Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Η Αστυνομία διοργάνωσε ημερίδα γιά ρατσισμό καί 'ΛΟΑΤΚΙ' – Συντονιστής ο Γ.Καπουτζίδης.

 Μέ αφορμή τήν σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού.


Η Αστυνομία διοργάνωσε την πρώτη Ημερίδα της με θέμα την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, με σύνθημα «Όλοι μαζί ενάντια στον Ρατσισμό», στο αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ», στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.


Συντονιστής της Ημερίδας ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, που έδωσε τον δικό του τόνο στην εκδήλωση αναφερόμενος σε βιωματικά περιστατικά και συνεχάρη την ηγεσία του Υπουργείου και της ΕΛ.ΑΣ. για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/i-astynomia-diorganose-imerida-gia-ratsismo-kai-loatki-syntonistis-o-g-kapoutidis/

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ...
    ΟΥΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΓΧΩΡΙΑ Ή ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ (...), ΟΥΤΕ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΥΤΕ, ΟΥΤΕ, ΟΥΤΕ.....
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!