Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Αυστραλός γερουσιαστής έχει νομοθετική απόδειξη ότι ο Covid σχεδιάστηκε πριν από δεκαετίες: «Θα εκθέσουμε την παγκόσμια ατζέντα σας»


Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts έχει αποδείξεις ότι η πανδημία Covid-19 «σχεδιάστηκε και συντονίστηκε παγκοσμίως» δεκαετίες νωρίτερα από παγκοσμιοποιημένες προσωπικότητες αποφασισμένες να καταλάβουν τον ολοκληρωτικό έλεγχο της ανθρωπότητας.

«Έχει καταστεί σαφές ότι οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα και παγκοσμίως έχουν δεχθεί τεράστια πίεση», δήλωσε ο γερουσιαστής Roberts σε πρόσφατη ακρόαση έρευνας για την Covid-19. «Είναι επίσης σαφές ότι έχει συντονιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι επίσης σαφές ότι έχει ενσωματωθεί όχι μόνο πάνω από έξι μήνες, όχι μόνο πάνω από δύο χρόνια, αλλά εδώ και δεκαετίες.

«Οι αλλαγές στη νομοθεσία σε αυτή τη χώρα έγιναν για να μπορούν να ελέγχουν τους γιατρούς και τους ανθρώπους. Αλλά οι άνθρωποι ξυπνούν. Ξέρουμε – και ξέραμε – ότι όλα αυτά ήταν μαλακίες. Και χορτάσαμε». Παρακολουθήστε:


«Αλλά θα σας κυνηγήσουμε, εκείνους που είναι ένοχοι», συνέχισε ο γερουσιαστής Roberts. «Θα σας κυνηγήσουμε και θα σας κάνουμε να λογοδοτήσετε. Και θα εκθέσουμε την παγκόσμια ατζέντα σας, ώστε ο λαός της Αυστραλίας να μπορεί να είναι ελεύθερος στο μέλλον».

Η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει σχεδόν εξ ολοκλήρου αιχμαλωτιστεί από παγκοσμιοποιημένα στοιχεία τα τελευταία χρόνια. Ο γερουσιαστής Roberts δίνει τον αγώνα του για να εκθέσει τα ψέμματα και τη δυστοπική ατζέντα τους.

Τον περασμένο μήνα προέκυψε ότι η αυστραλιανή κυβέρνηση εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας οδηγίες στους γιατρούς να χορηγούν «δοθείσης της ευκαιρίας» εμβόλια σε απρόθυμους ασθενείς ενώ είναι ναρκωμένοι ή υπό αναισθησία για άσχετες διαδικασίες.

Η Αυστραλία είναι ένα από τα πιο εμβολιασμένα έθνη στον κόσμο, ωστόσο φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει την επίτευξη ποσοστού εμβολιασμού 100% - με ή χωρίς τη συγκατάθεση όσων εμβολιάζονται.

Εν τω μεταξύ, η Pfizer παραδέχτηκε στην Αυστραλία ότι το ευρύ κοινό έλαβε διαφορετικά εμβόλια από ό,τι έλαβαν οι υπάλληλοι της εταιρείας.

Ένας εκπρόσωπος της Pfizer παραδέχτηκε ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας έλαβαν μια «ειδική παρτίδα» εμβολίου Covid-19, ουσιαστικά διαφορετική από το εμβόλιο που διανεμήθηκε στον υπόλοιπο πληθυσμό.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε κατά τη διάρκεια ακρόασης της Γερουσίας στην Αυστραλία, όταν ο εκπρόσωπος της Pfizer αποκάλυψε ότι ο γίγαντας της Big Pharma εισήγαγε μια ειδική παρτίδα εμβολίων COVID-19 αποκλειστικά για το πρόγραμμα εμβολιασμού των εργαζομένων τους.

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts ηγήθηκε της ανάκρισης του Ιατρικού Διευθυντή της Pfizer Australia, Dr. Krishan Thiru, και του Επικεφαλής των Ρυθμιστικών Επιστημών, Dr. Brian Hewitt, με τις έντονες έρευνές του να οδηγούν τελικά τον Δρ Thiru να παραδεχτεί ότι οι υπάλληλοι της Pfizer δεν έλαβαν το κανονικό εμβόλιο. Παρακολουθήστε:

1 σχόλιο:

  1. Η δίκη της Νυρεμβέργης θα μοιάζει παιδιάστικη όσο αναφορά τον 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!