Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Νέο βιβλίο γραμμένο από φεμινίστρια ΕΚΘΕΤΕΙ ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ από την ΑΤΖΕΝΤΑ των ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ



Το βιβλίο «Transsexual Transgender Transhuman: Dispatches from The 11th Hour» της Jennifer Bilek είναι μια συλλογή της ερευνητικής δημοσιογραφίας της για «τα τεχνολογικά και οικονομικά κίνητρα πίσω από μια πολιτική ατζέντα μεταμφιεσμένη σε κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων».


(LifeSiteNews) — Τι – και ποιος – βρίσκεται πίσω από την εκρηκτική ανάπτυξη του φαινομένου των «τρανς»;

Ένα νέο βιβλίο της Jennifer Bilek εξασφαλίζει τη φήμη της ως η κύρια επικριτής του τρανσέξουαλ, τον οποίο ονομάζει «μια λαμπερή διαφημιστική καμπάνια που παράγεται από ελίτ, που επενδύει στην τεχνολογία και τη φαρμακοβιομηχανία, για να ομαλοποιήσει την αλλαγή της ανθρώπινης βιολογίας».

Το βιβλίο Transsexual Transgender Transhuman: Dispatches from The 11th Hour είναι μια συλλογή της ερευνητικής δημοσιογραφίας της Bilek στα «τεχνολογικά και οικονομικά κίνητρα πίσω από μια πολιτική ατζέντα μεταμφιεσμένη σε κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2024, οι 224 σελίδες του προσφέρουν περισσότερη επεξηγηματική δύναμη αυτής της διαβολικής βιομηχανίας από οτιδήποτε φαίνεται στην αντι-woke παραγωγή μέσων όπως το Daily Wire.

Το γεγονός ότι η Bilek είναι προοδευτική και αυτοαποκαλούμενη «άθεη, υπέρ των αμβλώσεων φεμινίστρια» δεν είναι το μόνο σημείο διαφοράς. Οι σχολιαστές του πολιτιστικού πολέμου δεν αποκάλυψαν ποτέ τη συμμετοχή επιφανών δισεκατομμυριούχων όπως οι Pritzkers και ο Martin "Martine" Rothblatt (ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδιόρρυθμοι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ασκούν τεράστια ΕΠΙΡΡΟΗ στήν δημόσια πολιτική. ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Ακολουθήστε το χρήμα... (odysseiatv.blogspot.com)ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Η «τ ρ α ν σ έ ξ ο υ α λ» ιδεολογία είναι ένα πολιτικό Π Ρ Α Ξ Ι Κ Ο Π Η Μ Α της μετανθρωπιστικής ατζέντας (odysseiatv.blogspot.com)ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΗΠΑ-Ιλλινόις: Η ιστορία των 'ΛΟΑΤ' θα διδάσκεται στα δημόσια σχολεία με νέο νόμο ! (odysseiatv.blogspot.com) ), των οποίων η σημαντική μιντιακή και πολιτική δύναμη θα αποδεικνυόταν προβληματική για όσους επιδιώκουν να κυριαρχήσουν σε ένα τμήμα του πολιτικού λόγου.






Oι Pritzker


Το έργο της Bilek πηγαίνει πολύ πέρα από το απλό σκοράρισμα πόντων για να δείξει ακριβώς πώς και γιατί αυτή η διεστραμμένη ατζέντα κατάφερε να εισαχθεί όχι μόνο στο mainstream των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, αλλά έχει υιοθετηθεί με ενθουσιασμό από το ιατρικό και πολιτικό κατεστημένο. Η τεράστια επιτυχία της σε αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί από τη γκρίνια για τα «αφυπνισμένα» πανεπιστήμια και τους χώρους εργασίας.

Είναι, όπως επισημαίνει η Bilek, όχι μόνο ένας εξαιρετικά ισχυρός εμπειρογνώμονας της βιομηχανίας στην αξιοποίηση των επιχειρημάτων των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αλλά είναι επίσης η προώθηση ενός μετα-ανθρώπινου μέλλοντος που στοχεύει στην καταστροφή της βιολογικής βάσης της ανθρωπότητας. 

Έχει επίσης τη δική του «θρησκεία».

Εξερευνώντας τη νομισματοποίηση αυτού του είδους του κακού, η Bilek έχει προσελκύσει ισχυρούς επικριτές. 

Κατηγορείται συστηματικά για αντισημιτισμό επειδή τεκμηριώνει τον ρόλο επιφανών Ε β ρ α ί ω ν δισεκατομμυριούχων στη δημιουργία και προώθηση μιας ατζέντας που «επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τα αναπαραγωγικά πρότυπα και να ωθήσει την κοινωνία προς ένα μετα-ανθρώπινο μέλλον».

Γιατί πρέπει οι πιστοί Καθολικοί να παραμερίσουν τη δέσμευση της Bilek για την άμβλωση και να διαβάσουν το έργο της; Εξάλλου, η ίδια η Bilek αρνήθηκε μια συνέντευξη στο LifeSiteNews για το συγκεκριμένο λόγο της υπεράσπισης των αγέννητων ζωών. Η απλή απάντηση είναι ότι το έργο της Bilek σε αυτόν τον τομέα είναι απαράμιλλο.

Σε χρόνια έρευνας για το θέμα, δεν έχω βρει πιο ολοκληρωμένη ή καλύτερα τεκμηριωμένη περιγραφή του τρανς φαινομένου. 

Το έργο της Bilek πράγματι «ανιχνεύει την εξέλιξη του τρανσεξουαλισμού από ένα προσωπικό φετίχ σε μια βιομηχανία που εμπορευματοποιεί το ανθρώπινο αναπαραγωγικό σεξ, ιδιαίτερα τη γυναικεία φύση», όπως ισχυρίζεται ο τόμος των δοκιμίων της.

Είναι επίσης ειδικευμένη στο να καθιστά τις πολύπλοκες ιδέες απλές στην κατανόηση, εξηγώντας ότι «αυτή η διαδικασία διαχωρίζει [την ανθρωπότητα] από τις βιολογικές ρίζες της και τη σύνδεσή της με το περιβάλλον, μειώνοντας το ανθρώπινο αναπαραγωγικό φύλο σε ιατρικά και τεχνολογικά χειραγωγημένα συστατικά».

Είναι ένα σημάδι της παταγώδους αποτυχίας του συντηρητικού κινήματος γενικά ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παράγει τίποτε που να συγκρίνεται με τις προσπάθειες φεμινιστριών όπως η Bilek. Το να ανταποδίδουμε παλαμάκια στην κριτική θεωρία και την τρέλλα της δεν κάνει τίποτε για να καταπολεμήσει τη νομική, ιατρική και πολιτική ανατροπή του πολιτισμού μας από μια φατρία πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων του μετανθρωπισμού που υποστηρίζεται από μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αμερική.

Το 2018, το έργο της Bilek αναφέρθηκε στο 'The Federalist'.

«Ανακάλυψα ότι εξαιρετικά πλούσιοι, λευκοί άνδρες με τεράστια πολιτιστική επιρροή χρηματοδοτούν το λόμπι των τρανσέξουαλ και διάφορες οργανώσεις τρανσέξουαλ», έγραψε.

Ποιοι ήταν αυτοί οι πλούσιοι λευκοί;

«Αυτά περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην Jennifer Pritzker [sic] (ένας άνδρας που προσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ), Τζώρτζ Σόρος, Martine Rothblatt (ένας άνδρας που αυτοπροσδιορίζεται ως τρανσέξουαλ και μετανθρωπιστής), Tim Gill (ομοφυλόφιλος), Drummond Pike, Warren και Peter Buffett, Jon Stryker (ομοφυλόφιλος), Mark Bonham (ένας ομοφυλόφιλος άνδρας), και ο Ric Weiland (ένας αποθανών ομοφυλόφιλος άνδρας του οποίου η φιλανθρωπία εξακολουθεί να είναι προσανατολισμένη στην LGBT κοινότητα).



Jennifer Pritzker (πριν και τώρα)









Martin(e) Rothblatt (πριν και τώρα)




Tim Gill




Drummond Pike






Warren και Peter Buffett




Jon Stryker





Mark Bonham




Ric Weiland





Ο Ric Weiland με το ...αγόρι Bill Gates (ιστορία μου, αμαρτία μου, πάθος μου μεγάλο...)


Γιατί έχει σημασία ο πλούτος και η επιρροή τους;

«Οι περισσότεροι από αυτούς τους δισεκατομμυριούχους χρηματοδοτούν το λόμπι και τις οργανώσεις των τρανσέξουαλ μέσω των δικών τους οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών».

H Bilek χαρακτηρίστηκε ως αντισημιτίστρια το 2021 για αυτό το κομμάτι, με τη μισαλλοδοξία να προστίθεται στο κατηγορητήριο το 2022. Ο David Bernstein, ο οποίος έχει επίσης επωφεληθεί από τα σχόλια για το «woke», δήλωσε στους 'Times of Israel' ότι η Bilek δεν ήταν αντισημιτίστρια - αλλά ότι οι όροι της ήταν παρ' όλα αυτά «ταπεινωτικοί για τα τρανς άτομα».

Η Bilek συνέχισε τεκμηριώνοντας την τεράστια επιρροή των Pritzker, των οποίων η περιουσία προήλθε από την αλυσίδα Hyatt Hotels, στην προώθηση της λατρείας.

Η επιρροή τους εκτείνεται από την αγορά αλυσίδων φαρμακείων για τη διανομή ορμονών «αλλαγής φύλου» έως τη δημιουργία ερευνητικών ομάδων σε πανεπιστήμια και ιατρικά ιδρύματα των ΗΠΑ.

Η οικογένεια συνδέεται με την WPATH, την αμφιλεγόμενη διεθνή ομάδα υπέρ των τρανς, που απολάμβανε προσωπική πρόσβαση στον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Το 2023, ο Δημοκρατικός κυβερνήτης του Ιλλινόϊς J.B. Pritzker προχώρησε στην «άρση των εμποδίων στη νόμιμη πρόσβαση για αλλαγή φύλου», επιτρέποντας σε αυτοπροσδιοριζόμενα «τρανς» άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων, να αποκτήσουν ορμόνες και χειρουργική επέμβαση με την οικονομική βοήθεια του φορολογούμενου.


J.B. Pritzker



Η τεράστια δύναμη των Pritzker στην προώθηση αυτού που η Bilek αποκαλεί «συνθετικές σεξουαλικές ταυτότητες» τεκμηριώθηκε σε ένα άλλο κομμάτι για το περιοδικό 'Tablet' το 2022.

Το έργο της Bilek παρέχει και πάλι όλες τις αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της, οι οποίοι σε αυτή την περίπτωση ήταν ότι «τα πλούσια, ισχυρά και μερικές φορές πολύ περίεργα ξαδέρφια Pritzker έχουν θέσει τις βλέψεις τους σε έναν νέο θεϊκό στόχο: τη χρήση της ιδεολογίας του φύλου για να ξαναφτιάξουν την ανθρώπινη βιολογία».

Ωστόσο, η παραξενιά αυτής της λατρείας δεν περιορίζεται στην οικογένεια Pritzker. Ο Martin "Martine" Rothblatt είναι ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής του SiriusXM Radio. Ονομάστηκε "η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα CEO" του 2014 από τη NyMag. Έχει επίσης δημιουργήσει ένα ρομποτικό κεφάλι της συζύγου του, στο οποίο ελπίζει να εμφυτεύσει τις αναμνήσεις της. Αυτή δεν είναι η μόνη του προσπάθεια να παίξει τον Θεό και να ξεφύγει από τα όρια της ανθρωπότητας μέσω της τεχνολογίας.



Martine Rothblatt




Το ρομποτικό κεφάλι της ...συζύγου της/του (βγάλτε εσείς άκρη) - ίσως να άλλαζε κομμωτήριο...😏


Ο/Η Rothblatt έχει δημιουργήσει μια «τρανς θρησκεία». Ονομάζεται Terasem, προωθεί το όραμά του για την αντικατάσταση του Θεού με την τεχνολογία μέσω ενός ιδρύματος με το ίδιο όνομα.

Η Bilek τεκμηριώνει αυτόν τον ισχυρό τεχνο-φετιχιστή στα δοκίμιά της, δείχνοντας πώς οι επιθυμίες του έχουν τροφοδοτήσει ένα σύστημα πεποιθήσεων που υποστηρίζεται από τα δισεκατομμύρια του για να προωθήσει ένα μετα-ανθρώπινο μέλλον.

Όπως σημειώνει, «τα παιδιά προετοιμάζονται για αυτό το μέλλον» του «τρανσέξουαλ μετανθρωπισμού».

Το βιβλίο της Bilek είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν κατάλογο των διαβολιστών πίσω από αυτή τη βιομηχανία. Εξετάζει τους δεσμούς με τεράστιες εταιρείες όπως η BlackRock, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η βιομηχανία πορνό, καθώς υποστηρίζει ότι το φαινόμενο των τρανς θέτει «την ανθρωπότητα προς πώληση».

Περιγράφει τον βοηθό υπουργό Υγείας του Μπάιντεν, Richard "Rachel" Levine, ως "έναν κομπογιαννίτη που προωθείται από μια ομάδα που υποστηρίζεται από φαρμακευτικά προϊόντα για την ομαλοποίηση της αποσύνθεσης".

Σε αυτή την προσβολή, προσθέτει τον τραυματισμό αποδεικτικών στοιχείων - όπως και με όλες τις κατηγορίες της - που δείχνουν πώς η οργανωμένη χρηματοδότηση βρίσκεται πίσω από την προώθηση του ακτιβισμού που βασίζεται στα δικαιώματα για να βάλει έναν «επικίνδυνο άνθρωπο όπως η Δρ Rachel Levine [sic] ... στον Λευκό Οίκο, διαδίδοντας δυνητικά θανατηφόρες πληροφορίες στο κοινό σχετικά με τα φάρμακα για τη θεραπεία παιδιών που ανησυχούν για το σεξουαλικό τους σώμα.

Το έργο της Bilek δεν διαμαρτύρεται απλώς για το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι ωθούνται σε θέσεις εξουσίας και επιρροής. Δείχνει ξανά και ξανά πώς οι μηχανισμοί της κοινωνίας λειτουργούν από μια εξειδικευμένη και καλά χρηματοδοτούμενη φατρία που έχει ως στόχο την πλήρη διαφθορά της ανθρωπότητας.

Κανείς δεν έχει δώσει μια πληρέστερη ή πιο καταδικαστική περιγραφή αυτής της δαιμονικής επιχείρησης από την Bilek. Εάν δεν έχετε λόγια να το περιγράψετε, δείτε πώς λειτουργεί η χρήση της δικής της για εσάς:

«Ο τρανσέξουαλ δεν είναι τύπος ανθρώπου. Είναι το όνομα του ομίλου για μια σειρά εταιρικών πιέσεων που προετοιμάζουν παιδιά και ενήλικες για βιομηχανική διάσταση σώματος, ανοίγοντας έτσι την ανθρωπότητα σε περαιτέρω εταιρικές καταπατήσεις στα σώματά μας.

Το βιβλίο της Jennifer Bilek, Transsexual Transgender Transhuman: Dispatches from The 11th Hour κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Spinifex Press.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!