Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

O Πούτιν άναψε κερί στήν μνήμη των (137) ΘΥΜΑΤΩΝ της Μόσχας....


Πρόκειται για το δεύτερο 'βίντεο', που δημοσιοποιεί το Κρεμλίνο και αφορά στον Ρώσο πρόεδρο με το πρώτο να τον δείχνει στο γραφείο του αμέσως μετά την επίθεση.

Το Κρεμλίνο δημοσιοποίησε ένα νέο 'βίντεο', το οποίο αυτή τη φορά δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να βρίσκεται σε ιερό ναό και να ανάβει ένα κερί πριν κάνει τον Σταυρό του.




Ο Βλαντιμίρ Πούτιν άναψε προχθές Κυριακή, ημέρα Εθνικού Πένθους στη χώρα, ένα κερί στη μνήμη των νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης στον συναυλιακό χώρο 'Crocus City Hall' της Μόσχας, σε εκκλησία που βρίσκεται στην επικράτεια της προεδρικής κατοικίας στο Novo-Ogaryovo, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαρτίου, μέχρι στιγμής έχει 137 νεκρούς και 180 τραυματίες, με τις εκτιμήσεις να μιλούν για αύξηση του αριθμού.

Έντεκα ύποπτοι που συμμετείχαν στην τρομοκρατική επίθεση συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων τέσσερις δολοφόνοι που προσπαθούσαν να απομακρυνθούν κατευθυνόμενοι προς τα ουκρανικά σύνορα....

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε τηλεοπτική ομιλία ότι, σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, η ουκρανική πλευρά ετοίμαζε «ένα παράθυρο» στα σύνορα για να το περάσουν οι τρομοκράτες.

Ορκίστηκε να εντοπίσει και να λογοδοτήσουν όλοι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από την επίθεση.

https://www.epilekta.com/2024/03/o.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!