Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

2,5 χρόνια ΦΥΛΑΚΙΣΗ για ένα...φ ι λ ί;;;;!! - Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ (ή ηλιθιότητα;) εναντίον του Rubiales είναι τρομακτική!

ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 54.000 $
ΠΡΟΣΤΙΜΟ;
ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙ
ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ;
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ;
Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 
"ΠΑΙΖΕΙ" ; ; ; 


Τον Αύγουστο, ο τότε πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Luis Rubiales, φίλησε μέσα σε κλίμα ευφορίας μία  παίκτρια της εθνικής στο στόμα λίγο μετά τη νίκη στο Παγκοσμίου Κυπέλλου. 
Τώρα πρόκειται να πάει στη φυλακή γι' αυτό. Κάτω από τη σημαία της φεμινιστικής αντίστασης, η ύπαρξη ενός άνδρα καταστρέφεται.

παλιός


Ένα γέλιο που ήταν πολύ δυνατό, ένα άλμα στην αγκαλιά ενός άλλου που ρίχνει και τους δύο προς τα πίσω στο πάτωμα, ένα βρώμικο αστείο, ένα ηλίθιο σχόλιο, ένα ενοχλητικό επιφώνημα ενθουσιασμού και χαράς. Η ευφορία μας κάνει να κάνουμε απερίσκεπτα πράγματα. Η καθαρή ευχαρίστηση της στιγμής σπάει όλα τα εμπόδια. Μερικοί άνθρωποι ενώ γελάνε αερίζονται, άλλοι κοκκινίζουν. Κάποιοι τύποι χτυπούν τον ώμο του άλλου, βρυχώμενοι από το γέλιο, τόσο δυνατά που τρίβουν το χέρι τους μετά. Ενέργειες που είναι ως επί το πλείστον ακίνδυνες, μερικές φορές πηγαίνουν στραβά, αλλά κυρίως συμβάλλουν στη διασκέδαση όλων των εμπλεκομένων.

Τώρα ένας 46χρονος άνδρας πρόκειται να πάει στη φυλακή για δυόμισι χρόνια για μια τέτοια πράξη. Ο Luis Rubiales, πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μέχρι τον Σεπτέμβριο, κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση από την ισπανική εισαγγελία το φθινόπωρο.

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών τον Αύγουστο, είχε φιλήσει μέσα σε κλίμα ευφορίας την εθνική παίκτρια Jennifer Hermoso στο στόμα λίγο μετά τη νίκη. Το συμβάν διήρκεσε μόνο λίγα δευτερόλεπτα, βίντεο δείχνει έναν Rubiales να ακτινοβολεί από χαρά. Το πρόσωπο της ποδοσφαιρίστριας δεν είναι ορατό.


Jennifer Hermoso

Μια ζωντανή μετάδοση της παίκτριας αργότερα από τα αποδυτήρια έδειξε την ίδια και τις συμπαίκτριές της να χαμογελούν στο φιλί. «Λοιπόν, ήταν με γλώσσα;» ρωτάει κάποια. Η Hermoso γελάει ξανά και ξανά, αλλά λέει επίσης ότι δεν της άρεσε το φιλί. Αργότερα, καταγγέλλει τον Rubiales.

Ώστε, ο Rubiales πηγαίνει πραγματικά στη φυλακή για ένα φιλί πάνω στην χαρά του;

Τώρα, μισό χρόνο μετά το περιστατικό, η ισπανική εισαγγελία ζήτησε ποινή φυλάκισης για τον πρόεδρο της ένωσης, ο οποίος έκτοτε παραιτήθηκε, σε επίσημα δικαστικά έγγραφα, τα οποία είναι διαθέσιμα στο πρακτορείο ειδήσεων AFP, μεταξύ άλλων. Το φιλί, το οποίο ήταν καταχρηστικό στα μάτια των δικηγόρων, πρόκειται να εκδικηθεί ως «σεξουαλική επίθεση» με φυλάκιση ενός έτους. Επιπλέον, καταδικάστηκε σε ενάμιση χρόνο φυλάκισης για «εξαναγκασμό». 
Αυτός ο ισχυρισμός σχετίζεται με την υποτιθέμενη προσπάθεια του Rubiales να πείσει την Hermoso να κάνει δημόσια δήλωση σχετικά με το περιστατικό για να αποδείξει τη συμφωνία της με το φιλί. Ο Rubiales αρνείται τους ισχυρισμούς.

Είναι ακριβώς αυτή η έλλειψη έγκρισης που φαίνεται τώρα να στριφογυρίζει για τον πρώην αξιωματούχο του ποδοσφαίρου. Η τελευταία αριστερή κυβέρνηση της Ισπανίας εισήγαγε νόμο που απαιτεί τη ρητή συγκατάθεση όλων των μερών που εμπλέκονται σε σεξουαλικές πράξεις. Το σχέδιο είναι νομικά δεσμευτικό από το 2022. Από τότε, το αδίκημα της «σεξουαλικής επιθετικότητας» όχι μόνο έχει τιμωρηθεί πιο αυστηρά, αλλά και σημαντικά περισσότερες πράξεις όπως «εκφοβιστικές» φιλοφρονήσεις (!!!!!!!!!!!!!!!!!!), σεξουαλική πρόκληση και διανομή σεξουαλικών βίντεο.

Εάν το αίτημα της κατηγορούσας αρχής στο δικαστήριο γίνει δεκτό, ο Rubiales θα πάει πραγματικά στη φυλακή για εκείνο το φιλί της ευφορίας. Και όχι μόνο αυτό: η εισαγγελία θέλει επίσης να επιβάλει ότι ο Rubiales πρέπει να αποκλειστεί ρητά από οποιαδήποτε δραστηριότητα στον αθλητικό τομέα κατά τη διάρκεια της ποινής φυλάκισής του, για τέσσερα χρόνια δεν πρέπει να του επιτρέπεται να πλησιάσει περισσότερο από 200 μέτρα στην ποδοσφαιριστή Hermoso, για δύο χρόνια για να μην επικοινωνήσει μαζί της. 

Η εισαγγελία θέλει επίσης να επιβάλει την καταβολή αποζημίωσης ύψους 54.100 δολλαρίων ΗΠΑ στην Hermoso.

Εάν ο λιθοβολισμός ήταν ακόμα μια κοινή τιμωρία στη Δύση, θα είχε προτείνει μήπως η εισαγγελία και αυτή την τιμωρία; 

Η βιαιότητα με την οποία αναλαμβάνεται δράση εναντίον ενός ανθρώπου που δεν μπορούσε να καταστείλει ένα θεμελιωδώς αβλαβές συναίσθημα είναι τρομακτική. 

Κάτω από τη σημαία της φεμινιστικής αντίστασης στον «συστημικό σωβινισμό» (όπως τον αποκάλεσε η Ισπανίδα αντιπρόεδρος Yolanda Díaz), η ύπαρξη ενός άνδρα καταστρέφεται εδώ. Ένας άνθρωπος για τον οποίο θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας άθλιος αντιπαθητικός και ο οποίος μπορεί επίσης να κατηγορηθεί ότι δεν αντιστάθηκε σε αυτήν του την παρόρμηση.

Στη Γερμανία, επίσης, υπάρχουν εκκλήσεις για αυστηρότερο σεξουαλικό ποινικό δίκαιο

Αλλά έχει ήδη χάσει όλες τις θέσεις του και έχει καταδικαστεί από τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο - ακόμη και από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ. Το να θέλεις να τον ρίξεις στη φυλακή – και να μπορείς να προβάλεις νομικά επιχειρήματα γι' αυτό – φαίνεται εντελώς δρακόντειο και μαρτυρεί την αμείλικτη βία με την οποία το φεμινιστικό κίνημα πολεμά όλο και περισσότερο οποιοδήποτε αρσενικό και έχει ήδη δημιουργήσει μια νομική βάση για αυτό στην Ισπανία.

Στη Γερμανία, επίσης, υπάρχουν επανειλημμένες εκκλήσεις για αυστηρότερο σεξουαλικό ποινικό δίκαιο (σσ. εξαιρούνται τα μουσλίμια) με την έννοια του κανονισμού «μόνο ένα ναι είναι ναι». 

Μια πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία, της οποίας ηγείτο, μεταξύ άλλων, η Luisa Neubauer, ζητεί ακόμη και αντίστοιχη αλλαγή στη νομοθεσία της Ε.Ε.. 

Άρα γε, δεν καταλαβαίνουν αυτές οι γυναίκες ότι με τη δέσμευσή τους αυτή, δεν καταστρέφουν τίποτε λιγώτερο από την τεταμένη σχέση μεταξύ ανδρών και γυναικών;

Καταπνίγοντας όλο τον ερωτισμό εν τη γενέσει του;

Δεν θέλω να ζήσω σε έναν κόσμο όπου κανένας άντρας δεν τολμά πλέον να κάνει κομπλιμέντα σε μια γυναίκα και πρέπει να την ρωτήσει πρώτα αν μπορεί να τη φιλήσει ή να κοιμηθεί μαζί της, αντί να προσπαθήσει με δική του πρωτοβουλία και να καταλάβει από τις αντιδράσεις της. 

Επίσης, δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο όπου ένα φιλί στο στόμα τιμωρεί έναν άνθρωπο με ποινή φυλάκισης αντί για ένα ζουμερό χαστούκι στο πρόσωπο. 

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με κάθε φυσική αίσθηση δικαιοσύνης που έχω και είμαι σίγουρη ότι πολλές γυναίκες αισθάνονται το ίδιο.

Πάντα πίστευα ότι ειδικά οι Ισπανίδες ξέρουν πώς να βοηθήσουν τον εαυτό τους στην αντιμετώπιση των 'macho'. 
Σε πολλές διακοπές, έχω παρατηρήσει σε χορευτικά κλαμπ πώς οι ντόπιες γυναίκες, γεμάτες αυτοπεποίθηση, απέρριπταν τον έναν 'macho' τύπο μετά τον άλλο. 

Τι συνέβη ώστε τώρα να φαίνεται ότι θέλουν να ρίξουν αυτούς τους τύπους στη φυλακή με την πρώτη; 

Η φεμινιστική αυταπάτη έχει μετατρέψει ένα ηλιόλουστο, λάγνο έθνος σε ένα στείρο εχθρικό έδαφος στο οποίο η προσέγγιση μιας γυναίκας γίνεται ναρκοπέδιο. Αναρωτιέμαι σοβαρά ποιος/ποια θα ήθελε κάτι τέτοιο.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Η ασύλληπτη α ρ ρ ώ σ τ ι α της κάθε ολέθριας νεοταξικής - νεοεποχίτικης "ατζέντας" δέν έχει μέτρο ούτε καί όρια.
    Είναι δυνατόν σέ μία τέτοια καί τόση χαρά γιά μία νίκη, νά πληρώσει αυτός ο άνθρωπος 54.000 $ καί νά πάει κι από πάνω στήν φυλακή γιά ένα φιλί συγχαρητηρίων απειροελαχίστων δευτερολέπτων;
    Τί πρωτοφανώς ....ηλίθιο σκεπτικό είναι αυτό των Ισπανών δικαστών;
    Ή μάλλον τί υπηρετούν καί ποιούς ακριβώς υπηρετούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καλέ μου άνθρωπε προσπαθείς να βρεις δίκιο σε ένα άθλιο ανθρωποκτόνο σύστημα;
      Αυτό το σύστημα είναι εχθρός μας, αυτό είναι το δίδαγμα.

      Διαγραφή
  2. Αφού λοιπόν, 2:23 μ.μ., τό σύστημα είναι ό εχθρός μας, όπως λές, γιατί δέν τό πολεμάμε..?
    Πού είναι οί αντιστάσεις μας,
    οί διαμαρτυρίες μας,
    οί αγώνες καί οί κινητοποιήσεις μας...?
    Απλά, δέν υπάρχουν...!
    Γιατί είμαστε λαός,αδιάφορος, αποχαυνωμένος,ευκολόπιστος
    καί ΠΑΝΤΑ προδομένος...!
    Έρχεται όμως τό πλήρωμα τού χρόνου,ή νέμεσις καί θά λειτουργήσουν τώρα οί πνευματικοί νόμοι, ή αλλιώς ή Θεία Δίκη, πρός αποκατάσταση τής αλήθειας καί τής δικαιοσύνης γιά όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοί πολεμάνε(-με) όπως μπορεί ο καθένας.
    Κατά την γνώμη μου χωρίς συντονισμό και ηγεσία δεν οδηγούμαστε πουθενά, και από ηγεσίες έχει καεί η γούνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!