Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Η Ιταλία ερευνά τους θανάτους από εμβόλιο Covid

Φωτογραφία David Keller στο Unsplash

Πέντε γιατροί και ιατρικό προσωπικό βρίσκονται υπό έρευνα μετά τον θάνατο μιας φοιτήτριας μετά τον εμβολιασμό της κατά του covid.

Peter Imanuelsen
20 Μαρτίου 2024

Υπάρχει τελικά λογοδοσία;

Ο ιταλός εισαγγελέας έθεσε πέντε γιατρούς και ιατρικό προσωπικό υπό έρευνα μετά τον θάνατο ενός 18χρονου κοριτσιού αφού έλαβε το εμβόλιο AstraZeneca κατά του Covid.

Η φοιτήτρια πήγε σε μια εκδήλωση «ανοιχτής ημέρας» κοντά στη Γένοβα της Ιταλίας στις 25 Μαΐου, όπου εμβολιάστηκε. Πέθανε λίγο αργότερα, στις 18 Ιουνίου 2021.

Στη νεκροψία διαπίστωσαν ότι δεν είχε προηγούμενες ιατρικές παθήσεις και δεν είχε πάρει κανένα φάρμακο. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν πιθανό να πέθανε από θρόμβους αίματος ως αποτέλεσμα της λήψης του εμβολίου covid.

Και τώρα οι γιατροί βρίσκονται υπό έρευνα.

Ο θάνατός της προκάλεσε οργή στην Ιταλία επειδή ήταν ήδη γνωστό από τότε ότι το εμβόλιο Covid της AstraZeneca θα μπορούσε να προκαλέσει θρόμβους αίματος, ωστόσο έκανε το εμβόλιο ούτως ή άλλως.

Ήδη τον Μάρτιο, η Ιταλία είχε σταματήσει τα εμβόλια της AstraZeneca λόγω ανησυχιών για παρενέργειες στην πήξη του αίματος, αλλά επανέλαβε τη χρήση τους τον Μάϊο με τη σύσταση ότι είναι «κατά προτίμηση» να χρησιμοποιείται για άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών.

Όμως, η κυβέρνηση στην Ιταλία εκείνη την εποχή πίεζε να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Έτσι, ορισμένες ιταλικές περιφέρειες είχαν τις λεγόμενες εκδηλώσεις «ανοιχτής ημέρας» όπου έδωσαν το εμβόλιο της AstraZeneca σε οποιονδήποτε άνω των 18 ετών, όπου αυτό το κορίτσι έκανε το εμβόλιο και αργότερα πέθανε.

Ο λόγος που πραγματοποίησαν αυτά τα γεγονότα μπορεί να σας σοκάρει.

Στόχος του ήταν να αποτρέψουν τη σπατάλη δόσεων της AstraZeneca, αφού πολλοί άνθρωποι πολύ κατανοητά ακύρωσαν τα ραντεβού εμβολιασμού τους μετά από αναφορές για τις παρενέργειες του θρόμβου αίματος.

Είχαν όλα να κάνουν με τα χρήματα;

Ας συνοψίσουμε λοιπόν τι συνέβη.

Έγινε γνωστό ότι το εμβόλιο της AstraZeneca προκάλεσε θρόμβους αίματος.

Οι άνθρωποι δεν ήθελαν πια τα εμβόλια και ακύρωσαν τα ραντεβού τους.

Η κυβέρνηση δεν ήθελε να σπαταλήσει τα εμβόλια, έτσι διοργάνωσε εκδηλώσεις «ανοιχτής ημέρας» για να χορηγήσει τα εμβόλια στους ανθρώπους ούτως ή άλλως.

Αυτό το 18χρονο κορίτσι πέθανε από θρόμβους αίματος αφού πήρε το εμβόλιο σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις "ανοιχτής ημέρας".

Πέντε γιατροί και ιατρικό προσωπικό τέθηκαν υπό έρευνα από τον εισαγγελέα λόγω του θανάτου της.

Είναι σαφές ότι όλο το τσίρκο Covid με τα εμβόλια ήταν ένα ψέμμα. Μας είπαν ότι αυτά τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά, αλλά δεν ήταν ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά. 

Πέθαναν άνθρωποι.

Θα αρχίσουμε επιτέλους να βλέπουμε κάποια λογοδοσία τώρα;




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Κρίμα μεγάλο κρίμα τά αθώα θύματα,από την δικαιοσύνη δεν θα δικαιωθούν αλλά τίποτα δεν κρύβεται από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!