Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Η ευρωβουλευτής Christine Anderson πυρπολεί τις πολιτικές «κλιματικής έκτακτης ανάγκης» σε μία φλογερή δίλεπτη ομιλία.


https://www.linkedin.com/posts/andersolsenwow_christine-anderson-mep-still-fighting-for-activity-6935563492791877634-nHTg

Η εξαιρετικά αντιδημοφιλής Πράσινη Συμφωνία που υπερασπίστηκε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, που περιλαμβάνει υπερβολική ρύθμιση, αυξήσεις φόρων, περικοπές επιδοτήσεων και περιβαλλοντικές μεταρρυθμίσεις, έχει προκαλέσει εκτεταμένες διαμαρτυρίες, ειδικά μεταξύ των αγροτών στη Γερμανία.

Σε απάντηση στις διαμαρτυρίες, η γερμανική κυβέρνηση αποκάλεσε πρόσφατα τους διαδηλωτές «εξτρεμιστές» και «εχθρούς του Συντάγματος».


Ωστόσο, η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Christine Anderson λέει ότι οι διαδηλωτές δεν είναι εξτρεμιστές. Όχι. «Οι πραγματικοί εξτρεμιστές κάθονται στον πάγκο της γερμανικής κυβέρνησης!» δήλωσε.


«Η κριτική στην κυβέρνηση δεν είναι αντισυνταγματική, αλλά μια κυβέρνηση που αδιαφορεί για τον λαό... είναι αντισυνταγματικό!» H ευρωβουλευτής Anderson πρόσθεσε.


Εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι «η οικονομία μας είναι κουρελιασμένη» και «ένα κύμα πτωχεύσεων σαρώνει τη χώρα» λόγω των πολιτικών της παγκοσμιοποίησης για να τεθεί η «κλιματική έκτακτη ανάγκη» πάνω απ' όλα.


Ως εκ τούτου, η ευρωβουλευτής Anderson προέτρεψε την κυβέρνηση να τερματίσει τις ανοησίες για το κλίμα. «Σας καλώ όλους να σταματήσετε επιτέλους να γδέρνετε τους πολίτες και να τους αναγκάζετε να πληρώνουν για τα τρελλά, ιδεολογικά και διανοητικά καθυστερημένα σχέδιά σας».



ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
https://rumble.com/v4aqwcu-mep-christine-anderson-torches-climate-emergency-policies-in-fiery-two-minu.html




ΠΗΓΗ: https://vigilantfox.substack.com/p/mep-christine-anderson-torches-climate?publication_id=975571&post_id=141283997&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Γιατί το διοξείδιο του άνθρακα είναι πραγματικά καλό για το πρασίνισμα του πλανήτη
Παρά τους ισχυρισμούς για τον σημαντικό ρόλο του στην κλιματική αλλαγή, η επίδραση του διοξειδίου του άνθρακα στις θερμοκρασίες είναι ελάχιστη, ακόμη και αν η συγκέντρωσή του διπλασιαστεί.
https://www.lifesitenews.com/opinion/why-carbon-dioxide-is-actually-good-for-the-greening-of-the-planet/?utm_source=digest-freedom-2024-02-01&utm_medium=email



Είναι το γράφημα της NASA «Οι θερμοκρασίες αυξάνονται» απόδειξη της υπερθέρμανσης του πλανήτη ή απόδειξη εκτεταμένης απάτης;
"Είναι δύσκολο να κάνεις έναν άνθρωπο να καταλάβει κάτι όταν ο μισθός του εξαρτάται από το να μην καταλαβαίνει." - Upton Sinclair
Αυτή η δήλωση ισχύει ιδιαίτερα στον τομέα της επιστήμης του κλίματος, λέει ο Tony Heller.
https://expose-news.com/2024/01/25/nasas-temperatures-are-rising-graph/



Στροφή: Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θέλει να άρει την απαγόρευση των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων
Πόσο περισσότερο θα μπορούσαν να αντέξουν οι λάτρεις των αυτοκινήτων και της βενζίνης στην Ευρώπη; Όπως αναφέρθηκε, τον περασμένο Φεβρουάριο η ΕΕ ήθελε να απαγορευτούν όλα τα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα οχήματα από το 2035. Αυτή ήταν η σημαντικότερη δράση τους στο πλαίσιο του έργου καθαρού μηδενικού ισοζυγίου. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα πρέπει να μειώσουν τις εκπομπές τους κατά ένα συγκλονιστικό 55% έως το 2030 και ένα αδιανόητο 100% έως το 2035. Υποτίθεται ότι θα ήταν το τέλος μιας εποχής.
https://tkp.at/2024/01/26/kehrtwende-evp-will-verbot-von-benzin-und-dieselautos-aufheben/



Η ΕΕ σχεδιάζει να απαγορεύσει τις επισκευές αυτοκινήτων ηλικίας 15 ετών και άνω
Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο περιορισμού ή απαγόρευσης των επισκευών σε αυτοκίνητα ηλικίας 15 ετών και άνω. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν θα επιτρέπονται πλέον σημαντικές επισκευές. Υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το πώς ακριβώς θα μοιάζει αυτός ο κανονισμός και τι είδους επισκευές θα επηρεαστούν (escuderia: 11.01.24).
https://blackout-news.de/aktuelles/eu-plant-reparaturen-an-autos-die-15-jahre-oder-aelter-sind-zu-verbieten/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!