Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ανθρωπότητα προς Π ώ λ η σ η



Η βιομηχανία του φύλου είναι εταιρικός προσηλυτισμός για τον μετανθρωπισμό.


"Αν κατανοήσουμε τον μηχανισμό και τα κίνητρα του ομαδικού νου, είναι τώρα δυνατό να ελέγξουμε και να οργανώσουμε τις μάζες σύμφωνα με τη θέλησή μας χωρίς να το γνωρίζουν." - Edward L. Bernays


Ο τρανσέξουαλ δεν είναι τύπος ανθρώπου. Είναι το όνομα του ομίλου για μια σειρά εταιρικών πιέσεων που προετοιμάζουν παιδιά και ενήλικες για βιομηχανική διάσπαση του σώματος, ανοίγοντας έτσι την ανθρωπότητα σε περαιτέρω εταιρικές καταπατήσεις στα σώματά μας. Είναι ο αποικισμός των ανθρώπων, στοχεύοντας άμεσα στην επόμενη γενιά. Είναι, όπως δηλώνει η διάσημη μετανθρωπίστρια Martine Rothblatt (βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Νέο βιβλίο γραμμένο από φεμινίστρια ΕΚΘΕΤΕΙ ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ από την ΑΤΖΕΝΤΑ των ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ (odysseiatv.blogspot.com)), «η ράμπα προς τον μετανθρωπισμό».

Η λέξη τρανσέξουαλ δεν είναι κατάλληλη για επικοινωνία. Δεν ορίζει τίποτε με σαφήνεια, αλλά μάλλον συσκοτίζει τη βιομηχανία που εκδηλώνεται στο όνομά της. Είναι ένας όρος ομπρέλλα χωρίς σύνορα, κάτω από τον οποίο βρίσκονται πάρα πολλές αντικρουόμενες ιδέες, επιτρέποντας στους καθοριστικούς στόχους του να κινούνται κάθε φορά που κάποιος ασκεί κριτική στην ιδεολογία του και στις αγορές που σχηματίζονται γύρω του. 

Η καθιέρωση της ταυτότητας φύλου ως νομικής έννοιας αποδομεί τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, αφού είμαστε ένα βιολογικά και σεξουαλικά διμορφικό είδος. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το εταιρικό κράτος αποδομεί το φύλο ως ένα βήμα προς την αποξένωσή μας από την ανθρωπιά μας. Ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με την «ταυτότητα φύλου» συσκοτίζουν αυτό το γεγονός.

Για μια δεκαετία, μια προοδευτική-κωδικοποιημένη γλώσσα αποσύνδεσης του σώματος έχει διαμορφωθεί ταυτόχρονα στο τοπίο πολλών δυτικών πολιτισμών. Όροι όπως ταυτότητα φύλου, μετάβαση, δυσφορία σώματος, έγκυοι άνδρες, τράχηλος, δυαδικό φύλο και σεξουαλικά «φάσματα» διαφόρων ειδών έχουν επαναληφθεί αδυσώπητα στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Αυτοί οι όροι, που χρησιμοποιούνται επανειλημμένα, διαχωρίζουν τα άτομα από τη σεξουαλική τους πραγματικότητα. Τώρα ενσωματώνονται στις νομικές μας δομές κάτω από ένα πλαίσιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όταν βλέπουμε την ανθρωπότητα και τις σεξουαλικές πραγματικότητές μας ως ένα άλλο σύνορο για το άνοιγμα των αγορών για εταιρική κερδοσκοπία, αυτό που αναφέρεται ως «κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για τους ανθρώπους που αποκηρύσσουν το φύλο τους αρχίζει να παίρνει άλλη μορφή.

Το Trans πληρώνει

«Η συμμετοχικότητα είναι κάτι περισσότερο από μια κοινωνική αιτία. Είναι μια επιχειρηματική ευκαιρία. Ήρθε η ώρα να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας." — DMI Consulting

Η αποσύνδεση του σώματος ως προοδευτική και απελευθερωτική ταυτότητα προωθείται στα παιδιά από ακτιβιστικές οργανώσειςεταιρείες, το Χόλλυγουντ, τις βιομηχανίες μουσικήςμόδας και ομορφιάς, από το ιατρικό κατεστημένο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα σχολεία

Η δύναμη του μηνύματος ότι η αποσύνδεση από το σεξουαλικό σώμα κάποιου είναι προοδευτική προέρχεται από τον αμείλικτο κορεσμό του σε όλα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ένα ολιγοπώλιο που κατασκευάζει μια ηγεμονική αφήγηση και πολλά από τα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζονται από την BlackRock και την Vanguard(ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Ἴσως τό καλύτερο ντοκυμανταίρ, πού γυρίστηκε ποτέ! ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ - Ποιός κατέχει τόν Κόσμο; (odysseiatv.blogspot.com)), δύο αμερικανικές πολυεθνικές επενδυτικές εταιρείες με περιουσιακά στοιχεία τρισεκατομμυρίων δολλαρίων και συντονισμένο ενδιαφέρον για αυτό το αφήγημα.

Η Authentic Brands Group έλαβε επένδυση 875 εκατομμυρίων δολλαρίων από την BlackRock το 2019. Η Authentic Brands Group κατέχει 50 μάρκες, συμπεριλαμβανομένου του Sports Illustrated, το οποίο έχει πλέον παρουσιάσει δύο άνδρες που ποζάρουν ως γυναίκες στα εξώφυλλά του. Η μάρκα Aeropostale δωρίζει χρήματα σε LGBT σκοπούς από τη συλλογή "ουδέτερου φύλου".

Η Vanguard είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Marqeta Inc., μιας παγκόσμιας πλατφόρμας έκδοσης πιστωτικών καρτών. Η Visa, μαζί με τη Marqeta Inc., υποστηρίζει το Daylight, τη νέα «queer πιστωτική κάρτα» και πλατφόρμα ψηφιακής τραπεζικής

Η Daylight εμπορεύεται την κάρτα της για την πώληση διαδικασιών υποβοηθούμενης ιατρικής τεχνολογίας γονιμότητας στην κοινότητα των λεσβιών και των ομοφυλοφίλων και σε εκείνα τα παιδιά στα οποία προσφέρεται τώρα η πρόσκληση να αγοράσουν συνθετικά φύλα (το T και το Q στο LGBTQ+) με κόστος τη μελλοντική γονιμότητά τους. Είναι η πρώτη τραπεζική πλατφόρμα χρηματοοικονομικής τεχνολογίας ή fintech LGBTQ+.

Η Global Market Insights προβλέπει σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 11,5% μεταξύ 2023 και 2032 για χειρουργικές επεμβάσεις για τη δημιουργία συνθετικών χαρακτηριστικών φύλου. Αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης δεν λαμβάνει υπόψη τις αυξανόμενες τάσεις στις χειρουργικές επεμβάσεις μείωσης της κλείδας, τις επεμβάσεις στα πόδια των ανδρών για να τα κάνουν να φαίνονται μικρότερα ή τις επιπλοκές που δημιουργούνται από αυτές τις περιττές επεμβάσεις για να επιτεθούν και να αναδιατάξουν το φύλο και άλλα χαρακτηριστικά των υγιών νεαρών σωμάτων για να βοηθήσουν τους άνδρες να εμφανίζονται ως το αντίθετο φύλο, ως ευνούχοι ή και ως τα δύο φύλα

Αυτή η ανάλυση αγοράς δεν περιλαμβάνει τα επικίνδυνα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στους νέους, όπως οι αποκλειστές της εφηβείας και οι διασταυρούμενες ορμόνες. Οι αυξημένες πωλήσεις αναισθησίας, αντιβιοτικών και φαρμάκων κατά της απόρριψης για τη δημιουργία συνθετικών σεξουαλικών μερών του σώματος που χρησιμοποιούνται για κοινωνικά συγκαλυμμένο σεξ επίσης δεν λαμβάνονται υπόψη στην προβλεπόμενη αγορά ανάπτυξης. 

Οι ιατρικές προμήθειες, η έρευνα, οι κλινικές και η ειδική εκπαίδευση για νέες και πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις δεν υπολογίζονται στα προβλεπόμενα κέρδη.

Το μεγάλο rebrand

Η λέξη τρανσέξουαλ είναι ένα rebranding της λέξης τρανσεξουαλισμός, η οποία έχει τις ρίζες της στον τραβεστικό φετιχισμό. Ο τρανσεξουαλισμός είναι ο όρος της καθομιλουμένης για την παραφιλία της αυτογυναικοφιλίας, όπου οι άνδρες, διεγερμένοι από τη φαντασίωση του εαυτού τους ως γυναίκες, φορούν στερεότυπα γυναικεία ρούχα, ειδικά εσώρουχα, για να ικανοποιήσουν έναν σεξουαλικό καταναγκασμό. Αυτό συνέβαινε ιδιωτικά. Όταν η φαρμακολογία και η τεχνολογία επέτρεψαν στον μικρό αριθμό ανδρών με αυτό το φετίχ να κλιμακώσουν τις συμπεριφορές τους σε κατάλληλα χειρουργικά κατασκευασμένα ομοιώματα γυναικείας βιολογίας ή συνθετικά χαρακτηριστικά φύλου, ο τρανσεξουαλισμός ρίζωσε στην ιατρική βιομηχανία.

Καθώς η τεχνολογία και τα φαρμακευτικά προϊόντα για την εκτέλεση πιο ρεαλιστικών συνθετικών σεξουαλικών χειρουργικών επεμβάσεων προχωρούν, η κοινωνία αναγκάζεται από την ανάπτυξη της αγοράς να αποδεχτεί δημόσια αυτή την παραφιλία και την ιδεολογία που αναπτύσσεται γύρω από αυτήν - η οποία αρνείται τη βιολογική μας πραγματικότητα, μας ανεβάζει πάνω και μας ξεριζώνει από τον πραγματικό κόσμο. 

Μια παραφιλία ενήλικων ανδρών είναι μια δύσκολη πώληση, αλλά τυλιγμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα και οικειοποιούμενη τη φυσική επαναστατικότητα της νεολαίας, χτυπά το γλυκό σημείο μάρκετινγκ.

Η Global Market Insights αναφέρει ότι «οι αυξανόμενες περιπτώσεις δυσφορίας φύλου και οι ισχυρές εξελίξεις στις διαδικασίες αλλαγής φύλου θα οδηγήσουν τις προοπτικές της αγοράς». Επιπλέον, δηλώνουν ότι «η εισαγωγή νέων κυβερνητικών πολιτικών που υποστηρίζουν τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου θα πρέπει να παρακινήσει ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού να επιλέξει αυτές τις διαδικασίες»

Η αύξηση της ανθρωπότητας με αυτόν τον τρόπο βρίσκεται σε άνοδο επειδή είναι δυνατή. Η θετική προώθηση αυτών των χειρουργικών επεμβάσεων -για τις οποίες οι κοινωνίες μας αναθεωρούνται- αυξάνει τη ζήτηση. Οι πρόοδοι στην τεχνητή νοημοσύνη, τη γενετική, τη συλλογή δεδομένων, τη βιοτεχνολογία, την αναπαραγωγική τεχνολογία και τα νευρολογικά εμφυτεύματα, που συμβαίνουν παράλληλα με την εμπορία της διάστασης του σώματος στη νεολαία, θα δουν μεγαλύτερα κέρδη για το τεχνο-ιατρικό σύμπλεγμα και πιο οικείες εισβολές στη βιολογία μας στο μέλλον.

Όταν το rebranding του τρανσεξουαλισμού που προωθείται στα παιδιά ξεκίνησε αρχικά πριν από μια δεκαετία, πλαισιώθηκε ως θεραπεία για τη δυσφορία του σώματος, ένα ζήτημα υγείας που προηγουμένως επηρέαζε ένα μικροσκοπικό μέρος του πληθυσμού. Όσο περισσότερο προωθούνταν από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τόσο πιο γρήγορη ήταν η αύξηση των παιδιών που διεκδικούσαν μια εναλλακτική ταυτότητα φύλου. Γρήγορα διαμορφώθηκε ως ένας προοδευτικός, επιθυμητός και νευρωτικός τρόπος ζωής για τη νεολαία. 

Νεαρές γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή του υγιούς στήθους τους ποζάρουν για εταιρικές διαφημίσεις για εσώρουχακρέμα ξυρίσματοςπάνινα παπούτσια και γυναικείες σειρές προϊόντων, καθώς και πασαρέλες μόδας και εμφανίζονται στο εξώφυλλο της Vogue. Ένα περιβάλλον απειλής έχει ριζώσει για όποιον δεν θα δεχτεί το αφήγημα ότι αυτό είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

Γιατί οι κυβερνήσεις αναθεωρούν γρήγορα τις κοινωνίες που βασίζονται στην αναγνώριση της πραγματικότητας του σεξουαλικού διμορφισμού του είδους μας για να φιλοξενήσουν αυτό που κάποτε ήταν ένα μικρό κλάσμα ανδρών με παραφιλία

Η αυτογυναικοφιλία - ή πιο κοινώς, ο τρανσεξουαλισμός - μειώνει την εξ ολοκλήρου σεξουαλική ανθρωπιά των γυναικών σε αγορασμένα μέρη για να κατευνάσει τις εμμονές των ανδρών. Έχει μετονομαστεί σε «τρανσέξουαλ» για να προσηλυτίσει τη νεολαία σε διάσταση σώματος, ανοίγοντάς την στην εμπορευματοποίηση και τον πειραματισμό για τη μηχανική της εξέλιξης του είδους μας.

Δεν υπήρξε ποτέ ένα υποτιθέμενο κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων που να έχει κερδίσει την υποστήριξη του εταιρικού κόσμου, των κυβερνήσεων και του χρηματοπιστωτικού κλάδου, όπως αυτό που τώρα πλαισιώνεται ως «νέα φύλα». 

Πάνω από μια δεκαετία, οι φιλανθρωπικές, πολιτικές, νομικές δομές και δομές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η βιομηχανία τεχνολογίας και οι μεγαλύτεροι χρηματοπιστωτικοί οίκοι στον κόσμο έχουν υποστηρίξει ειδικά δικαιώματα για άτομα που διεκδικούν μια συνθετική ταυτότητα φύλου, μια ταυτότητα που κατέστη δυνατή από το τεχνο-ιατρικό σύμπλεγμα που επωφελείται από αυτά και χρησιμοποιεί το πλαίσιο των λεσβιών, ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να οδηγήσει σε μια αφήγηση προοδευτικότητας.

Το τέλος της ανθρωπότητας

Όταν το φύλο καταργείται ως σημαντική κατηγορία, το ίδιο συμβαίνει και με την ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε.

Αυτό είναι το νόημα της ανερχόμενης βιομηχανίας φύλου. 

Πέρα από την αισχροκέρδεια – η οποία είναι άφθονη, με νέες ταυτότητες που απαιτούν μια ζωή ιατρικής φροντίδας και τεχνολογικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής μόλις στειρωθούν τα παιδιά ασθενείς – προσηλυτίζει το κοινό. 

Αξιολογεί την αποδοχή των βιοϊατρικών εισβολών που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας. Θα δεχτούν οι άνθρωποι την κακοποίηση του φύλου των παιδιών αν πιστεύουν ότι είναι καλή τη πίστει; Πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε με τις τεχνο-ιατρικές εισβολές μας στους ανθρώπους και την επίθεση στην ανθρωπότητα των γυναικών ως εξ ολοκλήρου έμφυλων όντων διαφορετικών από τους άνδρες;

Σε ένα τοπίο όπου βασιλεύει η τεχνολογική αναπαραγωγή, το σεξ για αναψυχή θα είναι ο μοναδικός στόχος της σεξουαλικής πράξης – για όσο διάστημα είμαστε ακόμα άνθρωποι.

Αυτό το τοπίο καλλιεργείται από άνδρες με φετίχ που προωθούνται από τα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης και των οποίων στόχος είναι να αλλάξουν οι νόμοι σχετικά με το τι συνιστά ανδρισμό και γυναίκα. 

Άνδρες όπως η Rachel Levineο Sam Brintonη Danica Roem και η Petra De Sutter είναι φιγούρες που μας βοηθούν ως πολίτες να καταργήσουμε το όριο φύλου μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Το να πιστεύουμε ότι όλοι οι θεσμοί και οι νόμοι μας αλλάζουν γρήγορα επειδή ισχυρές εταιρικές οντότητες νοιάζονται για τους ανθρώπους που έχουν σωματική δυσμορφία είναι ένας παραλογισμός τόσο μεγάλος που πιστεύοντάς τον, θα μπορούσαμε κάλλιστα να ζήσουμε μέσα σε μια παγκόσμια λατρεία. 

Είμαστε τόσο εγκλωβισμένοι σε μια εταιρικά κατασκευασμένη εικονική πραγματικότητα, όπου μερικοί άνθρωποι ζουν έξω από τις παραμέτρους του σεξουαλικά διμορφικού είδους μας, που δεν μπορούμε να δούμε ότι έχουμε κατηχηθεί.

Ο Martine Rothblatt, ο Αμερικανός επιχειρηματίας και αυτοαποκαλούμενος τρανσέξουαλ μετανθρωπιστής που πιστεύει ότι ο τρανσέξουαλ είναι η ράμπα προς τον μετανθρωπισμό, είναι ένας άνθρωπος με σχέδιο να αποδομήσει τον σεξουαλικό διμορφισμό προς έναν τελικό στόχο να βγάλει τους ανθρώπους από τη βιολογία τους και να δημιουργήσει τον Θεό με την τεχνολογία.

Έρχεται με εκείνους που βρίσκονται στα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής, της τεχνολογίας, των βιοφαρμακευτικών προϊόντων, του Χόλλυγουντ και του δικτύου LGBT Business

Το 2016 έδωσε διάλεξη στον Καναδά σχετικά με την ανάγκη οι «μετανθρωπιστές τεχνολογίας» να «δημιουργήσουν έναν πολιτικό μηχανισμό συγκρίσιμο με την WPATH» (Παγκόσμια Επαγγελματική Ένωση Υγείας Διεμφυλικών). Πρότεινε ότι αυτό θα καθιερώσει την κοινωνική εγκυρότητα για τους «τεχνολογικούς μετανθρωπιστές» με τον τρόπο που έχει κάνει το WPATH για τους «τεχνολογικούς τρανσέξουαλ». 

Επίσης δικηγόρος, η Rothblatt δημιούργησε το πρώτο νομικό πλαίσιο για την ψήφιση νομοσχεδίων για το φύλο παγκοσμίως. Εργάστηκε για τη NASA και βοήθησε στο Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος σε επίπεδο ΟΗΕ. Είναι ιδιοκτήτης μιας βιοφαρμακευτικής εταιρείας, μιας φάρμας ξενομεταμόσχευσης και μιας εταιρείας εκτύπωσης οργάνων 3D και έχει δημιουργήσει μια θρησκεία απομίμησης με τον μέντορά του William Sims Bainbridge. Έχει κατασκευάσει ένα ρομπότ της συζύγου του και δίνει διαλέξεις ευρέως για τη συγχώνευση της ανθρωπότητας με την τεχνητή νοημοσύνη και την αίσθηση της.

Η Rothblatt γράφει για τις αλλαγές στην ανθρωπότητα που θα αποδομήσουν τον σεξουαλικό διμορφισμό από το 1995. Παρομοιάζει τον σεξουαλικό διμορφισμό με το απαρτχάϊντ της Νότιας Αφρικής (pdf σελ. 8). Έχει γράψει για το τεχνολογικό μέλλον της αναπαραγωγής, όπου οι άνθρωποι, συγχωνευμένοι με την τεχνολογία, δεν θα χρειαστεί να συνουσιαστούν.

Η Δρ Heather Brunskell-Evans, ακαδημαϊκή φιλόσοφος στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε το 2021 ένα απόσπασμα από την Gendered Intelligence (GI), μια παγκόσμια ομάδα λόμπι «τρανσέξουαλ» που υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει να απελευθερωθούν για να χειραγωγήσουν τα χαρακτηριστικά φύλου τους. 

Η GI ισχυρίζεται ότι η ελευθερία για τα παιδιά και τους νέους έγκειται στην «αποσυναρμολόγηση της πολιτισμικά αποδιδόμενης δύναμης της βιολογίας». Αυτή είναι μια συναρπαστική δήλωση. Το μήνυμα από το GI φαίνεται σαφές: η βιολογική πραγματικότητα του σεξ είναι μια κοινωνική κατασκευή, που θεωρείται ότι ασκεί υπερβολική δύναμη.

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου περιγράφει λεπτομερώς τις προόδους στην ανθρώπινη αύξηση (*), όχι μόνο όσον αφορά το Υπουργείο Άμυνας αλλά και τη ζωή μας ως ανθρώπινα όντα. 

«Η ανθρώπινη αύξηση έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μας και ακόμη και να αλλάξει το νόημα του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Θα μπορούσε να αμφισβητήσει τις φιλοσοφικές έννοιες, τα συστήματα πεποιθήσεών μας και τα ηθικά και νομικά πλαίσια με τρόπους που δεν έχουμε προβλέψει», αναφέρει.

Δεν γινόμαστε μάρτυρες αυτών των αλλαγών τώρα, στη νέα βιομηχανία του φύλου, πλαισιωμένη ως κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Όταν συζητάμε για τους αναστολείς της εφηβείας – φάρμακα που έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν μη αναστρέψιμη βλάβη – η Έμφυλη Νοημοσύνη δηλώνει: «Είναι σημαντικό τα παιδιά και οι νέοι... μπορούν να πειραματιστούν, να αλλάξουν γνώμη, να δοκιμάσουν νέα στυλ, να εκφραστούν»

Υποστηρίζουν ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν ελευθερία κινήσεων στην επιλογή να αυξήσουν τα χαρακτηριστικά φύλου τους και να χρησιμοποιούν επικίνδυνα ναρκωτικά για να το κάνουν. Οι νόμοι προσαρμόζονται γρήγορα σε πολλές χώρες ταυτόχρονα, με τη βοήθεια LGBT ΜΚΟ, δισεκατομμυριούχων και οργανώσεων «τρανσέξουαλ», για να κάνουν νομικές προσαρμογές που επιτρέπουν την αποπαθολογικοποίηση της αποενσωμάτωσης.

Ακολουθήστε το μονοπάτι

Ο πρόεδρος Μπάιντεν ψήφισε πρόσφατα ένα νομοσχέδιο στο οποίο η «ταυτότητα φύλου» θα υπερισχύει των δικαιωμάτων των γυναικών με βάση το φύλο. Η γλώσσα χειραγωγείται για να συσκοτίσει τη σεξουαλική πραγματικότητα ανδρών και γυναικών. Είναι εύλογο ότι ο Μπάιντεν δεν καταλαβαίνει τι κάνει; Ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος υπό τον Ομπάμα, με οικονομική βοήθεια από τους Pritzker, μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο. Η Jennifer Pritzker, μία από τις ελίτ Pritzker, είναι ένας άνδρας που ποζάρει ως γυναίκα.

Μαζί με την οικογένειά του, έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολλάρια για να αναθεωρήσει τους θεσμούς και τις κοινωνικές δομές μας για να επαναπροσδιορίσει το σεξ ως συναίσθημα. Ο Ομπάμα ήταν ο πρώτος πρόεδρος που χρησιμοποίησε τη λέξη τρανσέξουαλ σε ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης. Συγκάλεσε επίσης μια ειδική συνάντηση για τους «τρανσέξουαλ» φοιτητές στο Λευκό Οίκο το 2015, κερδίζοντας τον τίτλο του «τρανς προέδρου».

Η εταιρική κατάργηση της σεξουαλικής μας πραγματικότητας ανοίγει το δρόμο για την ανθρωπότητα αποδεσμευμένη από τους φυσικούς νόμους του σύμπαντος. Μας προβάλλει σε μια εικονική πραγματικότητα της οποίας βρισκόμαστε τώρα στο χείλος του γκρεμού, όπου δεν είμαστε ένα σεξουαλικά διμορφικό είδος.

 Ο Zoltan Istvan, πρώην προεδρικός υποψήφιος και μετανθρωπιστής, δήλωσε ότι «Ένας μεγάλος μετανθρωπιστικός πόλεμος θα συμβεί μεταξύ εκείνων που αγκαλιάζουν τη ριζοσπαστική τεχνολογία στο σώμα τους και εκείνων που δεν το κάνουν. Όσοι συντάσσονται με την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη θα κερδίσουν». Το 2015, συνδύασε φιλοσοφικά και ψευδώς τον σεξουαλικό προσανατολισμό με την μετανθρωπιστική αποενσάρκωση.

Δήλωσε:

Ειλικρινά, θα μπορούσα να δω πολλούς ανθρώπους στο μέλλον να σταματούν εντελώς το φυσικό σεξ, καθώς η τεχνολογία κρανιακών εμφυτευμάτων βρίσκει ακριβώς τα σωστά μέσα για την τόνωση των ερωτογενών ζωνών στον εγκέφαλο - κάτι που οι ερευνητές ήδη εργάζονται. Το πραγματικό σεξ πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να ταιριάξει με την άμεση και επιστημονικά στοχευμένη διέγερση του μυαλού μας. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε μια κοινωνία όπου τα αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά εξαφανίζονται καθώς η ευχαρίστηση γίνεται «κατά παραγγελία» και η γονιδιακή θεραπεία είναι σε θέση να συνδυάσει τα πιο λειτουργικά μέρη και των δύο φύλων σε μία οντότητα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένοι θεσμοί όπως ο γάμος μπορεί να καταλήξουν στο δρόμο των δεινοσαύρων.

Οι Bainbridge, Rothblatt, De Sutter, Pritzker και Istvan αποτελούν μέρος μιας αυξανόμενης τάσης τρανσέξουαλ και τεχνοφίλων υψηλού προφίλ που μας προετοιμάζουν για εικονική πραγματικότητα πέρα από την τρέχουσα εξέλιξή μας στη βιόσφαιρα. Ο Mark Zuckerberg, ο Ray Kurzweil, ο Yuval Harari, ο Joe Rogan και ο Peter Thiel είναι μόνο μια χούφτα ανδρών υψηλού προφίλ που έχουν προβλέψει - μερικοί με ανησυχία, άλλοι με ικανοποίηση - ότι θα ωθηθούμε να εξελιχθούμε προς μια ασώματη κατάσταση σε συγχώνευση με την AI.

Με τις κοινωνίες και τους νόμους να αλλάζουν γρήγορα για να εξαλείψουν το σεξ και τα παιδιά που χρησιμοποιούνται ως ιατρική τροφή για να εξαλείψουν τα όρια των φύλων, ήρθε η ώρα να τα πάρουμε στα σοβαρά.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


(*) Ανθρώπινη αύξηση (Human Augmentation)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!