μελέτη που διεξήχθη από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έδειξε ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό mRNA COVID είναι περίπου 133 φορές μεγαλύτερος από τον κίνδυνο υποβάθρου στον πληθυσμό.

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης μυοκαρδίτιδας, μιας αυτοάνοσης νόσου που προκαλεί φλεγμονή της καρδιάς, κατά 13.200%.


Η μελέτη, που διεξήχθη από ερευνητές από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) καθώς και από διάφορα πανεπιστήμια και νοσοκομεία των ΗΠΑ, εξέτασε τα αποτελέσματα του εμβολιασμού με προϊόντα που κατασκευάζονται από τις Pfizer-BioNTech και Moderna.

Οι συγγραφείς της μελέτης χρησιμοποίησαν δεδομένα που ελήφθησαν από το σύστημα αναφοράς VAERS του CDC, τα οποία διασταυρώθηκαν για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τον ορισμό του CDC για τη μυοκαρδίτιδα. σημείωσαν επίσης ότι, δεδομένης της παθητικής φύσης του συστήματος VAERS, ο αριθμός των αναφερόμενων περιστατικών είναι πιθανό να υποτιμά την έκταση του φαινομένου.

Μελετήθηκαν 1626 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το προϊόν Pfizer-BioNTech συσχετίστηκε περισσότερο με υψηλότερο κίνδυνο, με 105,9 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά το δεύτερο εμβόλιο στην ηλικιακή ομάδα 16 έως 17 ετών για τους άνδρες και 70,7 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά τη δεύτερη δόση στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών για τους άνδρες. Η ηλικιακή ομάδα 18 έως 24 ανδρών είδε επίσης σημαντικά υψηλότερα ποσοστά μυοκαρδίτιδας τόσο για τα προϊόντα της Pfizer όσο και της Moderna (52,4 και 56,3 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο αντίστοιχα).

Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο μέσος χρόνος για την έναρξη των συμπτωμάτων ήταν δύο ημέρες και ότι το 82% των περιπτώσεων ήταν σε άνδρες, σύμφωνα με προηγούμενες μελέτες. Περίπου το 96% των προσβεβλημένων ατόμων νοσηλεύτηκαν, με τους περισσότερους να λαμβάνουν θεραπεία με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Το 87% των νοσηλευόμενων είχαν υποχωρήσει των συμπτωμάτων μέχρι τη στιγμή του εξιτηρίου.

Κατά τη στιγμή της ανασκόπησης των δεδομένων, δύο αναφορές θανάτου σε άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών με πιθανή μυοκαρδίτιδα παρέμεναν υπό διερεύνηση και δεν συμπεριλήφθηκαν στον αριθμό των περιπτώσεων.

Μεταξύ των αναφερόμενων συμπτωμάτων ήταν: πόνος στο στήθος, πίεση ή δυσφορία (89%), δύσπνοια (30%), μη φυσιολογικά αποτελέσματα ΗΚΓ (72%) και μη φυσιολογικά ευρήματα μαγνητικής τομογραφίας καρδιάς (72%).

Οι συγγραφείς της μελέτης σημείωσαν ότι η μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό φάνηκε να υποχωρεί πιο γρήγορα από ό, τι σε τυπικές ιογενείς περιπτώσεις. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός δεν θεωρείται πλέον αξιόπιστος τρόπος αποφυγής της λοίμωξης COVID, δεν είναι σαφές εάν αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την ανάλυση κόστους-οφέλους του εμβολιασμού κατά της COVID, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τον χαμηλό κίνδυνο επιπλοκών μετά από λοίμωξη από κορονοϊό για την ηλικιακή ομάδα που κινδυνεύει περισσότερο από επιπλοκές που σχετίζονται με την καρδιά μετά τον εμβολιασμό.

Δεδομένης της πληθώρας μελετών που επιβεβαιώνουν τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και μυοκαρδίτιδας, το CDC έχει ξεκινήσει ενεργή παρακολούθηση εφήβων και νεαρών ενηλίκων για την παρακολούθηση της προόδου τους μετά από καρδιακά περιστατικά μετά τον εμβολιασμό. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα δεδομένα μακροπρόθεσμης έκβασης.

Εν τω μεταξύ, η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία και το Αμερικανικό Κολλέγιο Καρδιολογίας συμβουλεύουν ότι τα άτομα με μυοκαρδίτιδα πρέπει να απέχουν από ανταγωνιστικά αθλήματα για τρεις έως έξι μήνες και να συνεχίσουν την έντονη άσκηση μόνο μετά τη λήψη φυσιολογικών αποτελεσμάτων ΗΚΓ και άλλων εξετάσεων. 

Επιπλέον, συμβουλεύουν ότι περαιτέρω δόσεις εμβολίου mRNA θα πρέπει να αναβληθούν.

Συμπερασματικά, οι συγγραφείς της μελέτης σημειώνουν ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά τη λήψη εμβολίων COVID-19 με βάση το mRNA αυξήθηκε σε πολλαπλά στρώματα ηλικίας και φύλου και ήταν υψηλότερος μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού σε εφήβους άνδρες και νέους άνδρες και ότι αυτός ο κίνδυνος πρέπει να εξεταστεί στο πλαίσιο των οφελών του εμβολιασμού COVID-19.






ΠΗΓΗ: https://expose-news.com/2024/02/10/cdc-heart-disease-risk-skyrockets-post-covid-vaccination/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο οργανισμός Bill Gates συνεργάζεται με εταιρεία βιοτεχνολογίας για την ανάπτυξη εμβολίου mRNA χωρίς βελόνες WAFER για λήψη κάτω από τη γλώσσα
https://www.naturalnews.com/2023-12-22-bill-gates-biotech-mrna-vaccine-wafer-tongue.html


Ο Μπιλ Γκέητς έχει νέα σχέδια για εμβόλια, πανδημία 2 έρχεται σύντομα;
https://100percentfedup.com/bill-gates-has-new-plans-for-vaccines-pandemic-2-coming-soon/



Οι επίτροποι της κομητείας του Αϊντάχο συμβουλεύουν κατά των εμβολίων γονιδιακής θεραπείας - Ενημέρωση 21/1/24
Μια ειδική ομάδα ενθάρρυνε με επιτυχία τους Επιτρόπους σε διάφορες κομητείες του Αϊντάχο να συμβουλεύουν κατά των εμβολίων γονιδιακής θεραπείας εν αναμονή ερευνών και πλήρους ενημερωμένης συγκατάθεσης. Μπορείτε να βοηθήσετε!
https://eolson47.substack.com/p/idaho-county-commissioners-advise?publication_id=1497414&post_id=140480456&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



Έως το 2050 ο ΠΟΥ αναμένει ότι οι διαγνώσεις καρκίνου θα αυξηθούν κατά 77%
https://reitschuster.de/post/who-rechnet-mit-zunahme-der-krebs-diagnosen-um-77-prozent/



Η ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς: Η Αυστραλία ορίζει ημερομηνία για την ψηφιακή ταυτότητα
https://www.activistpost.com/2024/02/the-great-reset-agenda-australia-sets-a-date-for-digital-id.html



Ο FDA έχει γίνει μονάδα μάρκετινγκ εμβολίων
Το Κογκρέσσο δεν θέλει να ζητήσει την απομάκρυνση της αγοράς, η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού συνεχίζεται
https://petermcculloughmd.substack.com/p/the-fda-has-become-a-vaccine-marketing?


Το 2021 κατέγραψε τη μεγαλύτερη απώλεια ηλικιωμένων ενηλίκων στην ιστορία της Αμερικής
Σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του COVID ο ηλικιωμένος πληθυσμός αυξήθηκε σε 6,7 εκατομμύρια το 2020, αλλά καταστράφηκε από την απώλεια περισσότερων από 1 εκατομμύριο ζωών το 2021, μετά την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA.
https://karenkingston.substack.com/p/2021-recorded-the-greatest-loss-of?



Ο FDA έχει γίνει μονάδα μάρκετινγκ εμβολίων
Το Κογκρέσσο δεν θέλει να ζητήσει την απομάκρυνση της αγοράς, η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού συνεχίζεται
https://petermcculloughmd.substack.com/p/the-fda-has-become-a-vaccine-marketing?



Το 2021 κατέγραψε τη μεγαλύτερη απώλεια ηλικιωμένων ενηλίκων στην ιστορία της Αμερικής
Σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του COVID ο ηλικιωμένος πληθυσμός αυξήθηκε σε 6,7 εκατομμύρια το 2020, αλλά καταστράφηκε από την απώλεια περισσότερων από 1 εκατομμύριο ζωών το 2021, μετά την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA.
https://karenkingston.substack.com/p/2021-recorded-the-greatest-loss-of?



Ο ποδοσφαιριστής Furman Bryce Stanfield πεθαίνει αφού κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης. - Ήταν 21 ετών!!
https://sports.yahoo.com/furman-football-player-bryce-stanfield-dies-after-collapsing-during-workout-010626055.html



Η Moderna σχεδιάζει μια άλλη καμπάνια covid από τον Απρίλιο του 2025.
Οι εργαζόμενοι καλούνται να δώσουν αίμα για πειράματα με αντάλλαγμα δωροκάρτες 75 δολλαρίων.
https://sashalatypova.substack.com



Το Χάρβαρντ ανανεώνει την εντολή εμβολίου COVID-19, ενώνοντας 69 άλλες σχολές
https://www.theepochtimes.com/us/harvard-renews-covid-19-vaccine-mandate-joining-69-other-schools-5582658?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge&src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge



Η θνησιμότητα από καρκίνο στη Γερμανία έχει αυξηθεί κατά 10% - συμβουλές για την πρόληψη
Ενώ η θνησιμότητα από καρκίνο στη Γερμανία έχει αυξηθεί κατά 10% σε 20 χρόνια, ο ΠΟΥ προβλέπει ακόμη μεγαλύτερη αύξηση του κινδύνου καρκίνου. Η πρόληψη αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία.
https://www.epochtimes.de/gesundheit/krebssterblichkeit-in-deutschland-um-zehn-prozent-gestiegen-tipps-zur-praevention-a4584838.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!