Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ - Μελέτες αυτοψίας αποκλείουν τη μυοκαρδίτιδα από λοίμωξη SARS-CoV-2

Entdecken mehr als 77 dr death hintergrund am besten - jtcvietnam.edu.vn


Καταρρίφθηκαν οι δηλώσεις των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας


15 ΦΕΒ 2024

Από τον Peter A. McCullough, MD, MPH

Έχω ακούσει πολλούς αξιωματούχους δημόσιας υγείας να δηλώνουν ότι η λοίμωξη SARS-CoV-2 προκαλεί περισσότερη μυοκαρδίτιδα από τον εμβολιασμό COVID-19. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Καρδιολογίας χρησιμοποίησε αυτήν την πλατφόρμα ως διεστραμμένο σκεπτικό για τη χορήγηση εμβολίων COVID-19 και με διεστραμμένο τρόπο, δημιουργώντας περισσότερη μυοκαρδίτιδα στον πληθυσμό.

Εάν η λοίμωξη SARS-CoV-2 προκάλεσε μυοκαρδίτιδα ή φλεγμονή του καρδιακού μυϊκού ιστού, τότε θα φαινόταν σε αυτοψία σε θανατηφόρες περιπτώσεις COVID-19. Οι Poloni et al εξέτασαν συγκεκριμένα την καρδιά των θανατηφόρων περιπτώσεων COVID-19 και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ιός δεν μολύνει την καρδιά.


Poloni TE, Moretti M, Medici V, Turturici E, Belli G, Cavriani E, Visonà SD, Rossi M, Fantini V, Ferrari RR, Carlos AF, Gagliardi S, Tronconi L, Guaita A, Ceroni M. COVID-19 παθολογία στον πνεύμονα, νεφρό, καρδιά και εγκέφαλο: Οι διαφορετικοί ρόλοι των Τ-κυττάρων, μακροφάγων, και μικροθρόμβωση. Κύτταρα. 2022 Οκτ 4; 11(19):3124. doi: 10.3390/cells11193124. PMID: 36231087; PMCID: PMC9563269.




Μια άλλη μελέτη αυτοψίας θανατηφόρου πνευμονίας COVID-19 από τους Maccio et al διαπίστωσε φλεγμονή των μικρών τριχοειδών αγγείων που εξυπηρετούν την καρδιά που ονομάζεται ενδοθηλίτιδα αλλά όχι τον ίδιο τον καρδιακό μυϊκό ιστό (δεν φαίνεται μυοκαρδίτιδα στο Σχήμα 6 ομάδα α). Αυτό διέκρινε το COVID-19 από τη γρίπη που δεν είχε φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων ή του καρδιακού μυός. Αλλά είναι σημαντικό, ο Maccio ΔΕΝ βρήκε μυοκαρδίτιδα σε περιπτώσεις COVID-19.

Περισσότερα στο άρθρο:

ΠΗΓΗ: Autopsy Studies Rule Out Myocarditis from SARS-CoV-2 Infection (substack.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ








ΣΧΕΤΙΚΑ; 

Ο διευθυντής της κλινικής ζητά περισσότερη προσοχή στις «κρυπτικές» παρενέργειες των εμβολίων COVID
Η κλήση ήρθε αφού ο γιατρός και διευθυντής μιας ερευνητικής ομάδας εμβολίων σε κλινική στις ΗΠΑ επηρεάστηκε ο ίδιος από παρενέργεια εμβολίου.


Το Όρεγκον αναφέρει την πρώτη ανθρώπινη περίπτωση βουβωνικής πανώλης σε σχεδόν μια δεκαετία
Το κρούσμα εντοπίστηκε σε κάτοικο της κομητείας Deschutes, ο οποίος πιθανότατα μολύνθηκε από τη συμπτωματική γάτα του.


Υγεία του εγκεφάλου: Γιατί πρέπει να τραγουδάμε και να κάνουμε μουσική για μια ζωή
Η άνοια και το Αλτσχάϊμερ αυξάνονται παγκοσμίως. Απλά και φθηνά μέτρα θα μπορούσαν να αποτρέψουν αυτές τις ασθένειες: τραγούδι και μουσική.


Η θεραπευτική δύναμη των δονήσεων: Η μουσική ως το κλειδί για την υγεία
Η μουσική μπορεί να χαλαρώσει, να φτιάξει τη διάθεση, να μας θεραπεύσει και να μας μεταφέρει σε ουράνια βασίλεια. Αυτές οι θετικές πτυχές της μουσικής αποτελούν όλο και περισσότερο αντικείμενο έρευνας.


Μουσικοθεραπευτής: Η μουσική του Shen Yun βοηθά στην ενίσχυση του νου


Τεχνητά διεγερτικά: η καφεΐνη και οι επιπτώσεις της στη διαδικασία γήρανσης
Είτε φυσική είτε εργαστηριακή, η καφεΐνη επηρεάζει την υγεία μας και τη διαδικασία γήρανσης. Ωστόσο, διάφορες μελέτες δείχνουν ότι ποτά όπως το τσάι ή ο καφές, τα οποία περιέχουν φυσική καφεΐνη, έχουν διαφορετική επίδραση στο σώμα από τα ποτά με συνθετική καφεΐνη.


Μικροθρεπτικά συστατικά: Το μυστικό όπλο κατά των εκφυλιστικών ασθενειών του εγκεφάλου
Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, υπάρχει σχέση μεταξύ της λήθης, των τρεμάμενων χεριών και της ανεπάρκειας θρεπτικών ουσιών.


Πρόληψη του Αλτσχάιμερ: Πέντε εύκολες ασκήσεις για την οικοδόμηση άπαχου μυός
Η τακτική άσκηση και η οικοδόμηση άπαχου μυός έχει αποδειχθεί ότι προλαμβάνουν τη νόσο του Αλτσχάιμερ και τη γνωστική εξασθένηση.


Το CDC επιβεβαιώνει ότι το «άγνωστο» ξέσπασμα σε κρουαζιερόπλοιο έχει εξαπλωθεί
Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν εμετό και διάρροια, δήλωσε το CDC, το οποίο δεν παρείχε άλλες λεπτομέρειες.


Χρήστος Μάστορας> Και ο εμβολιασμένος με τα εμβόλια COVID-19 τραγουδιστής βρίσκεται ξαφνικά στο νοσοκομείο!
&
Επιβάτης πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης αφού λίτρα αίματος «ξεπηδούν από το στόμα και τη μύτη του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!