Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Η μεγαλύτερη μελέτη εμβολίου COVID, που έγινε ποτέ: Τί ΔΕΝ σας λένε!....

Κάποιος σας λέει ψέμματα 

καί πολύ μάλιστα.


Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο Substack του Steve Kirsch και αναδημοσιεύθηκε με άδεια.

Δημοσίευση επισκεπτών από τον Steve Kirsch

Περίληψη


Θα σας πείσω ότι αυτά είναι μα@α@ίες.

Τα αποτελέσματα με μια ματιά

Ένα ασφαλές εμβόλιο δεν θα διακρίνεται από ένα εικονικό φάρμακο. Σας φαίνεται ασφαλές;











Ως συνήθως, δεν επιτρέπεται να μοιράζονται τα δεδομένα, οπότε πρέπει απλώς να βασιστείτε στα λόγια τους.

Τα οφέλη του εμβολίου COVID 

Δεν υπάρχουν κάποια που γνωρίζω.



Κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει αυτό το αποτέλεσμα. Κανένας.

Γιατί να λάβετε ένα εμβόλιο εάν το όφελος δεν είναι μετρήσιμο; Αυτή η μελέτη VA ήταν το τέλειο πεδίο δοκιμής. Το σήμα θα έπρεπε να είναι μεγάλο. Δεν υπήρχε σήμα ούτε για το εμβόλιο COVID ούτε για το εμβόλιο της γρίπης.

Ανέκαθεν μου άρεσε όταν μια εφημερίδα ανατινάζει ακούσια ολόκληρη την αφήγηση στον αέρα και η ιατρική κοινότητα είναι εντελώς ανίδεη ως προς τη σημασία της.


Οι κίνδυνοι του εμβολίου

Η εργασία επέλεξε μόνο 13 ανεπιθύμητα συμβάντα ειδικού ενδιαφέροντος (AESI: Adverse Events of Special Interest) για αξιολόγηση.

Γνωρίζατε όμως ότι το CDC έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν πάνω από 500 AESI που ήταν πιο σοβαρά από τη μυοκαρδίτιδα; Απλά ξέχασαν να το πουν αυτό στους ανθρώπους!

Εδώ είναι οι πραγματικοί αριθμοί από αυτό το εξαιρετικό άρθρο του Josh Guetzkow:


Μετά την πτώση των νέων ανεπιθύμητων συμβάντων της εποχής COVID, υπάρχουν 503 ανεπιθύμητα συμβάντα με PRR (υποδοχείς αναγνώρισης προτύπων) μεγαλύτερες από τη μυοκαρδίτιδα (PRR=3,09) και 552 με PRRs μεγαλύτερες από την περικαρδίτιδα (PRR=2,82). 5 Αυτό σημαίνει ότι το 66,4% των ανεπιθύμητων ενεργειών είχαν μεγαλύτερο σήμα ασφάλειας από τη μυοκαρδίτιδα και το 77,3% ήταν μεγαλύτερες από την περικαρδίτιδα. Μπορείτε να δείτε ποια ήταν αυτά χρησιμοποιώντας αυτό το αρχείο Excel που παρέχεται από το CDC και ταξινομώντας την καρτέλα 18+ από τη στήλη PRR 12/14-07/29 (Στήλη E). Στη συνέχεια, απλά κοιτάξτε ποιά ανεπιθύμητα συμβάντα έχουν PRRs μεγαλύτερες από αυτές για την περικαρδίτιδα και τη μυοκαρδίτιδα.

Τουλάχιστον, θα έπρεπε να είχαν προειδοποιήσει τους ανθρώπους για μυοκαρδίτιδα και όλα τα πιο σοβαρά από αυτό. Επομένως, θα έπρεπε να σας έχει δοθεί ένας μακρύς κατάλογος σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών πριν πάρετε το εμβόλιο.

Ισχυρίζονται ότι οι κίνδυνοι για GBS κ.λπ. είναι υψηλότεροι από τον ιό παρά από το εμβόλιο

Το έγγραφο ισχυρίζεται ότι παρ' όλο που οι κίνδυνοι ήταν αυξημένοι, πολλές μελέτες δείχνουν ότι ο ίδιος ο ιός είναι πιο επικίνδυνος:




Αλλά ακόμα κι αν αυτό ήταν αλήθεια (που δεν είναι), δεν έχει σημασία γιατί, όπως ανέφερα νωρίτερα, το εμβόλιο δεν σας εμποδίζει να κολλήσετε COVID, οπότε το εμβόλιο απλώς προσθέτει στον κίνδυνο.
Η πραγματικότητα που βλέπω δείχνει ότι το εμβόλιο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από ό, τι ήταν ποτέ ο ιός

Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω ότι ο ιός είναι πιο επικίνδυνος από το εμβόλιο. Εάν αυτό ήταν αλήθεια και το εμβόλιο είχε ως αποτέλεσμα καθαρό όφελος, θα βλέπαμε περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας να πέφτουν μετά την κυκλοφορία των εμβολίων.

Πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία για αυτό;

Δεν μπορώ να βρω ούτε έναν καρδιολόγο του οποίου τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας στα παιδιά μειώθηκαν μετά την κυκλοφορία των εμβολίων. Εσείς μπορείτε;

Σε μια έρευνα 1.000 τυχαία επιλεγμένων Αμερικανών που έγινε από μια επαγγελματική εταιρεία έρευνας αγοράς, σχεδόν οι μισοί θάνατοι που αναφέρθηκαν στην έρευνα αποδόθηκαν στο εμβόλιο και όχι στον ιό. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό σήμα ασφαλείας. Πώς θα μπορούσε αυτή η μελέτη να παραληφθεί; Φυσικά, καμμία υγειονομική αρχή δεν είναι πρόθυμη να διεξαγάγει τη δική της έρευνα. Δεν θέλουν πραγματικά να μάθουν την αλήθεια.

Εδώ είναι τι πραγματικά παρατήρησαν οι άνθρωποι στην πραγματική ζωή, αλλά αυτά είναι μόνο ανέκδοτα φυσικά:




Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μια τεράστια αποτυχία εδώ. Κάποιος σας λέει ψέμματα, και πολύ μάλιστα.

Δυστυχώς, κανένα άτομο που είναι υπέρ του εμβολίου δεν θα προσπαθήσει να επαναλάβει αυτήν την έρευνα. Απλά δεν θέλουν να ξέρουν για κάποιο λόγο.

Ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας είναι παντού στη βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους

Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας είναι αυξημένος κατά 1,5 έως 1,7 φορές μετά από ένα εμβόλιο Pfizer, αλλά εάν έχετε τον ιό, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας είναι 11 φορές υψηλότερος εάν δεν έχετε εμβολιαστεί και 5 φορές υψηλότερος εάν είστε εμβολιασμένος. Έτσι, ο ισχυρισμός στη βιβλιογραφία είναι ότι ο ιός είναι πιο επικίνδυνος, κάτι που έρχεται σαφώς σε αντίθεση με τις παραπάνω έρευνες.

Το ίδιο έγγραφο παραδέχτηκε ότι εάν είστε άνδρας <40, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας είναι πάνω από 6 φορές υψηλότερος από ό, τι μετά τον ιό για τη 2η δόση του εμβολίου Moderna. Έτσι, εάν είστε άνδρας <40, ο εμβολιασμός δεν έχει νόημα, ειδικά επειδή είναι όλα μειονεκτήματα. Αλλά το CDC δεν θα σας το πει ποτέ αυτό και το έγγραφο δεν κάνει καμμία διάκριση για διαφορετικές ηλικίες.

Ας δούμε ένα έγγραφο που συντάχθηκε από επιστήμονες στο Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας με τίτλο "Ανεπιθύμητες ενέργειες μετά το εμβόλιο BNT162b2 mRNA COVID-19 (Pfizer-BioNTech) στην Aotearoa της Νέας Ζηλανδίας". Διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια COVID δεν διακρίνονται από το εικονικό φάρμακο (δεν υπάρχουν στατιστικά σημαντικά αποτελέσματα σε 11 από τα 12 AESI που μελετήθηκαν), εκτός από το ότι υπήρχε σήμα ασφαλείας για μυο/περικαρδίτιδα που ήταν 25,6 φορές υψηλότερο από το αναμενόμενο στην ηλικιακή ομάδα 5-19 ετών μετά τη δόση 2.



Ένα 25,6 φορές υψηλότερο ποσοστό μυοκαρδίτιδας στα παιδιά είναι ένα τρελλό σήμα ασφαλείας. Τι κάνει το CDC γι' αυτό; Συνιστούν σε όλους να κάνουν το εμβόλιο. Και κορυφαία πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ απαιτούν τα εμβόλια COVID εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα εκεί ως φοιτητής (η σχολή και το προσωπικό εξαιρούνται επειδή έτσι λειτουργεί η «επιστήμη»).

Δεν βγάζει νόημα

Πώς μπορούν να υπάρχουν 770 ανεπιθύμητες ενέργειες που παράγουν σήματα ασφαλείας στο CDC και αυτές οι μελέτες ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή; Η μελέτη της Νέας Ζηλανδίας είναι εκπληκτική... Βρήκαν μόνο μυο/περικαρδίτιδα ήταν αυξημένη. Τα άλλα 11 συμβάντα που μελετήθηκαν ήταν ασήμαντα.

Ωστόσο, από το άρθρο του Josh: Η ανάλυση του CDC δείχνει ότι ο αριθμός των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν σε λιγότερο από δύο χρόνια για εμβόλια mRNA COVID-19 είναι 5,5 φορές μεγαλύτερος από όλες τις σοβαρές αναφορές για εμβόλια που χορηγήθηκαν σε ενήλικες στις ΗΠΑ από το 2009 (~73.000 έναντι ~13.000).

Είναι ομοσπονδιακό έγκλημα να κάνεις μια ψευδή αναφορά VAERS. Δεν υπάρχει κανένα όφελος για τον δημοσιογράφο να κάνει μια ψευδή αναφορά VAERS. Και δεν είναι ότι το CDC έκανε κανενός είδους εκστρατεία ευαισθητοποίησης VAERS.

Έτσι, εάν το εμβόλιο είναι τόσο ασφαλές όσο ένα εικονικό φάρμακο, πώς εξηγούν όλα τα ανεπιθύμητα συμβάντα;

Μπερδευτήκατε;

Παρακολουθήστε το "THE UNSEEN CRISIS" και αποφασίστε μόνοι σας εάν το εμβόλιο είναι "ασφαλές"

Αυτή η ταινία είναι υπέροχη. 

Εάν είστε συνδρομητής των Epoch Times, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία χωρίς επιπλέον χρέωση. Απλώς μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο. Αν δεν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να δείτε την προεπισκόπηση 2 λεπτών... Εγώ εμφανίζομαι στο τέλος με ένα μεγάλο απόσπασμα. Χρησιμοποιήστε τα δύο κουμπιά επάνω δεξιά για να συνδεθείτε (εάν έχετε ήδη λογαριασμό) ή να εγγραφείτε.


Μπορείτε επίσης να δείτε την ιστοσελίδα της ταινίας: https://www.unseencrisis.com/



Προσπαθήστε να κάνετε την οικογένειά σας να το παρακολουθήσει.

Κάποιος σας λέει ψέμματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων COVID. Αυτή η ταινία μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν η μελέτη των 99 εκατομμυρίων ασθενών σας λέει την αλήθεια ή όχι.

Αυτή η ταινία θα πρέπει να συνιστά προϋπόθεση για όποιον σκέφτεται να κάνει το εμβόλιο COVID. Εάν πρόκειται να επιβάλλουν εντολές (οι οποίες είναι κακή ιδέα γενικά), θα πρέπει να υποχρεώνουν τους ανθρώπους να παρακολουθήσουν την ταινία.

Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει την ταινία και στη συνέχεια να επιλέξει να κάνει το εμβόλιο COVID.


Περίληψη

Διαβάστε το έγγραφο. Δείτε την ταινία. Αποφασίστε μόνοι σας ποιος σας λέει την αλήθεια.

Και θυμηθείτε: τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν στη μελέτη ΔΕΝ είναι διαθέσιμα στο κοινό.

Όλες οι προσπάθειές μου για διαφάνεια των δεδομένων απορρίφθηκαν. Οι υγειονομικές αρχές έχουν αποφασίσει ότι θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα δημόσιας υγείας εάν κρατήσουν το κοινό στο σκοτάδι. Επομένως, όλες οι εκκλήσεις μου για διαφάνεια των δεδομένων πέφτουν στο κενό. Τα καλύτερα δεδομένα "αλήθειας" που έχουμε είναι από τη διαρροή δεδομένων της Νέας Ζηλανδίας... Και δείχνει σαφώς ότι το εμβόλιο αυξάνει τη θνησιμότητα. Οι επικριτές αναγνωρίζουν ότι έχω δίκοιο, αλλά λένε ότι «πρέπει να οφείλεται σε σύγχυση». Περισσότερα για αυτό έρχονται αύριο.

Πνευματικά δικαιώματα 2024 Steve Kirsch




ΠΗΓΗ: Largest COVID Vaccine Study Ever: What You’re Not Being Told – Vigilant News Network


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Όταν η επι$τήμη ρεζιλεύεται για να υπηρετήσει την προπαγάνδα ή αλλιώς είδηση για βόδια:
Εκείνη και ο σύντροφός της είναι λευκοί αλλά το μωρό τους είναι μαύρο επειδή είχε (καπου, κάπως, κάποτε) αφροαμερικανικό DNA. Σύμφωνα με κακιές γλώσσες το ζευγάρι σφάζεται γιατί ανακαλύφθηκε ο λόγος.



Το mRNA του εμβολίου COVID μπορεί να «εξαπλωθεί συστηματικά» σε πλακούντα και βρέφη γυναικών που εμβολιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Μια νέα έκθεση καταδεικνύει για πρώτη φορά την ικανότητα των εμβολίων COVID-19 να διεισδύσουν στον εμβρυϊκό-πλακουντιακό φραγμό και να φτάσουν στο ενδομήτριο περιβάλλον.



Η στέβια έχει πιθανές παρενέργειες στο μικροβίωμα του εντέρου και στον εγκέφαλο.
Το υποκατάστατο ζάχαρης είναι γνωστό για τη δυνατότητά του να μειώνει την αρτηριακή πίεση και το σάκχαρο του αίματος, αλλά ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να διαταράξει περισσότερο από το μικροβίωμα του εντέρου.



Οι εγκέφαλοι των ανδρών και των γυναικών λειτουργούν διαφορετικά, δείχνει νέα μελέτη
Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ απέδειξαν για πρώτη φορά ότι το φύλο είναι ένας σημαντικός καθοριστικός παράγοντας της οργάνωσης του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτό ισχύει επίσης για βασικούς τομείς όπως τα συναισθήματα, η μνήμη, η σεξουαλική διέγερση, ο σχηματισμός συνήθειας και η ενδοσκόπηση.

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ
    ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=vNIueunD8uc

    Υ.Γ. ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ (ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ)

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!