Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

ΒΟΜΒΑ!!!!! Η ΑΡΧΗ του Ηνωμένου Βασιλείου ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ κατά του ΚΟΩΝΟΪΟΥ προκαλεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ




Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αναγκάστηκε να δημοσιεύσει έγγραφα που δείχνουν ότι χιλιάδες Βρετανοί πολίτες παρεμποδίστηκαν από εμβολιασμούς mRNA Covid.

Μια εφαρμογή του νόμου για την ελευθερία της πληροφόρησης (FOIA) ανάγκασε την κυβέρνηση να παραδεχτεί τις καταστροφικές συνέπειες της εκστρατείας εμβολιασμού.



23 Σεπτεμβρίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 2,7 λεπτά



Τα πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα δείχνουν ότι πάνω από 14.000 άτομα έχουν υποβάλει αίτηση αποζημίωσης στο πλαίσιο του προγράμματος τραυματισμών από εμβόλια του Ηνωμένου Βασιλείου

Σύμφωνα με μια έκθεση του GB News, ενός από τα νέα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση έπρεπε να αυξήσει μαζικά τον αριθμό των εργαζομένων που χειρίζονται το πλήθος των αξιώσεων αποζημίωσης. "Ο αριθμός των εργαζομένων που επεξεργάζονται αυτές τις αιτήσεις έπρεπε να αυξηθεί από τέσσερεις σε 80 πέρυσι, επειδή ελήφθησαν τόσο γρήγορα", ανέφερε η παρουσιαστής του GB News Bev Turner.


Περίπου 5.500 αιτήματα απορρίφθηκαν επειδή τα θύματα δεν ήταν «αρκετά ανάπηρα». Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 700 άνθρωποι περιμένουν μια απόφαση για περισσότερο από ένα χρόνο. Αλλά οι καταστροφικές συνέπειες των ενέσεων δεν σταματούν εκεί.

«Μέχρι τον Ιούνιο του 2021, 300.000 ανεπιθύμητες ενέργειες είχαν ήδη καταγραφεί στο σύστημα αναφοράς κίτρινης κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου», αναφέρει η Turner.

«300.000 ανεπιθύμητες ενέργειες. Και είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι το σύστημα αναφοράς κίτρινης κάρτας είναι τόσο λίγο γνωστό και τόσο κακώς διαχειριζόμενο που καταγράφει μόνο μεταξύ ενός και δέκα τοις εκατό όλων των τραυματισμών.

«Έτσι ώστε αυτές οι 300.000 θα μπορούσαν να είναι μόνο το ένα τοις εκατό των πραγματικών ανεπιθύμητων ενεργειών».



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αναγκάστηκε να δεχτεί χιλιάδες πολίτες που έμειναν ανάπηροι από εμβόλια Covid


Και εδώ:




Ωστόσο, το πρόβλημα δεν περιορίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς οι αναπηρίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα παγκοσμίως, όπως και άλλες σοβαρές ασθένειες και θάνατοι.

Μια γυναίκα στον Καναδά έχει προκαλέσει σάλο με τη δική της ιστορία. Η 37χρονη μητέρα Kayla Pollock είναι παράλυτη από το λαιμό και κάτω μετά την ένεση mRNA και λέει ότι η ζωή της έχει γίνει «κόλαση στη γη».

Οι γιατροί παραδέχτηκαν ότι ένα αναμνηστικό εμβόλιο Covid από τη Moderna είναι υπεύθυνο για την Pollock που τώρα θα μείνει παράλυτη για το υπόλοιπο της ζωής της.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Liberty Daily, οι γιατροί προσφέρθηκαν να «ε π α ν ο ρ θ ώ σ ο υ ν» κάνοντας ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ στη νεαρή μητέρα.

Οι γιατροί πρότειναν στην Pollock να υποβάλει αίτηση για το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα Medical Assistance in Dying (MAID) του Καναδά, λέγοντας ότι θα τη βοηθήσουν να δεχτεί την αίτησή της.

Στις 11 Ιανουαρίου 2022, έλαβε το αναμνηστικό εμβόλιο mRNA από τη Moderna.

Τέσσερεις ημέρες αργότερα, η Kayla περιέγραψε μια κατάσταση όπου τα πόδια της μόλις υποχώρησαν και κατέρρευσε, αλλά λίγο αργότερα, όλα φαίνονταν καλά.

Εννέα ημέρες αργότερα, βίωσε ένα παρόμοιο περιστατικό και αυτή τη φορά κάλεσε τον γιατρό της και ζήτησε ραντεβού με νευρολόγο επειδή υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το πρωί της 22ας Φεβρουαρίου 2022, η ζωή της Kayla πήρε μια μη αναστρέψιμη στροφή. Όταν ξύπνησε, δεν μπορούσε να κουνήσει το σώμα της.

Η Kayla έμαθε αργότερα ότι είχε αναπτύξει εγκάρσια μυελίτιδα, μια κατάσταση που διακόπτει τη μετάδοση μηνυμάτων κατά μήκος των νεύρων του νωτιαίου μυελού σε όλο το σώμα. Αφού βγήκε από το νοσοκομείο, οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να περπατήσει ξανά.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!