Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ιατρός και υπουργός Υγείας Taha Al-Mutawakkil: Ο Covid ήταν μία «Αμερικανική συνωμοσία»


Για τους Χούτι, η πανδημία Covid ήταν μια αμερικανική συνωμοσία με στόχο να καταστραφούν τα χαμηλότερα κλιμάκια της οικονομίας.


15 Φεβρουααρίου 2024
Από τον Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,2 λεπτά

Ο πόλεμος του Ισραήλ εναντίον της Λωρίδας της Γάζας έφερε επίσης τους Χούτι στην Υεμένη στο προσκήνιο με κάποια καθυστέρηση. Παρά τον παρατεταμένο πόλεμο στην Υεμένη, το σιιτικό ισλαμιστικό κίνημα δεν ήταν προς το συμφέρον του παγκόσμιου κοινού μέχρι τότε. Αυτό έχει αλλάξει. Συζητούνται οι Χούτι, εναντίον των οποίων διεξάγονται στρατιωτικές επιθέσεις από την αμερικανική αυτοκρατορία και, ως εκ τούτου, εχθροί της συλλογικής Δύσης. Αυτό που λένε οι ίδιοι δεν συμβαίνει στον δυτικό λόγο. Η θέση τους για τον Covid δεν ήταν καθόλου ενδιαφέρουσα κατά τη διάρκεια της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, αλλά αυτό μπορεί να έχει αλλάξει.

«Συνωμοσία των ΗΠΑ»

Έτσι σχολίασε ο γιατρός και υπουργός Υγείας Taha Al-Mutawakkil τον Covid στις αρχές του 2021. Η ερμηνεία του δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς δεν βλέπει πουθενά μια παγκόσμια πρωτοφανή πανδημία. Αντ' αυτού, βλέπει μια συνωμοσία των ΗΠΑ που επίσης διολισθαίνει σε αντισημιτικά μοτίβα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, περίπου το τρία τοις εκατό του πληθυσμού στην Υεμένη έχει εμβολιαστεί κατά του Covid. Αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, διότι μια χώρα σε πόλεμο έχει αναμφισβήτητα άλλα προβλήματα από τον εμβολιασμό κατά της «συνωμοσίας» Covid-19.

Ακολουθεί η δήλωση του Υπουργού Υγείας της 8ης Ιανουαρίου 2021, που μεταδόθηκε στο Al-Eman TV (Υεμένη):


«Ήταν η Αμερική που δημιούργησε το «δικαίωμα βέτο» [του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ]. Ήταν η Αμερική που δημιούργησε τα Ηνωμένα Έθνη, μέσω των οποίων εισέβαλε και σκότωσε έθνη, λεηλάτησε τους πόρους τους και σκότωσε τις γυναίκες τους. Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο αυτού που είναι πολιτικά γνωστό ως Ηνωμένα Έθνη. Ήταν [η Αμερική] που ίδρυσε την Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία μπορεί να παρομοιαστεί με μια μεγάλη φάλαινα που καταβροχθίζει τους πόρους των εθνών για να κάνει τους φτωχούς ακόμη φτωχότερους.

«Ο στόχος της παγκόσμιας συνωμοσίας COVID-19 είναι να καταστρέψει τα μεσαία και χαμηλότερα οικονομικά στρώματα, έτσι ώστε να βρίσκονται κάτω από τον αντίχειρα μιας χούφτας μεγάλων, ελεγχόμενων από τις ΗΠΑ εταιρειών. Αν θέλουμε να μάθουμε τι είναι η Αμερική, είναι ένα καθεστώς που διοικείται από μια χούφτα ανθρώπων. Σχηματίζουν μια παγκόσμια, σιωνιστική, μασονική συμμορία που ελέγχει την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Θέλουν τους πόρους, τα χρήματα και την κυβέρνηση για τον εαυτό τους, και θέλουν τα έθνη να υποταχθούν σε αυτούς. Αυτή είναι η συμμορία που κυβερνά την Αμερική».

Λιγότερο από τρία χρόνια αργότερα, η Υεμένη βρίσκεται σε πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Χούθι αποκλείουν την Ερυθρά Θάλασσα και απαιτούν να σταματήσει η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα. Σε απάντηση, οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν τώρα τις θέσεις τους στην Υεμένη.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ: 
Ο πρώτος ασθενής στο Ηνωμένο Βασίλειο λαμβάνει πειραματικό «εμβόλιο» καρκίνου mRNA Moderna σε δοκιμή

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!