Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΑΓΡΙΑ! Τραυματίας από ΕΜΒΟΛΙΟ, αντιμετωπίζει τόν Βρετανό πρωθυπουργό στό GB News!!!!!!!! ( ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! )

 

https://www.gbnews.com/politics/rishi-sunak-briton-covid-vaccine-harm

Το θύμα του εμβολίου Covid-19 John Watt άδραξε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Βρετανό πρωθυπουργό Rishi Sunak κατά πρόσωπο στο GB News, φέρνοντας το κρίσιμο ζήτημα των τραυματισμών που σχετίζονται με τα εμβόλια απευθείας στον ηγέτη του έθνους.

Τη Δευτέραο John Wattένας τραυματίας από το εμβόλιο από το Ηνωμένο Βασίλειο, άδραξε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Βρετανό πρωθυπουργό Rishi Sunak κατά πρόσωπο στο GB News, φέρνοντας το κρίσιμο ζήτημα των τραυματισμών που σχετίζονται με τα εμβόλια απευθείας στον ηγέτη του έθνους.

Ο John Watt υπέφερε από σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS), μια κατάσταση που επηρεάζει τη ροή του αίματος, μετά την ένεση COVID-19. Η ιστορία του είναι μία από τις πολλές που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ, Safe and Effective: A Second Opinion.


Νωρίτερα φέτος, στις 31 Ιανουαρίου, σε μια λεκτική αντιπαράθεση με τον βουλευτή Andrew Bridgen, ο Sunak έπλεξε ένα πολύ ισχυρό εγκώμιο υπέρ των εμβολίων COVID-19.

Ο Bridgen ρώτησε το Κοινοβούλιο: «Θα χρησιμοποιήσει [ο Sunak] αυτή την ευκαιρία για να διορθώσει αυτή την ασφαλή και αποτελεσματική δήλωση ή θα επιλέξει την ίδια γραμμή με τον Tony Blair, θα καθίσει πίσω, δεν θα κάνει τίποτε και θα αφήσει τη δυστυχία να συνεχίσει να συσσωρεύεται


Ο Sunak απάντησε: «Επιτρέψτε μου να είμαι κατηγορηματικός από αυτό το κουτί αποστολής ότι τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή».

Η συνάντηση

Στο GB News, ο Sunak συνάντησε όχι μόνο τον John, αλλά έναν άλλο άνδρα που βεβαιώνει ότι υπέστη τραυματισμούς που άλλαξαν τη ζωή του αφότου έλαβε το εμβόλιο COVID-19.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου συνεργάστηκε με πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το Google αφαιρώντας ή επισημαίνοντας την «παραπληροφόρηση» που σχετίζεται με τον COVID-19 και την ένεση. Μεταξύ της «παραπληροφόρησης» που επισημάνθηκε ήταν πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους που μοιράζονταν πραγματικούς τραυματισμούς εμβολίων.


Ωστόσο, ο Sunak εμφανίστηκε άναυδος όταν και οι δύο άνδρες του είπαν ότι οι ιστορίες τους για τραυματισμούς από το εμβόλιο αποσιωπήθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον Τύπο.


«Είμαστε φιμωμένοι, Rishi, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε όλα. Μας φιμώνουν!» Ο John Watt δήλωσε με πάθος. «Είμαστε οι πιο φιμωμένοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα!»



ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ:




John Watt: «Γεια σου, Rishi Sunak. Έχω τόσα πολλά να πω, αλλά τόσο λίγο χρόνο. Το όνομά μου είναι John Watt και είμαι ένας από τους τραυματίες του εμβολίου COVID σε αυτήν τη χώρα.


«Θέλω να με κοιτάξεις στα μάτια, Θέλω να με κοιτάξεις στα μάτια Rishi Sunak, και θέλω να κοιτάξεις τον πόνο, το τραύμα και τη λύπη που έχω στα μάτια μου. Δεν έχουμε μείνει με καμμία απολύτως βοήθεια.


«Δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα [που] τραυματίστηκε το εμβόλιο. υπάρχει ένας άλλος άνθρωπος εκεί πέρα, του οποίου η ζωή καταστράφηκε από αυτό το εμβόλιο COVID-19. Ξέρω ανθρώπους που έχουν χάσει πόδια – ακρωτηριασμούς. Γνωρίζω ανθρώπους με καρδιακές παθήσεις όπως εγώ, ο Rishi Sunak.


«Γιατί έπρεπε να δημιουργήσω μια ομάδα υποστήριξης στη Σκωτία για να φροντίσω τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτό το εμβόλιο Covid-19; Γιατί οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και μας είπαν να κάνουμε το σωστό μας άφησαν όλους να σαπίσουμε και άφησαν εμένα και τις χιλιάδες και τις δεκάδες χιλιάδες σε αυτή τη χώρα να σαπίσουμε;


«Rishi Sunak, κοίταξέ με στα μάτια. Πότε θα αρχίσετε να κάνετε το σωστό; Το σύστημα πληρωμής ζημιών από εμβόλια δεν είναι κατάλληλο για τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Στη Σκωτία αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το σύστημα κίτρινης κάρτας, υπάρχουν πάνω από 30.000 άνθρωποι [που] είχαν μια ανεπιθύμητη αντίδραση σε αυτό το εμβόλιο».


RISHI SUNAK: «John, σε ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σου».


John Watt: «Σας ευχαριστώ που αρχίσατε να κάνετε το σωστό, κύριε Rishi Sunak».


Ρίσι Σούνακ: «Άγγιξες ένα πολύ δυνατό σημείο, John. Λοιπόν, λυπάμαι πολύ που ακούω για τις προσωπικές σας περιστάσεις και είπατε ότι κάποιος εδώ φαίνεται επίσης να έχει υποφέρει από κάτι παρόμοιο. Τώρα, προφανώς, δεν ξέρω για την ατομική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε».


John Watt: «Είμαστε φιμωμένοι, Rishi. Στα social 


media και σε όλα. Μα φιμώνουν! Είμαστε οι πιο 


φιμωμένοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα!"



ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ: «Σιωπή στον Τύπο επειδή η ιστορία μου στον Τύπο - έπρεπε να πάω στην κυβέρνηση για σχόλια και τους ανάγκασαν να τα βγάλουν στο φως."


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: "Συγχωρέστε με και τους δύο. Κύριε, είμαι βέβαιος ότι θίξατε ορισμένα πολύ έγκυρα σημεία. Αυτό που έχω να πω είναι, όμως, ότι δεν σας έχουμε στο μικρόφωνο, και όπως γνωρίζετε, πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να θέσουμε τα θέματά σας στον πρωθυπουργό αργότερα, αλλά εν τω μεταξύ, κύριε πρωθυπουργέ, εάν δεν έχετε καλύψει το θέμα».


Rishi Sunak: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνω. Υπάρχει λοιπόν ένα σύστημα αποζημίωσης εμβολίων που υπάρχει, όπως αναφέρατε, στο NHS. Προφανώς, ο καθένας ξεχωριστά θα εργαστεί μέσω των υποθέσεών του. Είναι δύσκολο για μένα να σχολιάσω την ατομική περίπτωση κάποιου. Είμαι βέβαιος ότι θα το εκτιμήσετε.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω να δω τις περιπτώσεις και είμαι σίγουρος ότι θα τις φέρετε στην ομάδα εδώ. Είμαι πολύ λυπημένος και σοκαρισμένος που ακούω ότι έχετε φιμωθεί από οποιονδήποτε. Αυτό με εκπλήσσει. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


Γι' αυτό, σας παρακαλώ, δώστε τα στοιχεία σας στον Stephen και την ομάδα και ευχαρίστως θα τα δω. Φυσικά, θα πρέπει να είστε σε θέση να μιλήσετε για την εμπειρία σας - τι σας συνέβη. Και όπως είπα, έχουμε ένα σύστημα αποζημίωσης για αυτό, και θα βεβαιωθώ ότι εργαζόμαστε πάνω σε αυτό.

«Προφανώς, νομίζω ότι θα εκτιμήσετε ότι είναι δύσκολο για μένα να σχολιάσω τις συγκεκριμένες περιστάσεις σας – απλά να μην τις γνωρίζω. Και αυτά τα πράγματα που».

(Άλλος τραυματισμένος από εμβόλιο αρχίζει να μιλάει)


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: «Παρακαλώ συγχωρέστε με, κύριε. Δεν έχουμε μικρόφωνο πάνω σας, οπότε οι θεατές και οι ακροατές μας δεν θα μπορούν να ακούσουν τι λέτε».


Rishi Sunak: «Το τελευταίο πράγμα που θα έλεγα είναι ότι περάσαμε μια πανδημία όπως όλοι οι άλλοι στα σημεία όσον αφορά το εμβόλιο. Αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονταν πάντα βάσει ιατρικών συμβουλών από τους ιατρικούς μας εμπειρογνώμονες για να μας πουν, ως πολιτικοί, οι οποίοι προφανώς δεν είναι γιατροί, σχετικά με τον καλύτερο τρόπο διάθεσης του εμβολίου, τι ήταν προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας, τη σειρά προτεραιότητας, πώς πρέπει να γίνει αυτό, ποιοι πρέπει να είναι επιλέξιμοι. Αυτό ήταν κάτι που συνέστησαν οι γιατροί και αυτό είναι κάτι που ακολουθήσαμε.


«Τώρα, προφανώς, εάν υπάρχουν μεμονωμένες περιστάσεις που δεν έχουν λειτουργήσει, τότε γι' αυτό έχουμε το σύστημα αποζημίωσης και θα βεβαιωθώ ότι παρακολουθούμε τις υποθέσεις σας».

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: «Εντάξει, κύριε πρωθυπουργέ. Ευχαριστώ. Κύριοι, και οι δύο, μας δίνετε τα στοιχεία σας. Θα το μεταφέρουμε στον πρωθυπουργό. Και όπως είπε, είμαι σίγουρος ότι θα το εξετάσει αυτό για εσάς».



ΠΗΓΗ: Vaccine-Injured Man Confronts British Prime Minister on GB News (substack.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι της Οδύσσειας, καλησπέρα σας, ονομάζομαι Ευσέβιος Π. κι είμαι Έλλην εκ Περού.

    Τα παιδιά μου κι εγώ σας παρακολουθούμε και μετά από παρότρυνσή τους αποφάσισα να σας γράψω για να σας συγχαρώ για τον τίμιο αγώνα που δίνετε στον στίβο της ενημέρωσης, για την προσεγμένη και σοβαρή θεματολογία σας που υποδηλώνει σεβασμό προς τον αναγνώστη, για την επιμονή σας σε καθετί αγνό ελληνικό, για την φροντίδα για την γλώσσα μας, για τα εξαιρετικά δελτία σας που πυρπολούν τις καρδιές μας εμάς που είμαστε τόσο μακρυά από τα ιερά και πολυαγαπημένα χώματά μας.

    Είστε ο ομφάλιος λώρος που μας κρατάει δεμένους με την Μητέρα πατρίδα! Σας ευχαριστούμε!

    Ευσέβιος Π., ετών 83, Ayacucho, Περού

    Υ.Γ. Συγκλονιστικό το άρθρο σας!
    Και εμείς εδώ στο φτωχό Περού μετράμε βαριές απώλειες από το απεχθές ιατρικό πείραμα που βάπτισαν εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ καί σεβαστέ κ. Ευσέβιε Π. σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γιά τά καλά σας λόγια, γιά τήν συμμετοχή, όπως καί γιά τό γεγονός που μας τιμάτε καί μας παρακολουθείτε από τό μακρυνό Περού!
      Ειλικρινά μας συγκινήσατε.
      Πάντοτε είναι χαρά μας νά μιλάμε αλλά καί νά ακούμε τήν Ομογένεια, όπου κι άν βρίσκεται.
      Ευχόμεθα τά καλύτερα γιά εσάς προσωπικά καί τήν οικογένειά σας καί σύν Θεώ είθε νά μπορέσετε νά επισκεφθείτε τήν Πατρίδα μας, ώστε νά έχουμε τήν χαρά νά σας γνωρίσουμε από κοντά.
      (Οι ενέσεις μέ βάση αναρίθμητες μαρτυρίες καί ειδήσεις προκάλεσαν σοβαρότατες καί μή εισέτι μέ ακρίβεια καταμετρημένες απώλειες αθώων ανθρώπων ανά τά κράτη της υδρογείου).

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!